Singletrail Vrbno pod Pradědem

4 nepřečtené
  • lukinn47

    Ahoj,chtěl bych se zeptat zda někdo byl pojezdit na trailech ve Vrbnu pod Pradědem? Stojí to za to tam zajet? Díky za info.

    0 0
    • Roura74  

      Já jsem tam projel někdy v květnu či červnu a bylo to absolutně mrtvý. Traily zarostlý a neudržovaný. Projekt kterej šel do kytek.

      0 0
    • maraspark  

      Ahoj já jsem se taky zajímal o tuto lokalitu a když jsem se bavil s lidmi co to tam mají na starosti s pokladní atd. tak asi nic moc. Co mě odradilo i potvrdilo tak nevýhoda je ,ze musíš 5 nebo 6km šlapat do velkého stoupaku a pak dolu jedeš upravenou trati délka cca2km možná min což pro mě osobně je to nevýhoda myslím si ze dolu by trial mel vest stejnou délku a nebo vetší ,ale je to můj názor.Co mě ta paní řekla ze pokud by byla skupina lidi tak by nebyl problém zajistit dodávku majitele a vždycky by vás tam vyvezl nebylo to drahý ,ale cenu si už nepamatuji a tady posilám odkazy prohlídky tratě z youtube. Pokud jsi z blízkého okolí tak bych tam asi zajel se projet.

      https://www.youtube.com/watch?…

      https://www.youtube.com/watch?…

      0 0
    • dkrejci  

      Byl jsem před týdnem – je to o ničem, neježděné, zarostlé, poškozené, žádné flow, jen se padá dolů, navíc šílená štreka nahoru. Tady krásně odtekly dotace a peníze do nikam…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.