Tak se chci pochlubit... (malý cyklista :-))

15 nepřečtených
  • 4xMM

    … resp. se s Vámi podělit o radost, že už jsme teď v rodině samí cyklisti – mladší synek (necelých 3 a půl r.) se předminulý víkend naučil na kole :-)!

    Proběhlo to jako před více než dvěma lety s jeho starším bráškou, jen teď u mladšího byl celý proces rychlejší. Jezdil od dvou let na „Laufradu“-odrážecím kole (kolo bez pedálů), pak letos začal říkat že už chce jezdit jako bráška na „šlapacím“ ;-), tak jsme počkali až na něj doroste (máme malé kolo 12ku z druhé ruky jen na to počáteční učení) a během jednoho víkendu to uměl :-)! Teď už „jen“ pilovat rozjezdy a brždění (to zatím jde jen někdy, hlavně z kopce musíme zatím běhat vedle něj), šlapání do kopce atd. – a hurá příští rok na první rodinné vyjížďky do okolí!

    Dlouho jsem tu nepsala, nějak není čas, pořád něco… Jakžtakž pravidělně se sem ale kouknu a tohle jsem Vám prostě napsat „musela“. Snad minimálně ti z Vás, co jsou rodiče, to pochopí :-)! Zdraví M.

    P.S. Proč mi nejde vkládat fotky :-/? Nějak se to tu změnilo, „postaru“ mi to vždy šlo bez problémů… Dole jak je Fotografie 1,2, atd., tak to není vůbec klikací (ani ten zelený křížek, ani rámeček, prostě nic), nenajede žádné okénko „procházet“, tak nevím co s tím… Dík za tip!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.