• maajkee

    Tak, potom co mi v říjnu ukradli kolo, v listopadu se mi v autě zadřel motor, nám včera vykradli nějaký svině zkušebnu, ukradli nám spoustu věcí, každýmu něco no a mně ukradli uplně všechno. Box, zesilovač, ladičku i basu s kufrem. Bubeníkovi a jednomu kytaristovi neukradli vůbec nic, druhýmu kytaristovi ukradli zesík a jednu kytaru.

    Je vůbec možný tolik smůly v tak krátkým časovým úseku, nemůže to někdo dělat naschvál?

    0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      A nebo to není smůla, ale vaše blbost, že si na věci nedáváš pozor a nepoužíváš hlavu.

      0 0
      • maajkee  

        Hele, kdybych tě měl tady tak ti dám takovu do držky že se posereš!

        Vysvětli mi, jak si máš dávat pozor na věci ve zkušebně, když jseš doma? V objektu je vrátnice, pak jedny hlavní dveře s fabkou, pak druhý dveře s fabkou a pak naše zkušebna s fabkou. Co jako proti tomu můžeš dělat?

        No ty voe tys mě dostal!

        0 0
        • vikicek  

          Hele klid, co jako očekáváš že ti na brečení o rozlitým mlíku někdo odpoví ?

          0 0
          • jIrI___  

            Tak tak.

            0 0
          • maajkee  

            Třeba trochu empatie ty vole! Chodím na tohle fórum, protože je tady spousta fajn lidí.

            0 0
            • drtyc  

              tohle tema je lepsi prochlastat v hospode nejlip s podobne postizenyma. takze pokud uz nejsi nalitej a tady na bfku, tak tam radsi. tady te z toho maximalne dostanou tak, ze se zacnes soustredit na neco jinyho, treba ze jim das do drzky ;-)

              0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Většinou si inteligentní lidé takovéhle zkušebny dělají v prostorách, kde je možnost si dveře zabezpečit pořádně a né jen fabkou.

          Většinou se dávají mříže, bezpečnostní zámky, samotné dveře se vystuží plechem, vystuží se panty atd. atd.

          Nedivím se, že Tě vykradli. Blbce vykradeš hned.

          0 0
          • maajkee  

            Škoda, že jsi anonymní.

            0 0
            • Dzordano_Bruno1  

              Jen si nemysli. Nám taky někdo uklidil sklep s kolama. Od té doby mám kolo doma a je klid. Člověk se musí poučit, aby si dával pak větší pozor.

              0 0
          • maajkee  

            jinak nevim jestli jsem inteligentní, nebo ne, každopádně nejsem hajzl jako ty a především jsem cyklista a muzikant, nejsem specialista na zabezpečování objektů, jsem jen parta nadšenejch kluků co ráda dělá muziku a cpe do toho spoustu prachů a když se jim pak tohle stane, věř, že to docela dost bolí…

            0 0
            • Dzordano_Bruno1  

              Kdybych mohl, tak Ti pomůžu najít ty věci a zmalovat obličej takovým a jim podobným zlodějíčkům, co si neváží práce ostatních. Člověk, co krade si neváží ostatních lidí a nemá v naší společnosti, co dělat! Můj názor.

              Měj mě za hajzla, ale ve skutečnosti je hajzl ten, co Tě okrad! Mně jen chybí kus empatie a mám větší míru zloby za to, že člověk v Tvé situaci nic nemůže dělat:(

              0 0
              • maajkee  

                OK, tuhle reakci už beru jako v pohodě :) Vím, že hajzlové jsou ty co to ukradli, ale tys ve mně vyburcoval v tu chvíli tou tvojí reakcí ještě větší zlost.

                0 0
          • Mr.Duck  

            A co když třeba člověk nemá žádnej vhodnej prostor kde si udělat nedobytnou zkušebnu? Třeba v Praze hledat dobrou zkušebnu co by měl člověk pro sebe(ne sdílenou s 1000 lidma co neznáš) aby si jí moh zařídit podle svýho a nezaplatit za to jak za byt, rozhodně neni jen tak.

            My měli vlastní zkušebnu jednou, byly tam kolem další 3 a hlídal to týpek, psi a samozřejmě nejeden zámek. My měli kliku(nebo lepší zámek..), ale ostatní zkušebny vybrali, tak sme se rači zdekovali abysme nedopadli stejně. Nic jinýho sme bohužel nenašli :-( Člověk nemá neomezenej rozpočet na zkušebnu, a tvrdit o někom že je blbej když nezkouší v trezoru je na ránu :-|

            0 0
            • maajkee  

              jj, přesně tak, my tam byli ještě s jednou kapelou a byli jsme vůbec rádi, že někde můžem bejt, v HK se taky docela blbě hledaj prostory.

              0 0
              • R-A-D-I-U-S  

                ..měli jsme s klukama v Praze zkušebnu v trafačce(po­dotýkám že v provozu) společně ještě s dalšíma dvěma bendama a vobčas se něco menšího ztratilo (mikrák, šňůry, paličky).. Aby nedošlo k nejhoršímu tak se to řešilo tak že na zkoušení kluci měli takový šunka aparáty co by nevzali ani zadarmo v bazaru a nástroje+efekty si nosili vždy domů. No a do studia nebo na koncert slušný aparát uloženej doma. Jinak hrozný ryziko…

                vobejdi bazary ale nedoufej, hudbě zdar a příště se chovejte víc paranoidně (jako my)

                0 0
          • Darkson  

            ty seš malej Brouk Pytlík!

            0 0
        • Chiron  

          No kolo ukradli už hodně lidem. Zadřený motor to je fakt pech, většina aut ale signalizuje pokud se něco děje s motorem a donutí tě okamžitě zastavit. Tak ale nevím co máš za auto a jak se o něj staráš, ale motor se zpravidla sám od sebe nezadře… No a k té zkušebně, je to pech, obvzlášť když tam byla vrátnice. Ale fabka není zabezpečení! Tu ti zloděj vylomí raz dva, pokud na to má vercajk a zkušenější ji otevře raz dva i bez poškození. To že vzali většinu tvojich věcí, to je prostě smůla, asi byly po ruce nebo vypadaly na pohled nejlíp. Známý je taky v kapele, taky je vykradli. Tak si dali bezpečnostní dveře, ocelová konstrukce, 8 bezpečnostních bodů. Od té doby se jim tam už jednou zkoušeli dostat, ale přes ty dveře neprošli, akorát je trochu z venku poničili.

          0 0
          • drtyc  

            no vetsina aut nesignalizuje, ze nema olej. to se pozna az v kolone za deste, ze budes jedinej kdo bude mit paru nad kufrem a jizdni vlastnosti se nezmeni dokud tam nejakej olej bude(ale jen na dne hodne pod ryskou)

            0 0
            • rbcrx9  

              Pára nad kufrem znamená, že v chladícím systému motoru není chladící kapalina. Nedostatek oleje signalizuje kontrolka se znakem olejničky, při malém tlaku oleje by měla začít problikávat. Asi hlavní ale bude kontrola těchto kapalin.

              0 0
              • drtyc  

                chladici bylo dost a nevyvarila se protoze byla neredena a proto taky ti co redi si mysli, ze s tim ma malo chladici kapaliny nejakou souvislost. teplota motoru byla jen lehce nad prumernou. olej byl na spicku mericky. kdo nezazil tak si to zkusi na sucho. proste kdyz se nemaze, tak se vic tre a dre a hreje az zadre. kontrolka mazani fakt ne.

                0 0
              • Vilém  

                Kontrolka oleje u vetsiny aut funguje jako tlakovy a ne hladinovy snimac. Tzn. pokud ma cerpadlo co nasat, tak to nesviti. Kdyz zacne svitit, tak uz je sucho.

                0 0
                • MaPa  

                  Přesně tak, bohužel i osobní zkušenost. Pokud problikne kontrolka máš asi 2sec. na vypnutí jinak nazdar… A to bez zkušenosti fakt nikoho nenapadne.

                  Našich auto – ztráta chladící kapaliny, přehřátí oleje kterej vyrazil spodní zátku. Kontrolka stihla probliknout tak třikrát, okamžitá ztráta výkonu a novej motor…

                  0 0
      • Ricci  

        Tak debilnejsiu reakciu si sem uz napisat fakt nemohol…

        0 0
    • mr.nikdo  

      ti nezavidim.. .to vypada jako kradez na zakazku ne?

      kdyz sli jen po urcityych vecech…

      0 0
      • Janes  

        Jsou věci, kterejm prostě neporozumíš, nám vykradli před 3ma nedělema sklep, ukradli manželčina téměř novýho bílýho crosse Giant a vedle nechali stát mladýho nový MTB GT, asi že bylo černý, nevím… ani nám to nechtěli poliši věřit.

        0 0
        • mr.nikdo  

          nebo se v tech vecech vyznali a brali ty drazsi… :-)

          jinak zlodeji sou svine :)

          0 0
          • drtyc  

            nebo spis proto, ze do detskych kol se zas az tolik vetsinou neinvestuje ze se co chvili vymeni. recnicka otazka je teda jak maly je mlady a jeho kolo.

            0 0
            • Janes  

              mladýmu je 13, kola už má 26", ale menší rám.Kola byly tak zhruba stejně drahý. Asi se krosky prodávaj líp.

              0 0
    • Pumsc  

      Tož to nasere:-(,s tím autem nepodcenils kontrolu oleje?

      0 0
      • maajkee  

        No hele, tam šlo o docela náhlej markantní únik oleje spojenej s tím, že nefungovalo čidlo a ani se na palubce nerozsvítila kontorlka mazání.

        0 0
        • Pumsc  

          tos musel prorazit vanu ne?:-)

          0 0
          • maajkee  

            Hele, to ne, servisák mě to pak nějak vysvětloval, ale stejně jsem tomu moc nerozumněl, byl jsem akorát nasranej.

            0 0
    • Smazaný účet  

      nezbývá, než se mrknout po bazarech a možná i nějaký v širším okolí obvolat

      0 0
    • tiru  

      už to říkám druhej den, že ten 09 rok byl nějak nakřivo…

      0 0
    • nox159  

      to neni nahoda, je to tim ze lidi jsou čím dál vetši svine, pred cca pul rokem nám vykradli barak – nejlepsi na tom je ze ten nas barak je na rohu ulice z kazde strany rodiny barak, jak se ptali policajti sousedu tak ti že tu nekoho videli jak si dal pytel pred dvere a pak jak prijela dodavka vsechno nalozili a odjeli ( nejsme tu novi ze by nas neznali už i muj deda tady bydlel tak nevim ze lidi nas nerozeznaji od ciganu co to vykradli)

      proste se s tim smir ze to tak je, i sebelepsi zabezpečeni at uz cehokoliv ti veci stoprocentne neochrani.

      tvych veci je mi lito, ale už je nenajdes a i kdyby policajti chytli ty co to udelali tak stejne z toho nic nedostanes :( bohuzel bude hur :(

      0 0
      • maajkee  

        jasný, lidi jsou čím dál větší svině, díky, to že vás vykradli je mi taky líto.

        0 0
        • nox159  

          :D ale ja ho chytil, myslim to vazne, a k cemu mi to bylo k hovnu, zavreli ho na cca 5 mesicu, jinak zpusobena skoda cca 200k kterou policajdi vycislisli na 23k coz me taky dostalo :( tech 23k nam ma splatit ale nema z ceho a jeste mu socialka plati z dani ktere odvadim :D zda se mi to smesne ale co uz lepsi je se smat nez brecet :)

          0 0
          • maajkee  

            Jasný, no stáváj se horší věci, hlavně, že jsem zatím zdravej!

            0 0
            • K2  

              Pokud máš běžné auto, tak se dá jetý motor sehnat do 10 tis.

              I nejhorší den v životě má jen 24 hodin.

              PS: Dokud jsi ty a tvoje rodina zdravá, tak je to sice k nasrání, ale pořád v pohodě.

              (horší by bylo, kdyby jsi se v autě nebo na kole omotal kolem stromu a psal nám to z vozíku. AIDS jsi nechytil, lichváři po tobě nejdou…)

              Hlavu vzhůru do boje :)!!!

              0 0
        • drtyc  

          jednoduchy. vlci se nazrali a kozel teda soused zustal celej hlavne, ze se pak neprijdou nazrat k nemu – to si teda zatim mysli.

          0 0
    • karliner  

      Docela bych to tipoval na nějaký ekologický aktivisty, kteří bojují proti zbytečným zvukovým emisím, protože ta vaše produkce je k zblití.

      0 0
      • Pumsc  

        Jak můžeš vědět co hrajou?

        0 0
        • Mr.Duck  

          Má to v profilu ;) Ale takováhle kritika je taky na přeshubu, i když věřim že to myslel spíš humorně. Muj styl to třeba neni, ale tohle bych napsal jedině o ňáký elektronický „hudbě“ což si za hudbu označit netroufnu nýbrž to hudbu uráží :P

          0 0
          • karliner  

            Humorně jsem myslel ekologisty, názor na hudbu smrtelně vážně. Hudební produkce Elektročasu je k zblití.

            0 0
            • maajkee  

              No a komu to cpeš starouši?! Já ti taky neříkám, že vypadáš jak dement…

              0 0
            • R4YNE8  

              Každej ať si poslouchá, co se mu líbí.

              Mně se elektro muzika líbí a rozhodně nehodlám jak malej spratek shazovat jiný žánry.

              0 0
            • Kubiczech  

              Využíváš toho, že na fóru tě nikdo nepropleskne nebo jsi i v civilu takhle vysoce diplomatický?

              0 0
          • maajkee  

            Jo přesně, takováhle krtika je přeshubu. Nechápu, proč sem názor na naši hudbu vůbec cpe. Mimochodem dost lidem se ta naše hudba k zblití líbí a na to ty nic naštěstí nezměníš ;)

            0 0
            • karliner  

              Každé zboží má svého kupce, takže i vaše produkce se možná někomu líbí nebo se aspoň pár známých tak může tvářit, aby jste nebyli smutní (nebo abyste jim nerozbili hubu – jak možná máš ve zvyku činit těm, kterým se nelíbíte :-)), koneckonců, i Eva s Vaškem nebo Michal David mají tisíce fanoušků.

              Rozhodně se ale pokusím navštívit vaši produkci až budete v Praze a uvidíme. Ty dema z myspace jsou totiž vážně hrůzný. Nemyslím, že to má něco společného s tím, že jsem starší než ty nebo že podle tebe vypadám jako dement.

              0 0
              • maajkee  

                Ale chováš se tak, bohužel. Jako příjde ti to normální? Já jsem smutnej že nám ukradli apáro a ty mi tady napíšeš, že to je proto že naše hudba je k zblití. Takhle podle mě vypadá demence, nebo aspoň nevychovanost.

                Mimochodem názory od známých absolutně nebereme v potaz. Ono je super, když někde zahraješ a potom ti uplně cizí lidi plácnou přes rameno a říkaj že to bylo super, to tys ale možná nidky nezažil.

                Eva s Vaškem a Michal David si myslím jsou s náma neporovnatelný. My neděláme hudbu pro prachy a děláme si hudbu sami, tak jak se nám to líbí.

                Mimochodem absolutně se nechci chválit nebo něco takovýho, ale najdi si na netu nějaký recky na naši desku a vycházíme z nich poměrně dobře.

                Moje reakce že vypadáš jak dement byla jen reakce na tovji reakci, že naše hudba je k zblití. Je to toiž tvůj a můj názor, ale jí ti ho nikdy necpal, ale ty mě jsi ho začal cpát.

                0 0
                • karliner  

                  Člověče, já tam příště napíšu nějaký upozornění, že jde o vtip, abys to pochopil i ty, ale asi jsi ještě vykolejenej.

                  Tak ještě jednou – po lopatě. To, že vás někdo okradl mě mrzí, to není dobře. To, že máte kapelu a zkoušíte hrát je dobře. To, že nehrajete dobře ničemu (kromě nedobrovolných diváků nebo posluchačů) nevadí.

                  Vtip byl myšlen tak, že vás možná okradli nějací nespokojenci s vaší produkcí, abyste ji už nadále neprovozovali a jako zkratku jsem je popsal jako ekologisty bojující proti zvukovým emisím.

                  Jíš maso? (myšleno jako vtipná tečka příspěvku se vztahem k jednomu českému filmu, kde je naznačeno, že ten, kdo nežere maso nerozumí vtipu).

                  Peace.

                  0 0
                  • maajkee  

                    No jasný, ale to že nehrajem dobře je jen tvůj názor, to není fakt. A na tvůj názor na to jak my hrajem se v tomhle vlákně nikdo neptal, nebo snad jo? Tak proč sem ten názor cpeš?

                    Ne my nezkoušíme hrát, my hrajeme.

                    0 0
                    • karliner  

                      Tak jo :-)

                      Ale furt máte obrovskej prostor pro zlepšení.

                      0 0
                      • maajkee  

                        Tak o tom žádná. To je vždycky.

                        Ale druhá věc je, že hudba se nedá hodnotit. Co je pro někoho lepší, pro druhýho horší. Takže to je těžký.

                        Leda že bys bral hudbu jenom jako čistě podaný instrumentální výkony jednotlivých muzikantů, což je ale vlastně blbost.

                        0 0
                        • karliner  

                          no vidíš, že to vyřešíme, co je pro někoho lepší, je pro druhýho horší, tak proč tu startuješ jako papírovej čertík?

                          0 0
                          • maajkee  

                            Ty to pořád nechápeš?

                            Tady jde jen o to cos tady vypustil:

                            Humorně jsem myslel ekologisty, názor na hudbu smrtelně vážně. Hudební produkce Elektročasu je k zblití.

                            To podle mě není moc srandovní, maso někdy jím, ale ten vtip tom nějak pořád nevidím.

                            Fakt ti to nepříjde ani trochu blbý mi tohle napsat?

                            Kdes dospěl k názoru, že mě v tomnhle vláknu zajímá tvůj názor na naší muziku?

                            Napsal jsem snad někdy něco špatnýho o tobě, i když bych si to třeba myslel, tak je to můj názor a nemám potřebu ti ho třady přece cpát.

                            Jde mi prostě jen o tenhle tvůj jeden výrok, fakt ti to ani zpětně nepříjde od tebe trochu blbý?

                            0 0
                  • DaSnail  

                    vysvetlený vtip už neni vtip…

                    0 0
        • JSt  

          treba na to prindes ;-)

          0 0
        • DaSnail  

          toto

          0 0
      • jIrI___  

        Já bych jejich produkci naopak označil za prudce poslouchatelnou.

        0 0
        • karliner  

          Ale jo, věřím, že se nějaký fanoušek, kterého baví poslouchat stokrát omleté věci s bubeníkem, kterej, když se trochu zrychlí, zní jako když se sypou brambory do sklepa a zpěvákem, co si našel jednu polohu a v ní se zabetonoval, sem tam najde.

          0 0
          • maajkee  

            Ty jseš ubouhoučkej :)

            0 0
            • faba  

              Nejspíš to slyšet nechceš, ale taky se mi to co hrajete nelíbí. Když máš odkaz v profilu, tak se dají reakce předpokládat i v souvislosti s krádeží. Jo a třeba jsi si smůlu na delší dobu vybral.

              0 0
              • maajkee  

                Ano, tohle beru. Když napíšeš, že se te ti naše hudba nelíbí.To mi fakt nevadí. Ono taky popravdě jseš asi mezi 90% všech lidí, kterým se to nelíbí :) Ale těch 10% stejně stojí za to!

                Každopádně jsi to napsal slušně aniž bys používal slova spojená se zvratkama a podobně.

                To mě nasralo.

                Nicméně není prostě vůbec k tématu.

                Po týhle zkušenosti jsem zjistil, že je tady spousta naprosto neempatických a necitlivých lidí a holt bejt mezi cyklistama neznamená bejt mezi svejma. škoda :(

                0 0
                • M_ishak  

                  Podívej se na počet uživatelů ⇒ velká pravděpodobnost srážky s nějakým exotem.

                  0 0
                  • maajkee  

                    No jo, tak já jsem třeba taky exot :) ale nemusím kvůli tomu nikoho snižovat.

                    Ale jinak jo, máš pravdu.

                    0 0
                    • Thapsus  

                      Celosvětovej problém je, že ty exoti jsou vždycky nějak víc vidět, než ti ostatní. Tak ať máš tenhle rok lepší, třeba sis loni vybral smůlu na několik let dopředu :-)

                      0 0
      • Krys  

        Hm, ja tomu tiež nejako neviem prísť na chuť. Neviem sa ale rozhodnúť, či to je tým špatným zvukom (ok, je to demo), monotónnou gitarou, nevyspievaným spevákom alebo niečim úplne iným.

        Tej vykradnutej skúšobne mi je fakt ľúto. To asi dosť nasralo.

        0 0
        • maajkee  

          Majspejc samozřejmě svoji obrovskou kompresí zvuk dost kurví, demo to není, je to z regulérní desky. Melodie a čistota zpěvu v týhle hudbě není opravdu primární :) A jestli máme monotonní kytary tak pak nevím co třeba takový kapely jako lucie, chinaski, nirvana a podobný, tam je to klasika sloka, refrén, sloka refrén, toho se snažíme vyvarovat.

          Ale jak jsem již řekl, 90% lidí se naše hudba líbit nebude, ale to je na tom právě fajn, děláme hudbu primárně aby se líbila nám a když se to pak líbí nějakejm podobnejm úchylům (a je jich poměrně dost) tak je to fajn :)

          Hlavně, že je to nezávislý, zažijem přitom spoustu srandy, poznáme spoustu lidí a na spoustě míst si zahrajem.

          Moc lidí o týhle scéně v ČR vůbec neví, a spousta známejch muzikantů závidí jak nám to pěkně funguje. My pozvem Vás, uděláme koncík, dáme vám najíst a prachy na cestu a pak zase pozvete vy nás a všichni jsme spokojený.

          Znám spoustu líbivejch kapel, je jich tady fakt mraky, ale hodně z nich jenom sní o tom zahrát si v německu, rakousku, rumunsku, maďarsku, slovensku (mimochodem v Blavě jsme měli asi největší úspěch, na slovensku je to co se týče HC a podobný scény prej hodně mrtvý.

          0 0
          • Krys  

            Pustil som si tie dve veci, čo máte na czechcore.cz. To asi neprešlo myspace-om, či ano?

            Chápem to síce ako pokus o empatiu, ale fakt nemusíš ťahať do debaty o HCčku Lucii ani Chinaski. :))

            V každom prípade veľa zdaru. Hlavne aby ste boli vy spokojní.

            0 0
    • mais  

      nevím,kde ti ukradli kolo a proč se zadřelo, ale nechat celou výbavu ve zkušebně to je nezodpovědnost a koleda o to ukradni si mě – předpokládám, že potichu nehrajete, takže dotyčnej si vytipoval, pak zjistil, že odcházíte nalehko a následně šel najisto – v kapelách hraju přes deset let a nikdy jsem si nelajznul kytaru a kombo nechat ve zkušebně

      0 0
      • Mr.Duck  

        Já třeba nemám auto, a fakt nevim jak jinak bych dopravoval apáru na/ze zkoušky.

        0 0
      • maajkee  

        No ono to bude možná tím, že my to s muzikou myslíme vážně a nemáme žádný minikombíčka co vezmeš do ruky a jdeš. Do zkušebny jezdíme převážně na kolách a nevím jak bych si 20kg zesík a 35kg bednu vozil domů, to fakt nevim :)

        0 0
        • mais  

          to je věc názoru, já jsem po cca 10 letech zkušeností přesvědčen, že nejlepší zesilovače jsou Vox AC 30, Fender Hot Rod…cokoli velkýho je škoda peněz – na podiu stejně většinou zvuk zmrví zvukař a když zesíky přeřvou PA, tak je to docela blbý a ve studiu se stejně nahrává na malý kombo dneska už spíš jen přes efekt…a argument, že to myslíš s muzikou vážně a proto nemáš minikombíčko – z mýho pohledu, kdyby jsi to myslel s muzikou vážně, tak nikdy nenecháš ve zkušebně kytaru a ladičku, protože ji určitě budeš chtít použít i doma ;o)

          0 0
          • maajkee  

            Doma mám na hraní kytarový kombo a kytaru, songy se na basovku vymejšlej nic moc a kdysi, asi před 8 lety jsem takhle vozil kytaru v pouzdře na zádech na kole, pak jsem si dal na držku a zlomil se mi krk :) Od tý doby to nedělám.

            A ono mít velký apáro je super v tom, že i když přijedeš někam do nějaký díry kde maj na hovno PA, nebo což se taky děje dost nemaj PA vůbec, tak jseš vysmátej, protže tě lidi stejně slyšej a nemusíš tam pak kuňkat na minikombíčko. Ale možný jestli jsi někdy hrál tak jste nehráli v žádnejch dírách, ale to je prabej roknrol! :)

            A navíc, což je pravda odvěká, objem ničím nenahradíš!

            0 0
            • mais  

              to máš otázku priorit, já na zkoušky kapely na kole nejezdím. Nevím, co pořád řešíš s velkým aparátem – sto watt celolampa Marshall dává o sedm decibel víc jak padesátka – ovšem s tím, že padesátku dostaneš spíš na ten správnej červenej zvuk když to samý uděláš se stovkou tak tě zvukař bude vraždit, protože z toho zvuku se udělá jenom koule, no a máš pravdu, tam kde není PA, tam bych ani já a ani nikdo z mého okolí nehrál, takže to řešíme tím, že máme kamaráda zvukaře, co když tam nic není tak tam jede s náma a ozvučí to, holt to má pořadatel o tři tisíce dražší..pokud na to nepřistoupí, tak se tam hrát nebude

              0 0
              • Vilém  

                jen k tomu vykonu a decibelum. Neni to nahodou tak, ze jednou tolky vykon, tj treba 50W na 100W znamena zvyseni o 3dB?

                0 0
                • mais  

                  no o tři ne je to o sedm jak jsem psal, jen s sebou taháš těžší trafa a víc lamp…jo a platíš skoro dvojnásobek ceny plus ještě je to nastavování toho správnýho zvuku a zkreslení komplikovanější protože lampy nejvíc dávaj tak mezi dvouma třetinama a třema čtvrtinama výkonovýho potenciálu – myšlenko žádané nakreslení koncových lamp a o to tě ta stovka jaksi ochuzuje

                  0 0
                  • Vilém  

                    No hadat se s tebou nebudu:) Tady nebo treba tady o tom nejake zminky jsou.

                    0 0
                    • mais  

                      já to beru podle toho, co jsme měřili – Marshall plexi 50 a Marshall plexi gold top 100 – Hiwatt 50 a 100 a Fender 100 a 40 u těch padesátek s EL34 to bylo těch sedm 6L6 byly o nějakou desetinku jinak, v podstatě je jedno o kolik to decibelů je, reprák se obvykle osazuje s citlivostí 97dB, jinak co si tak pamatuju tak nejhlasitější koncert je Budokanu Deep Puprple co dosáhli 120dB

                      0 0
                      • Vilém  

                        Zmereno to samo nemam. Verim fyzikalnim zakonum:)

                        0 0
                      • karliner  

                        Tak se vší úctou k páprplům by se svými 120 dB by byli stěží v TOP 10…

                        Jen tak namátkou – Manowar, Rolling Stones, Motörhead, Kiss nebo Mötley Crue byli hlasitější.

                        Myslím, že v Guinessově knize rekordů jsou uvedeni už léta Manowar.

                        0 0
                  • maajkee  

                    Z praxe ovšem 50W lampovej maršál byl pro nás prostě málo. i 100W byl málo :) Vyřešil to 100W lampovej Sunn. Ten daleko víc tlačí.Bohužel je ukradenej.

                    0 0
                    • mais  

                      to už je potom otázka vkusu a taky o tom jak si chtěj členové kapely vyhovět…taky potom záleží na tom, jak vylejzá zvuk kapely, já mám zkušenost, že méně je vždy více, jak pro přehlednost, tak i pro posluchačskou příjemnost..teda pokud máš posluchače a ne přijdem zapařit ožrat se a …

                      0 0
                      • maajkee  

                        Jestli je poslucahč ožralej nebo ne to je mi jedno, nejlepší je když ho hudba nějakým způspobem nutí s sebou šít. Nehrajem vážnou muziku, aby lidi museli mít křišťálovej poslech. My hrajem prostě zpocenej jednoduchej roknrol a samozřejmě, že taková hudba je potřeba řádně hlasitá :) A to my jsme ještě hovnaři. Zahraniční kapely co sem taháme, pro ně aparatura většinou není finanční problém,takže třeba tuhle měl jeden kytarista 2×100W lampu sunn na svou 412 orange boxích a k tomu na hurtný spodky 810 classic ampeg bednu s 500W lampovým galienem :)

                        No znělo to monstrózně a světe div se, lidi bolestí neodcházeli ale naopak si to řádně užívali :)

                        0 0
                    • Mr.Duck  

                      No hle, teď sem se nedávno na koncertě bavil s jistym týpkem co si řiká Palo Chodelka, možná s vo něm slyšel, a rozmlouval mi nákup 100W lampy (Stage Line GAT-100R – naprosto výbornej zvuk pro moje ucho, jiný flašky nechcu :)), že teď hraje přes 50W kombo stejný řady právě z toho důvodu, že může víc vytočit lampy a to poznám i na svym podivnym hajzlíku, že až ve větších výkonech ten zvuk dostává slušnou barvu.

                      Ale je pravda, že bez PA to asi stačit nebude, já mám 65W píchlejch do 1×Celestion G12T-100 a to by mohlo uřvat menší klub, ale fakt jenom ten menší :-)

                      (a jestli neslyšel, tak máš co dohánět, je to mág! :P)

                      0 0
                      • maajkee  

                        neslyšel :) pokusím se to dohnat.

                        Ono je právě super, dohánět zvukaře k šílenství. Je to sranda pozorovat ty týpky jak hejbou chvíli s těma knoflíkama, pak mávnou rukou a jdou radši na pivo a ty si krmíš sál svým apárem.

                        Samozřejmě, jsou určitý zvukaři, který mám rád a k těm se chvováme s úctou a dokonce se třeba i ztišíme. Ale většinou se setkáváme akorát s takovejma těma rádoby zvukařema, co maj najtou jednu určitou šablonu, jak by měla znít rocková muzika a vůbec nechápou, že ty to chceš jinak :)

                        0 0
                        • Mr.Duck  

                          Ale jo tak jasný, takovej přístup se mi líbí. Na druhou stranu ale když du na muziku poslouchat, tak ocenim když je to jak řiká mais, čitelný a všechno dobře slyšet, hlavně aby se to neslejvalo do sebe. Konec konců, jako posluchač sem na zvuk docela náročnej, a klidně bych ubral někdy hlasitost když by to přineslo lepší zvuk, a to prosim chodim výhradně na punk, což neni vždycky jenom jednoduchá muzika o ničem jak si každej kdo to slyšel 2× v životě myslí.

                          Na druhou stranu, když sem na pódiu (heh kéž by, to je doba :-( ), tak nevadí když to má koule, hlavně že to lidi baví. Ale možná bych stejně radši obětoval trochu hlasitosti když by ubírala na srozumitelnosti. A že zrovna kytara se slejvá dost když se blbě nazvučí, aspoň podle mě. I když to může bejt nemoc z povolání, že se na ní při poslechu zaměřuju a u jinejch nástrojů mi to tolik netrápí :-)

                          0 0
                          • maajkee  

                            Jasný, punk je dobrej :) To já když jsme na koncertě tak pro mě zvuk není to nejdůležitěší, já potřebuju hlavně energii z těch lidí na pódiu aby na mě stříkala, pak mi nevadí ani když to je prostě ta klasiká koule.

                            Když chci pěknej zvuk tak chodím do filharmonky na vážnou muziku, kterou mimochodem miluju.

                            0 0
                            • Mr.Duck  

                              Jo, aby si to lidi užívali je rozhodně nejdůležitější, nakonec muziku člověk musí hrát pro lidi žejo, když se jim bude líbit že to je bordel hlavně že to řve, tak bych to na tom pódiu přežil, hlavně že je zábava/párty/mo­tokros a tak..ale když poslouchám tak mám jasno :-) Vážnou hudbu si taky rád poslechnu, ale musí to bejt to pravý rozpoložení :)

                              0 0
                            • goofy  

                              Ze ty seres na zvuk, je sice fajn, ale co ti lidi, co si to prisli poslechnout? Na ty seres taky? Vas zvucit musi byt teda naramna radost..

                              0 0
                              • maajkee  

                                Já neseru na zvuk, to jsem nikde neřek, a lidi co na nás jdou věděj co maj čekat :) Zvučí se většinou stejně jenom kopák a zpěvy. Lidi co na nás jdou, tam nejdou aby si vychutnali křišťálovej zvuk co by je nebolel, oni věděj, že to bude bolet a do rána jim bude pískat v uších a přesto tam rádi jdou, zrovna jako já na podobný koncíky.

                                Komu se tohle nelíbí, tak tam nechodí :) jednoduchý.

                                0 0
                                • goofy  

                                  Takze v podstate o hudbu nejde, jenom o pogo a jakysi rev k tomu… Tak to jo.

                                  0 0
                                  • maajkee  

                                    ne :) pogo vůbec, jde o hlasitej melodickej HC s hlasitým vypjatým řvaným vokálem, asi tak bych to řek :)

                                    0 0
                                  • jIrI___  

                                    Prostě mi to připadá jako klasický „vesnický“ vyřvaný HC – vyblbnout se, popít, pryč od reality, o kvalitu zvukového projevu nejde :). Takové věci si pouštím i ve zkouškovém, není nic lepšího na odreagování :)

                                    0 0
                                    • maajkee  

                                      hehe :) vesnický vyřvaný HC, konečně vím co budem psát na plakáty :)

                                      Jinak paradoxně na vesnicích se většinou setkáváme s nepochopením : nehrajem klasicky sloka, refrén, sloka, refrén a na to nejsou ty lidi odkojený Kabátem zvyklý :)

                                      0 0
                          • fousek  

                            Prave ze na vetsine punkovejch konzertech co sem navstivil, bylo prepaleny snad vsechno, krome hlasu a kdyz ne vsechno tak minimalne aspon basa. Ale s tim ma problemy hodne kapel, dobre nazvuceny sem videl jen par konzertu (no asi chodim na spatny konzerty), ale zas nekdy za to nemuze nic jinyho nez misto, s tim pak neudela nikdo nic

                            0 0
                            • Mr.Duck  

                              No nejčastějc potkám dobrej zvuk na open air, tam se to netluče a většinou se sežene schopnej zvukař žejo. Jinak tady v praze to nebejvá žádná sláva, neřikám že je zvuk podle mýho gusta často :-( Dobrou akustiku měl mlejn, ale po rekonstrukci sem tam eště nebyl nýbrž tam nehrálo nic pro mě :- Ale máš pravdu, často to bejvá prostě bordel že kdybych tu muziku neznal, tak bych jí těžko poznal, ale když je to dobře nazvučený, tak je to nádhera :-)

                              0 0
                              • maajkee  

                                Mlejn je super. Výbornej zvuk je vždycky na Sedmičce a v Akropoli.

                                0 0
                                • Mr.Duck  

                                  V těhle dvou sem taky eště nebyl :-) Ale kolem 20. budou v sedmičce Punk floid, tak okusim ;) Já nejradši věci jako právě floidi,konflik­t,wajgl,faleš­ný obvinění a podobný, a ty buď v praze nehrávaj skoro vůbec, nebo ve vagónu, kde se mě sice líbí, ale zvuk nic moc jak je to tam nudle :-(

                                  0 0
                      • mais  

                        a podle mě radí dobře…ono pokud i pod 65 W narveš 4×12, tak to uřve dost, v zásadě je třeba prostě zvuk udělat přehlednej..hlavně to oceníš Ty i zvukař na festech kdy máš na výměnu kapely pár minut a není čas na zvukovku atd…v klubech bych se toho nebál

                        0 0
                        • maajkee  

                          No fesťáky to je vůbec hnus. Tam mám pocit, že by bylo potřeba aspoň 3 x výkonnější apáro aby se člověk vůbec slyšel.

                          Na posledním vystoupení na Trutnovu, jsme byli ze zvuku strašně zklamný, vůbec jsme si to neužili. Prostě se ten zvuk rozplyne do vzduchu, pryč :)

                          A to bylo hraní na Trutnově (matce fesťáků) vždycky mým snem, no a nakonec akorát zjištění, že to je hraní uplně na hovno :)

                          0 0
                          • mais  

                            tak to musím zaklepat, až na pár výjimek jsem byl na festech spokojenej, spíš prudí kluby, kde to neznáme a neznáme zvukaře…

                            0 0
                          • M_ishak  

                            No já z pohledu posluchače to vidím tak, že většinou kapely chtějí, aby to asi slyšeli jak říkáš. Ale mi to příjde totálně na hovno, když není slyšet ani vlastního slova a vše se spojí jen do jakéhosi burácení jak na letišti když startuje stíhačka.

                            Jeden kámoš co zvučí mi to objasnil tak, že to chcou kapely, aby nebylo slyšet chyby, který jde jinak pozat – pokud by to hrálo normálně.

                            0 0
                            • mais  

                              jo souhlasím taky tu gulu nesnáším ani z pohledu muzikanta a tuplem ne jako posluchač

                              0 0
                            • maajkee  

                              Tak to nevím, to mě teda vůbec nevadí když jsou slyšet chyby, páč to stejně 99% lidí nepozná a když jo, tak nehraju mozarta abych se musel vyvarovat chyb :)

                              Jako každodpándě koule je na hovno, ale jak jsem řekl výše, když cejtím z kapely energii, tak mi nevadí ani ta koule.

                              0 0
              • maajkee  

                No vidíš, to je totiž uplně jinej pohled. DIY ti prostě nic neříká. Takže se nemáme o čem dál bavit.

                0 0
          • maajkee  

            Jinak naše muzika se nahrává stylem, ke každýmu mikrák, vohulit apára a hrát všichni najednou naší muziku, aby se zachytilo alespoň něco málo tý energie z našeho živýho vystoupení. A stejně to jde zachytit blbě.

            Nedejbože kdybysme to nahrávali přes nějaký krabičky, to už by bylo uplně v prdelce. To by pak nemělo smysl, že vydáváme naši hudbu na starých analogových elpíčkách.

            0 0
            • mais  

              a jéje další zvukobijec :D když použiješ kvalitní krabku a ne šílenosti od digitechu, tak zvuk nezmršíš

              0 0
              • maajkee  

                To je jedno jaký krabky, nevěřím tomu :) Klasicky mikrák k repráku, to je prostě nejlepší klasika.

                0 0
                • mais  

                  tak jasně já nemyslel nahrávat z procesoru, ale třeba nakopnout vstup TS-9 a podobně prostě klasiky, vynechat při nahrávání reprák a nahradit ho simulací je na husí kůži

                  0 0
                  • maajkee  

                    tak TS-9 to je super věc, to jo, to se musí nechat.

                    0 0
                    • mais  

                      jojo když jedu někam bez aparátu, tak beru kombinaci TS-7 (obsahuje horší TS-9, ale použitelnou a ostřejší zkreslení), wah a lampovej předzesík, případně pokud je to fakt šílená akce tak Korg AX 1500 to je myslím nejpoužitelnější procesor

                      0 0
    • mais  

      jo a místo toho, že tu lamentuješ, tak dej třeba popis a fotky a hlavně výrobní čísla nástroje, bedny zesilovače atd…na muzikus music-store třeba i sem a do všech hudebnin a hudebních bazarů v okolí

      0 0
    • petrun  

      „nejkrásnější pohled na svět je ze hřbitova koní“

      … že by karma ???

      0 0
      • Martin  

        taky mě napadla blbá karma…

        každopádně zakladatele lituju. zloději jsou svině. za chvíli si budem muset zamykat i aktuálně nepoužívané orgány, aby nám je někdo neukradl :-S

        svět jde do hajzlu.

        0 0
        • M_ishak  

          Četl jsem takové pojednání, že je to tím, jak je ČR ateistická. Ovšem na druhou stranu např. Jižní Amerika je mnohem pobožnější a četl jsem na netu, že nějakou ženskou přepadli a ukradli jí dítě z břicha. Totéž kdysi v USA. Takže na divokém východě zatím klid :O)

          0 0
        • Smazaný účet  

          ..we're doomed ;-)

          0 0
    • M_ishak  

      Může tě povzbuzovat vědomí, že horší už to nebude a z této šlamastiky je jen jedna cesta, a to k lepšímu.

      0 0
      • petrun  

        Nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř :-)))

        0 0
        • M_ishak  

          Sakra chlape, já mu chci pozvednout náladu a ty mu ji rázem srazíš ještě níž :O)

          0 0
          • petrun  

            Špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem to takhle:

            Co by za to dali lidi kteří například oslepli nebo přišli zkončili na vozíku kdyby je místo toho jen třikrát vykradli.

            Majetek je nahraditelný …

            0 0
            • drtyc  

              ja vim! ja vim co patry na ty tri tecky. „NEKDY“. Treba kdyz uz to nestihnes si to nahradit nez ti za rohem ukradnou i klidny stari a prduktivni vek ;-)

              0 0
    • madcat  

      Smůla, osud není. Nějak se z toho dostaň chlape, třeba si řekni, že jsou to „jenom“ věci… Lehko se to řekne, je mi to jasný…

      0 0
      • maajkee  

        Jasný, už je mi líp, už jsem to obrečel :)

        Ono to totiž byli jen věci, ale člověk za tu dobu co s nima objezdí různý kouty republiky a i dál, k nim dostane citovej vztah.

        No jo no, příště si asi uděláme zkušebnu v nějakým atomovým krytu :)

        0 0
    • adco  

      Moje skúsenosti hovoria o tom, že v živote sa striedajú pozitívne a negatívne udalosti, ktoré nie sú vôbec štatisticky rovnomerne rozdelené. Sú obdobia, keď sa nič nedarí, inokedy čoho sa dotknem, tak všetko super. Keď sme na bikefóre, tak 10-ročné skúsenosti s defektami hovoria o ich absolútne nerovnomernom rozdelení – pol roka bez jediného defektu, potom počas jedného švihu 3× (trasa, na ktorej jazdím aspoň raz týždenne). Na základe tejto teórie môžeš očakávať blízky začiatok pozitívneho obdobia…(-:.

      0 0
      • maajkee  

        Super, to je pozitivní vyhlídka :) Taky si říkám, že smůly bylo už dost, že je na čase někde něco vyhrát nebo najít, nebo něco podobnýho :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          Taky bych řekl, že to tak funguje. Štěstí/smůla pracují na bázi periodické funkce. Podle data narození lze určit počáteční fázi a tím pádem, zda se jedná o lichou či sudou funkci(např. cos/sin). Akorát máme každej jinou amplitudu a frekvenci.

          V tomto případě jde ale jen o model a záleží na úhlu pohledu do budoucnosti (vývoj podle osy x), který určuje rostoucí či klesající trend křivky. Pokud zvedneš hlavu, tak bude trend rostoucí.

          0 0
          • jIrI___  

            Safra, já se asi ještě za 21 let nepřehoupl přes první „smolnou“ vlnu :-))

            0 0
            • kyl  

              To jsi zatím v poho,já za 33.

              0 0
            • Smazaný účet  

              když se oprostíme od ryzí matematiky a podíváme se na to esotericky, tak se to dá jasně určit podle čínské filozofie Feng Shui

              odstavec Šťastné pilíře (časové cykly šťastných období)

              :-D

              0 0
        • kyl  

          O smůle mi ani nemluv,je to mí druhý jméno :-(

          0 0
        • Vhalasta  

          Souhlasím s tím, že číslo 3 takto funguje. To je jasný axiom.

          ALE zadřený motor do toho nemůžeš počítat. To není úmyslný trestný čin ale jen běžná technická závada. Takže tě, bohužel, nepotěším. Budeš okraden ještě jednou. Ať si hlídáš věci podle Bruna nebo Galileia. To je zákonitost. Já bych tipl, že to bude to zadřené auto. (Jestli jsi ho už opravil tak to byla zbytečná práce.)

          0 0
    • Smazaný účet  

      No, nemůžu si pomoct, ale je to jako se vším. Někdo neváhá vrazit desítky/stovky tisíc do vybavení, ale pár tisíc na zabezpečení už nezbejvá. GSM pager s pohybovym čidlem by se dal pořídit do 5 tisíc, já mam bastl s náklady cca 2,5 tis. Do 20 vteřin byste věděli že vám tam vlezli. Tak se aspoň poučte pro příště… ;o)

      0 0
      • maajkee  

        Tomuhle já nerozumím, nějaký pejdždry a pohybový čídla, to je pro mně už moc hájtech :)

        0 0
        • R-A-D-I-U-S  

          hele, nechci rejpat ale jestli máte na drahej aparát a věř mi vím co to stojí (Gibson za 70, Peevej za 50…) tak bych klidně najmul firmu co to nainstaluje a naučí vás s tím zachazet. midlander má pravdu, hotový řešení se dá dnes koupit dost levně a funguje (mám praxi v oboru)

          0 0
          • maajkee  

            OK, tak až najdem novou zkušebnu, ušetříme horko těžko na nový apáro a zbude nám par tisíc tak se ozvu :)

            Ono to jsou docela dva nákladný koníčky, hudba a kolo :)

            Ale ani jednoho se vzdát nechci :)

            0 0
          • M_ishak  

            Existují systémy , kdy pomocí čipu můžeš sledovat přes GPS polohu věci, na které ten čip je. Cenově se mi to zdá v řádu stovek/měsíc obstojné.

            0 0
            • Mr.Duck  

              Jo, tohle už je zajímavý, rozumim dobře že asi za 200/měsíc? Jestli to neni nic velkýho,tak by neměl bejt problém to skovat přímo do hlavy a těžko někoho napadne to hledat.

              Co by mě zajímalo je, když by teda někdo ukrad cosi takhle sledovanýho, co potom může člověk udělat? Těžko pude sám a řekne že to chce, to by měl tak 80% že dostane do držky nebo něco horšího. Jak to řeší třeba policie? Předpokládám že nejdřív musí vyšetřit vloupání a podobně, aby mohla jít ten předmět vůbec hledat i když ví kde je, a co když třeba je někdo jak já, a nemá od aparátu nákupní doklad?

              0 0
              • M_ishak  

                Hej sorry že odpovídám až teď, já se tím zabýval už dost dlouho nazpět a tudíž se už moc neorientuju kam pokročily technologie. Dalo se to použít např. v traktoru jak na hlídání, tak na počítačem řízené plánování efektivní jízdy po poli a tím úsporu nafty např. při orání – sám vidíš, že hračka na neomezený množství využití.

                Jinak (když jsme na cyklowebu) se to používalo i ve formě jakési speciálně tvarované sondy, která se zarazila na dno trubky rámu co se zasouvá sedlovka a dalo se tak chránit (sledovat) kolo. Před lety to bylo ještě drahý a nevím jak se to uchytlo – mluvím o USA, tady první vlaštovky došly tak 2 – 3 roky pozděj.

                No a co se týká střežení, tak to že se to hýbe, dostals info na pager nebo (tady spíš) mobil, zaopatřovala to buď firma, nebo sis to mohl sledovat doma na PC. No a řešení společně s policií, to je jasné. Ale jak říkám v úvodu, teď ti můžu dát jen takto obecn info, protože technologie jdou kupředu mílovými kroky. Kdyžtak dej do googlu GPS TRACKING

                0 0
                • Smazaný účet  

                  jestli tuhle věc chápu správně, tak jde u službu zajišťovanou nějakou firmou – umístí se brouk s gps přijímačem a dále komunikačním zařízením se službou. nevím jak ta komunikace probíhá, jestli na nějaké „vysílačkové“ frekvenci nebo gsm, každopádně to musí mít zdroj pro ten vysílač a to bych viděl jako slabinu pro umístění do přenosné věci. co mám ten gsm pager tak to žere docela dost.

                  0 0
                • Vilém  

                  Muzes hodit odkaz na to udajne sledovaci zarizeni do sedlove trubky. Rad bych totiz vedel jak by to vysilalo. Leda tak u carbonovyho ramu, nebo v carbonove sedlovce. Existuje totiz jev zvany faradayova klec. Dalsi vec. Cimpak to napajeli? Ono to vetsinou funguje jako kombinace GPS s odesilanim dat pres GSM, coz je energeticky narocnejsi.

                  0 0
                  • t29  

                    Teoreticky je možné to udělat jen jako GSM zařízení – když se přepne BTS, došlo k pohybu. Ale už to není rychlé a přesné, aby šlo věc dohledat přímo.

                    0 0
      • Mr.Duck  

        Nojo,ale co uděláš. Zatim nikdy sem neměl já ani nikdo z kapel kde sem hrál zkušebnu dost blízko aby člověk moh zakročit když k něčemu takovýmu dojde. Řek bych že se tam zloděj nezdrží víc jak 5 minut, a to neuděláš nic :-(

        0 0
        • M_ishak  

          A co bys jako chtěl dělat? půjdeš na ně s trubkou? Pokud bys ji použil, tak ve finále dopadneš v našem právním kocourkově hůř, než ti lumpové.

          0 0
          • Mr.Duck  

            Taky pravda, jediná šance by byla že by se lekli když by se někdo vyskyt kolem, ale moc bych na to nespolíhal, a sám bych si stěží troufnul na to tam zajet autem(který beztak nemám:P) a zkusit na ně bafnout s tim že mužu rychle zdrhnout :-) Nebo postavit auto před dveře, kdyby to šlo, a zavolat cajta, to by bylo asi jediný užitečný řešení. Ale to je pár řečí jak u piva, nic reálnýho mě nenapadá.

            0 0
    • maajkee  

      No a jako třešnička na dortu, veřte nevěřte, včera když jsem se dozvěděl o tý zkušebně, byl jsem zrovna na projížďce na bajku, tak jsme jel na něm rovnou tam. No a dneska ráno jsem zjistil, že mi zmizel uplně novej sigma tachometr a jediný kde jsem to kolo měl, bylo právě před tou zkušebnou!

      Když jsme na něm včera jel domů, byl jsem uplně mimo a ani jsem si nevšim že mi chybí.

      Ten tachometr je na takovej ten bajonetovej závit, pochybuju, že by jen tak vypadnul.

      No mám fakt dost ty voe.

      0 0
    • Charles2k  

      Jsou to jen věci, buď rád že jsi zdravej a nemáš třeba nějaký vážnější úraz.

      Co mám říkat já? Loni v létě mě vytáhla na projížďku na kole jedna slečna (mě se tehdy nechtělo) a při ní jsem si roztřískal nohu o zavřenou závoru (komplikovaná tříštivá otevřená zlomenina). Pominu-li, že dotyčná slečna se pak za mnou ani nezastavila, tak mám za sebou zatím 2 operace, zkrácenou a vybočenou nohu, a do firmy, která na mně stojí, jsem nemohl chodit rok a čtvrt. Ani teď nemohu dělat určité práce ve složitějším terénu. Mezitím mi zaměstnanec totálně roztřískal auto a skončil rovněž na pár měsíců na neschopence. Firmu mě to finančně značně postihlo a bude značně náročné se z toho nějak dostat. Sportovat můžu jen s omezením, na běh, lyžování, bruslení můžu zapomenout (doufám, že dočasně).

      0 0
      • maajkee  

        Jasný, v tomhle ohledu jsem na tom suprově, ale je známá věc, že člověk není šťastnej z toho, že někdo je na tom hůř.

        0 0
      • madcat  

        No, tak tomu říkám slušná újma na zdraví = pech… a slečna se teda zachovala docela jako hovád… Tak ať se z toho nějak rozumně dostaneš a budeš ještě moct nějaký ty brusle apod. prohnat.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Za vším hledej ženu… :o)

        Dokud si člověk řádně nenabije držku, tak mu nedojde, co je v životě opravdu důležitý.

        0 0
    • Flegmatik  

      Nj, to je fakt k nasrání :-/

      Jinak bylo tu něco o muzice, mě se to docela líbí – hudba super, vokál trochu slabší, ale o ten tak nejde :) Jako fakt slušný, jsem ani nečekal toto…

      0 0
    • karliner  

      Člověče, viděl jsi Acid House?

      0 0
    • maajkee  

      Jedna dost pozitivní novina, včera proběhl benefitní koncert pro Eleketročas

      A vybralo se na nás hodně pěkných 12 tisíc! Jsem z toho fakt vedle, jak ještě dokážou bejt lidi dneska hodný a jsem z toho dojat :)

      Mimo jiné, minulý týden chytili policajti zloděje, který nám vykradl zkušebnu, samozřejmě věci už u sebe neměl, ale řeší to teď kriminálka a je možný, že se třeba s nějakou věcí ještě shledáme, pokud z něj vytřískaj kam nebo komu to prodal, velkou šanci tomu nedávám, ale šance tu je!

      Bod pro policajty!

      0 0
      • kocur v cizmach  

        nazdar. ja som tiez muzikant a keby mi niekto pokradne veci tak si to asi hodim. uprimnu sustrast

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.