• Zdenek_cz

    Máte někdo zkušenosti s termoprádlem NordBlanc? Dnes jsem toto prádlo viděl v Intersportu a májí hodně barevných kombinací. Jinak jsem měl vyhlídlý prádlo Sensor. Pockam, zda nebude nejaka supr nabidka na Sportlifu a jinak to koupim u Velo Hanak.

    diky

    0 0
    • pegas  

      u velo hanak ho moc nenakoupis…uz maj jen par malych velikosti(zejmena u coolmaxu) mozna d.face maj ve vicero velikostech..ale neverim tomu..

      0 0
    • maxtor  

      Mám Nord Blank (termoprádlo) i Senzor – kompletní zimní oblečení (kalhoty, bunda Cyclone, kukla + rukavice) – většina koupena ve Velo Hanák a v pohodě. Můžu jen doporučit.

      0 0
    • Martula  

      Taky mám termoprádlo NordBlanc…spo­kojenost. Ale Sensor bude podle mne lepší kvalita, sic za vyšší cenu..ale padne líp.

      0 0
    • Smazaný účet  

      předloni jsem dostal od Ježíška :-) oranžový spodní tričko s dlouhym rukávem. Je to takovej na omak docela „silonovej“ matroš, ale funguje dobře, nemění tvar a (na rozdíl od Moiry) NESMRDÍ! :-) Navíc má docela šikovnej střih – úzkej a dlouhej, takže je na tělo a přitom dost dlouhý. takže já jsem spokojenej…jestli se dá značka soudit na základě jednoho trička :-) uvidíme, co mi naježí letos…

      0 0
      • Martula  

        Ju ju..akorát dlouhé-žádné pupkové..pěkně zakryje záda.

        0 0
      • maxtor  

        Naprostý souhlas. Díky NordBlancu i my, co máme trochu delší tělo a hlavně ruce máme možnost si koupit termoprádlo, které je přiléhavé a je dostatečně dlouhé – hlavně co se rukávů týče.

        0 0
        • Jane  

          se mi zda, ze delsi strihy snad nabizi kazdej:( naopak seehnat kratsi sirsi strih – to je fakt neco

          0 0
          • Smazaný účet  

            kratší širší mi přijdou věci od Výzkumnýho ústavu pletařskýho (klimatex) Neříkej ale, že jsi kratší širší…nebo máš tak velký ko…no nic, se radši nebudu ptát :-)

            0 0
            • Jane  

              :) ne, ale mam nejaky sirsi ramena a jsem celkove nejak sirsi:(, takze vypasovanou damskou konfekci na me nikdo nedostane, pac se v tech trikach, bundach nemuzu hybat… a co je na sirku OK (vetsi velikost), tak je zase zbytecne moc dlouhy

              0 0
    • Extremist  

      NORDBLANC ma krasne veci, mam od nich bundu a nekolikery kalhoty. Jsem s tim max. spokojeny. S jejich termopradlem zkusenosti nemam, pouzivam Progress. Ale pravdepodobne bude taky solidni.

      0 0
      • race bike  

        Máš Nordblanc i zimní bundu? A jaká je? Zrovna o ní uvažuju a tak by se mi nějaká ta zkušennost hodila…

        0 0
        • slavekRM  

          Já mám i zimní bundu, kupoval jsem ji před dvěma roky za babku(2000) a nečekal jsem od ní žádný zázrak. Přiznám se, že jsem byl mile překvapen. Dokonalé zpracování, Teratex 10000, nic neztrácí na vlastnostech, doporučuji.

          0 0
        • Extremist  

          Bundu mam tuhle www.nordblanc.cz/…12/index.php.. Pouzivam ji i jako zimni. Jsem spokojen.

          0 0
          • race bike  

            díky kluci, udělali jste me radost :-) jdu do ni, ted jen sehnat spravnou velikost…

            0 0
    • Jane  

      nevite nahodou nekdo, kde se prodavaji v brne bundy nordblanc – pouzitim ted tak na podzim… v hudy, rockpointu, alpine sportu? – tam maj vsechny moc znackovy (highpoint, tilak, north face, direct alpne) a vsechny ty budny maj podezrele uzky a dlouhy strihy:( – tolik penez za takovy strih fakt nedam…

      0 0
      • Martula  

        Intersport. Na Svoboďáku.

        0 0
        • Zdenek_cz  

          Jo, maj tam od NordBlancu hafo veci. Mimochodem ahoj Marti :o) . Ten naboj jsem dneska zanesl do servisu na opravu. Ta silnicka Fort mi bude asi velka a zatim silnicku nepotrebuju, takze to necham plavat. Ted hafo premyslim o Canyonu Nerve XC 3.0.

          0 0
    • Jane  

      ja tedy vozim triko kr. rukav Craft pro cool a zatim je to to nejlepsi, co mi proslo pod rukama, predtim sensor coolmax a jeste predtim obyc. jitex… takze spokojenost presne kopiruje cenu – jitex → sensor → craft ale ja ted z termopradla pouzivam vlastne jen to triko, triko s dl. rukavem mam moiru mono – a ta uz je ted nejaka divna, tak se mi nechce ani nosit… navic je na ni furt moc teplo (i v zime), mozna casem priberu nejakej craft s dl. rukavem, ale nesmi byt moc teplej – uvidim, zda se mi neco bude pozdavat na sportlifu ale od sensoru nedam dopustit na fusky – sensor race lite vzor sachy… za tu cenu je jejich zivotnost v poho a hlavne mi sedi na noze a nepadajou

      0 0
      • Bully  

        Ja jsem si ted na dovolene v CR koupil prave v Brne (na Vankovce, ale nevim ten nazev obchodu, jakysi out-door shop) spodni triko s dl. ruk. na zimu od fy Lowe Alpine. Vyslo teda na ± 1600 Kc, ale nic lepsiho jsem jeste nemel. Sedi strih, delka, bezvadne odvadi pot, je se stojackem a hlavne je ten uplet udelanej takovym zvlastnim zpusobem, ze telo nesvira, ale pritom dokonale kopiruje, pri vsech pohybech. Nosil jsem uz kdeco, ale tohle je spicka a za ty penize to stoji.

        0 0
    • Danca14  

      Já jsem s ním moc spokojená a minulé kolekce se dají sehnat i z dobré peníze. Materiál je pořád stejný, jen se mění vzhled. Termo na zimu je podle mě dobrý

      http://www.sport-d.cz/…nkcni-prad-3#…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.