• Smazaný účet

    Zdarec borci,

    je ve Frýdku Místku nějaký ucházející servis na enduro fulla?

    Přestěhoval jsem se tady a nevím kam pořádně dát kolo na servis.

    Zatím jsem zkoušel Jursu a Jump sport s negativními poznatky.

    Je tady někde pořádný servis?

    Díky za rady či zkušenosti

    0 0
    • wego1991  

      Za mě nedoporučuji konečného ve Frýdlantu nad Ostravicí a taky cyklo mandak v Pržně. Solidní je AZ cyklo na náměstí ve Frýdku a pak taky Velička ve Starém městě. Nějak extra moc zkušeností s němi nemám, jelikož osobně jezdím s kolem do mnou léty prověřeného bezvakola v Ove.

      0 0
    • vanderpoel  

      Fakt? Ja teda nemam fulla ale nakupuju/servisuju zasadne u jursy. Prijde mi jednoznacne nejlepsi. V jumpu jsem nikdy na servis nebyl, ale jak jsem tam stabilne vidal tu namistrovanou skvadru, tak jsem tam uz tak pet let nevkrocil. Ale tak snad se treba za tu dobu neco zmenilo k lepsimu. V az jsem mel vzdycky dost podobny pocit, ale kvuli jedne pani, co tam prodavala (long story), jsem tam uz taky dlouho nebyl. Naopak velicka byl vzdycky cista katastrofa.

      0 0
      • Smazaný účet  

        No měl jsem tam (u Jursy) kolo na takovéto základní seřízení (něchtělo se mi s tím drbat přehazka, brzdy atd.) vzali si za to skoro 600 kč a stejnak jsem si to doma musel doladit sám protože seřízení stálo za dvě věci. Jako přístup tam byl v pohodě na to nemůžu říci ani půl špatného slova, ale spíše po odborné stránce se moc nepředvedli :)

        0 0
        • vanderpoel  

          No, popravde receno, taky jsem po letosni zimni generalce nebyl spokojeny uplne na 101% jako obvykle. Odesel jim jeden vynikajici servisak a misto nej tam je taky mlady snopel, ktery bud neumi, nebo to ma trochu na haku. Skoda zes hned napoprve s kolem natrefil na nej, protoze mi to prijde fakt jako nejlepsi podnik ve meste. Ale chapu, mne se to takhle napoprve stat, tak bych tam uz taky nepachnul.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.