s bikem do hyper/super marketu ?

58 nepřečtených
  • Crempa

    Ahoj, jsem dnes dostal na konci svihu desnou chut na zelenej ice tea, tak jsem se rozhod se stavit v hypernove…nikdy jsem s bikem uvnitr nebyl, ale rikam si nedele vecer nikdo tam nebude, kolo cisty tak jsem jeste prostudoval dvere a tam jen klasicky zakaz (pes/zmrzka/b­rusle/fotak). Vlitnul jsem tam tak rychle ze si me ani securitak u vchodu nevsimnul… no a jak tam vybiram jestli lipton nebo sunday tak pribeh vrchni securitak coze tam s tim blbnu a ze zakaz :-)) No vybral jsem caj a vyrazil k pokladne, tam cekali dalsi dva (asi co kdybych stihnul nacpat zvejky do bidonu nebo nevim) a desne resily kudy ze jsem tam vlitnul atd. (asi z toho bude mit nekdo pruser) No jeste dodam ze to vsechno brali spis ze srandy (zadnej natlak a silacky reci, mozna je to tak sokovalo, fakt nevim ja mel chut na ten caj :-) No ale proc to pisu, mate nejakou zkusenost kde to tolerujou, kde ne a stalo se vam neco podobneho??

    0 0
    • roud  

      Mno nevim jak u vas ale u nas jim vadi jen jak vemem kolo do pasaže ani nevejdem nikam k jídlu tak hned vyběhne ochranka a prudí..... takže nevim jestli to někde bude lepší :o)

      0 0
    • smith22  

      Ty woe ty ses dobrej drak :-))Vlítnou do Hypernovy na biku.tak to je mazec :-))

      0 0
      • Crempa  

        nee ja tam samo nejezdil, jsem ho vedl.. zas neblbni :-D

        0 0
        • smith22  

          ja vim.Ale nešel si s nim až dovnitř proten čaj že ne? :-))

          0 0
          • Crempa  

            no jasne ze dovnitr, jsem se oprel o ram a koumal co ze to koupim… :-) jako fakt me nenapadlo to v tu chvili resit, kdyz tam litaj v zime maminy ze spinavejma kocarama proc bych nemohl ja s bikem? :-)

            0 0
            • smith22  

              :-)) tak to seš borec,sem myslel že si projel jen těma otočnýma dveřma a že si to tam pak někde opřel a šel dovnitř.Tak to je mazec :-)) ale fakt nechápu jaktože si tě ten securitak nevšiml,stojí vždycky přímo u toho v chodu.seš asi superman a šel si tak rychle žes nešel vidět,nebo fakt nevim :-)

              0 0
            • DX3,5  

              :-D o tom napiš povídku. Opřít se v Hypernově o rám a koumat jestli je lepší Lipton nebo sunday je dost dobrý. Jen tak dál, držim ti palce aby tito zase příště vyšlo. ;-)

              0 0
            • Omen  

              no s tím souhlas je fakt když tam můžou kočárky .Ale je fakt že kolem se tam může udělat větší škoda

              0 0
    • kámen úrazu1  

      Byla jsem s kolem v pár obchodech, jeden navštěvuju s kolem celkem pravidelně, největším byla Billa. Skoro všude se to obešlo bez hlasitých komentářů, jen v malý samoobsluze v Úpici jsem zaslechla od jedné slečny od pultu s masem cosi nelichotivýho pronášeného směrem k druhé slečně. Renome tohoto obchůdku zachránila pokladní, která to brala s humorem. Zaujala ji hadička od kejmlu, kdyby neměla další zákazníky, vyptávala by se mě dodnes. :-) Jednou jsem tlačila kolo i do Český spořitelny, byla jsem očividně za blázna, ale nikdo nic nenamítal, bo blázni se nemají dráždit… :-)

      0 0
      • Crempa  

        uff..diky, uz jsem se lekl ze me ta chut na caj vypnula mozek :-)

        0 0
      • smith22  

        pořád lepší než aby ti tvý kolečko někdo ukradl ne? :-))

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Přesně tak.

          Vlastně jedno místo, kam mě nepustili s bikem, by se našlo. Prezentace na Apache Jestřebí hory 2005. Zašla jsem dovnitř i s kolem a byla jsem nekompromisně vykázána ven. Venku prvně zrovna nikdo nebyl, za druhé to byla moje první hromadná biková akce a já bych si netroufala nechat kolo na dozor cizímu bikerovi hlídajícímu další kola. Bránila jsem se, nepomohlo to. Ale pořadatel nabídl, že mně kolo pohlídá venku. Takže jsem potupně vycouvala ven. Pořdatel kolo opravdu pohlídal.

          0 0
          • littlebiker  

            bikeri vyhazuju bikery…ja bych ti nabidl jeste cajicek:Dtreba

            0 0
          • Crempa  

            tam bych to mozna pochopil, jestli myslis to divadlo/kulturak nebo kde to tam vzdycky je, kdyz to majitel zakaze.. a nebo jak by to tam vypadlo kdyby se tam nahrnula pulka startovniho pole pro registracky (kazdopadne nejaky hlidani venku pro single zavodniky by v tom pripade nebylo od veci..)

            0 0
    • madcat  

      Jednou ještě kdysi dávno sem se chtěl stavit v brněnské Olympii na nějaký občerstvení, tak sem tam vjel tím megaturniketem dovnitř, nikdo si mě nevšiml, až při korzování tou halou na mě vyběhl sekuriťák, že tam s kolem nemám co dělat a že si ho mám nechat venku, že jsou tam na to nachystaný stojany a prej i s kamerama. Nějakých zákazů na vstupních dveřích jsem si nevšiml, vůbec mě tenkrát nenapadlo, že by se tam s kolem nesmělo. No určitě si budu nechávat kolo někde venku, a pak se případně koukat na záznam jak mi ho kradou. Schválně to někdy příště zkusím zase, až tamtudy pojedu. Pokud na dveřích nebudou mít piktogram nebo nápis, že se tam s kolem nesmí, tak je pošlu někam, když na mě vyběhnou.

      0 0
    • Rychlej turista  

      Na kole jezdím všude. Na úřady, do bank, do nemocnice zasádrovat ruku a na převazy, na očkování, ale to jim musím slíbit, že domů na kole nepojedu, ale těch 13 km půjdu pěšky vedle kola, k fotografovi se vyfotit, k zubaři na stomatologickou operaci. Ale to jsem si domluvil dopředu a sestřička mi ho schovala do sousední volné ordinace. Když mě v některé hospodě s kolem nechtějí, jedu do jiné, ve které už vědí, že cyklisté bývají věčně hladoví. Beru to jako samozřejmost a asi to ti lidi nějak vycítí a problémy zpravidla nedělají.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Sejmul si sádru, tlačila… přijel na kole… Jseš dobrej cvok. :-))

        0 0
      • Biker jak Pes  

        „poučen“

        Drsnéééé :DDD

        0 0
      • Omen  

        no trak ty si hustej :-)))

        0 0
      • xetron  

        přijel na kole…klidový remiž xD

        0 0
      • smith22  

        Mazec :-)) to si schovej na památku :-) ten Mudr tipuju byl asi taky pěknej vtipálek co? :-))

        0 0
      • Jirik123  

        A jak to resis s oblecenim/po­cenim? nerikej mi ze vlitnes do banky nebo do nemocnice v cyklistickym? K zubari jsem jel naposled na kole asi pred 6 lety. Jenze bylo vedro a ja se stihnul docela zpotit, navic civilni obleceni schne pomalu… Nahodou nebyla fronta takze me sestra vzala skoro hned. Tak sem tam nabeh.. pot ze me jeste skoro tekl, no fakt sem se docela stydel:-) Od ty doby sem to radsi znova nezkousel:-)

        0 0
        • littlebiker  

          ja sem si sel v cyklistickem pro formular pro pas,pak me bylo vysvetleno,ze se to dela primo na miste,bez formularu,ze mam prijit dalsi den,ze to pro me nejspis nebude problem kdyz su prej takovy sportovec:)pani byla prijemna

          0 0
          • marapara  

            :) měl jsi se nechat vyfotit tak, jak jsi byl. Aspoň bys byl v pase za bikera :)

            0 0
        • kankrlicek  

          A co myslíš, když zub hnije, že odtamtud se line nějaká příjemná vůně? Když jsi tam přišel a pot z tebe ještě lil, tak co mělo jako smrdět? Zubaři jsou zvyklí na jiné grády.

          0 0
          • Jirik123  

            Dik, ted jsi me uklidnil. Konecne na to muzu po 6 letech prestat myslet :-D

            0 0
        • coffield  

          Kdyz jedes jenom nakoupit nebo na postu, staci helma a jinak bezne obleceni. Na SPD udrzis i normalni boty a nemusis jet zrovna 35kmh. Ale je pravda, ze kdyz je to do kopce a je 30 nad nulou, asi se potu neubranis…

          0 0
      • Vilém  

        tak to je drsny:)

        0 0
      • dancing dog  

        Koukám, že dr.Trpák je tam pořád primářem a Ilja Horník fakt asi doředitoval..

        " sejmul si sádru, tlačila "… tak to je perfekt, to měli asi radost :-))

        0 0
        • Rychlej turista  

          Tu sádru jsem přivezl v batohu. Se sestrou se docela smáli, když jsem jim nadšeně popisoval, jak držím řídítka, aby mě to v terénu moc nebolelo. Doktoři vždycky mají radost, když vidí, jak se jejich pacientovi daří :-) Jinak bych s tím přece na kole nejezdil :-D

          0 0
    • hribik A1  

      do marketu som to neskusal, ale chodieval som tak k drevenemu betlehemu v rajeckej lesnej. vzdy som si hajtru oprel ku stene vedla vchodovych dveri zvnutra, aby nezavadzala a zaroven aby som na nu zvnutra videl. takto som tam bol 4krat, niekedy som sa vnutri motal aj hodinu, a nikdy nikomu hajtra nevadila, tam sediacemu ich zamestnancovi tiez nie. ked som tam siel piatykrat, vysiel nejaky dedo alebo neviem co to bolo zac, vyzeral ako „tamojsi“ (nie jeden z navstevnikov) a zacal vrieskat a robit bordel ze ako si to predstavujem a pod., tak som mu na to jasne povedal, ze doteraz tam nikdy nikomu nezavadzal, za ja si bajk nenecham ukradnut, ze ma o platiaceho navstevnika menej (vzdycky som im dovtedy hodil nejaky prispevok do kasicky, a byvalo to v dvojcifernych cislach) a pokusim sa urobit vsetko preto, aby neostalo pri len jednom „platiacom“ navstevnikovi, ze pri takom pristupe lutujem penazi ktore som im dal dovtedy a s fakacom sa s nim rozlucil (na jeho vystup mi to prislo ako adekvatna odpoved) a isiel prec. myslim ze si tam nezasluzia ani deravy gros. pri hentakom pristupe k navstevnikom, na vasom mieste by som im tiez neprispieval nic. zakaz tam tiez nemali, ale ked sa budu hentak chovat, ja ich podporovat uz nebudem. nech si tu ich atrakciu zivia autobusy dochodcov, z ktorych vacsina do kasicky nehodi nic a desiati z autobusu dvoj alebo petkorunu…

      0 0
      • Coudy  

        To bol asi volič Smeru (ex HZDS), tak kľud… V Rajeckej Lesnej je to super, ľudia vo vnútri pri Betleheme (za pultom hore) mi pripadali v pohode, asi mal starý ujo horší deň. Povznes sa nad to :-) Korunku im tam hoď aj nabudúce, keď si predstavím ako sa ujo rezbár snažil…

        0 0
        • hribik A1  

          jj, sak styrikrat tam vsetci v pohode boli, aj navstevnici, aj za pultom hore. ale to nebol „ten starsi ujo“ co sedava tam za pultom hore, to bol nejaky iny. neviem kto, ale urcite to nebol ten co vacsinou sedava hore za pultom (az mas na mysli toho), tomu nikdy moja hajtra nevadila.

          0 0
    • Eko914  

      do obchodu si beru kolo vždy!! delvita billa hypernova prostě všude… když tam na něm nejedeš a nemáš ho zaprasený tak ti nadat může jen velká *****…a když už náhodou tak pěkně slušně vysvětlím,že nemám zámek s sebou..nebo podobná výmluva…nechávat kolo před obchodem to fakt ne e …max. někde na lontě. nechci tady pak brečet jako ostatní co jim šlohli kola.

      0 0
    • marekmaue  

      beru kolo a jedu do tesca nakoupit , kolem 24:00 ale nak se tam musim dostat mám to asi 60km .. :-( ale asi to někdy zkusim !

      0 0
    • kajulka2  

      Tak v Hypernově už sem s kolem byl nikdo nic nenamítal, asi zrovna sekuriťáci měli pauzu ;)

      0 0
    • vladosegi  

      tak to mna vypoklonkovali z Globusu (z pasaze nie obchodu) na Cernym mostu, kvoli 2,5 rocnemu synovi na trojkolke :o)

      0 0
      • Vsara  

        Do glubusu na Černém mostě jsem vešla, vedouce kolo, už několikrát .. asi třikrát. Buď si mne nevšimli a nebo jim to nevadilo.

        Ad tříkolka … možná záleží na tom zda tu tříkolku vedl a nebo na ní jel. Jednou mi malý capartík vjel přímo pod košík na takovém nějakém odstrkovadle, ze strany jsem jej vůbec neviděla. Capartík si asi udělal bouli na hlavě a plakal. A jeho matka na mne ječela jak protržená, že pozor mám dávat já. Bylo mi to hodně líto. I toho capartíka i reakce té maminky.

        0 0
        • vladosegi  

          jasne ze na trojkolke slapal. ale z vlastnej skusenosti viem ze je na kole lahsie kontrolovatelny ako ked tam lieta po vlastnych :o) a hlavne vtedy vedel na nej jazdit asi mesiac takze jazdil pomaly…

          0 0
    • chupas  

      v nasi hypce jsou povoleny kola? tak to je super zprava. to si kazdy rano zajedu pro teply rohliky ;)

      0 0
    • chodec  

      No 4× jsem nakupoval u nás v Tescu, když jsem se vracel z vejletu tak, jak jsem byl. Kolo jsem pochopitelně nezanechal u vchodu, ale vedl jsem jej s sebou, protože stojan u vchodu je mimo dosah a není vidět zevbnitř. Nedávno jsem tam šel popáté a odchytil mě nějaký skautík od ochranky, že mezi regály s tím nemůžu. Zkoušel jsem ho přesvědčit, ale nepovolil. Dokonce jsem ho donutil, že přivolal vysílačkou šéfa ochranky, ale dovnitř mě stejně nepustili.

      Tak jsem mu řekl, že očekávám, že kolo osobně pohlídá, protože pokud zmizí, tak ho budu považovat za osobně odpovědného (což je pochopitelně ptákovina), ale asi to zabralo zvlášť když jsem mu vysvětlil, že to kolo má cenu jeho ročního příjmu ;-)

      Když jsem proběhl obchod koupil rohlíky, mlíko a vločky, tak jsem ho opravdu našel, jak stepuje u zaparkovaného kola – scéna jak z bonda – maník v kvádru s drátem do ucha měří orlím zrakem okolí, mumlá pod klopu u saka a hládá … moje kolo ;-). Tak jsem mu alespoň slušně poděkoval.

      Nicméně počítám, že příště už se na mě vybodnou a dovnitř mě nepustí – odkáží mě nejspíš na stojan u vchodu :-(, je fakt, že všem ho takhle hlídat nemůžou a pravidla vstupu si určují oni. Asi budu hledat jinej krám, kde mají méně bdělou ochranku.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Jaaaaj, to jsi dobrý borec … :DD

        0 0
      • Vsara  

        Často si smutním nad tím, že si na výletě s kolem .. a ani cestou do práce …z práce … v samoškách nenakoupím. V globusu si mne asi nevšimli a nebo měli jiných starostí dost a dost. Ale do Lidlu a ani plusu v Počernicích, ani do Alberta a ani mnoha vesnických samošek jsem se s kolem nedostala.

        Před obchodem je nechat nelze a ani v zoně před pokladnami. Tedy jedině vše s sebou a to na celý den eventuálně dva dny…

        Argumenty – bezpečnost nakupujících. Kolo je sotva větší než nákupbí megakoš v supermarketech a špinavější také není.

        0 0
        • madcat  

          a dá se kolo protlačit těma dvojitýma turniketama na vozíky, co bývají třeba v Lidlu nebo Penny? Vejde se tam na výšku? Nikdy jsem to nezkoušel, ale připadne mi to tak tak, je to dělaný akorát na vozíky a ty nejsou zrovna vysoký…

          0 0
        • hribik A1  

          ono na cesty typu do prace/z prace/do obchodu atd. je vhodne mat nejaky stary crep typu ukrajina, favorit atd. to ked este disponuje zamkom, tak sa o to naozaj nebojim nechat to pred obchodom alebo hocicim. jazdit na taketo miesta na drahych bikoch co mame na jazdenie je hazard a problem. osobne by som tam nenechal pred obchodom ani toho hajtroida, co mam v profile, stareho favorita/ukra­jinu hej

          0 0
          • Krys  

            Konečne si tie nové fotky niekto všimol. ;)

            0 0
            • hribik A1  

              stale jeden a ten isty…ten sa mi tam za stvrt roka pojde pozret zas a zhodnotit co som prepisal alebo zmenil v profile…:-) skoda (120) len, ze uz teraz tie fotky nejsa celkom aktualne, pretoze pred mesiacom bol na hajtre spachany mensi tuzing

              0 0
    • Lin  

      to jste docela frajeri, me by to strach nedovolil:)

      0 0
    • dada  

      normálka ;)

      0 0
    • DaveBury  

      Ostrava-Dubina – Interspare jsem normalne videl borce s kolem …

      Jsi mel rict, ze ho vezes na reklamacku :D

      0 0
    • Vrci  

      Já už byl v diskontu (lidl) s kolem taky. Jel jsem v neděli a cítil, že začíná připalovat (nebyl jsem namazanej), tak jsem vešel v tretrách i s kolem do krámu, a když se ke mne přihnal mužíček z ochranky, tak jsem se ho zeptal kde je drogerie a pokračoval v nákupu. Zatim můj jediný nákup v lidlu a nákup s kolem (nepočítám-li benzinky, tam nakupuju s kolem běžně)

      0 0
    • Drus  

      Byl jsem s kolem dvakrát v Ebance v hostivaři, jednou založit účet a podruhé pro kartu, je tam mladý perzonál, měli z toho ještě legraci když mi krapet vytekl kejml, požádal jsem je o hadr a bylo… V Albertu na Skalce si zamykám kolo v zone za pokladnama, ke stolkům, zatím nikdo nic neřekl. V Interšparu v hostivaři mám připravenou výmluvu, dole v suterenu je takový pseudobajkshop,tak jako že du dyštak tam. Nakupování zdar :-) Jura

      0 0
    • pelt  

      Praha, Tesco na Smichove – bez sance. Jednou jsem tam potreboval zajit do jednoho z tech obchudku uprostred, kamos vedl kolo, ale ten bezpecak u vchodu byl nesmlouvavej… nejspis byl nasranej kvuli tomu ptacinci, kterym ho pocastoval nejaky holub na vylozku :o)))

      0 0
    • Honza z H  

      Na poště jsem to schytal, bylo před zavíračkou a potřeboval jsem něco nutně vyzvednout a pošta je v 1. patře. Vedoucí docela prudila, ale na to mám recept. Musíš se usmívat a když to nepomůže, tak dělat totálního ******, a mluvit z cesty, ještě rádi se Tě zbaví :-))

      0 0
      • Rychlej turista  

        Já byl včera udělat novou občanku, přijel jsem už po zavíračce, ale když mě paní viděla, že sotva lezu a já ji zkroušeně vysvětlil, že příště už to neujedu, tak mě ještě vzala :-D

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.