Aktuální info??? Počasí, účast???
Aktuální info??? Počasí, účast???
Kluci říkali že to povede téměř celé po silnici, jen z Podkopky se pojede po tom lesním poligonu do Trnavy a z Trnavy po asfaltu kolem koliby na areál Všemina. Sám si neumím předstvit, jak to v lese nad přehradou a kolem Baťkové vypadá, ale teď bych tam nelezl ani pěšky. Jako domácí si to umím ale představit – totální bahenní, lepkavá, mazlavá katastrofa :-)
Aktuálně neprší, ale je po dešti – mokré jsou silnice, chodníky, jinak řečeno – voda je všude-přítomná :-))
Díky za info – vůbec jsi mě nepotěšil :( Myslel jsem, že už se počasí umoudřilo, ale zrovna začal slejvák i u nás v Přerově…Takže asi nic :(
…foto z odbočky u přehrady z 20.5.2010.
hmm, lákavé…
krásný rychlý podklad :)
By mě zajímalo foto o 500m po cestě výš :-))
…nooo, mě taky, ale aspoň bude sranda, ne?
…večer hodím fotky..
jestli se pojede po silnici, tak jedu. Do lesa by mě ale nikdo nedostal…byl jsem rozhodlý že se na to vyprdnu kvůli blatu.
já se chci přijet podívat taky, ale začalo tu bouřit kua…
tak uvidíme se na slušovickém okruhu, ale až na podzim… dneska zmoknout fakt nehodlám.. bohužel
…jak jinak, těžký terén nejezdíte…dnes to šlo, ale bylo to těžké…hoši a o tom to je…dojeli všichni…prostě to musí bavit…(foto až zítra)
nikdy jsem si nestěžoval na počasí – nemám na to ještě věk :) ale tohle už mě fakt se*e – tma jako o půlnoci, průtrž, vody všude kolik chceš, je rozhodnuto, nejede se nikam :( a to jsem chtěl poznat Hampika ;)
Divam se na meteoradar – mate to v Prerove pekne … je krasne videt, jak srazkove pasmo jde Moravskou branou. Zlinu se to zatim vyhyba.
výborně, to mě potěšilo :) jj moravská brána, miluju to tady, hlavně permanentní protivítr – jedeš na švih proti proudu bečvy a proti větru, vracíš se domů a záhadně jedeš zase proti větru :)
Hernajs, drahnou chvili to vypadalo, ze se to Zlinu nevyhne, lec opak se stal pravdou. Taky to mohlo byt o pul hodiny driv, ted to uz na start nestihnu … Tak treba na podzim …
asi tak…
…no, měl jsi dojet, na startu ani kapka…kdo se bojí, nesmí do lesa…
chtěl jsem dojet po vlastní ose a tak jsem nechal auto přítelkyni, potom začala ta průtrž a já byl nahranej jak baťa s dřevákama, to že u vás ani nekáplo je fajn, ale než bych tam dojel byl bych jak kaňa :)
…já vím, kluci z Brna říkali, že projížděli pěkným chcancem.
…tak nějak to vypadalo…trať…servis…odjezd. Fotky hodím na rajče dnes večer..
já jsem sledoval od rána meteoradar a celou dobu se na Zlín hnal opravdu slušný deštík, ale jak už je výše, na poslední chvíli se nám to vyhlo.. škoda no:) aspoň jsem pošetřil kolo, protože to už o sobě dává vědět, že blata má už plné zuby..:(
Takhle vypadal můj bajk v cíli xD a potom to čištění to bylo…