• Dzany

    Prosim o radu, kde v Brne si muzu zapujcit s pritelkyni testovaci kola na vikend? Nechci za to nic platit, jen tu jejich zalohu jsme schopni slozit.

    0 0
    • Negr  

      Z vlakna, ve kterem si tu kdysi nekdo stezoval ze mu v cykloworldu nechteli uriznout sedlovku, jsem pochopil ze v cykloworldu je to mozne. Jestli nebudes muset nic platit nevim. Ale pocitam ze jestli si u nich pak koupis to kolo, tak to otestovani bude asi zdarma.

      0 0
    • juli  

      Hledáš bezplatnou půjčovnu? Hmm, vychcaný :-(

      0 0
      • Dzany  

        Jaky vych*any? Kdyz polozis zalouhu v nejake vysi, tak by ti kolo meli pujcit gratis, vim, ze tohle funguje v Atrexu, jenze tam ted kola nemaji. Hanak pujcuje jen do druheho dne a ve Cworldu za to chteji 500,– Kc/den.

        A uprimne, kdyz si jdes vyzkouset nekam auto, tak za to taky nechteji penize nebo snad ano?

        0 0
        • juli  

          Pokud uvažuju nad koupí konkrétního kola a chci si ho vyzkoušet, tak proti tomu nic nemám. Systém – koupím nic neplatím, nekoupím, za půjčení zaplatím, mi případá naprosto na místě. Z toho cos napsal mi vyplynulo, že se prostě jenom chceš povozit na nějakém kole a při tom za to nezaplatit, to mi normální nepřipadá. Jestli je to jinak, tak přijmi omluvu.

          Auta do toho nemotej, když si ho půjdeš půjčit, dostaneš spolujezdce a pojedeš pár kiláku, možná desítek kiláku, určitě ho zadarmo nedostaneš na dva dny.

          U Šírera si zadarmo můžes zajezdit na kole. Na jeho testovací dráze.

          0 0
        • Martyss  

          Jenomže, zde je faktor vychcánků, kteří by to využívali jako bezplatnou půjčovnu. V případě, že kupuješ auto se spíše nabízí testovací jízda než zapůjčení na několik dní.

          0 0
          • Dzany  

            Uvazuji o koupi celoodpruzeneho kola a moje kocka taky, ale bohuzel nevime jake a hezkych kol je spoustu. CHci vyzkouset GT, Giant, Scott, atd. Proste kadej mi radi neco jineho a ja nevim co vybrat. Proto se ptam, kde pujcuji, abych si to mohl vyzkouset. Nebudu vybirat kolo jen na doporuceni nekoho. Kazdymu sedi neco jineho.Proto ten dotaz.

             
            0 0
            • matts1  

              A v čem je problém si to půjčit a druhej den vrátit? Na vyzkoušení to myslím stačí. Nebo si počkej, až bude další testfest :o)

              0 0
              • Dzany  

                V cem? V tom, ze porad nekde cestuji. Jezdim na sluzebky a prakticky pres tyden nemam na to cas. Proto. Ale asi to budu muset nejak vymyslet, protoze jak vidim, tak asi v Brne nic takoveho na vikend neni.

                0 0
                • juli  

                  To se podívej na stránky výrobců, v Rakousku je o víkendech každou chvilku nějaký test.

                  0 0
                  •  

                    Zrovna zítra jedu na testovacku Pivotu můžeš dva dny jezdit jak chceš a nic tě to nestojí ale doporučuji Eurobike tam si toho můžeš vyzkoušet mnohem mnohem víc ;)

                    0 0
                • matts1  

                  já jsem myslel, že to jde třeba půjčit v sobotu a vrátit v pondělí, ale asi ne, tak jedině v pátek půjčit a vrátit v sobotu na zavíračku, a máš sobotu dopoledne :o)

                  0 0
            • Martyss  

              To určitě, ale pokud vybýráš celopéro, tak nepředpokládám, že by tě nějak bolelo dát 500 kč za den a půjčit si kolo na víkend, pokud to lze.

              0 0
        •  

          Doporučuji Zookee ve svitavech, za SB6C po mě chtěli vratnou zálohu 150tisic na 4hodiny vyzkoušení ;)

          0 0
    • Kubiczech  

      Třeba teď na závodě Cyklomaraton Tour půjčuje kola oproti dokladu Kona, můžeš na nich objet celý závod nebo jen vyzkoušet. Já se asi hodinu vozil na Hei Hei 2–9. V Brně se závod pojede taky a i tam stánek bude.

      0 0
      • Dzany  

        Ja dekuji za tipy, muj problem je v tom, ze chci koupit celoodpruzeny ram a potrebuji vedet, jaky typ kola mi bude sedet, proto se ptam na ty prodejny v Brne. Asi skutecne nejserioznejsi pristup je  Hanaka, byt na jeden den.

        0 0
    • madcat  

      Mluví se tu o Brně, tak se s dovolením zeptám tu: kolega v práci usoudil, že po dvaceti letech neježdění by si se ženou možná i nějaký to kolo koupili, a je naprosto neobeznámen s tím, jak dnešní kola fungujou, jak jezdí atd. Na odpružené vidlici například prý v životě nejel. Tak jsem mu říkal, že v takovým případě – než kupovat první kolo, na který narazí, je lepší obejít pár obchodů, kde nabízejí třeba na víkend nějaký testovací kusy, a pár kol si projet, aby byl trochu v obraze. Jenomže nevím, kam v dnešní době v Brně nejlíp jít? Napadlo mě XCR Svorada/Speci­alized, Bikeplac a Hobbysport na Veveří, ale nevím, jestli jsem mu neporadil blbě. Pak možná ještě BB cyklosport Popůvky, to taky vypadá jako spíš větší prodejna, kde by něco mohli mít… Tak nějak jistej su si ale akorát u toho Bikeplacu, kde mně před rokem a něco Čáryfuk přímo nabízel, jestli si nechcu něco pučit a projet. Takže bude-li kdo mít dobrou radu, kam v Brně tak nějak s jistotou jít, kde mu dobře poradí a pučí mu nějaký rozumný kolo (mluvil o ceně 30+ tis.) třeba přes víkend, tak su jedno ucho. Díky.

      0 0
      • Hrubiduk  

        Zkus si zajet do Jedovnic – na základně Singlekrasu mají k půjčení nekolik typů kol (myslím, že GT a Giant + možná další, nepamatuju si, ale na webu Singlekras.cz určitě vše najdeš.. V okolí je tras na projetí milion. Samozřejmě něco zaplatíš (reakce na zakladatele vlákna). I třeba proto, že ten půjčující musí po tobě kolo dát zase do kupy, což něco stojí a což si zakladatel vlákna zřejmě neuvědomuje…

        Taky v NMNM mají u základny půjčovnu kol, viz http://www.vysocina.bike/ – mají testcentrum. A tras k projetí taky hodně. Zrovna tento víkend v rámci závodů Kolo pro život (www.kolopro.cz) mají i nějaké testování.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.