• gemini

    Sorry moc za OT, ale jsem zoufalej…Mám splašit, nebo vytvořit pozvánky na tatíkovi narozky ( 50 ), ale nějak se nedaří. Nemáte někdo nějaké šablony, případně nějaký návrhy na vtipnou poznánku na oslavu? Díky moc!!!

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Nahoď mu to na pozvánky, které budou jako podklad padesátikoruna a na té vyretušuj původní hlavu a místo ní tam dej tatíkovu.

      0 0
    • milan1  

      Budu hovořit z pozice oslavence, což myslím můžu. To, co použiješ vyjadřuje Tvůj vztah k dotyčnému, pokud se potřebuješ poradit s interntovým názorem, nebude tvůj vztah jistě autentickým. Oslavence vždy jednoznačěn potěší to, co dotyčný pozná, jako Své vlastní vnímání a Tvojí osobní reakcí na výročí. V případě, že by vše měly zachránit pouze „skvělé“ rady z internetu, tak to stejně nebude stát za nic a nic tomu stejně nepomůže.Hlavně né pěkná ale cizí slova bez obsahu. Právě o ten obsah jde a člověk v uvedeném věku to už zcela bez problému pozná. Žádná internetově stvořená a milá kouzla slůvka podle návodu na něho většinou nebudou platit a situci dokáže bez problémů rozluští. Ber to jako názor a zachovej se jedině dle Svého dojmu, ten je hlavní.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.