• JurekDJ

    Chtěl bych si koupit hodinky Samsung Gear S3, ale v těchto wearable věcech nemám moc zkušeností, takže rád poprosil, jestli se tu nenajde někdo, kdo mi pomůže vyjasnil pár věcí:

    1. Pro plánování vyjížděk používám mapy.cz, kde si cestu uložím do baťůžku. Ten si pak otevřu na svém mobilu a už jezdím. Moje představa je, že se mi v nějaké zjednodušené formě budou tyto informace zobrazovat i na hodinkách, abych nemusel tasit telefon vždy, když nebudu vědět kam jet. Bohužel si nejsem jistý, že to na těch hodinkách půjde.
    2. Pokud mám odněkud trasu ve formě souřadnic, používám pro orientaci při vyjížďce Locus, jelikož mobilní aplikace mapy.cz není schopná gpx zobrazit. Nicméně to vypadá, že Locus na hodinkách fungovat nebude. Nějaké řešení?
    3. Dosud jsem pro záznam svých aktivit používal Endomondo. Pokud to chápu dobře, pak Endomondo ani jiný program třetích stran na hodinkách se systémem Tizen nefunguje a možná ani fungovat nebude. Smířil jsem se s tím, že budu používat S Health od Samsungu a přejdu na Stravu, která je schopná ze aplikace S Health získat přímo data. Bohužel to ale vypadá, že ale pouze souřadnice a časy. Tedy bez záznamu tepové frekvence. Není jiný způsob, jak toto vyřešit elegantněji?

    Díky předem za reakce.

    0 0
    • BB  

      Využiji staré vlákno a chtěl bych se optat na aplikaci S Health. V hodinkách Samsung si spustím záznam pěší nebo cyklo trasy (jako cvičení chůze/cyklistika). Po ukončení to hodinky synchronizují do mobilu do aplikace S Health. Trasu pěkně vidím když zadám poslední cvičení. Záznam v mapě, všechny charakteristiky atd. Taky je možnost exportovat cvičení do souboru gpx a je možnost uložit cvičení jako trasu. Po uložení se objeví obrazovka se všemi uloženými trasami. Nejsem schopen nalézt způsob, jak se na tuto obrazovku dostat jinak, než přes uložení cvičení jako trasy. Na home obrazovce, ani v různých menu jsem nenašel přímý odkaz na uložené trasy. Umí to někdo ??? Dík.

      0 0
    • Svobodník čekatel  

      I když ti nějácí lulíni řeknou, že jsou super, tak jako wearable. Je to jen zbytečný druhý displej telefenu, ze kterého můžeš tak max. rovnou telefonovat. Dostal jsem je jako dárek, ale dal jsem je ségře a garminy jsou mnohem lepší!

      Jdi do garminu. Vivoactive je zajímavou variantou chytrého wearablu a kvalitního sporttestru. Nebo i bazar F5 :)

      0 0
      • TeryPV  

        Já myslím, že je mu Tvoje odpověď již k ničemu :D

        0 0
        • Svobodník čekatel  

          Tak chtěl by si je teprve koupit :D Ty S3 byly na kolo k ničemu, po 3 hodinách byla baterka kantare. Ale jináč stylové.

          0 0
    • K2  

      Ahoj,

      chtěl bych tohle vlákno použít pro uživatele: Samsung Gear S3 a Samsung galaxy Watrch.

      Dávejte sem prosím zajímavé tipy, odkazy a návody.

      Jsem celkem čerstvým uživatelem těchto hodinek a chtěl jsem se zeptat:

      1. Existuje nějaký ciferník ke stažení, který by nahradil cyklo computer při záznamu aktivity (kolo, běh..)? Chtěl bych nastálo vidět rychlost, ujetou vzdálenost, aktuální tep, čas… Nechci čekat, až mi tato automaticky informace skočí na displej a oznámí hlasem – tuhle funkci bych klidně vypnul
      2. Synchronizace se Stravou – našel jsem odpověď:

      https://eu.community.samsung.com/…/td-p/827242

      0 0
      • roman 3D  

        dnes mi přišla nová aktualizace softwaru na Galaxy Watch 46mm – příkladná péče o zákazníka, dají se aktuálně nastavit varování pří překročení nastavené tepové frekvence, optimalizace baterie, rzchlejší prostředí sledování aktivit, venkovní plavání atd.

        0 0
        • ceo  

          Kolik vydrží se záznamem GPS? Locus pro ně vydal app

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.