• adamyo22

    Ahoj, mám takový problém, dělal jsem „repas“ své vidlice RS Domain 318 podle návodu – http://www.pinkbike.com/…to-2011.html . Dostal jsem se do fáze, kdy než jsem nasadil nohy dal do každé nohy jednu podložku ( viz.foto ). Nasadil jsem nohy na kluzáky a dolil zespod olej 15ml 15WT do každé nohy. Problém je v tom, že kroužky v nohách lítají, pokud vidli otočím vzhůru nohama a naopak, dále nefunguje odskok. Nevíte, co jsme udělal špatně? Díky za radu.

    0 0
    • Atilla  

      No buď ti kroužky spadly z táhel , nebo jsi je pořádně nenacpal do noh. Odskokem předpokládám nejde točit, to se občas stane chvilku to projeď a mělo by to jít.

      0 0
    • 120petr  

      Ahoj, pripojim se s dotazem. Domain 318 (Motion control) mi vzdy po urcitem casem od vymeny oleje prestane vyuzivat plny zdvih. Jsem si skoro jisty, ze proteka olej z tlumici casti horni nohy do spodni a vidlice pak jde na „olejovy doraz“. Prvni co mi napadlo – pretesnit, ale nejak neni co. Na patrone odskoku neni zadne tesneni, jako ho maji navic jine modely vidlic, napr. Reba. Nejspis mi neco unika.. jak to ksakru tesni? Poradi nekdo? :) Nasel jsem stejny problem i v jinem vlakne , ale u Pika je take to tesneni navic.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ten kus na treti fotce je i v domainu, ale jinak provedeny, je tam soucasti horni nohy, ale po vytazeni pistu tam tesneni uvidis, staci jej vydloubnout z diry a dat nove:)

        0 0
      • martic  

        Jo, jak píše kolega. Po vytažení patrony je vidět v díře vnitřní nohy o-kroužek. Už jsem o tomto problému četl v několika diskuzích. Osobně jsem těsnění zatím měnit nemusel, ale pro jistotu jsem si ten kroužek raději sehnal náhradní. Rozměry by měly být snad 3,5×12.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.