• Lišák

    Navštívil jsem SL v Brně. Byl jsem překvapen, když jsem uviděl kola značky Rozzo. Starou silničku této značky jsem si pořídil poprve v roce 1993 a poté, co jsem zrušil rám (moje vina), znovu v r. 1994. A mám ji dodnes. Ptal jsem se jediného přítomného člověka na stánku, je-li tohle Rozzo pokračováním toho starého a prý ano. Člověk se kterým jsem mluvil byl majitel firmy. Na dotaz, proč na dost let zmizelo Rozzo z trhu mi řekl, že nějaký čas pracoval pro jiné firmy a teď značku obnovil.

    Myslel jsem si, že na netu najdu nějaké stránky o těchto kolech, ale nikde nic. Víte o Rozzu něco blžšího?

    0 0
    • Pijer  

      Zkus usera Ropman. Ve threadu o naraženém karbonovém rámu psal:

      Přes Havel Composites (kde by mi to jen hrubě nevzhledně, i když asi funkčně omotali) jsem se dostal na člověka v Brně, který staví karbon rámy pro Pellse (ten na jehož posouzení mělo kolo v Pellsu čekat), pokud jsem pochopil dobře stavěl dřív rámy i pro Svoradu a další. Na Sportlifu by měl mít vystaveny svoje rámy pod značkou ROZZO (dřív už prý dělal kovové).

      0 0
    • juli  

      Jj Rozzo vypadají pěkně. Přidám detail toho soft biku s Alfine.

      0 0
      • Mamut  

        Toto sa mi fakt paci. Mozno to este skombinovat s nejakymi planzetami na spodnej vidlici. Bud za stredom ako pouzivalo Morati (a predtym medzi vojnami cestovne biky) alebo cela zadna vidlica ako ma Pells.

        0 0
        • Zdyn  

          Na fotce to nejni videt, ale za stredem jsou ve vidlici Titanovy segmenty, podobne, jako ma yeti z karbonu na hornich vzperach za patkami

          0 0
    • ropman  

      jj, je to tak, už to bylo řečeno v příspěvku výše, nyní dělá rámy pro Pellse a když jsem s ním naposledy mluvil říkal že bude mít na Sportlife i připraven web, možná to nestihl. Víc o tom nevím, jen na něj mám případně kontakt, ale počítám že jej rozdává i na SL.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.