• Stankac1

    Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s RM ETSX 10 2006, což je kolo, o jehož koupi uvažuju. Ještě víc by mě zajímalo, jaké jsou zkušenosti se servisem poskytovanym Ultrasportem, protoze me tamní týpci připadají nějací divní......existuje vůbec jiný servis pro RM než Ultrasport?

    Díky moc za pomoc!

    0 0
    • lizar  

      Který ultrasport máš na mysli ve Svitavách?

      0 0
    • BB  

      ETSX ti oservisují v Programcycle ve Finské v Praze. Jinak ETSX je nejpohodlnější full, na které jsem kdy seděl. V mém nejbližším okolí je vožen team a za rok žádné problémy, žádné vakly, zadní stavba funguje neustále vzorně. Zdvih 135 mm, při šlapání se nehoupe, tlumič RP3 s propedalem většinou uprostřed.

      0 0
      • Stankac1  

        Dík za odpověď! A v tom Programcycle jsou to schopný oservisovat i v tom smyslu, že dodají nová ložiska popř. i jiné díly do zadní stavby? Myslel jsem, že na tohle má právě monopol ten Ultrasport ve Svitavách, kam se bojím.....

        0 0
        • blue  

          v tomhle ohledu bych vůbec neměl obavy, kluci z programu mimochodem provozovali bejvalou pražskou prodejnu ultrasportu

          0 0
    • tutite  

      vrže..

      0 0
    • Pjotr  

      Jezdim ETSX-50 2k5 a naprostá spokojenost…je to poměrně krátký bike s výše položeným středem jako stvořený pro vyjížďky plné strmých stoupání a technických trailsů.Dokonce i když já sám dávám přednost jízdě z kopce musim uznat že hlavní deviza tohoto mazlíka je ve stoupání.Mam bohužel verzi ještě se 115mm zdvihu takže 127mm pro 2k6ku mi příjde naprosto akorát bike má totiž tendenci tvářit se při jízdě ve sjezdech jakoby jeho zdvih byl o dost větší,nevim čim to ale podobný pocit mělo i více lidí.Jinak jenom pozor… verze 10 nemá tlumič RP3 nevim jestli Float-R má taky Propedal protože ten je určitě na fullu nezbytností… P.s. Divný pocit s opravdu trošku větší výšky biku po pár vyjížďkách naprosto zmizí :)

      0 0
      • borda  

        float r má propedal, akorát napevno nastavenej

        0 0
      • JMT  

        pro pedal na fullu neni nezbytnost, nezbytny je akorat aby sel vypnut (nebo aspon co nejvic stlumit) kdyz uz tam je

        0 0
      • Stankac1  

        Můžu se zeptat, jakou máš velikost rámu (a jak jsi vysoký)? Ty ETSX rámy se mi zdají hodně krátký, takže si při 1.82m asi budu muset koupit 20,5 palce…

        0 0
    • karliner  

      Zkušenosti s ním nemám, ale líbí se mi a proto ti ho můžu doporučit :-)))

      0 0
    • rich  

      mal by mat dva problemy – radenie a vrzanie. zatial som nic nespozoroval a dufam, ze prevencia vo forme kvalitneho setu radenia zabrani aspon prvemu problemu. druhy nenastal apar uzivatelov objavilo „len“ nezarovnane lozisko zadnej stavby. Prave pre niektore detaily suhlasim s panaczkom, ze je to mierne precenena znacka. Dizajn – skoda minat slova :-) Funkcnost – skutocne vyrazna zmena pri prechode z 10cm (stavba prituhne a je o poznanie sviznejsi) na 13cm (enduro s jemnejsim chodom, ale mal som brain a teraz vidim, ze som ho mal rovno vypnut). Do toho tlmic RP23 a nastaveni je niekolko podla chuti. Doteraz som pouzil oba zdvihy tak 50:50. Zadna stavba chodi vynikajuco, ale super tuha rozhodne nie je (v porovnani s Endurom sa rozdiel da pocitit), je to vsak neobmedzujuce. Pohupovanie pri vypnutom pro-pedal tak zanedbatelne, ze som to ani nevyuzil. Neskutocne variabilny bike, pre mna to bol o kusok posun v odpruzeni a ladnosti. Stavba je skutocne kratka. Mam 171cm a 18", predstavec 10cm a dal by som aj dlhsi. Som vsak zvyknuty z Endura, takze ziadne velke prekvapenie. Stred je vysoko, opat ako pri Endure, ale chyba vyraznejsi sloping co znamena, ze neostava priestor medzi rozkrokom a hornou trubkou. Asi su borci v kanade nizky s ldhymi nohami. Ak chces ozvi sa na e-mail.

      0 0
      • Stankac1  

        Díky za info. Jinak, pokud mas 171 cm a 18 palců, budu určitě potrebovat tu 20,5…

        0 0
    • lizar  

      Zdarec bikeři nevýte náhoddou kolik váží Vertex 50? Zajímalo by mě tí díky a kolu zdar

      0 0
    • elbi  

      Do Ultrasportu chodím, myslím že týpci jsou docela v pohodě. Stálý zákazník tam dostane slevu a se servisem jsem spokojenej, nemůži si stěžovat. RM bych si tam klidně koupil .. zatím budu škudlit :)).

      0 0
    • Pjotr  

      ETSX (nevim jestli obecně RM) jsou opravdu hodně krátký rámy.Já měřim 178 a jezdim 19" a je opravdu jen tak tak ale zase vozim krátký představec (70mm)takže pokud jezdíš delší představce tak by možná ta 19" stačila.Ovšem dávat na tenhle hravej bike dlouhej mi zase přijde škoda.Další věc je že kvůli vyššímu středu a nic moc slopingu je trochu problém se tam vejít při sjezdech…do dneška proklínám soudruhy z RM kvůli rozměru sedlový trubky.Teleskopická sedlovka od Mavericku by na tenhle bajk sedla jak p… na hrnec.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.