• full

    Je to tady dost často – ale jaké máte zkušenosti s nakupováním z e-bay. Jak se to dá platit???? Sháním zahnutou sedlovku Thomson Elite SP-E 127 SB, 30,9 mm x 410 mm. V USA stojí 89,95 USD, na E-bay 67,5 + poštovné 14,99 USD, v Ebole mi ji nabízejí za 3200 Kč, v BikesportuChrudim dokonce za 3400 Kč. Nedala by se shnat někde blíž- třeba v SNR???

    0 0
    • Greyhound  

      Na placení můžu jedině doporučit Paypal – mám obyčejnou Visu electron, zdarma jsem si ji bez problémů zaregistroval, kurz za nákup si naúčtovali stejnej jako bych dostal v bance, ale žádnej další poplatek a hlavně úplně jednoduchý zaplacení stiskem tlačítka, do týdne jsem měl zboží z Německa doma.

      0 0
    • de.Sperad  

      Mám na prodej sedlovku Thomson Elite (zahnutá) v požadovaných rozměrech. Loni mi ji koupil kamarád pracující v bikeshopu v Německu za tušim asi 100,– euro. A druhou jsem později koupil společně s rámem Specialized S-works HT. Takže teď mám jednu uplně novou, nepoužitou, na prodej. V případě zájmu dej vědět.

      0 0
    • miki  

      Chce to počkat a na E-bay se zase nějaký ten Thomson časem objeví.Já dražil nebo vlastně pokoušel asi 8× a pak koupil Thomson Masterpiece za 40 euro+5 euro poštovné .Já platím převodem a jezdím si pro to do německa.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.