• mr.antik

Potřebuju sundat vnější nohy této vidle a vyčistit vnitřek + doplnit mazání. Ale nevím, jestli po sundání vnějších nohou nevyteče i tlumící olej – na některých návodech je to takhle otevřený, na některých zase uzavřený. Tak nevim co mě čeká u této vidle

Nevim jestli mam dostatečný množství oleje do tlumení, tak bych nerad všecko rozlil.

0 0
    • prtavec  

pokud to neni s FIT patronou, tak olej vytece… na tlumeni je potreba 165ml 10w, na mazani pak 30ml 10w… hodnoty pro rocnik 2010–2012

0 0
      • mr.antik  

FIT tam nikde napsáno není. Mrknu kolik mám doma oleje. Můžu namíchat 7,5w a 15w v poměru 1:2???

0 0
        • pepek  

Dříve psali 7,5, dával jsem 2,5 a bylo to optimální

0 0
          • mr.antik  

Dal bych určitě trošku řidší. Ale dá se to míchat a přepočítávat nějak normálně?

0 0
            • pepek  

Podle těch čísel to asi v poměru nebude. Kdysi jsem oleje porovnával podle toho, za jak dlouho vytekla 20ccm stříkačka. Já dávám vždy nejřidší, co mám, řídký se dá zpomalit, hustý nezrychlíš.

0 0
              • mr.antik  

No odskok pošteluju, ale co kompresi? Teď jsem na to koukal a mám doma přesně 120ml 7,5w. Zbytek bych dolil – buď těch 15w – ale to už by bylo dost hustý.

A nebo bych na těch 40ml přefiltroval ten zbytek, protože ta vidle nemá ani jeden rok, ale nějaké francouzské bahno tam asi bude – spíš v té druhé noze.

0 0
        • prtavec  

pokud mas 7,5w, dej 7,5w, maximalne pritahnes tlumeni… do talase jsem daval i 5w, ale prislo mi, ze to uz je moc ridke. ted tam mam mix 7,5w+5w a prijde mi to optimalni

to, zda mas fit nebo ne se pozna podle nastaveni odskoku. Fit jej ma dole, OB jej ma nahore na korunce…

0 0
      • mr.antik  

hmm, tak jsem vyměnil, vidle chodí pěkně, jenže po 6cm následuje olejový doraz… Někde je něco špatně.

0 0
        • prtavec  

pred znovunaplnenim jsi vypumpoval olej z tlumici patrony? je sice otevnrena, ale plna oleje… pokud ne, tak tam ted mas vic oleje nez je zdravo…

jinak doporucuju servisni stranku foxe, najdes tam navod na vse potrebne…

http://service.foxracingshox.com/…rs/index.htm

0 0
          • mr.antik  

Jen jsem zapoměl otočenej lock :-) jinak s tim řidším olejem to funguje parádně

0 0
            • mr.antik  

Po nějakých důkladnějších testech se uvidí, jestli bude vůbec potřeba tuning.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.