• zuzi01

    Ahoj, na vikend se chystam ke kamosovi a potreboval bych poradit nejaky trasy bud ve zdarskych a nebo zeleznych horach. Bydlel bych v uhelny pribramy, nekam muzu popojet autem (cca do 30km). Nemam rad asfalt, takze teren/sotolina, mam rad kopce a vyhlidky

    diky

    0 0
    • maajkee  

      Krásná trasa je v okolí Horního Bradla, z Chloumku, do Modletína a pak do Klokočova, všechno po turistických, nádhernej terén, singlík. Pak to vzít přes občerstvení Na Pilce u Chrudimky a podél Chrudimky a nádrže Seč na Kaňkovy Hory, tam je buď teď zakázanej hřebenovej singlík, nebo normálně po červený značce a dojet si třeba až na zříceninu Lichnice.

      0 0
      • maajkee  

        Ještě se to dá prodloužit třeba startem z Horního Bradla, nahoru do kopce přes Polom, né přímo po chráněný oblasti, ale vedle vede značená cesta, vyjede se nahoře u Polomu, pak na ten Chloumek a přes Spálavu viz jak sjem psal dále.

        Pak z Lichnice se vrátit severní stranou kolem Seče a Chrudimky, vše záleží na tom jak dlouhej výlet jsi schopný udělat.

        Nicméně všude je tam fakt moc krásně, turistů zaplaťpánbů minimum.

        0 0
        • zuzi01  

          dik, tak tech 80km, nebo neco takovyho

          znas i neco ve zdarskych v okolo zdirce?

          kolem sece je to pekny ale tam uz to mam dost projety

          nasel jsem jeste tohle

          http://www.axiomorbitt.cz/…

          ale je to zavodni trat tak aby to nebylo nuda :-)

          0 0
          • maajkee  

            Žďárský neznám tolik, ale třeba moc se mi líbila trasa z Luckého Vrchu (nádhernej výhled) přes Pustou Rybnou, po červený, přes Perníčky na Karlštejn u Svrtky, pak ze Svratky na Devět Skal tuším, že na čytři palice ze svratky a pak po modrý. Pak na Žákovu Horu a Tisůvku. Pak se dá dojet třeba až k Velkýmu Dářku.

            Ale spíš mám najetý taky ty Železný, tam to mám z chalupy blíž.

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce