Schneealpe na kole - dá se to?

5 nepřečtených
  • jirin

    Zdar,

    chtěli bychom s manželkou o víkendu někam natrénovat na cyklistický zájezd s Kudrnou. Protože jsme z Brna, napadly nás Schneealpe. Nemáte někdo zkušenosti? Dle mapy Freytag & Berndt tam je par MTB cyklotras, nicméně žádná nevede na nějaký vyšší bod. Za doporučení a rady budeme vděčni..

     
    0 0
    • Singlespeed  

      Nevím, na jaký zájezd jedete, ale já jsem byl s Kudrnou ve Francii a bylo to nahoru celkem v pohodě, pro začátečníky, ale dolů samé supersjezdy smrťáky po skalách, žádné cyklotrasy. Takže doporučuju vynést kolo po pěší stezce na libovolný vrchol a trénovat freeridové downhilly po pěších stezkách ;-)

      0 0
    • tmax  

      Po prvé, ak chcete jazdiť po rakúskych cyklotrasách, tak tie sú, bohužiaľ, zväčša asfaltové alebo široké lesné cesty. To hovorím o MTB. No nájdu sa aj opačné protipóli, ktoré je problém zdolať pešo, nie ešte s bikom, nebodaj na ňom.

      Tu si môžeš niečo prečítať a bikovačne na Schneebergu: http://www.sratch.ic.cz/view.php?…

      Ak môžem odporučiť, nádherná je táto trasa, ktorú sme boli v počte 3 kusov na jeseň 2008. Inšpirovali sme sa jednou rakúskou bikerkou. Treba trošku aj poasfaltiť, ale stojí to za to. Terény, výhľady, proste všetko. http://www.gps-tour.info/…l.25779.html

      0 0
    • ememem  

      kudrna, raxalpen to mi nieco hovori.....  v diskuzii je zopar docela rozumnych prispevkov, len v tom pls nezacni hladat nejaky CZK – SVK problem, ber to skor ako upozornenie ze aj pri cestovkach treba byt opatrny.

       
      0 0
    • Shoty  

      Ahoj, vytáhnu tuhle mrtvolku… :-)

      Zná někdo rakouský Schneeberg a okolí? Dá se nahoru vyjet na biku? Je nějaký plánovač tras typu cykloserver, kde by byly sjízdné (ne jen oficiální) trasy? Podle mapy.cz a google maps to vypadá docela zajímavě a je to kousek z CZ… Díky za info :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.