Trasa Kysucké a Oravské Beskydy Rača-Pilsko + Oravská Magura

4 nepřečtené
  • blatofilka1

    Ahoj, chci se zeptat – nemáte někdo projeté tyto slovenské hřebenovky – Rača-Pilsko – slovensko-polská hranice a Oravská Magura z Oravy přes Kubínskou Holu s pokračováním až do Čadce?

    Tady jsou odkazy:

    Díky moc za podnětné názory.

    http://mapy.cz/s/lerP – Kysuce,Oravské Beskydy

    http://mapy.cz/s/lesX – Magura

    0 0
    • Dálkoplaz  

      Ahoj, jela jsem kus loni, v opačném směru.

      Krásno – sedlo Lutiška je skoro pořád cesta pro lakatoše, jsou tam takové brdky, směrem od Kysuce se jejich skon stupňuje a některé jsem tlačila, ke konci už to bylo únavné. Nikde nikdo, podle stop tam nejvíc jezdí motorky, občas stopy od medvědů, v jednom místě lesácké bahenní lázně. Z luk u Zlieňa hezké výhledy na Rozsutce.

      Modrou přes Paráč neznám. Až pak zas Minčol – Príslop to je lahůdka, krásný teréní singlík. Nevím jak to bude zábavné opačně, ale nijak brutal sklon dolů to nebyl. Dát to, co je naklikané, za den bude celkem porce.

      Hraniční hřeben u Rači by se měl taky dát jet, měli jsme to tehdy v plánu, ale křupla jsem v Príslopu patku. Nějaké info jsem tehdy našla na mtbiker.sk

      0 0
    • Singlespeed  

      Kdysi dávno jsem to jel, ale to ještě byl na Vojenném radar protivzdušné obrany, se kterým vždy, když šel někdo kolem, začali vojáci točit :-). Jinak, z Rače na Rycierovu horu to máš vyklikané nikoliv jako slovenskou hřebenovku po zelené značce, ale jako polskou červenou skorohřebenovku. Je možné, že tu zelenou už zrušili (v online mapě ji vůbec nevidím), neboť byla těžko průchodná i pěšky natož na kole. Naopak polská červená je pěkně vyšlapaná.

      0 0
    • gallardo  

      Ahoj, jela si to prosimte nakonec? Jaky to bylo? Premyslime o teto oblasti na tydenni dovolenou. Moc se nam libilo v Sulove a okoli (Rajec, Martin), tak premyslim, jestli to tady nebude podobne akorat mene lidi.. Poradi nekdo kdo to tam zna?

      Dalo by se v okoli Cadci, Oscadnici najit trailove trasy na tyden? Preferujem stoupani po zpevnenych cestach, sotolinach, pak nejakou hrebenovku nahore a dolu zazivnym terennim sjezdem. Dle cykloatlasu tam tech tras zas tolik neni, tak trochu vaham.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.