Silvestr v Jizerkách (Severák) běžky či kolo

6 nepřečtených
  • GiiP

    Ahoj všem,

    rád bych se znalých zeptal, jak to vypadá v Hraběticích a okolí. Zítra tam jedu oslavit silvestr, ale počasí moc nepřeje běžkám. Dle předpovědi nad nulou. Stálo by za to vzít si MTB nebo se dá vyjet někam výše a běžkovat? Předem děkuji za odpovědi

    0 0
    • ToBla  

      V Hraběticíh jsem byl včera. Bylo výrazně nad nulou a cca do 10ti cm sněhu. K kopci nad kapličkou vykukuje hlína, lepší to bylo v úseku Jablonecká chata- Bedřichov a závodní okruhy, sněhu ale taky úplný minimum. Vzhledem k tomu, že dnes to bylo teplotně podobný, tak tam podle mě na silvestra nebude vůbec nic. Za mě rozhodně kolo.

      0 0
    • alinceb  

      Ja sem teda nahore nebyl, ale od rodicu pritelkyne mám info, ze nic moc. Jeli okruh central-Nova louka-Hrebinek-Tocna-Kristianov-Nova louka-Central a hodnekrat sundavali.

      Ted bych asi volil spis kolo. Ale vezmi oboje a uvidis…;) Pry se celkem da i SpS.

      0 0
    • Beeda  

      je horko,tak dodrzovat pitny rezim:-)

      0 0
    • mr.antik  

      výše se snad dá, zítra to ještě chci zkusit. Jenže to pro tebe známená objet půlku Jizerek na Jizerku.

      0 0
    • Martin_S1  

      Nahoře (Knajpa, Smědava, Jizerka) je to ještě ok, dole (Bedřichov, Nová Louka apod.) je to bída – viz pár aktuálních zpráv od lyžařů zde http://www.kamzasnehem.cz/…izerske-hory

      Otázka je, jak se z Hrabětic nahoru rozumně vyhrabat – hráz přehrady bude téměř jistě bez sněhu, dál podél přehrady na Kristiánov neupravovali min. 14 dní (takže tam moc sněhu neočekávám) a spojku rovnou nahoru okolo Chaty věčného mlčení tuto sezónu myslím neupravovali ani jednou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.