• Mender

    Poradíte??

    Chci kupovat Rocket Ron 2,25 a váhám mezi EVO a Performance

    Je mezi nimi až takový rozdíl??

    Váha 510g u Performance je pořád docela dobrá a super cena. Je fakt že 465g u Evo je lepší.

    Chi je použít bez duší s No Tubes

    0 0
    • ememem  

      rozdiel medzi plastami schwalbe evo a performance tu bol u zpopisany asi 100×, predovsetkym je to ina zmes cize makksie evo ma lepsie jazdne vlastnosti a menej vydzri a to o dost. navyse je tam maly hmostnostny rozdiel sposobeny konstrukciou a performance sa snad robil aj ako dratovy (aj ked RoR tusimze ani nie.).

      0 0
    • nox159  

      s no tube jedine pacestar ;-)

      0 0
    • antuch  

      Včera sem byl u mýho mehcanika, měl tam sundaný RoR 2,1 performance, tak sem si je zvážil…a každý měl 432 gramů, což je hodně dobrá váha…

      0 0
    • Mender  

      A má někdo osobní zkušenost a může opradu posoudit na vlastní kůži rodíl EVO a Performance?? A něde tu padlo, že Performance a NoTubes nějak nejde dohromady?? Chápu, že principielně asi ne, ale je tu i nějaký technický problém proč ne???

      0 0
      • MlokCZ  

        U RoR ne. Ale jezdil jsem jiné pláště od Schwalbe s ORC směsí (začínali s ORC i v EVO verzi) a pak s lepší třísměsovou variantou.

        A rozdíl je to velký (jak rychlost, tak grip).

        A performance nejsou TLR, takže nebudou mít těsnější patku. Použít to také může jít, před 2011 než byly EVO verze TLR se také jezdili dušové pláště bez duší.

        Ty TLR půjdou ale lépe nahodit a budou spolehlivější (nebude riziko svléknutí pláště, zvlášť na některých ráfkách a při mírně vyšším tlaku).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.