Silnicka okolo 30k bazarovka,kola,Campa vs Shimano?

22 nepřečtených
  • pepe.gt

    Zdravim vespolek,jsem tu novy,ale neco jsem pocetl,nebudu chodit okolo horke kase.Tedy,po 6ti letech jen MTB chci skusit opet rychlost asfaltu.Poradite na co dat bacha,komponen­ty,zapletena kola?Ma predstava je jete kolo vel odhad 56,merim 181cm.Ram bych preferoval karbon,osazeni Sh 105,ultegra,a nebo a ted si nejdsem jist Campou,na campe jsem jel jen jednou a dost me desil zvuk cvrcku,jak jsou na tom nove sady tipu chorus,athena11?Mam 90kg takze zaplůetena kola co neco ustoji,o vahu me az tak nejde ikdyz neco okolo 8kg by bylo fajn,diky za postrehy,kolu zdar.Pepa

    0 0
    • mastihuba  

      ja chtěl puvodně campu, pak sem si nakukal že 105 bude lepší a pak mi to zas jinej vyvrátil zpět na campu(veloce)kola budou remerx+novatek + sapim aero. Rám, rodla a sedlovku mam Pinarelo od číňana. sám su zvědavej co to bude ve finále vážit. :)

      0 0
    • raceman  

      co novy carbonovy focus za ± neco pres tricet? :)

      0 0
    • pepe.gt  

      Tak uz se to drobek risuje,dnes jsem okouknul nove Pells R6 2011 na SH 105,real vaha 8,5kg vypada fakt dobnre a za solidni peniz tj cca35tis,ma to kola fulcrum 5,jinak na bazarech je ted kol mraky,treba felt na ultegre pod 30t,v sade mam jiz jasno bude to shimano,pokud mate tip pisnete.

      0 0
    • georgio  

      Nechci vyvolavat flame,ale proc jsi hned na uvod vyradil SRAM? Ja ho na silnicce mam a jsem plne spokojenej..jasne, nema dusi,ale to shimano taky ne:))

      0 0
      • mastihuba  

        ja su spíš zvědavej jak je to s životností kampy, dyby všecko vydrželo jak řetěz tak neni co řešit :D

        0 0
        • Zdenda CUBE  

          Všeobecně se šíří mezi zarytými campisty názor, že zavedením 11kových sad výrobce hodně ustoupil z původní přesnosti a serióznosti chodu řazení. Fakt je, že u nových sad už neplatí, že to jednou seřídíš a třeba dvě sezony na to nemusíš sáhnout.

          0 0
          • karliner  

            Tak ne, že bych byl nějaký velký jezdec, ale na osmičkovou Soru jsem taky ještě nesáhl a řadí dobře (s ohledem na její místo shimano hierarchii), najeto za 3 roky asi 10000+ km

            0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              Funkcne to staci vsecko, pokud nejsi Andy Schleck (pokud jsi Andy Schleck tak ti nestaci ani Red). Je to jen o preferencich ergonomickych a estetickych.

              A BTW spokojenych 7000+ na Athene C11.

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                Jo a kdyz jsem z C11 zkusil sednout na Sram, tak jsem byl jako doma, stejnou packou jak se radi na Campe nahoru se na Sramu radi nahoru i dolu.

                0 0
    • pepe.gt  

      Ano to je ten Felt,jen pro info o nehezkosti ramu,velmy podobna koncepce je na pells R6 2011,rekl bych ze si ramove sady jsou velmy podobne,A na vlastni oci je pells moc hezke kolo,vim neni vse o designu,ale kdo z nas chce jezdit na technicky dokonalem kole,ale za cenu ustupku treba na barve ci designu ramu,ci jinemu detailu.A proc ne,jina sada nez Campa ci shimano?Asi i kuly dost dlouhe dobe,kdy treba o Rivalu nikdo X let neslysel,vim ze dnes je to jinde a neni jen monopol,SH Vs Campa,Nechci zabredavat do bojer campa vs Sh,ja jiz mam jasno,asi i kuly mtb letum,Ale zase nutno dodat ze na SRAM,co mam ted na FS jsem si zvykl za 3 vyjizdky

      0 0
    • pepe.gt  

      Pokud mas ten pocit,mej si ho,vporadku.Udelem fora je diskuze,pokud nechces poradit nikdo te nenuti.Mam jasno v sade,bude to shinano,dal v ramu bude to karbon i kuli krivce unavy materialu.Nejsem gramar,ale kola ve tride ksirium a fulcrum 1 jsou dulezitejsi jak cokoliv jineho.Proste spolehlive kolo ktere neni nutne na dura ace a nevozi napis TREK,ikdyz proti nemu nemam vubec nic,a dalsi vlastnost co se hodi je neprehnana tvrdost,pac jsou lidi co na kole sedi i vic jak pul dne,hihi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.