• majkinosa

    Kdo se letos chysta a jak hodnotite lonsky zavod ?

    rusavska50ka

    0 0
    • Kawka  

      Jedu, závod i atmosféra super!!

      0 0
    • Corbett  

      Tak co, nikdo se nechystá?

      Termín klepe na vrátka, v seznamu přihlášených je 650 jmen a tu je klid na pěšině :-))

      Tak že, pokud nebude pršet, já pojedu – mám volno : – ))

      V týdnu si to objedu abych věděl co mě čeká a nemine a zdarec v sobotu na startu : – )))

      0 0
      • kolda  

        cusek,

        co ty sudety, pojedes?

        0 0
      • skier  

        Čau Juro,no nechystám se,ale pojedu :-)Ty jsi nějaká voňavka…když nebude pršet…:-)))Byl jsem si Rusavskou v sobotu projet.Připadalo mi to jako nuda,tak jsem to na Čerňavě šmykl do leva a nakonec jsem to natáhl na 90km.Trasa i po nočním dešti byla krásně jetelná.Lesních loupežníků s košíkama bylo hodně a nevěřil jsem kam až si troufnou zajet autem.Musíme už konečně něco domluvit…

        0 0
        • Babec  

          Je to tak no, R50 je těžký závod, co se týče výjezdů. které jsou poměrně dlouhé, ale technické sjezdy tam nejsou téměř žádné – proto mi tak sedí :)

          0 0
          • kolda  

            s tim oznacenim tezky zavod, byt jen do kopce bych byl opatrny :)

            0 0
            • Babec  

              Tak když si vemeš, ten první kopec je na pohodu, protože jsi čerstvý, ale někomu kdo nemá najetý může dělat problémy a ne každý ho jede 25km/h jak čelo :)

              Pak se sjezdík a znovu se stoupá na Tesák, kde tio není dlouhé, ale prudké a to zas může někomu dělat prblémy, z Tesáku kratší sjezd a pak zase dlouhý výjezd až k první občetsvovačce – pak sjezd po šotolině a dlouhá rovinka po asfaltu, kde je potřeba být ve skupině alespoň 5–6 lidí aby se dalo držet velký tempo a rychlost, no pak zase dlohý výjezd na Troják a tady technický sjezdík (který nemám rád, protože jsou tam sesypané boky a koryta :) ) pak už je spíš lehčí ale výjezdy jsou tam taky.

              Pak až poslední sjezd do Rusavy, který je až moc rychlý a proto docela nebezpečný.

              Jasný že to není žádný extrém a patří to spíš ke snažším závodům, ale nejlehčí to taky není.

              0 0
              • Babec  

                Zase je ale výhodou, že trať je jetelná i za velkého mokra a deště – podklad je spousta šotoliny, kamení, starý (lesní :D ) asfalt a v lese jehličí.

                0 0
              • kolda  

                me tu trasu popisovat nemusis :) je pekna, ale lehka technicky i fyzickou narocnosti – kratka. proste typicka 50ka a la KPZ.

                tezky zavod vypada jinak.

                co je na R50 pekny – prostredi a atmosfera

                0 0
                • dobytek  

                  Co taky vymýšlet, aby to nebylo po stejných pěšinách jako malý Drásal. I tak se to na několika kilometrech potkává. Pojďte vyzkoušet 28.8. Dubnický maraton. Tam pojedete 44 km o půl hodiny dýl než Rusavskou. Je tam i sedmdesátková a stovková trasa – hodně výjezdů na nejlehčí převod, drnovité louky, kde se jede téměř krokem i do mírného kopce… Ta jejich stovka je dobou jízdy srovnatelná s dlouhým Drásalem. Startovné 260 Kč v předprodeji ve srovnání se slavným KPŽ dlouhým Drásalem za 6 kilo je to lidovka a zážitek srovnatelný.

                  0 0
                  • kolda  

                    na dubnicaku jsem jel kilo, vyzivna zalezitost. jo, to je tezky zavod…

                    na dlouhe nas bylo na startu cca 100, zadne spunty, parada. krasna bajkova trasa, pekna priroda.

                    jen zazemi bylo slabsi nez v cechach, ale zase za to startovne… jen to ted mam dost z ruky

                    0 0
          • Kawka  

            Rusavská je lehká, nejtěžší je asi zvládnout ten první asfaltový kopec hned po startu a pak už to fičí :o)

            0 0
        • Corbett  

          Ahoj – víš, že se s tebou vždy rád svezu. Je to ale naprd s časem – ty můžeš v podstatě jenom v sobotu a já když se podívám do svého pracovního kalendáře, tak já mám volný víkend až první týden září. Nepočítám tento víkend – to mám náhodou dovolenou :) Snažím se jezdit ve všední dny a tak nějak se připravuji na Sudety. Autem se posunu do Vsetína a jezdím v Javorníkách, Vsetínských, nebo přejíždím až do Beskyd. Chystám se projet si i Rychlebky.Ná­ročnější terén, těžší výjezdy a sjezdy – to se mi v Adru pak bude hodit. Chystám se projet si i Rychlebky. V Rusavě to probereme, ahoj.

          0 0
          • skier  

            Jo dáme řeč.Sudety nejedu.Budu mít těsně po 14-ti denní dovolené a to by nedopadlo dobře.Ty Rychlebky musíme nějak spáchat.čau v sobotu

            0 0
          • kolda  

            sakra, ty budes na sudety nebezpecne pripravenej :) ja ted jezdim hlavne silnici…

            0 0
            • Corbett  

              Já je pojedu poprvé bez jakýchkoliv ambicí na výsledný čas. Chci si je užít a ne protrpět a proto je pojedu hlavou. Když to pojedu devět hodin, vůbec si z toho nebudu dělat těžkou hlavu. V klidu nahoru, opatrně dolů a kliďo pěšky – nejedu se tam zabít. Jsem starší pán, otec rodiny s manželkou na mateřské, tak si nemůžu dovolit žádné kamikadze : – )))

              0 0
              • kolda  

                prosim te, s tvym fullem ty sjezdy ani nezaregistrujes :)

                0 0
          • grafik  

            Máš v záloze tip nějakou pěknou trasu v Beskydech – Horní Bečva – Pustevny – Lysá hora, chtěl bych v neděli do těchto míst vyrazit, podmínka je navštívit Lysou a dobrý oběd …

            0 0
            • Corbett  

              V úterý se chystám do Rožnova. Mám v plánu vyjet na Radhošť, po vrstevnici objet Smrk, vyjet na Lysou, po ČS / SK hranici návrat na Bumbálku a po Vsetínském hřebeni návrat do Rožnova. Počítám, že to dá něco málo přes kilo a 3500 – 4000 převýšení. Příprava na Sudety :-))

              0 0
              • skier  

                No do prd… To už je za chvilku co?

                0 0
                • Corbett  

                  Utíká to, utíká. Někdy si říkám, že když budu dělat hovno a budu se pořád nudit, tak to bude utíkat pomalu:)) Su ale vůl, co:)

                  Jen abys ty nezabloudil, když si celý měsíc nebyl v Hostýnkách, zdar :)

                  0 0
              • jIrI___  

                No tohle podle mě bude těžce přes kilo. Jen jednosměrná cesta Lysá – Rožnov (celé po červené TZ) mi hodila nějakých 90 km.

                0 0
                • Corbett  

                  No, uvidíme, není nad improvizaci. Po červené – na Smrk se mi nechce a na Lysou taky nemíním šlapat kolmo po červené. Pojedeme podle časum tak aby jsme se stihli v pohodě vrátit. Víc jak 120 se mi také nehce šlapat. Plánoval jsem to podle cykloserveru a vyšlo mi to kilo. Vím, že to zkresluje, ale že by tak moc?

                  0 0
                • grafik  

                  jak vypadá výjezd z Mazáku na Lysou po cyklostezce nebo po modré, Corbett píše o kolmé stojce – ta je z které strany? Podle vrstevnic mi přijde že stojka je z obou stran … viz mapa

                  0 0
                • grafik  

                  a co výjezd po „žluté“ od přehrady šance?

                  0 0
    • RMFlash  

      Jedu.A už jsem přihlášen.

      0 0
    • blisterexist  

      doufám že se nebude opakovat to co minulý rok, za to bych je nakopal do ******

      0 0
      • RMFlash  

        Co přesně myslíš?

        0 0
        • blisterexist  

          že sme startovali asi o pul hodiny později kuli nějakým dementům

          0 0
          • Kawka  

            Docela se bojím, že letos to nebude jiné.. Přihlášených je docela dost a na místě to ještě stoupne :o(

            0 0
        • blisterexist  

          nebo dokonce o hodinu už nevím

          0 0
          • RMFlash  

            Jj, o půl hodiny.To bylo kvuli tomu, že se někteří nestihli prezentovat.Taky mi to celkem vadilo, ale zas nadruhou stranu bych nechtěl být v jejich kůži, když třeba jsou přihlášení a bydlí 100 km daleko tak přijed a neodprezentovat se.To se mi letos už na jednom závodě stalo.Ale je to chyba pořadatelů, jelikož nemají tak velkou kapacitu pro tolik závodníků.

            0 0
    • mikino  

      Taky jedu. Byl jsem si objet trasu před deseti dny, a pro trénink i na samotný závod mám upozornění na jednu – asi sabotáž… Cca. 3 km. za Tesákem, v místě, kde trať Drásala odbočuje doleva, a Rusavská pokračuje rovně, někdo nastříkal velmi výraznou a velkou šipku doprava na lesní cestu do prudkého kopce, stejnou oranžovou barvou, jako je značení R50. Psal jsem to i pořadateli, tak možná, že už to tam upravili, ale kdyby ne, tak pozor, je to hodně matoucí. I kámoš, který trasu R50 zná byl zmatený, a chvíli jsme váhali, jestli opravdu platí odbočka doprava podle té šipky… Jinak doufám, že to, co teď naprší, během týdne vyschne, protože jinak první a poslední sjezd na trati bude celkem „o hubu“… Tož naviděnou v Rusavě 14.srpna!

      0 0
    • dobytek  

      Takový rychlejší malý Drásal. Hodnotím pozitivně, jel jsem loni – ideální počasí, v předposledním sjezdu jsem se sice na starém kole na šutrech vyrýpal, ale jinak dojmy dobré. Jestli vyjde počasí, pojede zas tisíc lidí. Z posledního sjezdu do Rusavy mám vždycky respekt, ale pořadatelé největší špeky většinou upraví, takže se dá jet celkem rychle, ale mimo závod třeba loni při tréninku překvapily široce pojaté odvodňovací kanály v nejprudší pasáži, které 26´kolo přejelo jen tak tak…

      0 0
      • Kawka  

        myslíš takové ty 30cm hluboké a zhruba stejně široké díry každých 30m? to byl hnus při tréninku.. :(

        0 0
        • dobytek  

          Loni to tam lesáci vykopali a voda rozšířila, letos je to tam o poznání lepší. Pravda, na kole za šest tisíc z Hervisu jsem si tehdy moc dovolit nemohl a nechápal, jak to tam někdo může pálit čtyřicítkou.

          0 0
          • Kawka  

            No, neřekl bych, že je to lepší. Loni to bylo takové uhlazenější, teď mi přijde, že je tam víc rigolů. Taky tam přes 40km/h nechodím, mám z toho sjezdu velký respekt :o)

            0 0
            • dobytek  

              Je potřeba trochu adrenalinu, bez takových špeků by byly závody trochu nuda. Letos jsem tam jel jednou a docela v pohodě. Loni jsem tam při tréninku téměř neubrzdil před spadlým stromem a to jsem nejel nijak rychle.

              0 0
    • grafik  

      jedu, přihlášen, v sobotu jsem si pěšky obešel posledních 5km, bylo po dešti nicméně celkem sucho, tradiční „kaluže“ samozřejmě nevyschnou a z kamenitého sjezdu (Loc: 49°19'25.842"N, 17°41'26.483"E) celkem respekt, doufám, že tam nebude stát nějakej dement (jako loni), který blokoval ideální stopu, jinak je to o šlápnutí – přinejhorším sesednutí …

      0 0
    • kolda  

      vloni to bylo celkem fajn, ale tech lidi uz je proste moc. pokud clovek neujede hned na zacatku, tak je to spatny.

      letos asi vyzkousim Bobrbike v Litovli

      0 0
      • petryk  

        Jo, přemýšlím, že taky na bobra dorazím. Určitě pojedem večer na Otvírák, maraton tak jistej není:)

        0 0
        • kolda  

          pojed i na zavod (maratonem bych to nenazyval :) )

          doufam, ze nebude chcat, nechce se mi rusit dalsi ucast. ta 24h v Beroune me docela mrzela.

          0 0
          • petryk  

            No, je to taková rychlejší vyjížďka:) Když (mi) bude slušně, asi pojedu.

            0 0
    • Babec  

      Moc se těším, super trať, dobrý pořadatelský zajištění

      0 0
    • Ozzous  

      Letos to nestíhám, ale minulý rok jsem byl…

      máte-li trošku závodní ambice, doporučuji jít na startu do první půlky. Startovali jsme těsně od konce a v prvním mírnějším stoupáku po dvou kilometrech se to kouslo a lidi sesedali, tlačili pěšky, aniž by nechali průjezd pro ostatní. V prvních kilometrech terénových nebylo moc míst na předjetí, takže to bylo trošku horší…

      jinak min rok přes tisíc startujících a letos to vypadá na podobné číslo…

      0 0
      • Babec  

        Proto se vydávají ,divoké karty' , které mají koridor na čele startovního pole, letos mi ji dají taky, akorát se nedává každému, musíš si ji vyjet (napíšeš jím své výsledky ze závodů a oni se podle toho rozhodnou)

        0 0
      • Adrenaline  

        Zdravím, letos taky jedu jen by mě zajimalo jak to vypadá s tratí všichni říkají že sjezdy jsou v dezolátním stavu, bohužel letos mi to nevyšlo a nemohl jsem si trať projet, pokud má někdo nějaké info sem sním, předem díky a biku zdar…

        0 0
        • Corbett  

          Zrovna od tebe bych takový dotaz nečekal – že jsi chtěl jen oživit diskuzi :-))

          0 0
          • Adrenaline  

            Tož to taky ;o), já jen abych zas nelaboroval s plášti. Ale většina je spevněná a tak snad nebude problém, letos pořád padám. Snad aspon ta rusava bude ok. jen mám strach z toho houfu lidí…

            0 0
        • Babec  

          Myslím že to žádný extrém nebude, protože na ty 2 tezsi sjezdy co tam jsou (Trojak + posledni do Rusavy) jsou delany rezervni objizdky v pripade mokra..

          0 0
          • Kawka  

            Co pořád máš se sjezdem z Trojáku? :o)) Ten přece není nijak hrozný ani těžký…

            0 0
        • Kawka  

          Jenom závěrečný sjezd je totálně rozjebaný.. Ti zkurvení lesáci tam navozili snad písek nebo co, prostě tam není pevná půda :o(. Jinak zbytek tratě je úplně v pohodě, sem tam bahno ale nic hrozného..

          0 0
    • Corbett  

      Co to bylo v noci? Se snad čerti ženili: – ))

      0 0
      • rasputin  

        To aby se neprášilo ;) Nic víc v tom nehledej, ale byl to dobrý slejvák.

        0 0
    • Tomahomo  

      Největší borec na R50! Za kvalitu fotek se omlouvám, pan fotograf(já) je debil :o)

      0 0
      • hečo  

        jj, borec. ale aby mu nehrozila diskvalifikace za to že neměl přilbu :-(

        0 0
        • Tomahomo  

          Myslím, že tomuhle týpkovi je to docela jedno :o)

          0 0
          • ove  

            Taky sem dneska jel.Teď,jak koukám na ty fotky mě mrzí,že když přijel do cíle,tak sem ho nešel omrknout,ale i tak je to fakt borec !!!

            0 0
      • vojta  

        Tohodle borce jsem zahledl na Trojaku a posledni rozhodne nebyl. Jsem zvedavy, kolikaty dojel.

        0 0
        • Tomahomo  

          Nevím jak přesně mám nastavený čas ve foťáku, a kontrolovat se mně to teď nechce, ale měl by mít čas ±3:21.

          0 0
        • Kawka  

          548 493 SPURNÝ Jan 90 M1 347 — 03:21:29.7 1:24:38.7

          0 0
          • kačaba1  

            Hezky kolecko mel, vsimla jsem si uz driv, ze (az na par vyjimek v cele) cim lepsi kolo, tim horsi vykon :) nicmene tento clovek startoval za mnou, behem trati me nikde nepredjizdel a dojel driv..

            0 0
      • ouzo  

        on jezdí více závodů, potkal jsem ho na Okolo Zlína. Mosí být celkem potupné nechat se jím předjet :D

        BTW: všimněte si, že nemá ani držák na flašku, na OZ ji vezl v kapse maskáčů…

        0 0
    • Tomahomo  

      Tady jsou fotky, jen kvalita nic moc, a probírat se mně to nechtělo. Třeba se tam někdo najde a udělá mu to aspoň trošku radost.

      0 0
    • mikino  

      Jel jsem, a když jsem míjel toho týpka na „ukrajině“, tak jsem se lekl, že už halucinuji :-) Kromě parádní atmošky jsem chtěl vyslovit obdiv organizátorům, že do startu stačili odklidit všechny stromy, co napadaly při noční bouřce, i další překážky. Fakt klobouk dolů!

      0 0
    • Premik  

      pohodový závod, výborná atmosféra – užil jsem si to maximálně. Nakonec ani toho bláta nebylo tak moc, jak se všichni obávali – téměř všechno se dalo vyjet.

      Nevíte někdo jak dopadl ten chlapík, co zkolaboval ve stoupání k Tesáku?

      0 0
    • Kawka  

      Parádní závod, bahýnka tak akorát.. Akorát mě mrzí, že tam nebylo víc pořadatelů při trati, někde se fakt nebylo sto zorientovat. Pavel Žák přišel kvůli tomu o vítězství nějak 6km před cílem na Ondřejovsku, kde vedla taková cesta jakkdyby rovně, ale trať na poslední chvíli před stromem uhýbala trochu doleva. Jinak atmosféra i lidi kolem tratě super! :o)

      0 0
      • Honza321  

        Pavel Žák je skoro místní a tak se nemá na co vymlouvat…nejezdí první rok a trať musí znát :-D

        0 0
        • Honza321  

          jinak v daném místě byly minimálně zvojené nebo ztrojené šipky ukazující směr

          0 0
        • Kawka  

          Neřekl bych, že zrovna Pavel je místní a pochybuju, že si tam jezdí po trati každý den, jak někteří. Kdyby tam pořadatelé dali do některých míst mlíko, tak by to bylo OK, protzože ne každý se kouká na stromy po šipkách.

          0 0
          • Corbett  

            Já jsem místní, hřeben z Okluku jezdím pravidelně a znám ho jak své boty. Také jsem sjel s cesty – jedu lainu, čumím na kolo před sebe a už to bylo. Nejraději bych si nafackoval, ale stalo se. Co naděláš? Já se na značení vymlouvat nemůžu, já jsem vlastně po značkách ani nejel : – ))

            0 0
            • Kawka  

              Přesně tak. Taky tama jezdím každý svůj trénink v terénu. Pavel jel na špici a ten těžko mohl čumět po značkách že, ztratil se v tom úseku, jak přejedeš takový hrb a ta cesta pokračuje dál rovně, ale trať vedla právě ten kousek doleva.. :o(

              0 0
            • Rootan  

              já jsem na tom úplně stejně :-) člověk tam zná každý kámen ale při závodě stejně sjede z trati

              0 0
      • ove  

        Přesně!!!V tom samém místě sem se seknul taky,ale naštěstí jen o pár metrů,ale i tak mě to stálo aspoň 5 míst v pořadí.Neznalost trati a její nedostatečné značení je zatím můj největší protivník…8-(((

        0 0
        • Kawka  

          Jojo, hodně lidí tam včera bloudilo, prostě máLo pořadatelů na trati a hodně tam chybělo mlíko :o(. Z prvních 20ti jezdců se prý asi 7 ztratilo…

          0 0
      • ouzo  

        Já tam sjel v pelotonu až k přehradě… To mě ******** nas*alo…

        0 0
    • HarryP  

      Na r50 jsem jel jen kvůli němu a můžu říct že to byl hodně dobrej výkon protože zatím co všichni v pátek odpočívali a nabýrali síly my jsme seděli do 2 hodin do rána v místní hospůdce a dávali jsme jedno pívo za druhým a když jsme přišli na hřiště že vlezem do stánku a půjdem spát tak začalo pršet a my drželi stánek aby neuletěl a nepromokavej taky zrovna nebyl.no zpět k závodu jeden joint před startem druhej pak v půlce závodu a ktomu sušák z pátečního draku a ted bych chtěl vydět ty profíky jak jedou se stejným kolem a ve stejně zničeným stavu to by byly rekordy:))

      0 0
      • m-i-k-i-n1  

        všechno super, akorát mohli pořadatelé vzhledem k počtu účastníků přidat aspoñ ještě dvě hadice na mytí kol!Myslím si,že by to nemusel být velký problém a tahle připomínka je povede k zamyšlení

        0 0
    • Koubikm  

      Ahojte BIKEŘI a BIKERKY vkládám Vám se odkaz na mé fotky ze závodu.

      http://koubikm.wz.cz/…9/index.html

      0 0
    • Babec  

      2:08:59

      21.absolutne

      5. v kategorii

      Super závod, na to jak pořád mleli o blátě, bylo krásně sucho.

      0 0
      • ove  

        Já byl 16 vteřin za tebou…a byl jako prase 8-)

        0 0
        • dobytek  

          Pěkný výkon !! V sobotu bych na tebe neměl, ale na tej Javořině, tam to bylo o fous :-)

          0 0
          • ove  

            Zdravím,co to máš za nick???To víš,jednou se ti jede líp,jindy hůř,však to znáš…8-)Tak snad se zase brzo potkáme na závodech.Klidně mi dej vědět na mail…

            0 0
    • rasputin  

      Tady taky pár fotek, třeba se někdo najde ;)

      0 0
      • Corbett  

        Podařená momentka : – ))

        0 0
        • kámen úrazu1  

          „Fakt mám pětky.“ :-)

          0 0
        • kolda  

          ta tam vencila kozy i vloni, ne? :)

          0 0
        • skier  

          Ty máš starosti…jedno dítě do školy,druhé na cestě…a pak bloudíš 10km od baráku :-))) Myslím,že ta kočka byla s tou loňskou fotkou,jestli je to tedy ona,na titulním listě v nějaké cykločasopise,nebo pozadí reklamy…

          0 0
          • mikino  

            čau Rade,upřesním: byla to reklama na kola mrx v časopisu Velo – březnové či dubnové číslo :-) z minulého roku jsem ji objevil na téhle fotce, kterou jsem manželce poslal s komentářem „aspoň pochopíš proč chci jezdit ty mtb závody“ (myslím, že nemlich ta samá fotka byla použitá v té reklamě…)

            0 0
        • ouzo  

          TU ZNÁM! :D

          0 0
        • martinajancik  

          na startu se mi to ještě smálo :-) do kopečka smích ztuhl :-) a pak zase veselo tralala :-)

          0 0
      • skier  

        Čau pěkně jsi zajel a otec se naučil na staré kolena kvalitně fotit :-)pozdravuj

        0 0
        • rasputin  

          Díky ;) Jsem s výsledkym spokojen. Vyřídím, hlavně to s těma starýma kolenama :D

          0 0
          • mikino  

            taky se připojuji ke chvále za kvalitu fotek! tak dobrou galerii ze závodu jsem dlouho neviděl, tatík je fakt dobrej fotograf!

            0 0
      • Premik  

        moc pěkné fotky, dokonce jsem se i našel, díky!

        0 0
    • karlos99  

      Ahoj, neměl by někdo prosím soubor trasy rusavské 50 v gpx?

      0 0
    • kolda  

      tak co v roce 2011? kdo jede?

      0 0
      • jIrI___  

        Chtěl jsem jet, mám do relativně kousek od domova, ale v týdnu předtím nad dovezou dřevo, takže mám o zábavu postaráno… A já blbec minulý týden zrovna zaplatil startovné :-X

        0 0
        • kolda  

          tak se na pul dne omluvis :)

          pokud by slo prehlasit jmeno, tak bych to mozna od tebe vzal..

          0 0
      • Kawka  

        Chtěl jsem jet, ale včera jsme s kámošem projížděli trať. Takto rozjebané Hostýnky od lesáků, kteří vykáceli snad půl lesa, ještě nezažil. Většina toho je tahaná právě přes trať :o(

        0 0
      • grafik  

        Letos nevím, nemám zajetého nového bíka. Přinejhorším jako divák na stopro.

        0 0
        • kolda  

          tak sup sup do Nasich bajku.

          ja tam budu cely tyden tahat vozik s mimcem, tak se mozna prihlasim i na zavod.

          ale po Salzce se mi nechce moc jezdit, tak jako turista :))

          0 0
          • grafik  

            čekám na fotky,

            jako divák sem myslel samozřejmě na biku, v neděli pak turistická bikovačka v Beskydech, snad …

            0 0
            • ječmen_123  

              Včera jsem si to projížděl. Při stoupání na Tesák, jak končí šotolina samé blato až nahorů v jednom místě i klády přes cestu. Úsek od Ondřejovska k Dubu jsem už radši ani nejel, tam je pomalu půl metra bláta a chytla mě bouřka před Oklukem, tak jsem ze sebe aspoň všechno smyl.

              0 0
          • Corbett  

            Budeš tu týden před R50, nebo po?

            0 0
            • kolda  

              pred, resp. od stredy

              0 0
              • Ruprt2  

                tos byl ty s krůzrem ve středu pod kopcem na Hvozdnou? :-)

                0 0
                • kolda  

                  spis znamy, meli jsme 4 voziky, 3 cruisery a 1 charriot. ja jsem byl s Char. a na modrym Giantu :)

                  0 0
                  • Ruprt2  

                    No dal jsem si ho rozdílem několika tříd :-P

                    Myslím, že měl na tahání nějaký zimák.

                    Já měl VW Golf :-)))

                    0 0
      • xshreck  

        v pátek jsem se myslím registroval, bo ve čtvrtek :)

        0 0
        • jIrI___  

          Další co neumí používat „bo“ :)

          0 0
          • xshreck  

            měl tam být otazník před :-)

            a jak se má používat? Mám to jako zkratku nebo ..

            0 0
            • jIrI___  

              Bo = neboť = protože. Aspoň teda na ostravsku. Ale sleduju, že zejména v Praze a okolí je to teď moderní používat jako zkratku „nebo“, takže já už vlastně ani nevím kde je pravda :-D

              0 0
    • Tomahomo  

      Neví někdo kde jsou letošní výsledky? Na stránkách závodu ani jinde je nemůžu najít.

      0 0
      • jIrI___  

        Jsi nějak moc popředu, závod se jede 20.8. :)

        0 0
        • Tomahomo  

          O ou, soudruzi z NDR někde udělali chybu… :o))) Už mlčím :o)

          0 0
          • mikino  

            Já si po dnešním večeru dovolím výsledek predikovat: „všichni závodníci budou po průjezdu cílem špinaví jak prasata…“ :-) Neznamná to ale, že bych skládal zbraně – na sobotu se těším a věřím, že sluníčko, které má prý od středy svítit, většinu trati vysuší :-)

            0 0
            • Kawka  

              Nechcu ti kazit radost, ale tam to schne aspoň 2 týdny :-D

              0 0
            • skier  

              ááá…pán se chystá si to někde zkracovat terénem :-O …a co se večer stalo?Dětičky byly u babičky? :-)))

              0 0
            • RMFlash  

              Dnešní foto z trati.Projel jsem si 100 m a udělal jsem si patřičný obrázek jak to bude v sobotu vypadat.Už se těším na sobotní závod.Cyklistice nazdar!

              Ps. omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem, ale jen tak pro info to stačí

              0 0
              • Chiron  

                Hm tak to vypadá, že z toho bude triatlon :D akorát s kolem na zádech.

                0 0
                • RMFlash  

                  To zase ne, já jsem to projel.Ale na jiných místech si myslím, že to bude ještě horší takže i ten triatlon je možný.Běh přes klády, bahenní koupel a sem tam jízda na kole :D.Jinak tady to mohlo být hluboké tak 40 čísel, měl jsem trochu pod vodou i vidlicu.Boty sloužili jako nádrže na vodu, když jsem je měl pod hladinou :D příjemné ochlazení.

                  0 0
              • Corbett  

                Ještě že jsi nevyfotil rybník v Rusavě. To by jsi s jistotou mohl tvrdit, že to nevyschne do příštího Drásala.

                0 0
              • grafik  

                kde to je?

                0 0
                • Corbett  

                  Řekl bych, že se jedná o asfaltovou komunikaci někde kousek před křižovatkou na Tesák.

                  0 0
                • RMFlash  

                  Je to pod Tesákem.Jak se jede směrem od Rajnochovic na Tesák a pod Tesákem se odbočuje z hlavní silnice do terénu tak hned po vjetí do terénu v tom důlku.

                  0 0
              • xshreck  

                snad to přes tohle nepovede… hnus. Kolo potřebju do práce :D

                0 0
              • Corbett  

                Tak co mládeži, nějaké info z bahenního pekla? : – ))))

                0 0
                • skier  

                  No já junior Ti hlásím naprosté sucho.Asfalt je suchý půl hodiny po dešti.Po trasách v Hostýnkách jsem nebyl víc jak měsíc :-) Speciálně Tobě doporučuju nastudovat trasu, aby jsi zase na Ondřejovsku nezabloudil :-o

                  0 0
              • m-i-k-i-n1  

                kde to , prosím Tě, je?

                0 0
                • ječmen_123  

                  Jedna dnešní

                  0 0
                  • Netbike.cz  

                    sice podle fotky to tak nevypadá, ale dnes okolo 18hod. „U dubu“ už to je celkem ok, blátu se dá docela vyhnout na tu hrůzu:-)

                    0 0
                  • ouzo  

                    to je u dubu, ne?

                    0 0
                  • kamilk  

                    No tak to bude celkem masakr. Ale já bahno rád. Je to spíše vyjímečný úsek, který takto vypadá nebo pravidlo? Jen ať vím jestli dát pláště s hrubším vzorkem nebo rychlejším vzorkem.

                    0 0
    • martinajancik  

      děkuji, na startu se mi to ještě smálo :-)

      0 0
    • blisterexist  

      pěkné letos, trať v poho,blata akorát, jenže na začátku v zatáčce na šutrech jsem se odporoučel přes řídítka a ušlo mi přední kolo, takže zbytek závodku jsem jel s předním kolem vyfouklým na necelý 1 bar, a ke konci další pád, a pak jsem řízl zadní takže do cíle skoro po ráfku:-/

      ale nakonec 35.

      0 0
      • jIrI___  

        Buď je to pech nebo to chce potrénovat techniku a používat hlavu ;). Ty i ráfek jste to přežili bez újmy?

        0 0
        • blisterexist  

          tak ten první pád, to jsem vletěl do zatáčky jak hovado, ujely mi obě kola, a zatočil tak že kolo jsem měl kolmo na rám a už jsem letěl, ale moje blbost, byl jsem přemotivovaný, protože jsem si ve sjezdu vybudoval pěkný náskok

          jen naražený loket, koleno a bok, kolu asi nic není, ráfek v poho, druhý pád- to jsem špatně vletěl do podélné bahnité příkopy , oba ráfky přežily:-)

          0 0
      • xshreck  

        Rikal jsem ti ze mas to kolo udelane napicu. Ja narval nejaky sutr az na rafek …prezilo ale secko nastesti. Ke konci jsem se zapichl v kaluzi a letel jsem taky pres rodla… Nejvic me nasralo ze me v sjezdu predjel jeden typek a ja kdyz chtel spurtovat tak se mi sukoval retez :((( hrozny

        0 0
        • blisterexist  

          proč mám kolo udělane napicu?:-D

          0 0
          • xshreck  

            Jinak by ti ty kola neusly :) ujelo mi to taky jednou jak svin ale vypl jsem botu… Nastesti. Ale podruhe voda, po vidlu dura a to jsem neustal … Polozl to jemne na bok a zase se mi otevrely rany z jestedu:D jinak trosku bys asi mel premyslet, ne letet jak blazen .) Ja si vetsinou jedu svoje sneci tempo a su rad ze nejak dojedu :D chcu byt taky nekdy lip umisteny:((

            0 0
            • blisterexist  

              myslím že v takovém případě by ušli aji ust kola:-), schválně zkus asi v 20km rychlosti dát přední kolo kolmo na rám:-D

              0 0
              • xshreck  

                sám si říkal že jkdyž to zmáčkneš tak ti ujde vzduch. Hledal bych chybu jinde, 20km není zas taková rychlost :) a jestli se kolu nic nestalo tak to nebyla taková prda si myslím a muselo ti to i podjet.

                0 0
                • blisterexist  

                  jo, když při upuštěné gumě odtlačím patku od ráfku tak to samo ujde, to každému:-)bych ty patky k ráfku musel nalepit aby to neudělalo

                  0 0
                  • xshreck  

                    mě to nedělá :) dělalo mi to když byl plášť špatně nasazený. A je jasné že když to máš upuštěné tak to udělá. Teď vozím zase 1,5 – 1,7 a v poho. Zmáčknu a neujde

                    0 0
                    • blisterexist  

                      vsadím se s tebou o pivo že až tě někdy potkám to to zkusím a 100% ti ho takhle přes bok upustím:-)

                      jinak skoro celou rusavskou jsem jen na necelém baru a neušlo mi to nikde ani když jsem šel na ráfek:-)

                      0 0
                      • xshreck  

                        no já si nejsem jistý ale v té díře mi to šlo taky přes bok :D tak někdy to zkusíme :)

                        0 0
    • hampik  

      Jestli se chcete mrknout na fotky ze včerejška, tak teď jsem to dal na rajče…www.ham­pik.rajce.net Třeba se tam někteří poznáte.

      0 0
      • Corbett  

        Na fotkách to vypadá, jako by to byl naprosto suchý závod :))

        Dík – našel jsem se :-))

        0 0
        • hampik  

          Fotky nejsou zcela kompletní. Není tam vyhlášení a ,,cvrkot,, na hřišti…musel jsem odjet s mým mladým do špitálu. Spadl 30 metrů před cílem a zlomil si klíční kost. Do cíle to dotlačil, ale dojel. Je to tam vyfoceno někde ke konci…ale to k tomu patří.

          0 0
          • blisterexist  

            ja kurňa

            0 0
          • ouzo  

            nesrazili ho tam ti tandemáci?

            0 0
            • hampik  

              …ano, oni se tam nevešli a on zavadil o tu červeno-bílou značku, která vymezuje trať…spadli tam všichni a dopadlo to tak jak to dopadlo. Ty jsi to viděl?

              0 0
              • ouzo  

                no viděl a pak jsem běžel ho zvedat a vzal jsem mu kolo…

                0 0
          • Ruprt2  

            To mě mrzí. Nicméně to je povinné cyklistické zranění ne?

            0 0
            • xshreck  

              By mě zajímalo co ti přeletělo přes nos že se neozýváš a nejsi schopný mi vrátit tu průhlednou folii bez které se mi pěkně odírá rám :)

              0 0
      • Lupok  

        Já taky – www.lupokzlin.rajce.net

        0 0
    • kolda  

      letos to bylo pekny, bahno na konci vyzivne, prijel jsem jak prase – i kvuli drzce, kterou jsem hodil par km pred cilem:)

      nakonec jsem se prokousal na 97.flek, cas 2:28, celkem spokojenost. jelo se mi celou dobu dobre.

      0 0
    • grafik  

      5 :) fotek here:

      http://pses.rajce.idnes.cz/…_50%2C_2011/

      0 0
      • Corbett  

        Tož nepřeháněj – 5 fotek – dvakrát kolda, jedenkrát Soňa.

        0 0
        • grafik  

          no jo: ) tebe poznám, ale kompakt už nebyl v pohotovosti …

          0 0
          • Corbett  

            Jasně, příště přidám. Na Koldu nemám, ale se Soňou se někdy peru o vteřiny :-))

            0 0
            • kolda  

              tak co, pripraven na sudety? :)

              jak se mi na ne nechtelo, tak me i mrzi, ze letos nepojedu.

              0 0
              • Corbett  

                Hele, to ti povím až po absolvování Sudet : – )) Zítra jedu do Beskyd. Mám v plánu docela pěknou prasárnu. To ledacos napoví.

                0 0
                • beeker  

                  Kudy pojedeš? Zítra se budu taky asi pohybovat někde výš, tak se možná potkáme :-)

                  0 0
                  • Corbett  

                    Rožnovv p.R.,Radhošať,Pus­tevny,Kněhyně,ko­lem Smrku do Ostravice,Lysá,ČS / SK hranice, po Vsetínském hřebeni návrat. Jestli to ale s Wojtou zvládneme, to nevím.

                    0 0
                    • grafik  

                      pak napiš jestli si to dal : )

                      0 0
                      • kolda  

                        proc by to nedal, par piv a obed po ceste a vyjizdka je u konce :))

                        ale vazne, trasa je to moc pekna, hned bych jel s vama.

                        0 0
                    • beeker  

                      Tak to bych se asi posral, před chvilou jsem se vrátil z Pusteven, chtěl jsem pokračovat na Martinák, potom přejet na Benešky a po hřebeni dom, ale vrátil jsem se přes Radhošť domů, to horko bylo hrozné, vůbec mi to nejelo…:-)

                      Nenechávali jste auto náhodou v Rožnově u koupaliště? :)

                      0 0
                      • blisterexist  

                        jojo, nechávali:-)…horko se dalo vydržet, studánek bylo dost

                        0 0
                        • beeker  

                          A kudy jste jeli na Lysou a potom dál po hřebeni?? Jinak dost dobrý výkon, jestli jste to dali celé…:-)

                          0 0
                          • blisterexist  

                            to ti popíše Jirka, na lysou jsme nejeli, by jsme to nestihli, jirkovi na radhošti prdlo lanko řazení

                            ale i tak si myslím jsme pojezdili dobře, na kole jsme seděli 8,5 hodiny když nepočítám zastávky.-)

                            0 0
                          • Corbett  

                            Na Radhošti totální idylka. Byli jsme tam o půl deváté. Příjemných 20 st. a nikde ani živáčka. Na Pustevnách zjištěno prasklé lanko od přehazovačky. Nějak se to zpravilo. Tlačenka kola na Čertův mlýn. Lanko vydrželo pár kilometrů, v Horní Čeladné definitivní konec lanka. Do Ostravice jsem jel z řetězem do kříže. V Ostravici bike shop až od 13:00hod. Jelo se do Frýdlantu nad Ostravicí. Mezi tím teplota vylezla na „příjemných“ 32st. Nové lanko. U Šance první sjetí z cesty. Další sjetí z cesty u Bílého Kříže. Hranice ČS / SK až na Bumbálku celkem v poho. I 900m nad m. teplota 30st. I když už jsem neměl náladu, tak jsem se kousl – Rozhledna Čarták, Třeštík, Vysoká a pak po modré do Hutiska Solanec a do Rožnova. Korunou všeho bylo to, že jsem někde ( asi na střeše auta ) nechal blembák s rukavicemi. Vše bych přežil, ale ani večerní pivko na zahrádce bylo nic moc :- ((

                            • – I když jsem pivař, tak na kole jen nealko.
                            • – Horko = hnus. Mám rád teplo, ale tohle bylo už moc.
                            • – Co tě nezabije, to tě posílí.
                            • – Na závěr musím říct, že bych to za těchto podmínek sám nedal.Proto občas vytáhnu Wojtu :-))
                            0 0
                            • mikino  

                              Ahoj Juro,no Tvůj popis dnešního dne je jako vystřižený z bajkerské černé kroniky… :-) Já dnes dal s kolegou 70km na silničce, vyjížděli jsme až po páté večer, ale je fakt, že úmorné vedro bylo až po Brusné, kde jsme směrem k Rusavě konečně jeli ve stínu… Nicméně léto je léto, na to já nedám dopustit! Asi nejlepší to dnes měl Radek – Skier, který mě ve vedru míjel na cestě ve své klimatizované X5-ce :-) A příště až s mladým pojedete, dej vědět, rád vyjedu s váma, pokud mě vezmete… budu tě hlídat a rád Ti připomenu, že blembák se na střeše auta nenechává, obzvláště minutu před tím než se se stejným autem rozjíždíš :-) Michal

                              0 0
                              • Corbett  

                                Jasně, žádný problém. Nevím sice, jestli letos ještě něco většího stihneme, ale když tak se ozvu. Když na to dojde, tak se můžeme svézt pěkně i tu v Hostýnkách : – ))

                                0 0
                                • skier  

                                  No nás už letos čeká jenom jedna pořádná vyjížďka :-)Chvíli jsem uvažoval,že bych si vzal volno a jel s váma,ale ta předpověď rozhodla.To horko fakt nemusím a navíc ty Beskydské muchy-tam se bez ocasu nedá vyjet :-)

                                  0 0
                                  • Corbett  

                                    Hele, když se ale dívám na předpověď, tak by jsme mohli příští týden ještě něco pojezdit :-))

                                    Hlásí příjemných 21st. a sluníčko. Jdu do práce až ve čtvrtek, tak třeba užít volna a trochu ještě potrénovat :-))

                                    0 0
                                    • skier  

                                      Příští týden je náročný :-).V pondělí je SNP a ve čtvrtek den ústavy SR :-), tak jsem slíbil doma,že něco vymyslíme.Navíc s Mikinem jedeme v sobotu do Leštiny a to ještě ministr doma neví.Zbytek týdne mosím aj fachčit bo se to pak hromadí a odborům se to nelíbí :-o

                                      0 0
                                      • Corbett  

                                        OK

                                        0 0
                                        • mikino  

                                          Já bych příští týden út. nebo čtv. odpoledne mohl, tak když byste něco plánovali, dej vědět. Radek Ti když tak pošle moje číslo.

                                          0 0
                                • blisterexist  

                                  já bych letos ještě nějakou, větší prasárnu dal:-)

                                  0 0
                                  • Corbett  

                                    V hlavě mám trasu co jsme teď jeli, ale s menšími změnami, s výjezdem na tu Lysou.

                                    Nechce se mi ale vracet na místo činu po jednom týdnu. Letos jsem nebyl ještě ve Vizovických. Má být sucho, tak chci dát Vizovický hřeben od Provodova až po rozc. Bařinka (nebo možná až na Čertovky), sjet do Pozděchova, vyjet na Vartovnu, proti Sluš.okruhu jet na Kopnou + nějaký bonus v Hostýnkách, tak aby to dalo něco kolem kila.

                                    0 0
                                    • blisterexist  

                                      jo, to by mohlo být pěkný

                                      0 0
                                      • Corbett  

                                        Hele, chci to jet v úterý, tak pokud by se ti s dědkem na kterého musíš pořád čekat chtělo jet, tak v tom nevidím žádný problém. Pak by jsme dořešili detaily.

                                        0 0
                              • skier  

                                Ty voe jen sebevrazi jezdí ve 35°C po hlavní na Fryštáček…Ty vůbec nemáš zodpovědnost k těm dvěma malým dědicům :-)))

                                Klimatizaci nepoužívám,to by mě v sobotu v Leštině šlahlo :-o

                                0 0
                                • Corbett  

                                  Ty máš nové auto?

                                  0 0
                                  • skier  

                                    Ale prd…on je přetrénovaný a navíc to horko…plete si čísla :-) Teprve vyjel a comp mu řekl toč kadenci o 5 víc…a už to bylo :-) On ty budíky strašně poslouchá,ale zlepšuje se raketově.Místo vození budeme muset začít trénovat,nebo nám začne dávat pravidelně na pr..l

                                    0 0
                                    • mikino  

                                      Tož teď nevím jestli se urazit kvůli první části Radkova příspěvku, anebo naopak být potěšen kvůli tomu závěru :-) Já i váhal jestli napsat X5 nebo X3… ale plech jak plech. A do té Leštiny se těším – horko mi zas tak moc nevadí, a tamní trasa je mooc pěkná, jel jsem to už minulý rok. Nepřidáš se Juro? PS: přilbu ti když tak pučím moji náhradní :-)))

                                      0 0
                                      • Corbett  

                                        Když tak se domluvím se s Radkem. Leština – nevěděl jsem o co jde. Koukám, že se nejedná o žádnou pivní párty ale o závod na severu Moravy. Ještě jsem to nejel. Mám volno, tak proč ne.

                                        0 0
                                      • Corbett  

                                        Za přilbu děkuji – něco ještě vyhrabu :-))

                                        0 0
                                        • grafik  

                                          Leštinu zkusím letos poprvé, pokud teda extrémně nezaprší. Ale ještě nevím jakou trasu 50/80 …

                                          0 0
                                          • kolda  

                                            zkus 80.. to neni nijak dlouhy,ale uz to neni takova honicka jako 50ka. navic dlouhe trasy byvaji obvykle hezci nez kratke varianty.

                                            0 0
                                          • petryk  

                                            80ka je pěkná a vyjet si dvakrát za sebou Brníčko taky není špatný :)

                                            0 0
                                        • mikino  

                                          OK, když tak Radek ti sdělí podrobnosti. Mám na autě nosič na 3 kola, takže není problém. Chci vyjíždět v 7 ráno ze Zlína. Podrobnosti najdeš na www.cyklomorava.cz a pořadatel mi před dvěma dny radil, ať se raději zaregistrujem na webu a zaplatíme na místě, protože očekávají v so. ráno nával… Navíc na dlouhou (80 km) se jde přihlásit jenom do pátku, v sobotu na místě už to nepůjde…Tak se pro jistotu když tak zaregistruj, přinejhorším nepojedeš…

                                          0 0
                                          • Corbett  

                                            Moc děkuji předem. Na jejich webové stránky jsem už mrknul. Pokud pojedeš ty a byl bys ochoten mě vzít, budu ti zavázán. Kdyby něco, tak i já mám v současné době na střeše auta 3 nosiče, (jeden jsem si půjčil na dovču), jen mám menší auto. Pokud ti to nebude vadit, budu to brát za uzavřenou záležitost. V SOBOTU S VÁMI JEDU NA LEŠTINU. Abych s Radka netahal tvé tel. číslo, tak bych tě požádal, jestli by jsi mi ho neposlal na email – Richter58@seznam.cz

                                            Do pátku se domluvíme kde a jak. Předpokládám, že pojedeš pro Radka, tak bys nás když tak naložil oba u něj ve Fryštáku. Ještě jednou děkuji – ahoj.

                                            0 0
                                            • mikino  

                                              Máš to v mailu. Platí, že pojedu Volvem, takže počítej s tím, že se povezeš. Mám co oplácet Radkovi, který hrdinně na jaře odřídil svou X…10-kou či kolikátkou :-) celou naši cestu na cyklo soustředění do Itálie i zpět. Takže kočího budu dělat rád. Tož v sobotu!

                                              0 0
                                              • skier  

                                                Tož pro Juru cesta bude peklo.On má rád klid a když nikdo nemluví…to není náš případ :-)

                                                0 0
                                            • grafik  

                                              Jakou pojedeš trasu?

                                              0 0
                                              • mikino  

                                                50 km, už jsem přihlášený. Minule jsem to dal za 2:26, tak letos to snad ještě posunu :-)

                                                0 0
                                              • Corbett  

                                                Podřídím se skupině. Zatím jsem přihlášený na dlouhou.

                                                0 0
                                                • skier  

                                                  No řidiče na 80-ku nepřesvědčíme.On je čistý sprinter,ale počkat by na nás mohl :-)

                                                  0 0
                                          • skier  

                                            To se fakt na ten Tvůj hačaperk vzadu vlezou tři kola?Dnes večer se vracím zpět do země zázraků,tak si zítra crrn.

                                            0 0
                                      • skier  

                                        Fakt přetrénovaný…jak můžeš zaměnit pěkné 3-ky za vyglajdané 5-ky to mně fakt hlava nebere :-)))Včera jsem se v tom horku odhodlal vyjet.Nebylo to tak strašné,ale nesmíš se zastavit ani vychc a nechat furt proudit vzduch.Jak zastavíš je to peklo.Jel jsem, jak vy profíci říkáte onanovací kompenzační švih 96km s brutálním převýšením 12m :-)

                                        0 0
                            • grafik  

                              kolik to dalo km? Blembák je helma?

                              0 0
                              • Corbett  

                                109km i s výletem do Frýdlandu. Nebýt toho problému s lankem, tak by jsme tu Lysou v pohodě dali. Jen nedoporučuji jezdit přes Čertův Mlýn. cca 1.5km tlačenka do kopce s vodními schody o průměru 30st. Ale i bez té Lysé nastoupáno 3105m.

                                0 0
                            • beeker  

                              Jak vypadá ta modrá na hutisko, co odbočuje z hlavního hřebene(myslím rozc.Kotlová, v chatě u rozcestí je bufet)? Někdy to tam chcu projet…

                              0 0
                              • Corbett  

                                Pro mě je to příjemné sjetí do údolí. Ještě taková houpačka, občas trochu padák, místy docela fajn singlík. Bylo tam pár pokácených stromů, ale dali se všechny objet. Ničemu nebránily.

                                0 0
    • rasputin  

      Pár fotek také zde.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.