• Glum

    Chceme si koupit stojan na parkování kol (cca 5–10 ks), ale nabídky výrobců obsahují jen dva typy: ty, co do něj skoro nenarvete dvoupalcový plášť a ohnete přitom kotouč, případně zosmíte ráfek, a pak ty, co tam nacpete celý přední kolo za cenu odření noh vidlice. Nevíte někdo o výrobci rozumných stojanů na kola (ideálně U-typ, kde se kolo opírá rámem)? Dík.

    0 0
    • Hejdik  

      U nás v prostějově je tenhle výrobce jsem si tam kupoval konzoly na zabezpečení do sklepa.Když mrkneš na profil uživatele martin L,tak to je asi majitel firmy.

      0 0
    • Omen  

      nevým kam to chceš ale viděl jsem prostě kus kmene stromu a do něj jen svisle udělané zářezy do asi půlky kmenu.Kmen měl tak 50–60cm průměr  kolo tam bezva drželo bylo to levné a někam se to i hodí a kotouče to neničilo a dřevo rávky taky ne.

      0 0
      • zdenek  

        Jo, ty dřevěný jsou dobrý, když jsou zářezy dost široký. Navíc to i dobře zapadne do přírody.

        0 0
      • Glum  

        O kmeni stromu jsme uvažovali, ale bylo by s výhodou, kdyby se kolo dalo k tomu zamknout (přimknout). Chceme do do malýho tenisovýho oddílu. Hejdíkuv tip moje představy splňuje, navíc by bylo možný kola parkovat na víc místech. Dík.

        0 0
    • Flegmatik  

      Nech si u někoho (pokud nemáš v okolí někoho šikovnýho, tak asi u zámečníka) svařit pár železných trubek, podle potřeby (asi by stačilo něco jako zábradlí), to pak dobře zabetonujte a máte to. Takový ty držáky, kam se vsune jen přední nebo zadní kolo jsou na dvě věci, ač možná vypadají efektněji :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.