• Corbett

    ZDAREC – od soboty 16.8.08 budu s rodinou týden na dovolené na Šumavě v oblasti mezi Vimperkem a Kašperskými Horami (Rohanov). Dovolenou budu trávit s rodinou tak jak se sluší a patří, ale jeden DEN (je jedno jaký to bude) jsem si zamluvil sám pro sebe, pro svojí osobní poznávací MTB jízdu po Šumavě (na Šumavě budu poprvé). Tohle vlákno jsem založil pro případ, že by se tu našel stejný případ jako já a v rámci dovolené se chtěl odtrhnout od nejbližších a užít si to pěkně sám a třeba poznat stejně postiženého pacienta jako jsem JÁ. Nebo někdo místní, kdo by byl ochotný mě protáhnout Šumavskými hvozdy. Někdo s kým bych se projel a nemusel neustále koukat po značkách, zda jedu správně nebo ne. Nebo pro případ, že se bude jednat o neználka Šumavy, tak značky budeme mít pod kontrolu společně. Tou vyjížďkou myslím nadupanou 70 – 110km trasu se zastávkou na oběd. Jsem ochoten a udělám to rád, se autem přesunout 60km na východ či západ podle situace. 

     

    Pokud by se náhodou někdo takový našel, tak předem děkuji a ozvěte se – přeji pěkný den -:)

    0 0
    • Luke_MTB  

      Ahoj, na Šumavu jedeme s partou, kde je pár bikerů, ve stejnej termín jako ty. Budeme v Prášilech. Takže pokud bys chtěl vyrazit, tak není problem. Ode mě, je delší švich schopno ujet tak 3 lidi.

       

      Ale taky bych byl radši, pokud by nás vedl někdo místí. Můj orientační smysl stojí za starou bačkoru :-)

      0 0
      • Corbett  

        Super, první vlaštovka. Zatím co se mi budeme postupně domlouvat, se třeba někdo místní, nebo znalý Šumavy ozve a bude nás ochoten protáhnout Šumavskými hvozdy. Pokud se nikdo takový nenajde, tak bych rozhodně něco naplánoval na vaší straně. Bylo by to super, kdybych nejel sám. Domluvení dne bych nechal až na konec, podle aktuální předpovědi počasí a podle toho, jestli se ještě někdo neozve. Čas a místo setkání, to je prkotina.

        Něco vymyslíme -:)

        0 0
        • Luke_MTB  

          oká oká :)  ve středu jedu do práglu koupit mapu a na pivko s ostatníma. Tak ty nerozhodný a liný ještě ukecám aby jeli taky :-)

          0 0
          • Corbett  

            Dobrá, já už mapu mám, tak se pomalu začnu hrabat v info o Šumavských trasách a začnu dávat dohromady návrhy.  

            0 0
          • Corbett  

            Předpověď počasí nevypadá až tak špatně – http://pocasi.idnes.cz/server.idn

            Jinak jsem ti poslal na mail uvedený v tvém profilu kontakt na mě. Během pátku, by jsme se mohli předběžně domluvit na termínu a ostatní komunikaci bych nechal na místě.

            0 0
        • Michal.J  

          Do těch plánů zabudujte i cyklobusy co tam jezdí, nebudete pak vázaný na jedno místo kde budete parkovat auto.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.