• treatt

    Letos jsem trestuhodně prováhal přiležitost a nakonec si nevsadil na Tour (zásadní chyba, moje první trojka v GC tak opravdu dojela), dílem taky proto, že nemám zkušenosti se sázkovými kancelářemi na internetu

    Přiznám se, že si nejsem zcela jistý, jestli to je plně důvěryhodné, co jsem třeba mrkl na podmínky unibetu, je to docela šílenost, v podstatě člověka donutí prosázet minimálně 12 tisíc s kurzem vyšším jak 1:1,35 nebo co, aby si vůbec mohl vybrat peníze, co tam dal. Navíc si celkem hlídám bezpečnost na netu, nerad dávám informace o kartě, všude platím Paypalem. Co jsem v rychlosti koukal, většinou tyhle kanceláře mluví výhradně o platbě kartou..

    Máte někdo zkušenosti, jak to chodí, která je v pohodě, důvěryhodná, vypisuje hodně sázek (samozřejmě se bavíme o cyklistice, hlavně) a nemá různé kulišárny schované v právnických kličkách všeobecných podmínek, co se odkazují na podmínky ty a ty?

    0 0
    • Smazaný účet  

      Takhle je to vždycky. Co by-kdyby, uteklo to o fous, příště,…

      Není to vydělaný, takže je to nedůvěryhodný. Lhostejno zda Fortuna nebo XYZbet.wz.nz.

      0 0
      • treatt  

        No právě proto se ptám na zkušenosti, chci to zkusit. Třeba Fortuna nevypisuje prakticky nic a stejně se tam nikdy nedokopu jít..

        Vysloveně by mi vyhovovalo to zadat jednoduše přes net, ale je otázka praktické funkčnosti a důvěryhodnosti jednotlivých serverů..

        0 0
        • Pebe  

          asi už je pozdě a moc ty jezdce neznáš, ale třeba se zadaří a soudek pivka by bodnul ne ;-)

          tady

          0 0
          • treatt  

            Tak soudek piva bodne vždycky :) Ridery ale moc v malíčku nemám :)

            0 0
    • jonys  

      Bwin v poho,mraky příležitostí,live sázky super,kurzy slušný a bonusů dost(občas něco musíš splnit,občas ti pošlou pár stovek jen tak),podmínky jasný,žádný ********* manipulační poplatky…

      Opatrně jako se vším na netu,ale zase věřím,že největší hráč v oboru by neměl znamenat enormní riziko.

      0 0
      • treatt  

        Bwin krucinál, bwin to byl…jsem pořád přemýšlel, která firma to byla..

        Jestli si dobře pamatuju, chtěli být i sponzorem týmu, co se rozpadal kvůli aféře Landis, protože okamžitě potom Phonak skončil – ale bylo jim to zakázáno, protože to je hazard..

        0 0
        • jonys  

          To sou zase nějaký manýry UCI?Má to na trikách Real Madrid nebo AC Milan,ale u cyklistů by to vadilo?

          0 0
        • karliner  

          Teď mne napadá – co provozuje hlavní sponzor třeba FDJ nebo Silence-Lotto? :-P

          0 0
          • treatt  

            No počkej kamaráde, to je zatracenej rozdíl, protože FDJ, to je jako naše Sazka. Sice to je hazard, ale pod dohledem státu a část výdělků jde do příjmů státu ;)

            0 0
      • karliner  

        Prej bwin v poho :-)))

        Ale nesmíš vyhrávat.

        Vsázel jsem online sázky během ZOH v Turíně, tehdy ještě betandwin.com, (většinou jak dopadnou konkrétní úseky ve štafetách) a na snooker (jak dopadne rozehraný frame). Z původních 100 USD jsem se dostal asi na 600 a začalo to – bezdůvodné „pády“ sázkového systému, sázka došla tzv. „po časovém limitu“ a tudíž byla odmítnuta atd. Nechal jsem si poslat zbylé love (něco mezi 300 a 400 USD) a zrušil účet. Tenkrát (nevím jak dnes) bylo v podmínkách, že soudní spory se řeší výhradně někde v Karibiku atd.

        Od té doby na to peču.

        Doporučil bych PEČLIVĚ!!!!! pročíst podmínky, herní řád atd. a vykašlat se na to. Každej černej bookmaker je poctivější než jakákoliv holírna typu webových sázkovek na které nemůžou žádné české úřady.

        0 0
        • karliner  

          Už jsem nestačil doeditovat – zástupcem bwinu pro ČR je jeden právník fungující v holportu s Fr. Chvalovským (exšéf českého fotbalového svazu) a tento právník (pravděpodobně se papírově vzdal funkcí v bwinu, nevím, nesleduji) se nechal zvolit do výkonného výboru fotbalového svazu nyní. Prostě jedna velká čistá, neposkvrněná duše ;-)

          0 0
        • treatt  

          Tak mi dohoď černýho bookmakara, co bude držet slovo a bude možný u něj sázet na poslední chvíli ;)

          0 0
        • jonys  

          No…trochu mě udivuje,že ještě v dobách ZOH Turín by nebyla česká verze a tvůj účet byl v USD.Ale budiž.Limity u live sázky…ano,nemůžeš se divit,že když čekáš až na last second kdo dá blbě safety nebo jak někdo cukne v kopci,že v tu chvilu se ta sázkovka jistí a má tam prodlevu.Na fotbal např. vždy live sázky zamčou když se foukne penalta atd…Jinak doporučuju nastavit příjmání jakékoliv změny kurzu-dost to pomůže proti hlášce že sázka nemohla být přijmuta,neboť se změnil kurs :-)

          0 0
          • jonys  

            Ale samozřejmě,pokud je trh jinak plnej sázkovek,co si to neošetří právně tak,aby je nemohl ojebat každej čičmunda se 100USD a nechají tě vsadit na Hendryho frame když vede 84:0 v kursu 3:1,určitě je treattovi doporuč!Já dávám u bwinu z důvodů,který jsem napsal,sázím pro radost,že bych se o těch mých pár kačáků soudil,s tím jsem do toho nešel,takže nevim.

            0 0
    • McBlacky  

      měl ses mě zeptat v sobotu :)

      sázkovek je mraky a pokud si nezažádáš o bonusy tak co vložíš můžeš používat i vybírat dle libosti. Bonusy jsou postavený tak, že většinou na tom nevyděláš. Když ale narazíš na 50% prvního vkladu bez podmínek -dá se- tak je to super.

      největší na trhu a hodně bezpečný jsou Bwin a Expekt. No jsou jich tuny. Pochopitelně v případě sporu maj poslední slovo a soudy jsou mimo ČR, většinou Malta, kde lze legálně tohle provozovat /v rámci EU/.

      V ČR to ale provozují trochu na férovku, v podstatě by nesměli, ale nikdo to neřeší. Proto české sázkovky zatím trochu ztrácí proti čistě online /poplatky, pruda s registrací,…/

      PayPal nepodporují, ale můžeš si udělat účet u Moneybookers nebo Netteler a to pak používat.

      Co se týče rentability, tak kdo umí vydělává i dlouhodobě a dost slušně, ale musíš mít fakt přehled.

      0 0
      • treatt  

        No vidiš, to mě nenapadlo se zrovna se zeptat :)

        Díky za tipy, podívám se na to. Obecně to rozhodně nechci brát jako nějaký velký vydělávání, spíš tak nějak pro zdravou míru zvýšeného adrenalinu :)

        P.S. Jaký že sedlo přesně to vozíš i na zimákovi a osvědčilo se Ti i na 24h? Alias je fakt středověk, ještě teď mě bolí, když si sednu přímo na sedací kosti na židli v kanclu..

        0 0
        • McBlacky  

          selle italia Octavia. Ale taky to není 100% ono hodně udělalo že byl fakt rozbitej terén a na fulu toho víc odsedíš. Já měl lehce odřenou kůži na sedacích kostech, vzal jsme včera na švih do Haloun HT se SLRkem a nebylo to nic extra. Na stejným sedle bych to nedal ale vůbec.

          pohodlný jsou podle všech recenzí /uživatelských/ WTB, ale vypadaj příšerně :(

          0 0
          • Darius  

            kdyz na nem sedis, neni videt:)

            WTB ma taky vyhodu v tom, ze se da pred zakoupenim pujcit a vyzkouset ruzne tvary a sirky

            0 0
            • McBlacky  

              zrovna v sobotu jsme hodnotili, že fully maj krásný linky když stojí s nulovým zdvihem zadní stavby, ale jakmile už jsi v sagu, tak vypadaj jak zlomený :)

              0 0
          • Manas  

            Kdyz ony jsou jak kanape. Hroznej prohnuty dovnitr a pak se posouvat po sedle je utrpeni. A treba WTB Devo je strasne siroky takze jit za sedlo je porno.

            Ja ted vozim Selle Italia Prolink a ze zacatku to bylo tvrdy ale ted je to super: http://www.fullcycles.com/…hp/pID/22479?…

            Vozil bych Fi'z:ik ale strasne pri dolekop.com reze do stehen – regulerne po vyjizdce modriny jak krava.

            0 0
    • Dubys  

      Akorát s tou možností sázení na cyklistiku to není žádný terno. Chtěl sem vsadit asi po 3. etapě na celkovýho vítěze (Andyho) a už to nešlo. Jediný co se nabízelo byla možnost vsadit na vítěze následující etapy. Když to porovnám s fotbalem, kde můžeš vsadit v i průběhu zápasu nebo kdo bude kopat první roh, tak sem byl nabídkou trochu zklamanej… holt je vidět, že cyklistika sázkovky neživí.

      0 0
      • McBlacky  

        to máš pravdu, ale některý sázkovky umožnovali i vsadit proti sobě v rámci teamu na lepšího v GC. například Levi vs Lance, Ivan vs Roman… Což když se v tom jenom trochu orientuješ, tak některý dvojice šly vsadit krutě na jistotu.

        etapy jsou jasný, ale tam to je fakt tipařina do toho bych nešel kromě ITT na FC.

        Majorita sázkovek totiž bere kurzy a tipy od externího dodavatele /většinou BetRadar/ a bookmakeři sázkovky pouze konktrolují a korigují, zejména domácí ligy. To co se nakonec rozhodnou na webu uveřejnit je ale čistě jejich věc. Takže cyklistika to moc často nebývá. Jednak ji nerozumí tak jako třeba fotbalu nebo hokeji a druhak to sází málokdo.

        0 0
        • treatt  

          No takhle, kdyby byla možnost si vsadit 30km před cílem, když je odjetá skupina 6–8 lidí a balík je nemá šanci sjet, do toho bych šel..minimálně s Casarem a Fedrigem letos na Tour třeba..

          Jinak rovinatý etapy nesmysl, protože na Cavendishe daj kurz 1:1 celá nulu nula nic..poměr zisku a rizika nesmysl

          Ale třeba sportingbet.cz podle všeho dávaly kurzy na všechno možný, na různý dresy, jestli dojede ten den v etapě dřív ten nebo ten jezdec apod..ale jinak je vůbec neznám..

          0 0
          • McBlacky  

            sázky live jsem u cyklistiky neviděl, ale to neznamená že neexistují.

            0 0
            • Martin_S1  

              Sázky live na Tour de France zkoušela letos Fortuna. Bohužel jen na pár etap (řekl bych tak 5) a z nich žádnou víkendovou, takže osobní zkušenost, jak to fungovalo, nemám.

              Jinak co se týče normálního sázení, mám registraci u tří českých sázkovek – nejvíce možností na sázení na cyklistiku (teď myslím klasické sázky, ne live) z nich bývá u Chance, Synot tip toho má o něco míň a Fortuna je z tohodle hlediska nejhorší – nějaké závody, co má v nabídce konkurence, vůbec nevede, a hlavně vypisuje kurzy dost pozdě – když se objeví hodinu před startem závodu, je mi to jako pracujícímu většinou docela nanic…

              0 0
              • karliner  

                Myslím, že i Tipsport (???) letos na TdF vypisoval sázky na umístění v etapě + kdo koho v etapě porazí.

                0 0
    • Ruprt2  

      českým sázkovkám se zdaleka vyhni.

      mají špatné kurzy a ještě nepochopitelný poplatek.

      zahraniční jsou na tom lépe, samozřejmě jen některé.

      Nejlepší kurzy má betfair.

      u nich nikdy nebudeš mít problém s výběrem nebo limitem, protože to není sázkovka, ale burza.

      Když víš jak na bonusy, tak je můžeš prakticky celé získat pro sebe.

      0 0
    • pelhrimov  

      Panové neblázněte, hazard je buď zábava ukrutně bohatých nebo zoufalců, kteří toho moc nemají. Nemůžete dlouhodobě sázkovou kancelář přechytračit, herní plány a pravidla si totiž konstruhují ony. Na netu nejsou manipulační poplatky, ale své si sázkovka vezme v nastaveném kurzu, který krátí o cca 13–15%. V globále jí je buřt, kdo vyhraje. Nasadí kurzy na výhru, prohru, remízu a všechny tři poníží o svou marži. Krásně je to vidět na kurzech pro události, které mají pravděpodobnost 50 na 50, ten není 2 – 2, ale 1,85 – 1,85. No a i kdyby náhodou, tak je tam pojistka max. výhry, max. vkladu, max. počtu událostí na tiketu. No a selským rozumem, kdyby šlo sázkovku přechytračit, tak by asi rychle zkrachovala :) Sázením se mohou živit např. tenisté pokud přes prostředníka sází na svoji prohru nebo ten, kdo nějak zkouší vyprat peníze z nelegální činnosti. Ten pak tvrdí, že se slušně uživí sázením to je asi stejné jako se mnoho dívek živí tancem nebo jiným uměním a doma jim to baští :)

      0 0
      • treatt  

        Ale tady nejde o přechytračování a vidinu horentních výher, to jsem už ale psal..ale prostě si před Tour říct, jo, letos věřím Denisovi, že dojede třetí flek a dát na to litr – najednou to dostane úplně jiný napětí ;)

        0 0
        • Smazaný účet  

          to je jen momentální opojení, to tě pustí, neboj :)

          přečti si to vlákno s odstupem času. teď běž na kolo.

          0 0
          • treatt  

            „Jistě ale poznáš, co jsi vlastně zač, svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč“ viz Kníže Rohan ;)))

            0 0
            • pelhrimov  

              Jenže ten, kdo nasal ten text byl úspěšný až když stál na druhé straně barikády. O jeho majetkových poměrech v mládí jsem ho neslyšel mluvit.

              0 0
              • treatt  

                Taky je tam smilík ;) jinak on byl velký hráč, takže s majetkovými poměry to měl podle toho – jednou hodně v pohodě, druhý den neměl na chleba :)

                0 0
            • Vilém  

              nenapsal to nahodou majitel sazkove kancelare?

              0 0
              • treatt  

                Tuším, že v době, kdy to napsal, ta sázková kancelář nebyla zrovna legální :))) Ale ano, je to on ;)

                0 0
        • pelhrimov  

          tak pokud bych mu věřil, tak bych na něj dal max. 20 Kč :)

          0 0
        • pelhrimov  

          Kdo studoval někdy fyziku nebo nějakou elektrofakultu, tak moc dobře ví, jak je to s tím napětím, myslím tu poučku o vzájemném fázovém posunu proudu a napětí při připojení cívky do obvodu :) S cívkou je to jako s dívkou, prvně napětí a pak proud. Proto doporučuji pro napětí a následné uvolnění investovat 1000 Kč raději do ženské.

          1 0
      • McBlacky  

        ono v poslední době je na trhu taková konkurence, že marže online sázkovky je spíš 5%. Pokud provozuje i online kasina tak třeba v součtu jen 3% neboť návratnost online her je dokonce nižší než u sázení. 13–15% to byl byl zlatej důl :)

        0 0
      • Dubys  

        To přece každej ví, že kurz je ve prospěch sázkovky, ale je to zábava, a hlavně služba, která prostě něco stojí. Zkus si vypočítat pravděpodobnost výhry vůči vsazený částce v loterii, zjistíš, že 1,85 na 50% je nádhernej kurz.

        0 0
      • karliner  

        Nechci se hádat, ale myslím, že nemáš tak úplně pravdu. Jsou týpci, kteří sledují třeba tenisové challengry a tráví u netu hodiny denně a sázením se solidně živí (jednoho z nich dobře znám, je to můj bývalý kolega), je to práce stejně intenzívní, jako jakákoliv jiná, ten kluk je doslova chodící tenisová encyklopedie, samozřejmě, že takových lidí je drtivá menšina mezi sázejícícmi, většina lidí jsou kavky typu treatta (nic ve zlém), kteří si před událostí vsadí, protože někomu fandí nebo nefandí nikomu a chtějí ji prožít se zaujetím.

        Spousta mechanismů a psychologie bookmakerů i sázkařů je skvěle popsána v knize „Kdo víc vsadí, ten víc bere..“

        0 0
        • jonys  

          Sázením se hlavně dobře živí samotní sportovci.Když Synot vypisoval kurzy na nižší fotbnalový soutěže(snad i divize?),došel vždy kolega co měl kamaráda,který to hrál,s naprosto nesmyslným tutovým tipem na dvojku za 4,8 atp.Richtig že vždy byla!Postupně ale bylo z nabídky stahováno víc a víc mačů,až ty soutěže přestaly vypisovat.

          Kdo ví něco o slovenské hokejové lize,toho nepřekvapí pravidelně se opakující předvánoční krize Slovanu-většinou domácí kiksy se slabými soupeři…Holt,dárky jsou drahý :-)

          Proto nemá cenu se nervovat a sypat tam nějaký velký děňgy,když už víme,že i ATP nebo LM ovládá sázkařská mefie :-(

          0 0
        • pelhrimov  

          Strašně se pleteš, to že je někdo chodící encyklopedie v tomto případě nic nezaručuje. „Čo bolo to bolo“ a vůbec to spolehlivě nedeterminuje přesný výsledek nějaké události v budoucnu.

          0 0
          • treatt  

            V čem se prosím Tě plete? :-D

            Jasně, věštit z křišťálové koule umí málokdo, ale neplatí snad rovnice, že čím víc toho víš, čím víc znáš jednotlivé hráče, jejich styl, momentální formu, zdravotní stav atd atd, máš daleko větší šanci odhadnout výsledek, než Lojza od půllitru? :)

            0 0
            • karliner  

              Jo, tak to je, znáš jejich formu, zranění, oblíbené povrchy, neoblíbené soupeře, víš na který další turnaj je přihlášený a jak mu tam letí letadlo atd. Ale možná se strašně pletu, no :-)

              0 0
              • pelhrimov  

                Sám hráč neví jak to dopadne, já sám sebe znám už přes 40 let a nikdy přesně nevím kdy mi křupne v koleně a co teprve to překvapení, když letím přes řídítka, zatím vždy to bylo neplánované :)

                0 0
    • Bafoon  

      zkusil jsem fotbal a tour na www.sportingbet.cz Podle jakýchsi recenzí jsem si je našel jako top. V podstatě ale víc neporadím protože pro mě sázení skončilo :-) jen jsem to chtěl zkusit.

      1.Na Argentinu proti Německu. Němci hráli nic moc, byli opařený ze Španělska. Vsadím a doslova pár minut na to dají Němci gol. Z posledního nastřeleného břevna jsem měl málem infarkt a to mě fotbal nijak nebere.

      2.Vsadil jsem na Schlecka žlutáka na Tour, fandil jsem mu, byl takovej nevybitej :-) vsadil jsem zrovna když za to vzal a chtěl utrhnout C říkám si jo! bomba to C nedá. Pár sekund na to S spadne řetěz. Na časovku jsem se nevydržel ani koukat, jak to dopadlo víme

      3.finale Španělsko Holandsko – sázka na jistotu, Španělé je daj v pohodě. Hmm dali, ale ne v základní hrací době. :-D

      Takže za mě sázení je super odvaz když chceš o ty peníze přijít, jinak je to ********* :-)

      0 0
      • jonti  

        Takhle to urcite nejde, musis se podivat jakou mas prumernou navratnost a tocit vetsi mnozstvi penez a vic sazek, i kdyz vsadit 10 zapasu na „jistotu“ tak muzes byt ve velke ztrate uplne bez problemu.

        Navic, pokud tim chces vydelat, musis se oprostit emoci a sympatii k jednotlivym sportovcum ale pocitat s tim, ze kurzu muzou byt nastavene vzhledem ke vztahu vetsiny lidi k jednotlivym teamum.

        0 0
    • Fuzzy666  

      Mně připadá poměrně slušná Betfair.com, funguje trošku jinak než ty ostatní, na cyklistiku tam bývá hodně sázek, má zpravdila lepší kurzy a dá se tam sázet i na nevýhru.

      Ale jinak, rozhodně si nic neprováhal, sázení není žádný zlatý důl, já si vsadím jednou za uherskej rok, jen za pár korun. Kamarád si posledních pár let tímhle sice vydělával v průměru asi deset tisíc týdně, ale třeba v poslední době se mu nedařilo a najednou je bez peněz. Hlavně to neber jako snadnou obživu. Vždycky si vyhledej maximum informací o zraněních, profilu etapy, tipech odborníků, předchozích závodech atd. a když už, tak sázej jen kolik můžeš ztratit. Stokrát měř a jednou řež. Jinak ale je fakt, že je to asi lepší než sázet sportku.

      0 0
    • redbed  

      co se týká sázkovky na netu já hrál na bwinu :-).

      Jinak sázení jsem se věnoval od roku 1991 do roku 2008 to znamená 18 let.Zkoušel jsem všechny možné i nemožné systémy sázek,držel se rad těch „úspěšných“,vedl všemožné statistiky,používal sázkařské programy atd.A také od začátku jsem si poctivě vedl veškerou finanční agendu co se výnosnosti mého sázení týkalo …výsledek (rok 2008)…-100 000,–Kč.

      Jelikož jsem to ovšem od začátku bral jen jako možnost si finančně přilepšit, ne se tím někdy živit,finančně jsem to v klidu ustál,však ono to dělá za tu dobu jen cca 15,– kč za den :-).

      Každopádně sázení nedoporučuji nikomu !!!!

      0 0
    • Zbyněk  

      Já se od loňska účastním tipovacích soutěží na www.peloton.cz (Giro, Tour, Vuelta). Je to takové zábavné a hlavně tam nemůžeš prohrát :-).

      0 0
    • jirhoney  

      Příjemný příspěvek na nového Ducha RT (uvidíme) :D http://www.ifortuna.cz/…t/index.html?…

      0 0
    • 123bum  

      Ahoj,

      sázet se sice dá, ale je to jak se vším, musíš mít know how. A upozorňuju, že to se nedočteš na internetu, ani to není to, že „máš pocit že…“. Provoz sázkovky je pro provozovatele vcelku dost výnosný kšeft a věř, že sázkovka tu nenéí od toho, aby na tom měl někdo bohatnout. v případě sportu mi to příjde tak, že tvá jediná šance je, že máš kontakty na sportovce a víš, kolik kapříků do jaké kapsy připlavalo. Třeba kamarádovi se jednou stalo, že si šel vsadit, chtěl dát na favorita. Před ním ve frontě stál ukrajinec a vsadil za dvěstě talířů na outsidera za vcelku drsný kurz. Kámoš reagoval pružně a vsadil taky na outsidera…a co myslíš chlape, kdo vyhrál:)? jasně že outsider. Sport dnes není o sportu ale o penězích.

      Radím ti dobře, vykašli se na sázení, dá se na tom vypěstovat vcelku slušná závyslost a odnese to akorát tvoje rodina. Chceš si zničit život? Je to v podstatě to samé jak gambling, akorát máš při tom víc pocitu, že se to „dá oblafnout“, čímž je to víc nebezpečné.

      0 0
      • McBlacky  

        už jsem výše psal jak moc je to výnosný kšeft 3–5%. Jedna věc je co si myslí lidi a druhá jsou reálná čísla.

        u sázkovek co účtují poplatky je zisk o něco vyšší, ale u čistě online bez poplatku to je opravdu malá marže. Statisticky máš šanci při takové ziskovosti být v plusu, ale musíš mít know how.

        0 0
        • 123bum  

          a máš představu o číslech, kolik se prosází za den?

          0 0
          • McBlacky  

            mám, ale nemůžu říct. Za celý trh to teda nevím, ale za konkrétního jednoho z největších v čr to vím. Strašný čísla…

            0 0
      • jonys  

        No…nevím,jestli vše bylo tak,jak ti kamarád popsal.Vcelku drsný kurs berme jaký?5:1 a vejš?Tj. za 200 tyčí milion.Fortuna např má max.čistá ruka na solosázky 150 táců…Navíc takovéhle tipy nikde neberou bez konzultace s Prahou,myslím,že tě můžou i legitimovat…A hlav­ně:jakmile nějakej mač někdo takhle nasolí na outsidera,kurs padá dolů nebo je rovnou zápas dočasně stažen z nabídky než se prověří,jestli není cinknutej…

        Ale nevím,dlouho jsem na pobočce nesázel :-)

        0 0
        • 123bum  

          už je to dávno, víc než deset let, nemusím si ty čísla pamatovat přesně. ale na principu to nic nemění:)

          0 0
    • Jose7  

      Tak zminovany Betfair je určitě supr sázkovka ale je to burza a to pro začátky na netu docela problem chvíli trvá než si na to člověk zvykne další problem je likvidita je potřeba aby na daný sport byly velké objemy sázek což s cyklistikou muže byt docela problem celkové umístění třeba na tdf se dá vsadit v hodně sázkovkách ja osobně mam rad třeba H2H (head to head) na etapy pokud sázíš u nás v kamence, tak mužeš v klidu na net moc horších jak třeba fortuna na netu asi nenajdeš (bwin,expekt,u­nibet,bet365) všechno v pohodě ted dostaneš aji bonus o tom jsme si mohly nechat jen zdát tak před 8 lety…ono pokud budeš prohrávat na sázkovkách mit problemy nebudeš a pokud budeš vyhrávat tak na většině z nich dostaneš limit a stejně přejdeš o level výš a skončíš u toho betfairu nebo na pinnacle (podle mě nic lepšího než pinnacle na světě nemáme ale s cyklistikou tam bude problem) ja osobně od sazkovky požaduju lainy aspon 1,91 ..o ty návratnosti, nějak se tomu moc nevěnuju chybí mě ta důslednost a hlavně disciplina a jsem sakra opatrnej a na dobrych sazkovkach mám malej profit tak ani nebudu spekulovat kolik lidi se na tom sakra přiživuje nebo živí ale těch co jsou v minusu ja samozřejmě víc to bezpochyby, nicméně kdo dovede udělat dlouhodobej profit na českych sk nebo dokonce v kamenkách před tým se klaním.

      0 0
    • daniel23  

      No člověk si pozor musí dávat to je jasné. Obchodní podmínky bych si doporučil přečíst u všeho občas jsou i u solidní firmy nějaké „háčky“. Jinak musí mít člověk taky trochu štěstí :) jako tenhle maník z Neměcka :D https://www.lottoland.com/…yherci-.html

      0 0
      • Coural  

        Slušná exhumace mrtvoly :-)

        0 0
        • treatt  

          To teda :) Dneska možnost sázení v mobilu, časy se změnily :) Ale jinak platí to, že na sázení nejsem klikař a účet u Fortuny..no postupně jsem nadotoval tuším 2×500 a nedařilo se, klesl jsem postupně na asi 125 Kč zůstatek a už na to peču asi :)

          0 0
          • McBlacky  

            na cyklistiku se sázet nedá, na to jaká to je loterie jsou kurzy fakt malý. To je jenom pro srdcaře, ostatně jako všechno sázení. Statistiky jsou neúprosný :)

            0 0
            • treatt  

              Však já to taky bral jako srdcař, mělo to pak ještě větší atmošku, když jsi měl vsazeno na svý koně..a když třeba byli fakt v úniku :) nenasypal jsem do toho nikdy moc, ale prostě dlouhodobě se ten zústatek na účty i přes některé výhry smrsknul skoro na nulu a tím jsem nějak ztratil motivaci :) navíc už vůbec nemám čas sledovat profi scénu, kdo jak na tom je atd, přehled, co jsem měl, je dávno pryč..

              0 0
      • Chlebovnik  

        Fejk faxfiňa.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Beru sázení všeobecně.

      10 let sem sázel sportku jeden sloupeček furt ty samý čísla bez šance.

      Výhru kolem 500 se mi za tu dobu podařilo dostat tak 20×.

      Takže hodně prodělečná zábava.

      To sou ty pěníze jistější když pudu někomu na brigádu štípat dříví za 50 kč/hod.

      Ale jediný co mě hodně štve u toho sázení-v roce 90 jako malej klučina už tenkrát se zajímající o koně sem byl s tátou na nějakejch koňských dostizích na Hlubokej nad Vltavou (teď je tam golfový hřiště).

      V padocku sem zahlídnul grošáka ze kterýho to přímo sršelo, že vyhraje-ta stavba těla, ten pohod. Táta naopak tipoval jednoho hnědáka.

      No a pak byl ten závod. Můj grošák doběhnul asi o 5 délek první před hlavním balíkem a tátovo hnědák asi o 10 délek úplně poslední.

      Tenkrát sem měl tátovy říct-vsaď dům, auto, a klidně i mě. To vyhrajem. :)

      0 0
    • martinku  

      Je sázení a sázení. Někdo sází pravidelně třeba na kurzové sázky i když prohrává a někdy to jsou docela velké peníze a pak si občas někdo jednou za čas vsadí eurojackpot nebo koupí stírací los. Myslím si, že ten druhý příklad je docela neškodný a sám se tam řadím, občas si vsadím eurojackpot a tajně doufám, že vyhraju :D. Navíc dnes je to vše jednodušší a nemusíte ani chodit do trafiky, třeba přes Lottoland si jde koupit už i stírací losy online, takže je to po ruce víc.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Eurojackpot? Na to nemam mentálně.

        Vyhrát takový prachy,tak by mě mrdlo. Tak to ani nezkoušim.

        0 0
        • tromboonen  

          Tak vono tyhle sny o statisticky nemozny vyhre jsou urceny pro prave takovy co na to nemaj mentalne… takze si obcas zase klidne vsad tu Sportku nebo Sazku, vyjde to nastejno… akorat se bojim co by se delo kdybys neco nahodou vyhral.. Fobie s nula nula prd htp pod kapotou v protismeru je jedna vec, i to me desi, ale nasranej soudruh s prachama v bance, to už je jina liga, to jde o zivoty..

          0 0
          • Smazaný účet  

            Přesně tak. Asi bych byl docela nepříjemnej a povýšenej člověk.

            Sice nevim proč do toho taháš auto a komunisty, ale do Tvé hlavy a svérázných myšlenkových pochodů nevidim.

            Asi nějaká traumatizující příhoda z mládí.

            Je lepší doma opravovat lidem kola jen tak pro radost za pár jistejch peněz než vyhazovat stokoruny za nějaký spotrky nebo eurojackpoty.

            Je lepší vrabec v hrsti.....

            0 0
            • tromboonen  

              No, s tou traumatizující příhodou máš pravdu, tu má v mé generaci asi tak 98% populace, ty zbyvajici 2% byly komoussky kurvy co skodily ostatnim pro vlastni prospech a co Vas mlade pomatence dneska do toho komunismu nakecavaj… a k tomu prostacci, co na vsechno spatne zapomneli a ostalgicky se rozplyvaj nad socialnima jistotama, ktere ve skutecnosti nebyly..

              Mupy Mup, soudruhu..

              0 0
              • Smazaný účet  

                Stále jsem ale jaksi nepochopil co to má společný ho se sázením.

                Asi nějaká jiná dimenze ve tvojí hlavě.

                0 0
      • Havran  

        S tímhle souhlasím. Pravidelné sázky na sportku, eurojackpot a jím podobné jsou prostě vyhozené peníze a u některých lidí to hraničí se závislostí. To sázení na sport může mít svou logiku narozdíl od tohohle. Pokud tomu hodně dobře rozumíte, tak je šance na tom vydělat, ale pravděpodobnost, že vyhrajete sportku je prakticky nulová.

        0 0
    • Morchella  

      Dostal jsem k narozeninám od Fortuny 200,–, tak budu fandit Štybarovi :-)

      Máte někdo zajímavý tip na sázku během LOH?

      0 0
      • USPS  

        Pelé zapalovač ohňa + Bolt v obou sprintech…

        0 0
      • Albek  

        Že vystoupí Sepultura s kurzem 250 … Mám to za stovku,ale hrají dnes někde v BRA koncert,tak snad to stihnou :D

        0 0
      • treatt  

        Tak po delší době vidím trošku zajímavou věc, co by podle mě šla hrát.. Ellen Van Dijk je časovkářská mašina, která se podle všech předpokladů má zavařit v těch kopcích. Jenže, to samé se předpokládalo o Cancem, že to vůbec nemůže solidně dojet, přitom byl hodně vidět téměř do konce, ale hlavně, hlavně Ellen jela ženský závod naprosto neuvěřitelně, v podstatě celý závod k poslednímu kopci tahala výhradně ona pro kolegyně z týmu, jenže zdaleka ne jen na rovinách, kde z balíku dělala šňůrku, ale udávala tempo i v kopcích. Pokud bude zdravotně cajk, tak při 8:1 na win to je podle mě celkem zajímavé..

        0 0
    • Saganovic  

      Neviete či bude Sagan ešte niekedy jazdiť horskú cyklistiku? by som si aj vsadil :) ta olympiada ma akosik motivuje k tomuto činu

      Tento rok majú byť MS v cestnej cyklistike ževraj pre špurtérov. Vsadili by ste na Cavendisha?

      Dnes hrá Chelsea a Liverpool. Takže odporúčam vsadiť na strelca golu za Chelsea. Tipsport vypísal na D. Costu kurz 2.4.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nepamatuje si nahodou nekdo jestli mela Sportka od zacatku min cisel ve sloupci nez ma ted? Ted ma jeden sloupec 49 cisel.

      Nemel jich jeste pred dvaceti lety jenom 44, nebo nejak tak?

      0 0
    • oddie  

      Zkušenosti se sázením mám docela dobré. Vždycky pozdě na podzim sázím česnek, a zatím mi pokaždé vyrostl, tak doufám, že tomu tak bude i nadále.

      0 0
    • Cantsed  

      ahoj všichni, je tento typ hazardu stále populární?)

      0 0
      • Azmir  

        To necháme na tobě, abys nám to vysvětlil, když už ses kvůli tomu registroval. Určitě máš pro nás sdělení, které z nás bez rizika udělá sázením milionáře :)

        0 0
      • Tepicalf09  

        To bych neřekl) Mám spoustu přátel, kteří fandí cyklistice, ale na Tour sázejí jen velmi zřídka, protože sázky jsou často omezené a není v nich moc vzrušení, zvlášť když musíte sedět hodiny před obrazovkou a věřit v zázrak.

        Další věcí je, když hrajete hazardní hry a hodně záleží na vás osobně, například v online kasinu, to už je mnohem emotivnější, doporučuji vám stránky https://kasinoceske.com/ kde se můžete dozvědět více z přehledu nejlepších online kasin v České republice, pomůže vám to pochopit pro vás novou oblast hazardu a rychle si vyberete tu správnou hru, kde si vyzkoušíte své schopnosti a můžete vydělat peníze při sledování cyklistické Tour. Myslím, že taková vyhlídka zní mnohem víc cool. Hodně štěstí!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.