• Jarousz

    V patek to vypukne!!!

    Jdete taky hrozit do kotle ? :-))

    0 0
      • Jarousz  

        ku.wa!!!

        :-ú

        0 0
      • Jarousz  

        Tak POZOR!!!!

        To je rok starý vlákno !!!:-)))

        Jsem si říkal, že si nepamatuju, že by to tu nněkdo vytáhnul…

        0 0
        • treatt  

          Ale tady se to tak dela…kdyz byl koncert pred nedavnem v Ostrave, proc zakladat nove tema…

          A tohle starsi tema jsem vytahl 30.6.2008, to jsem si spletl o mesic datum a ted 4.8.2008. To uz mi tak stary neprijde ;-)

          0 0
    • Howgh  

      v anketě mně chybí varianta : znám – hodně mizerná hudba

      0 0
    • coffield  

      Ne. Je to kýčovité a vypatlané :)) F-L-A-M-E!!!!!!

      0 0
      • mathasek  

        Co to melete vy dva? :D. V iron maiden jsou jedni z nejlepších hudebníků světa, a to nemluvím o zpevákovi který je považván za nejlepšího metalového zpěváka všech dob.

        Ale samozřejmě že pokud posloucháte Hip Hop, disco, nějaké tuc tuc a nebo dokonce Evu a Šaška, tak se nedívím jaký na to máte názor. Prostě Iron Maiden patří s Black Sabbath, Metalicou k těm co dali základy metalu.

        0 0
        • pajan  

          DISCO,TRANCE mě zajímá víc než nemožný řvaní do mikráku… Můj názor…

          0 0
          • marapara  

            Hele mladej, tomu prostě nemůžeš rozumět. Stejně jako já nerozumím tuc tuc srancům :)

            0 0
          • mathasek  

            Nemožný řvaní do mikráků :D tyvole tak ted si mě dostal :D právě iron maiden mají neupravovaný hlas, né žádné brutus řvaní. Jeslti to nevíš tak Dickins (sry nevím jak se to píše) zpěvák je bývalý operní zpěvák. A je to opravdu slyšet. Takže prostě nemůžu pochopit jak to můžeš nazvat nemožný řvaní do mirkáků. Zkus ty zazpívat taký vejšky s vybrátem a ještě dokonale čistý.

            0 0
            • nooski  

              No výšky s vybrátem to musí být něco :-) Já právě ty operní zpěváky a zpěvačky moc nemusím. Od té doby co z Nightwish odešla Tarja (či jak se to jmenuje) tak se konečně dají poslouchat. Tře­ba zpěvák z Ha­lloween už má hla­sově k chlapo­vi hooodně da­leko :-) Holt raději mám pořádně prochlastaný hlas. U ženských zase čistý hlásek bez zbytečných kudrlinek a výrazu a operních kravinek.

              0 0
              • Hnoj  

                Dovolím si oponovat, od té doby co odešla Tarja je to úplně k ničemu, až do desky ONCE byly Nightwish IMHO vynikající, teď je to hrozná slabčárna.

                0 0
              • Sobi  

                Proboha!!! Nightwish bez Tarji je hroznej *******! :-(

                0 0
            • Jarda  

              Nemyslim si, ze by Dickinson byl byvaly operni zpevak.

              0 0
          • Kotěnočkin  

            Tvůj věk Tě omlouvá…Ale také dospěješ a procitneš:-)

            0 0
        • Thidney  

          jupííí flame .)  o základech metalu by se dalo polemizovat do vánoc .) Tvrzení o nejlepších hudebnících světa bych opravdu neriskoval .) možná v rámci klasického heavy metalu ale jinak to zas takový božský zázrak není. Co jim nejde upřít je dokonalý marketing, nasazení na koncertech, byť se přiznám, že bych to dnes asi nevydržel. 3–3 písničky mi stačí na dost dlouhou dobu. To už namátkou radši, když už jsme u těch vykopávek, ex- Led Zep. , Living Colour, Gabriela, Claptona, B.B. Kinga, Prince, Waitse, ale taky Neubauteny, Björk, Bowie, Beastie Boys, Kronos qartet, Massive Attack, to jsou všechno muzikanti o několik tříd jinde :-) teda podle mýho skromnýho názoru .))

          0 0
          • mathasek  

            Aby ste si nemysleli že irony poslouchá jenom střední věková vrstva. Mě je 17, a poslouchám je už od 13:D takže…

            Opravdu né všici puberťáci poslouchají ty nechutné  věci které sem jíž vypisoval :D

            Nenapsal sem nikde že jsou nejlepší, ale že  hudebnící z ironů patří mezi jedny z nejlepších. To je podstatný rozdíl. O zpěvákovi sem zase jen napsal že je považován za nej metalového zpěváka. Tudíš sem to nevymyslel já. Tak nepřekrucujte lidi :D

            0 0
            • TheMelin  

              možná bych doplnil že je považován za jeden z nejlepších HEAVYmetalových hla­sů…

               

              jelikož pak ještě existuje Death, Black a s nim growling a Murmur ale to jsou kapitoly samy pro sebe…

              0 0
        • Misiak  

          aha. hmm. vitaj na BF… :D

          0 0
        • marapara  

          Myslím, že základy metalu dali Deep Purple. Ale jinak Ironi jsou výborní, o tom žádná :)

          0 0
        • Sobi  

          No rakce jako náctileté školačky! Jůůů, Lunetik! Ti kluci jsou úžasní! Jůůů, jéééé nejlepší zpěváci všech dob!!! Zaspívejte mámu!!!

          No prostě Ironi jsou fajn, občas si je pustím i v autě, ale že bych se z nich připosral to zrovna… ohledně metalu preferuji jinej podžánr, ale jinak… Bruce byl dobrej zpěvák, dnes už na koncertech moc nevydrží a už to podle mne nemá šťávu… Když si chci pustit irony, tak si pustim to DVD jak jsou tam starý klipy a koncerty,jo to je super!

          0 0
          • Jarousz  

            No jsem zvedavej, jak se s tim popere, padesatka na krku…

            U nich je jistota, ze koncert neodflaknou. Cas nezastavis, ja uz taky nechodim rvat do kotle :-)

            Jestli to bude mit stavu…poznam. Ale kdyz jsem na nich byl naposled v Juldě-fuldě, tak jsem odchazel slusne vystavenej :-))

             
            0 0
            • Sobi  

              No mě je teprve 27, ale tuhle éru už mám za sebou :-) bezmezné vyznávání až dogmatické milování kapel… Na takovýhle megakoncerty nechodím, protože je to prostě divný… No hlavně na mě zapůsobila jedna moje příhoda:

              Byl jsem na Vizovicích na MoR už nevím který rok ale jako hvězda tam měli hrát manowar. No řídil jsem, tak jsem nepil…no a takový humus co tam předvedli, tak za to by se styděla i postpunková fekální kapela… no hnus…

              Vím, to bych nesměl chodit nikam, ale teďka spíš občas vyjedu někam mimo prahu na nějaký menší koncertík, ikdyž vím, že ta kapela nebude ta nejlepší na světě s tím nejlepším zpěvákem na světě a že mi nezahrajou tu nejlepší skladbu na světě a že nepředvedou to nejlepší solo na kytaru na světě a že nebudou hrát na tu nejlepší kytaru na světě…ale vím že si to ta kapela užije, já taky a ten osobní přístup, ten je nutný…

              Možná jsem už na tohle starý… :-)

              0 0
              • Jarousz  

                Cece, Manowar -kings of metal, jsem vyskrtnul ze seznamu kapel, co maji smysl…Ja na nich byl 3× V maly sportovce, v Jihlave a predloni v Plzni. 2× dobry a naposledy…V pulce koncertu jsem chtel odejit!!! Neco tak strasny ho jsem dlouho nezazil…dost hrozna zkusenost.

                A co se tyka malejch klubu, s tim muzu jen souhlasit…tam te to vetsinou prekvapi…naposledy Split Bearing, Jo-Ann nebo Proximity.

                 
                0 0
                • Sobi  

                  JJ, menší akce jsou lepší :-) Jsem rád, že z Manowar máž podobný pocit, vždy když jsem to řekl, tak všichni: Prosim tě je to klasika! Hrajou dobře! No a podobný věci mne odradili. Na velkých koncertech mi vadí, že se točí většinou jen Gambrihnus a ještě musíš na něj minimálně hodinu stát, pak dostaneš teplej hnus za 35kč do igelitky :-( a jít na záchod? To je neskutečný problém… Poslední dobou jsem si celkem oblíbil Retro Music Hall tam je to akorát :-) Velký koncerty velkých kapel je komerční záležitost, odehrát a jít… je to byznys… chápu to, každý se musíme živit, ale vadí mi že nejvíc nesebere účinkující ale nějaký „manažer“

                  Jo a úrovni festivalů se radši vybavovat nebudem :-(

                  Jo starý zlatý časy…

                  0 0
                  • Jarousz  

                    Che-che…s tim Gambacem tos trefil…na nej jsem alergickej !!!

                    Zrovna v sobotu drandime do Kacova…si spravit chut :-))

                    Mega akce…no vis, jednou za cas je navstivim rad, stejne tak festival. Letos jsme byli na Maly Skale a bavilo me to. Tam je vyhoda, ze i relativne maly kapelky se dostanou na velky podium se slusnym zvukem…navic si poslechnu veci, co neznam, nebo na ktery bych v praglu nesel. A pak tam jsou jistoty, ktery mi zvednou naladu. Navic vne arealu Svijany za 22,–…co si budeme povidat, jsem se i prosel…:-)))

                     
                    0 0
        • Tomcat  

          TedA yÁ TO nEcHÁPu co ti dĚdOwÉ tam ZpÍwAy♥♥♥ NeNí TO WůbEc In♥♥♥ Eddy? To Ye YeYIch frOntMan? nO POD³E weQu qNIM PatrI, moZNa by To cHtelO WIC MaQEupU. raDěYi bYcH shE³ na My CHeMiCal RoMaNcE NEbo yíNý HodnOtNý eMoQapEly. momEnT du se Do quChnI DeMoNsTRAtIwNĚ pOdŘeZaT :-*** whATs uPP??? hEEE?

           

          :-p

          0 0
          • nooski  

            Dlouho, hodně dlouho jsem to luštil :-) Co mi nejde do hlavy, že takhle někdo skutečně píše, jak jsem se někde na netu přesvědčil. Takový člověk musí mít už vážnou poruchu mozkové činnosti.

            0 0
            • hribik A1  

              presvedcil si sa o tom na strankach typu pokec, xchat a podobnych? tak zrovna tam by som nijaku vyssiu inteligencnu uroven ani necakal, presnejsie, prekvapila by ma.

              no proste sa dotycny rad robi zaujimavym, kedze sam o sebe neni :-D

              0 0
              • nooski  

                Jaký pokec? Jaký X-chat? Když ná­m zavedli doma net, byl j­sem na X-chatu asi 0,5ho­diny, od té do­by ne :-D Někdo tu kdysi hodil link na nějaký profil jisté osoby, kde všechen popis i „diskuze“ byla psána touhle formou – no něco strašného!

                0 0
                • hribik A1  

                  a ta osoba mala tak 10–13 rokov, ze?

                  0 0
                  • nooski  

                    Možná o něco starší. Nedávno mi bratr někde na akci představoval holčinu s tím, že to byla Emařka, ale už není. Jestli se člověk jednoho rána probudí s tím, že dnes ze sebe vola dělat už nebude nebo jak to funguje :-)

                    0 0
            • Tomcat  

              No na 75% nepíše takhle nikdo. Sice možná někdy kdysi to vymyslel a psali  ale od čeho sou makra a scripty že? tohle sem taky nenapsal hned takhle .

              Prostě kouzelný javascript který přeloží do podoby kdy to plynule přečte jen člen klanu Malkavian

              0 0
              • nooski  

                Zjednodušeně program, který ku**í krásný jazyk. Doufám, že evoluce vyhraje a tito tvorové začnou na žiletky tlačit o něco více.

                0 0
                • Tomcat  

                  Trochu černého humoru Emo večeře

                  0 0
                  • hribik A1  

                    nj, to mi pripomenulo ten, ze manzel pride vecer narobeny z rachoty a medzi dvermi sa pyta manzelky ze co je na veceru. ta mu odpovie, ze nic, a on ze ked neni nic, tak si nieco urobi. po odpovedi zeny ze „no sak si urob“ otvori manzel okno a vyskoci z neho :-D len toto je stara verzia a chybaju tam ti emani

                    0 0
        • Dados  

          To se na mě nezlob, ale říct, že v IM jsou jedni z nejlepších „hudebníků“ světa je pěkná kravina. Metal poslouchám, ale v podobnejch tvrzeních bych byl opatrnější…

          0 0
          • mathasek  

            jo a proč přesně máš hudebníky v uvozovkách? Jo jeslti posloucháš nějaký sráče co na kytaru drtí jen powerchordy…

            Tohle to sou hudebníci na úrovni, svojí profesi umí excelentně. A to že mají Maidni jendy z nejtěžších kytarových do­provodů a sol mi nevymluvíš, i to že Bruce je jeden z mála zpěváků co se mlže chlubit s rozsahem 4 oktáv. Takže spíš ty bud opatrnější ve svejch tvrzeních

            0 0
        • Mr.Cookie  

          Iron Maiden sou už za zenitem…nemaj co nabídnout…a věřte, že v heavy metalu se najde dost skupin, co je strčí do kapsy ;-)

          0 0
          • mathasek  

            Todle může napsat jen hovado s prominutim :D to bych mohl napsat o všech klasikách  vážný hubny- cože? 200, 300 let starý? Už nám to nemá co nabídnout.

            BB King? Takej starej páprda? No ten už to má dávno zasebou.

            Prosím přemejšlej než něco napíšeš, Proč by nabízei něco novýho? Když mají svuj vlastní osobytí styl? Kterej je chytlavej? no? To jeko by AC/DC  vyměnili zpěváka a a Angus viměnil svý SG za Tele a hrál přes chorus :D podle čeho by si je potom poznal než podle jejich stylu? Proto nenabídne nic novýho, pochop to

            0 0
            • Sobi  

              Souhlas s výše uvedeným!

              Víš co!? Postav Iron kostel, postav církev, poserte se z nich a při mši si otírejte ******!

              Ironi jsou fajn, ale abych se z nich mohl… to fakt ne!

              Už aby zkončili prázdniny, děcka byli ve škole a forum bylo normálně v pohodě!

              0 0
            • Vilém  

              Miluju tyhle fanatiky. Ma kapela, zpevak XY jsou proste to nejlepsi co muze byt a beda jak nekdo rekne neco jinyho:)

              0 0
              • mathasek  

                Neřikám že sou nejlepší :D říkám že patří mezi ty nejlepší. Říct že jsou nej bych se neodvážil. A to se snad ani říct nedá že je někdo nej, neni to sport aby se to dalo změřit na stopkách.

                0 0
            • Mr.Cookie  

              dyk jo…klasická hudba už nemá co nabídnout…žádná invence, nic…to samý Maidni…a to co's napsal může s prominutim napsat jenom ten, co zná akorát Maidny a nic jinýho ;-)

              0 0
              • Krys  

                Klasická hudba má čo ponúknuť. Nie každému to ale sedí. Okrem toho aj tam je veľa štýlov. Debaty o tom, ktorá hudba je dobrá a ktorá zlá, nemajú zmysel. Každá hudba (áno, aj Eva a Vašek) má význam, ak existuje aspoň jeden človek, okrem autorov, ktorý ju počúva a teší ho. Aj hudobný priemysel produkujúci syntetických interpretov má význam, aj brutálny metal má význam, …

                Nie sme lisovaní z jednej formy a každý je originál, preto je aj hudba taká široká a pestrá oblasť.

                0 0
                • Mr.Cookie  

                  samo, každýmu se líbí něco jinýho…já jenom reaguju na příspěvky od lidí, co řikaj, že Maidni sou nejlepší na světě, protože nikdy nic jinýho neslyšeli…já třeba můžu říct, že se v hudbě docela vyznám, protože já mám širokej hudební záběr (od popíku až po brutal death-gore-grind) a už sem taky napsal pár recenzí, hudební vzdělání mám aspoñ základní, zvládnu hru na pár nástrojů…ale zpátky k Maidnům-když se podíváte na hodnocení jejich alb, tak zjistíte, že to žádný zázraky nejsou a že je to šedej průměr, takže sorry, ale jejich marketing a prezentace je fakt lepší, než jejich hudba…

                  0 0
                  • Krys  

                    IM je tak trochu životný štýl. Pre tých, čo ich považujú za najlepších, sú naozaj najlepší, takže fanúšikovia IM zas až tak nekecajú.

                    0 0
                    • Mr.Cookie  

                      jasně, pro každýho je nejlepší ta skupina, kterou má nejradši…v čem je to jinej životní styl????

                      0 0
              • mathasek  

                Tyvole to je jak u magorů. Nikde sem nepsal že sou nejlepší :D

                Neposlouchám jen Maidny :D budeš se divit, Poslouchám Kryla, Nohavicu, BB Kinga,Gary Moora, Black Sabbath, Metallicu, Ozzyho, Lenyho Kravitze, Horkýže slíže, AC/DC… a tak bych mohl pokračovat. Opravdu nejsem omezenec jen na Maidny, poslechnu si rád každou dobrou muziku.

                Jen si stojím za svým názorem, že maidni patří mezi nej hudebníky. A že těch nej je fakt hodně jelikož každej vidí toho svého v určitém žán­ru.

                0 0
                • Mr.Cookie  

                  jenže pochop, že Maidni v životě natočili možná 3 dobrý desky, z toho ta jedna byla výběrovka a všechno ostatní je takřka brak…já to beru z toho hudebního hlediska ;-) prostě ta kvalita u nich zas až taková neni…mně je víceméně buřt jaká má ta skupina styl, mně de o kvalitu jejich hudební tvorby…

                  0 0
                  • mathasek  

                    Jo a víš čim to možná tak bylo? 6e oni výceméně nedávají CD takovou váhu, až na podiu se každej ukáže v pravym světle víš. Vem si takovou Lilly Allen, Furtado ted už i Ozzyho. na CD uplně skvělej zpěv, příjodu na živo a chce se ti blejt. A práve u maiden je to naopak

                    0 0
                    • Mr.Cookie  

                      ale na pódiu pořád prezentujou to, co sesmolili někde ve zkušebně a ve studiu…přitom pódiovej výkon roste a padá jenom s výkonem zpěváka (jak si ty uved)…

                      0 0
                      • mathasek  

                        vzdávám to chlape :D tohle nemá cenu :D Poclouchej si dál Evu a Šaška já si budu zase poslouchat pro tebe šašky maidny a budeme všici spokojený :D

                        0 0
                        • Mr.Cookie  

                          oki…jak chceš, ale Maidni fakt nejsou ničim vyjímečný…max svym jménem ;-)

                          0 0
                          • grafik  

                            uff, tak nám prozraď jakou kapelu považuješ dle tvého měřítka jako výjimečnou …

                            0 0
                            • Mr.Cookie  

                              z těch novějších Darkspace, Cephalic Carnage…kupří­kladu…ze starejch třeba eště Morbid Angel…Venom…Bat­hory…

                              0 0
                              • mathasek  

                                hmm a protože jsou tak vyjímeční, tak je nikdo neposlouchá :D nebo jen omezená skupinka lidí :Dhej tak ted si mě fakt dostal :D. Tak jeslti tohle považuješ za jedny z nej…

                                0 0
                                • Mr.Cookie  

                                  já myslel, že si řikal, že s tou debatou končíš…ale si fakt omezenej…to, že je nikdo neposlouchá znamená, že nejsou vyjímečný???? nepovídaje, že třeba takový Venom a Bathory poslouchá fakt hodně lidí…jenom si ukázal, že o hudbě víš kulový =*

                                  0 0
                                  • mathasek  

                                    Ano přesně tak uplný hovno, za to ty si hudební guru. Těch pár písniček vod Bathory mě fakt stačilo, písničky kde je kvuli tvrdáckýmu efetku přehlušená solová kytara nějakm boostrem kde tříská powerchordy, a zpěvák asi prodělal né jeden pobyt v protialkoholový léčebně. no jo to je fakt něco na úroni, právě takovejdle kapel najdeš stovky,zkus specifikovat v čem jsou vyjímeční

                                    0 0
                                    • mathasek  

                                      http://www.youtube.com/watch?…

                                      Jenom aby ste věděli jak hraje venom :D Mno prostě hudební oragasmus :D

                                      0 0
                                    • Mr.Cookie  

                                      tak až ty tvoji slavný Maidni přijdou s něčim takovym jako je tohle, tak za mnou přijď, oki ;-) http://www.youtube.com/watch?…

                                      0 0
                                    • Mr.Cookie  

                                      tak až ty tvoji slavný Maidni přijdou s něčim takovym jako je tohle, tak za mnou přijď, oki ;-) http://www.youtube.com/watch?…

                                      0 0
                                      • treatt  

                                        A tohle je vyjimecne v cem? Nebo respektive v cem je to hudebne o tolik vys, nez Maidni?

                                        Tuhle otazku myslim vazne…

                                        0 0
                                      • mathasek  

                                        Děláš si srandu vid? :D co to má jako bejt? :D Tak to sem teda hodně rád že s ničim takovim IM nepřijdou :D maidny poslouchám kvuli skvělejm kytaristum a kvělýmu zpěvákovi :D a tohle nemá ani jedno :D Tu kejtru v tom tvym odkazu by zahrál snad každej kdo držel aspon pul roku kytaru v ruce :D Na skoro 10 minutách furt to samý dokola :D mno zážitek teda az na to že sem to musle posouvat furt dopřžedu a čekal sem furt kdy to přijde a vono to nepřišlo :D Jo tak ted si ukazal jak vypadá vyjímečna kapela :D

                                        Jo a nemyslel sem to tak že dobrá kapela se pozná podle toho kolik lidí jí poslouchá, ae  o něčem to svědčí.

                                        0 0
                                        • Mr.Cookie  

                                          řikal si něco o stovkách kapel, tak ti dám úkol…najdi aspoň jednu kapelu, co se Darkspace podobá…zkrátim to, nenajdeš ani jednu, protože oni přišli s něčim úplně novym, co tu eště nebylo a když mi tvrdíš, co je to zas „nehudbu“, tak proč si v recenzích stojej Darkspace vejš, než Maidni????

                                          0 0
                                          • mathasek  

                                            Kdy už pochopíš že huba se nehodnotí podle recenzí, to neni jak  udělat recenzi na grafárnu či na masážní strojek, kvalitu si musí ohodnotit každej sám. Takže ta kapela co hraje uplně něco jinýho je lepší? Tyvole no tak to potom jo, já si založim skupinu a a všichni tam budeme hrát na tamburínu a to potom jako budeme lepší než IM? No proč ne? Najdeš nějakou další podobnout kapelu?

                                            0 0
                                            • Mr.Cookie  

                                              hudba se hodnotí podle sluchu a recenze se dělat podle sluchu…já neřek, že je lepší…já jenom řek, že je vyjímečná, i když samozřejmě je (ano, podle recenzí ;-) ) lepší, než IM…a jestli založíte tu skupinu, tak mi dej vědět, protože bych vás rád viděl =)

                                              0 0
                                              • mathasek  

                                                A ted me tak napadá :D on se dělá nějakej žebříček nej skupin? :D Já jen že to co si sem hodil hraje uplně něco jinýho, tak že se moc tyto dvě kapeli nedají porovnávat víš, to je jako by si porovnával rodinej combík s nějakym cupéčkem.

                                                0 0
                                                • Mr.Cookie  

                                                  tady je to jak u blbejch na dvorečku…rači si přečti moje příspěvky o tom, co se ti snažim vysvětlit a pak nad tim chvíli přemejšlej a uvidíš jak zcestně meleš ;-) ahoj, skončil sem s tebou, protože ty musíš mít dycky pravdu a moudřejší lidi většinou ustoupěj…měj se

                                                  0 0
                                                  • mathasek  

                                                    Jo moudřejší ustoupí, nevim jeslti to je náhoda ale tohle pořekadlo omílaj jen lidi co sou blbý jak tágo a došli argumenty.

                                                    "http://www.y­outube.com/wat­ch?v=jBs33lXH06M&fe­ature=related ":http://www.youtube.com/watch?…

                                                    "http://www.y­outube.com/wat­ch?v=iSTBlbyl­MzM&feature=re­lated ":http://www.youtube.com/watch?…

                                                    Vidíš ten propastnej rozdíl v tom co si sem poslal ty a maidnama?

                                                    Napíšeš tu že nemaj co novýho nabídnout. Ale ty furt nepochopíš že oni právě to nový nabídli, Nikdo takovej před nima nebyl, a další kapeli už z toho jen čerpaj. Oni sou ty novátoři, pochop to, zachránili anglii před punkem :D proti kterýmu vlastně tu kapelu  založili :D

                                                    0 0
                                                  • mathasek  

                                                    Jo a ještě mě napadá proč si nepodpovědět Treattovi? Kterej se tě ptá v čem je ta tvá kapelka vyjímečná a v čem kvalitativně lepší než maidni?

                                                    0 0
                                                  • Vilém  

                                                    Problem je ten, ze ty zamnenujes komercni uspech s kvalitou. To je hodne velkej rozdil. Souhlasim s Mr.Cookiem, ze je mraky kapel, ktery jsou lepsi nez IM. Ti uz spoustu let zijou ze zasle slavy a z nostalgickych vzpominek fanousku. Na IM jsem vyrostl, prvni alba jsem shanel po burzach na vinylech, poslechnu si je doted aniz by me nejak pohorsovali, ale to je vsa, proste jen vzpominky. IM je jen a jen rozjetej vlak, kterej nikdo nema potrebu zastavovat. Proc taky, kdyz to sype:) 

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    kdyby maiden žili z nostalgie fans, tak dnes hraji v poloprázdných halách, to co říkáš je blbost, nehledě na to, pokud by si harris umanul že IM rozpustí tak prostě IM rozpustí a nikdo neřekne ani bů. Ale vzhledem k tomu, že mají stále nové a nové fanoušky nejen z kategorie te­enagaerů, tak je zjevné, že skupina má co říct i v dnešní době, čili není důvod něco takového udělat že. Máš pravdu sype to, ale jestli je to ten hlavní důvod co je u toho drží, tak to dost pochybuju. Na to jsou tady jiní experti s jepičí slávou. Dělat si závěr jen díky tomu, že se metal nikam neposunuje a tím jaksi „odsoudit“ skupinu do zatracena je blbost, troufám si tvrdit že v dnešní době se žádný hudební styl „neposunuje“, vše tu bylo a pochybuju že v následujících letech někdo něco vymyslí tak aby si z toho lidi doslova sedli „na zadek“ jako v 80-tých letech, sice vychází desítkové desky, ty ale potěší – nadchnou, některé zahrají párkrát v rádiu, jenže to je tak vše, hudební mašinérie je „spolkne“ jako malinu a 90% hudebních fajnšmekrů se stejně bude stále vracet k deskám z doby před dvaceti lety …

                                                    0 0
                                                  • mathasek  

                                                    Jo ze zašlý slávy :D a proto 80% diváků v Edenu byli teenageři a lidi do 30 let, a až ten zbtek chlapíci nad 40 let. Jo i já 17 puberták určitě pamatuju jejich vrchol v 80.letech, a proto sem je začal poslouchat i po svym narození :D bože to je mi názor

                                                    0 0
                                    • Mr.Cookie  

                                      jo a promiň…já sice nejsem hudební guru, ale ty se's hláškou, že skupina je tak dobrá podle toho, kolik lidí ji poslouchá pasoval do role absolutního blba ;-)

                                      0 0
                                      • The_Trooper  

                                        Tak co se týče žanru HEAVY METAL tak skupina Iron Maiden TOP… Maidny byly vudči kapelou NWOBHM (Nové vlny britského heavymetalu) prostě jsou dobrří hrajou už 30.let ale stále se drží na výsluní mají dokonce stále víc fanoušku. Mr. Cookie napsal: Maidni v životě natočili možná 3 dobrý desky, z toho ta jedna byla výběrovka a všechno ostatní je takřka brak, :tak tohle zase svědčí že IM asi moc dobře neznáš.. A to nejsem posluchač jen IM ale dále třeba (Uriah heep, Scorpions, UFO, Motorhead, Rainbow, Black sabbath, pink floyd, Led Zeppelin, Deep purple, Manovar, Judas priest, Metallica, AC/DC, Kiss..... atd.)

                                        0 0
                                        • Vilém  

                                          To je krasnej vycet kapel, ktery fungujou na stejnym principu. Proc stale oslavovat kapely, ktery kdysi mely co rict, ale ta doba je davno pryc. Je to sice klasika, ale to je vse.

                                          0 0
                                          • The_Trooper  

                                            Dej mi prosim tě nápad na nějaky dobry hardrock (kapelu)? nějakou neklasiku nekomerční :)

                                            0 0
                                            • Vilém  

                                              Myslim, ze i takove se najdou, ale jelikoz tento zanr uz davno nesleduju, protoze se nikam neposunuje, tak ode me fakt odpoved nedostanes. Urco se tu ale nejaky hardrockovy odbornik najde.

                                              0 0
                                              • Krys  

                                                Jáj, tak to som nevedel. Doteraz som žil v blude. Ďakujem, že si mi to osvetlil. Teraz už viem, že nemám počúvať tento žáner, pretože ho už vlastne dávno nesleduješ. Mimochodom, akú máš veľkosť topánok?

                                                 
                                                0 0
                                            • Vilém  

                                              Jeste dodatek, Jejich drevni desky, vsech co jsi vyjmenoval byly super, pro me zvlast Zeppelin a Sabati, ale to fakt bylo nekolik malo alb. Zeppelini skoncili v pravou chvili, cimz to u me vyhrali, ten zbytek co zije ze zasle slavy, je mi fakt akorat pro smich. Kdyz vidim treba Ozzyho, tak se mu divim, ze na to ma zaludek delat ze sebe takoveho ******.

                                              0 0
                                              • The_Trooper  

                                                Njn Ozzy ten žije ze své minulé slavy, taky se divím že ješte žije po těch drogových letech. S hardrocku mně dostali UFO s londýna, nebo třeba Budgie s Wales jsou to méně známe kapely ale dobré… nebo třeba takovy Michael Schenker, kytarový melodicky bůh (UFO, Scorpions, Michael Schenker group)..

                                                0 0
    • Hell_A  

      Bože ne, této kapele se snažím vyhnout:-D.. Tenhle styl muziky fakt nemusím! Ale proti gustu, žádný dišputát, a proto si koncert užijte:-)

      0 0
    • jipík  

      Na Irony ať mě nikdo nešahá, já nikumu nekecám do diska, popíku, hip hopu apod. na Ironech jsem prožil pubertu, odmaturoval a je to klasika která bude nesmrtelná a věřím že současní puberťáci až odrostou tomu taky přijdou na chuť jelikož tahle muzika má energii což současným bezduchým hitům chybí.

      0 0
      • nooski  

        Stejně jako kdysi byly bezduché hity, tak jsou i dneska. Stejně tak i dnes je energická muzika :-) Irony zrovna nemusím, v rádiu si je poslechnu rád, ale sám bych si je nepustil. Nevím proč. Já mám raději trošku jiný druh hudby. Každopádně je to asi milionkrát lepší než taneční patlaniny a Hip Hap Hop komedianti ;-)

        0 0
      • Hell_A  

        No já si myslím, že žijeme ve svoboné zemi, tudíž ať si každý říká, co chce. A pokud jsi vyrovnaný člověk a víš, co máš rád a víš, že to máš opravdu rád, bude ti šumák, kdo co říká.. Co je mi po tom, jesli někdo nemá rád takovou a makovou hudbu, já ji ráda mám a nepřestanu ji mít ráda, i kdybych byla jediná vyznavačka např. jazzu!!! Mi neva, že to posloucháš, jen říkám, nemám to ráda:-D

        0 0
        • Hell_A  

          4jipík: A ještě, osobně si myslím, že mnohem více energie, rytmu a kouzla má hudba např. takového hudebního mága, jakým pro mě je Erik Truffaz:-) Na toho bych šla i po sté a měla bych jistotu, že pokaždé zahraje naprosto něco jiného, ale pokaždé s takovou sílou a originalitou, že to není snad ani možné:-).. Ale jak říkám, je to můj názor a chápu, že s ním nemusíš souhlasit:-)

          0 0
        • Sweeta  

          a tomu říkám kvalitní názor:-)

          0 0
    • Elwing  

      vlastně poslouchala. teď dávám přednost mladším kapelám, a taky nějaké to tuc tuc (techno, psytrance, jungle). ale na koncertík bych ráda, kdyby byly chechtáky.

      0 0
    • treatt  

      Tak co, vyrvany hlasivky a nadherna unava jako ja? :)

      0 0
    • grafik  

      nejlepsi koncert ze vsech co u nas odehrali, aces high, mariner, powerslave … ale nejvic potesil moonchild

      0 0
      • treatt  

        Mne jen zklamalo, ze nepadla These colours don´t run…

        0 0
        • mathasek  

          Slyšeli ste tu atmosféru při fear of the dark? heej já sem byl uplně v trnazu jak tam řval celej staďák. Nej koncert v mym životě. Kam se hrabe Metalica s tim co předvedla na Edenu před nima

          0 0
          • The_Trooper  

            Metallicu jsem poslouchal před IM, na Maidny nemaj. U metallicy uznavam pouze prvni 4 alba..

            0 0
            • burnout/syndrome1  

              Přesně tak,nej bylo Ride the lighting,od začátku 90.let to už šlo z kopce,žádné nic moc nápady a vše stejné nebo podobné,tedy až na vyjímky

              0 0
            • Sobi  

              Metallica? To je ten garážovej post-punk? :-O

              To je taky pěknej humus… jinak znal jsem jednu kapelu a ta se taky jmenovala Metallica, ale přestala hrát v 1993, jako poslední co vydali bylo takový černý LP pak nějak zanikli… :-( škoda, fakt to byla dobrá kapela! :-(

              0 0
        • grafik  

          padla v OV, playlist je vždy kompromis, třeba příště až pojedou vzpomínkové tour k matter

          0 0
          • treatt  

            A prave tam me uplne dostala…tuhle skladbu mam strasne rad…

            BTW se mi zdalo, ze v Ostrave byla Fear of the dark jeste magictejsi, mozna maj na choral chachari zvucnejsi hlasy ;-)

            0 0
            • grafik  

              taky se mi zdálo, v pro mně OV jednoznačně vrchol Benjamin - famózní …

              0 0
      • The_Trooper  

        No neskutečný koncert, hráli nejkrásnější léta 84–87, Mariner, powerslave, moonchild…, byl jsem pouze na stání ne před podiem, ale udivovali mně ostatni fanoušci většina z nich zírala s otevřenou pusou aani se nehly , ja jsem pařil ja nikdá… Harris je prostě můj vzor, taky jsem kvuli němu koupil basu a učim se jeho stylu, už mi to docela jde :)

        0 0
        • Jarousz  

          Patek byl v pohode, ale velkej problem se zvukem.....Nevim, jestli je to Edenem, ale takhle spatnej zvuk si dlouho nepamatuju. Jinak IM klasika, hezky se na ne aspon divalo…:-)

           
          0 0
          • Hnoj  

            Musím souhlasit, hráli dobře, ale nazvučení bylo ze středověku, což mě dost zklamalo :-(

            0 0
          • Junson  

            Díky pánové :-) Už jsem si myslel, že mám něco z ušima. Nazvučení bylo tragický. První tři pecky jsem si říkal, že to teprve laděj, ale když to pokračovalo dál.....jak může být ve skladbě, kde je hlavní kytarový sólo slyšet mnohem víc basovka? Zvukař ten koncert pro mě totálně zabil. J

            0 0
            • The_Trooper  

              S tím zvukem to je naprostá pravda. Salamandra zvuk mizerný, u Lauren trochu lepší, ale ta holka zase tahala za uši a u Maidenu se to song po songu zlepšovalo.. Že šla slyšet víc basovka na to si pan Harris vždy potrpí on je ten co kapelu založil a vetšinu písní napsal… Harrisuv zvuk basy je prostě specifický a jeho linky daávaj maidnovksým skladbám nádech železný panny…

              Omlouvám se některým jedincům co těšce nesou že posloucháme IM a že to tu zasírame.. :( pravda na to jsou jiná fóra…:)

              0 0
              • treatt  

                Jezis…Lauren, no to bylo neco. Pro me udesny zklamani. Jeji vykriky o tom, at si ***** vsichni koupime jeji desku…wtf?!

                A to jsem se na ni docela tesil, v Ostrave hrala neco uplne jinyho, celkem narez. Asi si spocitala, ze se tohle bude lip prodavat :-///

                 

                A k tomu zasirani – jaky zasirani, tohle je vlakno o Iron Maiden, takze zadny zasirani neni ;-) A mimochodem offtopicu tu je tolik, ze to nema smysl resit..

                0 0
            • cova  

              Vyprávět o otřesném zvuku na koncertu Iron Maiden může jen ten, kdo na nich byl před pár lety ve Zlíně. Jak je mám rád (dnes už víceméně z nostalgie), měl jsem co dělat, abych vůbec vydržel do konce…

              0 0
    • burnout/syndrome1  

      Iron Maiden jsou živoucí klasikou a ve své vrcholné době- od Peace of Mind po 7th son of.. byli jedním z toho nejlepšího,co Evropa nabízela

      Dnešním dětem kroutícím se v stereotypním rytmu techna to ovšem nevysvětlíte.Ge­nialitu spojení rychlosti, nářezu a přitom velké melodičnosti sotva pochopí

      0 0
      • Krys  

        Vidíš, pristupuješ k tomu podobne ako odporcovia IM. Techno pripadá stereotypné len tým, ktorý ho nepočúvajú. Tak ako som už veľa krát počul od ľudí, ktorí IM nepočúvajú, že IM je stereotypná muzika, že je furt dokola to isté.

        Je to asi márny boj. Prdím na to. Kľudne sa začnite hádať hoci aj o tom, či najlepšia veľkosť topánok je 43 alebo nie. Podľa mňa je to jediná správna veľkosť topánok a kto si myslí opak je truľo, čo nerozumie veľkostiam topánok. Ja o tom predsa niečo viem, už som vlastnil veľké množstvo topánok rôzneho typu. ;)

        0 0
        • treatt  

          To je moje velikost, takze 43 RULEEZ! a kdo rika, ze ne, je osklivy smrduty pajďulák! :)

          0 0
        • mathasek  

          50tky sou nej, :P

          0 0
          • Krys  

            Nezmysel. 50ka určite nie je dobrá veľkosť, pretože mi v nich plandá noha. Tak nechápem ako môžeš tvrdiť, že sú nej. Vôbec tomu nerozumieš. ;)

            0 0
            • mathasek  

              Hale mě sou všechny boty tak natěsno, bo musim nosit i 48 pač 50 už je problém sehnat :D taKŽE o plandání nemuže být řeč, chyba musí bejt na tvý straně :D

              0 0
        • burnout/syndrome1  

          Nemyslel jsem to jako kritiku techna,ale jako vysvětlení,proč mezi mladými a mladšími IM zrovna moc nefrčí.Každý T si poslouchá,co se mu líbí.Je mi jasné,že srovnávat techno a Iron Maiden je jako srovnávat žaludy a banány,společné mají to,že oboje roste na stromech .-)

          0 0
          • mathasek  

            No ani to nemají společné :D banánovník je bylina :D

            0 0
          • Krys  

            Tak to sa mýliš, banánovník nie je strom. :))

            0 0
            • burnout/syndrome1  

              Jasně,uznávám,nikdo neví všechno,po upozornění jsem si dokonce vzpomněl,že jsem to snad i někdy dřív už někdě četl.Pardon!

              0 0
              • Krys  

                Všeobecne sa to nevie, napriek tomu, že banánovník je dokonca najvyššia bylina. Ale samozrjeme by malo byť každému jasné, čo si tým prirovnaním chcel napísať. ;)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.