Shimano wide - koupit o cislo vetsi? vs WIDE provedeni

11 nepřečtených
  • Lubos007

    Ahoj, mam trochu sirsi nohu a zaujalo mne Shimano XC-502 WIDE – https://www.bike-discount.de/…b-shoes-wide

    Vyber WIDE provedeni v prodejnach jo bohuzel temer nulovy a tak nezbyva nez objednat z Nemecka.

    V minulosti se Shimono veci kupovali o cislo vetsi, ale v posledni dobe je v tom trochu chaos, zda se ze Shimano zacalo vyrabet normalni velikosti, mozna tedy jen u novych modelu.

    Normalne mam botu velikost 43, mam delku vlozky cca 28cm, coz odpovida Shimano 44cm – napr. https://ride.shimano.com/…h-xc502-wide?….

    Poradi nekdo? :-) Pripadne kdyby nekdo mohl zverit nejake Shimano boty vel. 43–44. Diky!

    0 0
    • kubad  

      Objednejte dvě velikosti a tu co nevšedně vrať

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • orm  

        Pozor, bike-discount.de nema vraceni zdarma a do nemecka se to prodrazi, cti nevyplati. Lepsi objednat z bike24, ktere ma vraceni zdarma. Tam souhlas. Sam jsem si loni nebyl jisty velikosti, tak jsem vzal 4 pary – 46, 46 wide, 47, 47 wide. Jedny si nechal a ostatni vratil. Nevyhoda je, ze ti to chvilku drzi penize nez ti to vratej.

        1 1
        • Fofrník  

          Já mám účet u německé pošty a využívám její služby. Odeslat balíček o velikosti krabice od bot včetně trackingu mě stojí 2.49 €, takže opravdu nic drahýho.

          Na Bike-Discount.de musí vrácené zboží zkontrolovat a dát povel účtárně, aby ti peníze poslali zpět. O všem hned informují do emailu. Zatím jsem měl peníze zpět do 4 dní od odeslání vratky.

          0 0
    • Piksel  

      Normalni botu mam 43 a jezdim presne v tech Shimano XC-502 WIDE vel. 44 a na delku bych urcite mensi nechtel, jsou akorat. Ja jsem bral verzi wide, protoze mam nohu sirsi v prstech a standardni me tlacila do malicku. Wide verze je opravdu vyrazne sirsi nez standardni, v prostredni casti chodidla mam na sirku trochu vuli, ale citim to jen pri chuzi, pri jizde to nicemu nevadi, BOA to dobre zafixuje zeshora. Celkove jsou tretry velmi pohodlne

      1 0
    • Fofrník  

      Mám široké chodidlo. V normálních tretrách jsem dřív nebo později vždycky trpěl.

      Potom jsem koupil Shimano XC-902 Wide a právě na Bike-Discount.de – mají je stále za dobrou cenu. Byly to moje první Shimano tretry a dal jsem na doporučení. Vzal jsem o číslo větší a posílal jsem je zpět. Normálně mám 42 a tyhle tretry XC-902 Wide mám taky EU42, a sedí výborně. To je moje zkušenost.

      2 0
    • Fofrník  

      Mám XC-902 Wide kupované na Bike-discount.de před rokem v tuto dobu. Mám ale velikost EU 42.

      0 0
    • Lubos007  

      Boty dnes dorazily XC-502 vel. 44 wide, konecne pohodlny boty ktery nemackaji ve spicce. Jsou mozna o chlup delsi nez bych potreboval (normalne mam 43), ale mensi velikost by uz byla moc mala.

      0 0
      • Jason Voorhees  

        Mě takhle byly ze začátku delší XC-501, že jsem je chtěl prodat dál (vel. 44, Adidas nosím 42,5). Po asi 2k km a pár deštivejch jízdách se trochu vytvarovaly podle nohy a teď úplně cajk na dvoje ponožky, když je kolem nuly. Na jedny je víc dotáhnu a taky v poho. A dobře se v nich chodí ;-).

        1 1
      • cyklista86  

        V létě kdyz je furt vedro, tak je noha natekla. Tuplem kdyby jsi šel na kolo po dni chozeni na nohách.. Ja tak koupil několik treter že byly dobré v době zkoušení, ale v létě tlacily silene..

        1 0
      • Beekeeper  

        Gratulace. Moje zkušenost je opačná. Mám cca 4 roky staré schimano regular fit, ale poslední rok mi to začalo dělat problémy s malíkem. Myslel jsem, že když koupím rámcově stejný typ ve WIDE verzi tak ok. Mno, je to o cca 0,5 cm užší, šlo to obratem nazpět.

        Jinak krátký recap z mého průzkumu trhu pro záznam.

        Sidi Eagle 10 Mage taky vráceno. Zkoušeno Specialized Recon 2.0 i 1.0, letošní i loňské, úzké. Giro – to je snad o 2 čísla menší než EU standard.

        Pak zkoušeno LAKE MX177 WIDE, to je opravdu trochu širší. Ještě čekám na Northwave Hammer Plus Wide páč se mi víc líbí, uvidíme. Kdyžtak si nechám ty Lake.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.