Športy, ktoré môžem robiť bez námahy kolena

96 nepřečtených
  • jonti

    Vzhľadom k natrhnutému väzu v kolene, alebo niečomu takému, a odoprúčaniu lekára na 3 týždne v kľude, premýšlam, čomu sa môžem zatiaľ venovať. Zo športov, ktoré robím normálne nič :(( Bike radšej nie, beh nič, plávanie, volejbal tiež nie. Jediné čo ma napadá je posilovňa. Máte nejakú inšpiráciu?

    0 0
    • Smazaný účet  

      co šachy? :-)

      0 0
    • grafik  

      joga : )

      0 0
    • Stancek  

      Sex…

      0 0
    • Gad  

      Nevim jestli je ta posilovna rozumná, kolikrát i když cvičíš vršek, tak těma nohama udržuješ balanc a tak, myslim, že by taky to koleno nebylo extra v klidu.

      0 0
      • tomana  

        kup si kosmodisk nebo jak ja mu říkám miláčka a budeš skákat jako dřív:)

        0 0
        • Gad  

          Kosmodisk používá Chuck Norris, protože si zkurvil záda na Total Gymu :-)

          0 0
    • Darkson  

      já myslim, že plavání je na kolena dobrý. samozřejmě ne prsa, ale při kraulu nebo znaku kolena namáháš minimálně, ale musíš mít aspoň trochu slušnou techniku.

      0 0
      • Lister  

        nemusíš, já jsem lemra, vůbec mi to nejde, nohy jenom vleču a taky to jde :)

        Takže taky doporučuju plavání :o)

        0 0
        • Volf  

          Klasický přední náhon:-))

          0 0
          • Lister  

            víš jak to je stehna u chlapa nikdo neobdivuje…ale ramena :-D

            0 0
        • Darkson  

          v tom případě je to dobrý. nesmíš bejt až taková lemra, abys u toho moc ohejbal a namáhal kolena:-)))

          0 0
          • Lister  

            no právě ty si ničím na kole :o)

            Ale asi budu muset začít ty nohy používat i u kraulu, protože pak se vždycky po 50m motýlkem začínám divit proč ty nohy tak tuhnou a ty ruce už tolik netáhnou :o)

            0 0
      • Jimmy137  

        Taky se pripojuju k plavani, ale urcite ne prsa, z toho me boli i kdyz mam kolena uz celkem v poho, ale pokud to nebudes pri kraulu moc prehanet, tak to kolenum jen prospeje…

        0 0
    • kámen úrazu1  

      Včera jsem k natrženým vazům kolene ve vedlejším dredu začla psát příspěvek, ale pak jsem ho smazala. Vidím, že jsem ho měla odeslat.

      Měla jsem stejný úraz, ortézu jsem měla nosit tři týdny. Nevydržela jsem v klidu a lonžovala koně (tj. v podstatě stála ve středu a koně běhali kolem mě, takže žádný velký pohyb, ale občas to chtělo o nohu se zapřít), protáhla si nošení na šest týdnů, koleno furt nebylo zahojený. Na další dva roky jsem měla od většiny sportů pohov. Mohla jsem jen jezdit na koni (s holení trochu vybočenou) a na kole po asfaltu (tehdy jsem používala kolo jen jao dopravní prostředek, ale do terénu by to nebylo). Žádný běh, squash, nic, ani doběhy za šalinou. To chceš?

      0 0
    • Krys  

      Fotbálek.

      0 0
    • jecnak  

      Doporucil bych gaucing, tak nejak to totiz asi doktor myslel. Nic ti uz stejne neutece, je konec sezony, tak klid…

      0 0
      • Medunka  

        Asi budu taky muset k doktorovi aby mi naordinoval gaucing, jeste nejakeho osetrovatele, co bude varit cajicek, obidek ;-)

        0 0
        • Smazaný účet  

          neřikej, že máš nouzi o pečovatele – bikerky jsou nedostatkový zboží :-)

          0 0
          • Volf  

            taky si myslím, že je spíš musí odhánět klackem:-)

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Když vy chlapi jste strašně nesmělí. :-) Za dva a půl roku mýho bikování jen dva osamocení bikeři sebrali odvahu a po (jejich) nesmělém pozdravu nezmizeli v dáli. :-) Většinou na mě, když jedu sama, překvapeně čumí nebo se snaží zamachrovat a šlapou co to dá. (Doufám, že přede mnou nezdrhají :-D). Když jedu na silničce, je jejich překvapení ještě větší. To pak mnohdy slyším jen zřetelně udivené „ahoj“, často ale jen otevřou pusu a pokud se včas vzpamatujou, zamávají. :-)

              0 0
              • Lister  

                se nediv…si myslí že maj bludy a jednou se nechat vyšetřit :oD

                0 0
              • Smazaný účet  

                no vidíš, to já se zase na biku seznamuju jak to jen jde,ale nemám štěstí na osamělý bikerky :-( tuhle jsem lehce překvapil Šelmíru, když jsme měli sraz U Pigiho a než jsem tam z práce dojel,tak jsem se stačil seznámit s jednou sličnou cyklistkou, tudíž jsme s Šelmírou dali čaj a nechali jí jejímu osudu :-)

                0 0
              • jecnak  

                Myslim, ze nejen vuci holkam, ale i navzajem. Prijde mi obcas, jako ze kdyz ma clovek slusny hadry a kolo (a ani to mit nemusi), tak ho vsichni povazujou za nejakyho zavodnika a promluvit par slov, zeptat se jak se jede, kam mam namireno a proste jen tak pokecat je problem. Ja naopak mam vetsinou snahu nejak navazat komunikaci, protoze minimalne ma pak clovek lepsi naladu, dozvi se treba neco zajimavyho, pozna mista, kam by normalne nejel, dela veci ktery nikdy nedelal (treba ted naposledy jsme lezli po skalach a slanovali – proste jsme nahodou na biku potkali lidi co se chystali lezt).

                Je celkem zajimavy, ze lidi jsou vic komunikativni v mistech, kde potkas nekoho vyjimecne, ale o to vrelejsi to jsou rozhovory. Neni to ale jen na vyjizdkach – velmi prijmene zazitky mam z 200ky Salzky, kdy v obou rocnicich co jsem jel jsem si pri zavode skvele pokecal s lidma z Italie, Rakouska, Nemecka i CR.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  mě obecně přijde, že Češi jsou děsně namachrovaný…už několikrát se mi stalo, že jsem někoho dojel,říkám „čau, kam valíš?“ a dotyčnej mi místo odpovědi (jakýkoliv) nastoupil :-) a když tady potám pěšáka, tak na mě nevraživě kouká, co si jako dovoluju jezdit po stezkách, kde on chodí – a to jsem slušnej biker, volám z dálky, aby měli čas uhnout a když fakt uhnou, tak vždy děkuju… V Německu turisti uhejbaj sami a ještě povzbuzujou – nic nezvedne náladu tak,jako když ti davy turistů při stoupání na Arber skandujou „go, go, go!“ :-) a na vrcholku na tebe mávají zvednutym palcem – proč to nejde v Čechách?

                  0 0
                  • Honza729  

                    Protoze jsme narod primitivu, co maj radi „svuj smradek,ale teploucko“ a vsechno novy, odlisny je nepratelsky.

                    Bohuzel je to tak. Ve sportu, v zivote, v politice, vsude na to narazis.....

                    0 0
                  • fairy  

                    no jsme fakt narod hulvatu… pesi, bych neresila.i kdyz obcas jsou i vtipni :) myslela jsem si,ale ze mezi bajkerama to je trosku jine, ale neni. nejenom, ze nepozdravi, ale na pozdrav ani neodpovi. casto se mi stava, ze se ode mne nechaj vytahnout do kopce a pak pomalu nereknou ani nazdar… ale jako vrchol mi prislo, ze kdyz dve holky resily problem s kolem,tak jim ani jeden z projizdejicich bajkeru ani nezastavil… jo je to bida :(

                    0 0
                    • Honza729  

                      Minuly tyden jsem si byl dat par km a potkam slecnu, tak kolem 25 let, dres, sedla na fullu, drzak mapy na riditkach, blondate vlasy vlaly, sluselo ji to moc......tak ji mijim, usmeju se, zvednu ruku, reknu ahoj a ozvalo se: My se zname, ****** ?

                      Takze nejak tak, no… :-/

                      0 0
                    • Smazaný účet  

                      to je jasný – když jsou holky dvě, nesbalíš ani jednu… kdyby byla sama, myslím, že by měla pomocníků ažaž :-))) BTW nechat se od holky tahat do kopce? To bych nepřežil :-) No dobře, jezdil jsem s jednou kamarádkou, která mi furt ujížděla, ale u ní už jsem si na to nějak zvyknul :-) veliká legrace byla, když jsme jednou u Příbrami (na silničkách) dojeli nějaký tři chlapíky, zapředli jsme diskuzi a po chvíli přišlo stoupání…kámoška (jako obvykle) začala ujíždět dopředu, což mě nechávalo klidným a dva z těch tří taky – v pohodě jsme dál kecali. Ale ten třetí to nevydejchal a začal s ní závodit, pitomec. No,vyškolila ho pěkně, nahoře vypadal, že zkolabuje :-)))

                      0 0
                      • fairy  

                        no ode mne se samozrejme nechaj vytahnout leda nejaky loosri :) moc mi to do kopce nejede :) ale taky znam jednu bajkerku, ktera skoli chlapy :)) docela sranda

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          Neznám jí taky? :-)

                          0 0
                          • fairy  

                            to já nevim :)

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              no, já znám dvě,který občas někoho vyškolí – jedna byla ta výše zmiňovaná slečna, jezdila i MTB, taková drobnější blondýna, dlouhý vlasy… a druhá je Šelmíra, jenže tý toobvykledlouho nevydrží, musí si dělat přestávky na napití (i na XC závodech) a tak… :-) Ale do kopců (netechnickejch) jí to jede super…

                              0 0
                              • fairy  

                                tak to není ani jedna :) tahle holcina byla s nama na vikend bajkovat v ceskym raji :) a stridalo se u ni pet chlapu a stejnak jim ujela :) a to jeste jezdi bez naslapu. nechapu.

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  hmmm…hustý :-) BTW v reakci na tvůj příspěvek mě úplně nejdřív napadla otázka, jestli ve dne nebo v noci… :-) No nic, venku už je přijatelně, byť bahno – jdu bikovat, Šumava volá :-) Dneska asi Černý jezero, Stateček, Nýrská nádrž a přes hřeben Prenet-Pancíř zpět…

                                  0 0
                                  • fairy  

                                    no v noci nevim :) to mozna taky :) ale na pokoji jsem s ni nebyla, tak nemuzu referovat :)))) me chces snad nas**t? ja se tenhle tejden na kolo nedostanu :((((((( to se mnou bude k nevydrzeni.mam abstak :) ac teda nerada… ale uzij si to. grrrr

                                    0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      tak nakonec bike nebyl (zase začalo pršet),jen pěší výlet po sjezdových tratích na Špičáku (ty bikový tratě jsou fakt luxus!) a pak na Čertovo a Černé jezero – foto z cesty na Čertovo – NENÍ tam zákaz vjezdu cyklistů,jen cedule, že cesta je pro cyklisty nevhodná…je to divný, ale žádnýho bikera jsem tam nepotkal :-)

                                      0 0
                                      • fairy  

                                        a v praze neprsi :) hec. ale i tak zavidim… dost se teda divim, zes tam zadnyho bajkera nevidel :) a bajkerku si tam taky nepotkal? krasna cesticka :))) pro kamziky

                                        0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          musim říct, že i při procházce jsem se zapotil…potkal jsem jen nějaký německý důchodce a na Čertovo jezeře zvědavou kachnu :-)

                                          0 0
                                          • fairy  

                                            juuu ta je pekna :) tak sis s kackou pokecal ne? :) divis se, zes nikoho nepotkal? mimo sezonu pusto prazdno. se v lese na bajku zacinam bat :) nikde ani noha…

                                            0 0
                                            • Smazaný účet  

                                              podle mě se chtěla kamarádit ze zištnejch důvodů – myslela si, že mám nějakou housku…já měl ale jenom PowerBarku, to jsem jí dát nemohl, to by jí zalepilo zobák :-) to že je málo lidí má svý výhody – tohle nacházíš u cesty :-) bylo jich tam asi 10, dal jsem to kuchaři v penzionu, kde bydlím… Jinak je v lese nádhernej klid – mezi Černym jezerem a Špičáckym sedlem jsem potkal jenom dva lidi – v sezóně je to tam jak na Václaváku No, uvidíme o prodlouženém víkendu…

                                              0 0
                                              • fairy  

                                                to si delas srandu zes kacky predal kucharovi, takovy hezky :( je jasny, ze vyhody to ma. nikdo se ti nemota a neprekazi :) ale kdyz jedu sama lesikem, sero, nikde nikdo, opusteny chalupy, tak si rikam, jestli si moc nekoleduju jestli bude o vikendu hnusne, tak tam bude prazdno… no jako v lete to nebude urcite. na sumavu bych teda v lete nejela

                                                0 0
                                                • Smazaný účet  

                                                  ale ne kačenku, tu jsem nechal u jezera, ty hříbky jsem dal kuchařovi, přece :-)) co se tý bezpečnosti týče, tak myslim, že tady je to v pohodě, rizikový jsou lesy poblíž velkejch měst nebo lesoparky (třeba Krčák v noci)… o víkendu moc prázdno nebude – zítra mi sem přijede parta…asi 40 lidí…„pobaj­kujem“ :-) a v pátek ráno tu chci běžet závody (9km), na to se asi taky pár lidí sjede…

                                                  0 0
                                                  • fairy  

                                                    jeee chacha ja jsem natvrdla :))) ale hribek ti nekdo okousal :) no ja jsem nikdy o bezpecnosti teda neuvazovala, ale minule mi to prave napadlo, ze to asi neni zrovna nejlepsi. to jsem byla v podkozi. no ono stejnak bude uz hnusne a brzo tma, tak kolo po praci uz asi nebude :( to budes mit rusny vikend :) bajkovani a jeste bezet zavody. bych asi padla :) jeste k tomu 9 kilaku, brrr. vydrzim bezet max 30 minut, pohodovym tempem. nejses nak moc aktivni? :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    spíš línej…tady se ven vykopu,páč jsem tu vlastně kvůli tomu, ale v Praze po práci mám velkej problém jít běhat…podle toho pak vypadaj ty výsledky :-/ myslím, že po tom týdnu tady budu muset tak tejden odpočívat: sobota 17km bike, 10km běh neděle 42km bike (Grosse Arber) pondělí 80km bike (Gr.Falkenstein a Poledník) úterý 16km běh (Můstek-Pancíř) dneska jen ta procházka, zítra uvidíme podle počasí, v pátek ty závody a pak asi ještě někam vyjedeme na kole, sobota – počítám že to bude podruhý Arber a v neděli jen něco lehkýho a odjezd domu…

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    línej? já bych padla :)) to aby sis pak vzal tejden dovolený ne? :))) na odpočinek :)) já mám problém se vykopat, jen když je ošklivo. a nebo velký vedro, to mám pak broblém se vykopat od bazénu :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    mám sedavý zaměstnání,tak to snad půjde :-) mimochodem – ošklivo je teď na podzim skoro furt, ne? :-) sedím si tu v penzionu, koukám z okna jak leje a chytaj mě deprese…ještě že so-ne-po bylo hezky. ale nuda tu neni, to ne…v pokoji nade mnou šu.aj jak králíci, kromě toho že jim poskakuje kavalec, tak slečna vříská jak kdyby jí vraždil :-) asi půjdu na večeři…jo, to udělám.

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    to máš pravdu, letos je hnusně. loni byl krásnej podzim :) víkend jsem moc nevyužila :( na bajku jsem byla jen v sobotu. v praze by se dneska na bajka dalo… ale já mám rýmu v dutinách tak trčim doma :( to máš o zábavu postaráno :) vůbec ti to nezávidim, tohle poslouchat… jsme měli takový sousedy nad náma, a ty pravidelně v noci, někdy ve 3 ráno. to je spíš k naštvání :) tak dobrou chuť btw – co taky jinýho dělat v tomhle počasí :))))

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    taak, byl pečenej úhoř se zeleninovou oblohou + pečený brambory, musim říct,že úhoř je tvor vyloženě designovanej k sežrání :-) zalito dvěma Budvárky, uff Veselá dvojice bydlící nade mnou dorazila na večeři s půlhodinovým spožděním, slečna zářila jako měsíček :-) no, k naštvání to je,pokud neni s kým jim konkurovat…což teď neni :-( hele a neni nejlepší rýmu vyjezdit? to ty bacily přece nemůžou přežít! :-))

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    hmmm tak to si měl mňamku :) to už jsem zkoušela tu rýmu vyjezdit, ale nepomohlo to. už jí mám 3 tejdny. ale dneska mi to padlo do těch dutin a bolí mě to.

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    no, když jsem byl malej, tak mě dutiny naši kurýrovali tak,že zalili vařicí vodou ve škopku nějaký bylinky, nad škopek jsem dal hlavu,přes hlavu i škopek přehodil ručník a už jsem inhaloval :-) taková minisauna jen pro hlavu :-) fungovalo to skvěle… jo a taky funguje máznout si (lehce) vietnamskou mast pod nos (hlavně ne do nosu!) zkus…

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    díky za rady, hlavu nad hrnec taky znám.jenže z technických důvodů neproveditelné. radši nebudu rozebírat. no máznout si do toho odřenýho nosu pálivou mast, tak se asi pos… :)))))

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    :-))) řikám POD nos – jak budeš vdechovat aroma tý masti, tak ti to ty dutiny uvolní… držim ti palec, aby ses brzo vykurýrovala – letos se určitě dá ještě něco pojezdit :-) BTW co Winter TransBrdy?

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    ja mam odřeno i pod nosem :( ještě budu bajkovat :) jedem s holkama na moravu na kola :) se těšim, rovinka a vinný sklípky :) Winter TransBrdy? no myslim, že bych je nedala ani v sezóně, natož v zimě :) bych brzdila :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    to nejsou ani tak závody, jako setkávací vyjížďka zakončená grogem v Letech – to bys dala…určitě! ;-) BTW jak je možný, že říkáš svýmu biku stejně jak já? (viz fotky) :-)))

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    a kolik je to kiláků? a převýšení? no já bych asi zmrzla :) nebo bych způsobila kolizi, neb nejsem zvyklá jezdit s lidma :))) hele, já mám mazlíka! to není možný…

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    je to 44km, převýšení nic moc…v podstatě je tam jeden dokopec hned po startu…pak takový vlnky a sjezd k cíli :-) A když budeš útočit ze zadních pozic,tak ty horší předjedeš a ti lepší už stejně budou před tebou :-)

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    tak to docela jde. to se jede ve sněhu? když napadne sníh, tak jsem na lyžích :) nevim, v zimě na bajku nejezdim. ani jsem to nezkoušela. teda vlastně jednou, když bylo hezky. pak jsem z toho byla 3 tejdny nemocná :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    jede se to na tom, co bude, takže když bude sníh… :-) Ale v závějích bych to asi taky nejel – i když jsme jednou s jednou kámoškou jeli skoro přesně tuhle trasu a to bylo mega sněhu – bylo to super – pády do sněhu nebolí a zima jde zahnat grogem a polífkou, přece ;-)

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    jo a kdy se to vlastně jede? bych musela stavět na každym kilometru, abych nezmrzla :) ale to bych pak nebyla schopná chůze, natož jízdy :))) ale jakmile je sníh, tak lyže vyhrávaj :) loni byl prd sníh, tak se už nemůžu dočkat. nová výbavička… hmmm už aby začal padat :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    je to 17.11. propozice jsou tady: maratony.spor­tbusiness.cz/in­dex.php?show_pa­ge=zavod&zavod_id=13&zac­tion=propozice to bude tak 8¡C, slunko :-)

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    hm, to sníh nebude. ani omylem :) bych si tu trasu ale mohla projet :))) je to závod, co bych tam já šneček dělala? :) bych dojela do cíle a už by tam nikdo nebyl :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    bych na tebe počkal…jee, to by bylo grogů :-) tak to můžem projet příští sobotu…

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    počkal? chacha to bys byl pěkně zpumprdlíkovanej :) příští víkend jedu bajkovat na moravu :) ale dík :) se mnou by sis stejnak moc nepojezdil :))))

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    a jo vlastně, vždyť jsi to psala…no tak nic, půjdu valit na silničce… grogy bych moch prokládat klobásama,to by se pak navzájem vykompenzovalo :-) co ty – budeš na Moravě po sklípcích určitě pilně trénovat,žejo? :-)

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    no myslim, že až tak úplně by se to nevykompenzovalo :) si piš, že budu trénovat :) doufám, že bude ještě burčáček :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    mě čeká jedna kalba v pátek tady…a to bude velký…a pak v pondělí, ale to se musim hlídat, páč mám v úterý školení. Na školení sice může bejt člověk vožralej, ale ne přednášející :-)

                                                    0 0
                                                  • fairy  

                                                    no zítra kámoška v mecce zorganizovala miss rnb, tak se tam chystám a pak kalící víkend na chalupě. to to zas dopadne :) hele přednášející může bejt klidně i nalitej :) jsem to párkrát absolvovala, když jsem měla hodiny na vejšce :) studentíci se asi chudáci divili :)))

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    nojo, jenže studentíci jsou pole neorané, takže většinou poslouchají a nereptají. Já ale školím IT specialisty a servisáky, jak řeknu něco blbě, tak mi to dají sežrat :-) hele, začíná to tady bejt lehce nepřehledný a navíc jsme se dostali malinko mimo původní téma (i když věřím, že jsme autora thredu inspirovali). Nepůjdem už spát? Stejně už je po večerníčku! :-)

                                                    0 0
                    • Krys  

                      Keď jazdím na bajku, vždy sa pozerám, komu by som mohol pomôcť, ale stále nikto. To isté, keď idem autom sám. Krk si idem vykrútiť aby som našiel niekoho, kto potrebuje odviesť. A stále nič.

                      Raz som si na Barranďáku nitoval reťaz a trvalo mi to dosť dlho, pretože som každú chvľu niekomu vysvetľoval, že to zvládnem sám. Fakt som sa bál, že začnú zastavovať aj autá na moste. :))

                      0 0
        • Lister  

          bych potřeboval zajít k doktorovi, který by mi naordinoval pořádný tréning, páč gaučing si ordinuju každý den úspěšně sám :)

          0 0
    • ydaho  

      plavat, plavat, plavat…ale bez krčení kolena, takže kraul a znak, nohama kopat lehce, ideálně s ploutvema, ale to bude v bazenu trochu hardcore :-)

      0 0
      • srance  

        no podle me muzes i prsa. Ja mel taky uraz a doktor rikal ze plavani a kolo je nejlepsi na kolena. samozrejme s citem

        0 0
        • Luža  

          To je podle mě pěkná kokotina. Když jsem chodil v létě plavat (prsa), tak mě kdysi zraněný koleno (to samý co je teď v řiti) bolet začalo. Nevím jak ostatní styly, ale plavat prsa bych rozhodně nechodil. Já sedím doma, hraju ty šachy a kynu :-)

          0 0
          • srance  

            No mozna jsem nerozumnel tomu zda uz ma s tema natrzenyma vazana udelanyho od doktora. Ja mam bohuzel tu skusenost mam ze pri volejbale jsem si je natrhl. Mesic jsem nemohl doslapnout.Pak jsem byl na nejake arteoskopii kde mi to zacistili. Ja mel zakazano delat dalsi sporty s dopadem a rychlou zmenou pohybu (volejbal, fotbal, squash atd.) Do te doby nez pujdu na plastiku. Ja jsem ale nouma a samo jsem na operaci nesel a pri hrani si na dvorku mi koleno vyletelo (oslabene vazy) a utrhnul jsem si meniskus. tak mi to zasili. ted idu uz radeji na tu plastiku po ni uz budu m oci delat vse. PO kazde operaci i dokor dal papiry s cviky co mam delat. Bylo tam napsano ze tyden po operaci jemozne uz koleno zatezovat mirnym plavanim a po dvou tydnech jezdit pomalu na kole

            0 0
            • Luža  

              Jasný, v rámci rehabilitace je plavání a kolo asi ideální, ale ne při nedoléčeným zranění. To chce klid…

              0 0
              • srance  

                tak to urcite!!! estli mu stim nic nedelali a ma natrhle vazy tak ba to mel mit v sadre. a leze a baba mu ho mela (viz uz bylo napsano)

                0 0
    • karliner  

      Gauching…

      0 0
    • Hejdik  

      Kromě plavání doporučuji chůzi po rukou:-)))

      0 0
    • MARIN  

      šachy mozna jeste sipky nebo kulecnik ale u tech uz si tim (ne)namahanim kolene nejsem tak jisty

      Doporucuju dodrzet ten klid daleko lip se to zahoji, taky jsem byl mladej a b…j a neveril doktorum a za par let kvuli kolenum nebudu moc delat asi nic

      0 0
    • jonti  

      Tak vdaka za tie rady, asi budem lezat doma a cumiet na filmy. A prispevok od Sgt Pepper je tiez velmi inspirujuci :)

      0 0
      • JancA  

        ja sem prvni den jen nastydla a predstava necinnosti me uplne desi…tak at ses brzy fit!!!zkus saunu,ta taky neboli:)

        0 0
        • Kubiczech  

          Posilovnu bych klidne nasadil a volil opatrne cviky. Idealni budou cviky v sede, v leze, ale urcite taky e vsechny. A kdyz bude bolet, tak porad muzes delat tejden zkracovacky… (:

          0 0
          • Kubiczech  

            Jeste dodam omluvu za spatne zarazeni a to, ze cerpam z vlastni zkusenosti. Do posilovny jsem chodil po operaci a doted tam chodim bez krizaku… (:

            0 0
    • Lucke  

      mam kolena v haji..a jediny sport co muzu delat je kolo..pri behu boli..pri voljebalu taky..vzdy..:)vic ti nereknu

      0 0
    • vlk  

      jj šachy :)

      0 0
    • os  

      Nejlepší je asi plavání, ne prsa, ale kraul. Sežeň si ale tzv. plavecký „piškot“, který si dáš mezi stehna a plaveš víceméně bez kopání nohama, jen ruce, které Ti pak brzo zesílí :-)) Ten piškot je výhodný i pro jakékoliv kraulařské začátečníky – drží Ti to nohy ve správné poloze.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.