• ROMAN_BIKE

    Rád si přečtu vaše názory…

    Takže jde o stránku „Seznam MTB maratonů ČR+SR“, kterou dělám od r.1999, tehdy nebyl žádný jiný seznam ani tištěný a ani na internetu, který by obsahoval jak maratony u nás, tak na Slovensku dohromady, takže tím byl seznam ojedinělý. A taky tím že přímo srovnával ceny (i když ani to nejde, viz různá nabídka předmětů a služeb na maratonech).

    No prostě nejpropracovanější jsem to měl asi v r.2005, díky těm ikonkám

    http://www.cykloart.cz/…ony/2005.htm

    Ale pak jsem na to už neměl tolik času a začalo to upadat že jsem to neaktualizoval a tak jsem si řekl že na r.2008 to už dělat nebudu, ale kámoši mě přesvědčili, ať tam nechám na té stránce seznam z r.2007 a přihodím to okno (ShoutBoard), ať si tam lidi píšou sami. Ale to zas je špatné v tom, že se neseřazuje dle datumu. Tak sjem i zkoušel jestli by to někdo nenaprogramoval, ale server je MS (pod linuxem by prý nebyl problém), tak to k ničemu nevedlo.

    No a teď mě napadlo jestli by se nedal využít Google kalendář. Tak jsem to tam zkusil:

    http://www.cykloart.cz/maratony/

    No a teď otázka na vás – neexistuje něco lepšího? Nějaký kalendář z jiného serveru, který by dokázal takto ve vloženém okně na jiném webu zobrazit seznam akcí, ale třeba kompletní a nebo na více měsíců dopředu? Protože v tomto (Google Kalendář) se musí pro každý další měsíc kliknout, takže na celý rok 11× kliknout :-(

    0 0
    • hodny soused  

      To není špatný nápad přes ten google calendar.Ta výhoda zapnout si to do svého kalendáře je dost fajn.

      Rozhodně ti držím palce,d říve sem tvoje stránky se seznamem závodů hodně používal,ted to hledam po všech čertech.

      0 0
      • ROMAN_BIKE  

        Jo, to taky. Ale říkám si, že google kalendář asi moc bikerů používat nebude…  a když, tak ta možnost si posílat zdarma smsku o každé akci o pár dnů předem, to je myslím zajímavé (ta doba se tam dá nastavit).

        Uvidím jaká bude budoucnost, ideální by bylo najít někoho, kdo by to doplňoval pokud bych některý měsíc nestíhal…  prostě by to mohl být kdokoliv, technicky stačí že si udělá mail (účet) u google a já bych mu dál právo zapisovat do toho kalendře.

         

        Jina další věcí je to, co všechno do toho seznamu maratonu započítat a co ještě ne… jestli rozlišovat dle délky a nebo dle toho, jestli pořadatelé akci nazývají maratonem…

        0 0
    • Milenius  

      Co tohle?

      0 0
      • ROMAN_BIKE  

        myslíš to tak, že bych na tu svou stránku dal info, že seznam ruším a dal tam odkaz (který jsi tu sem dal), aby info hledali tam? Jo, to by taky šlo :-)

        0 0
    • ROMAN_BIKE  

      tak jsem to předělal, viz – http://www.cykloart.cz/maratony/

      snad to tak bude funkční a bude se to líbit…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.