• firegon

    Zdravim,

    Chystame se o vikendu a jedeme z Olomouce vlakem. Tak se chci zeptat jak a kam je to nejlepsi dojet vlakem a jak nejlip postupne vsechny traily vcetne novych pojezdit.

    V planu bylo dojet do Vidnavy,zkusit bike park zahradka a pak trailem kolem cerneho potoka do cerne vody a dostat se na dr.wiessnera. Asi tam zustanem do nedele at se poradne na konec sezony vyradime.

    Diky za napady a nazory.

    0 0
    • blackwater  

      Vlakem do Žulové – dojedete do ČV – dáte Černý potok + Zahrádku, zpět do ČV, pak normálně přes Dr. Weissnera nahoru na Wales a pak dolů podle chuti. Máte dvě varianty. Nový Flow trail ještě není otevřený, bude jen pro brigádníky příští týden po brigádě. Způsob jak projet traily je šipkama zakreslený v mapě – je to jednosměrné!!!! Toť vše.

      0 0
    • Baba-Ji  

      za odpoledne stihnete projet vsecky stezky, takze nema cenu resit, kterou projedete jako prvni …proste se vyskrabat na Wales a pak to vzit pres vsecky traily dolu :)

      0 0
      • jIrI___  

        Objet v jednom kole všechny stezka snad ani nejde, ne? Člověk musí nahoru vyšlápnout aspoň dvakrát :)

        0 0
        • Baba-Ji  

          jo(ale nemusí si člověk zajíždět třeba na vedlejší kopec, nebo na druhou stranu dědiny, jsou všecky po kupě)

          0 0
        • McBlacky  

          celý nemusíš, po prokletým se dáš po hlavní cestě vlevo, nestoupá až tak. Pokračuješ nad místo se napojíš na spojku na Wales a vyjedeš pod místo kde to uhýbá prudce na wales, tam ale neuhneš znovu na wales (pokud nechceš) a podjedeš to po šotce ke konci walesu a pak spojka, biskup, Tajemný, Mramor,m sjezdy, hrad a máš to v kupě.

          teda byl jsem tam když nebyla Velryba, ale ta je jen variantou biskupa

          0 0
    • Barberry.pha  

      Trail kolem cerneho potoka, vede z Cerne Vody do Vidnavy, opacnym smerem se to nesmi jezdit, vsechny traily jsou jednosmerne, zpatky se vraci po normalni lesni-polni ceste.

      0 0
      • McBlacky  

        on to myslel po objezdné trase. V tom lesíku mezi ČV a Kraší je milion cest

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.