Trasa Harrachov - Pec p. Sněžkou

28 nepřečtených
  • Fana.A

    Čau bikeři. Dejte typ na pěknou bikovou trasu Harr. – Pec. Máme na to celý den. Z Pece pokračujeme ještě cca 15 km, tam už to známe dobře. Výkonnost – lepší střední třída. Díky.

    0 0
    • Fana.A  

      Tak co alespoň Harrachov -Špindl?

      0 0
      • blaf  

        no v krkonosich toho bajkovyho moc neni, spis tak na cx

        z harrachova na dvoracky bud primo pres rucicky nebo si to jeste prodlouzit pres krakonosovu snidani, z dvoracek potom na misecky nebo kam to vede, pak do spindlu, dal do pece nevim, tam to v podstate neznam

        0 0
        • Fana.A  

          Dík. Tu krakonošovu snídani máme předběžně v plánu. Zajímalo by mě jestli můžeme po modrý ze Špindlu a potom uhnout u Klínovek Na rozcestí, nebo Rennerovky.

          0 0
      • MirkoCarver  

        Co znám a stojí za to: http://www.mapy.cz/s/cAES První část je docela drsná, lze ji objet po žluté a červené TZ po affaltu.

        0 0
        • Fana.A  

          Tak tu zelenou mám taky zanesenou a potom dál až na Kolínskou boudu.

          0 0
        • acidb  

          Ta zelená je jetelná v obou směrech a rozhodně si užijete, je to malinko techničtější, ale vyjet a sjet se to dá všechno.

          0 0
    • Pán z Dubu  

      V KRNAPu se na kole smí, jen kde je to povoleno – tzn. po cyklostezkách. Úsek bez asfaltu aby člověk pohledal. Jet přes Polsko jste neuvažovali? Tam je přeci jen přírodního svezení znatelně více.

      0 0
    • Barak  

      Kdysi jsme jeli něco podobného. Kvůli zákazům to nakonec bylo po cyklotrase K1A. Tedy z Harrachova přes Dvoračky, pak Mísečky (odtud možno zajet si na Zlaté návrší), z Míseček po Vodovodní do Špindlu. Odtud opět po K1A na Strážné → Výrovka → Pec.

      Je tam sice dost asfaltu, ale nechtěli jsme se dohadovat s ochranáři a i tak je to krásná trasa.

      0 0
    • vlasto  

      Ja to jezdival Harrachov – Rucicky – Dvoracky – z Dvoracek myslim, ze se to jmenovala paseracka cesta na Horni Misecky – prekrizoval medvedinske sjezdovky a po leve strane dole k bobovce a do Spindlu, pak tesne pred hlavni sedackou doprava po takove betonce a sotoline k vrcholove stanici na Plani, odtud jsem obkrouzil boudu na Plani a kolem, myslim, rennerovek na chalupu na rozcesti a odtud bud primo kolem Vyrovky do Pece, nebo pres Lahrbusch – Strazny – na Prazskou Boudu a odtud do Pece.

      0 0
    • Pi†el  

      na Dvoračky, dále po zelené na Mísečky – jsou tam asi 3 nejetelná místa, ale celkově je to hodně pěkná technická cesta. Dolů do ŠM. IMHO nejkrásnější výjezd směr Pec je po modré, kolem Stohu na Klínovky, dále na Bufáč.. dál pak dle libosti.

      0 0
      • Fana.A  

        Tak jsme to dnes odjeli. Trasa byla celkem pěkná. Harrachov – krasně, Špindl – krásně, pod Rennerovkama průtrž jako prase. Museli jsme to zkrátit, sjet do Pece a po asfaltu valit domů.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.