• Silniční-Pirát

    Zdravím,je tady někdo,kdo využil zážitkovou jízdu od ridimsupersport.cz ? Otec unich absolvoval zážitkovou jízdu při které si zaplatil video z jízdy za 650Kč ( na památku ) Video bylo zaplaceno před jízdou a po jízdě bylo otci sděleno že mu video zašlou......No samozdřejmně nezaslali a nereagují na mé dotazy ohledně videa ani na emailu ani na jejich stránkách… Má někdo stejnou skušenost ? Dejte si naně pozor :-)

    0 0
    • Josef Panek  

      Tyhle vlhký sny bych chtěl jednou pochopit. Vysolit (asi?) pár litrů za to, že mě někdo nechá řídit auto a ještě mu vysolit 650,– za to, že mě u toho natočí. Monstrózní úlet.

      0 0
      • Silniční-Pirát  

        Byl to dárek k vánocům,ono je postupem času čím dál těžší vymýšlet co koupit víš ;-)

        0 0
        • Josef Panek  

          Chvilku už jsem myslel, že to chápu…

          0 0
      • Petr L2  

        Co na tom nechápeš? Je to úplně normální, prostě si půjčíš auto, které nemá smysl si kupovat a zajezdíš si.

        Já osobně měl půjčené Ferrari F430, Hummer H2, H1 a v nejbližší době se chystám na Porsche 911 :-)

        0 0
        • tromboonen  

          No zajezdis si.. zrovna sedim na vezi na letisti, kde tahle parta (nebo mozna jina, parkrat se prejmenovali a zkrachovali) jednu dobu sidlila… nejen ze nam tu docela snizili bezpecnost, ale nechapu lidi, co z toho maj.. projedes se na normalnich komunikacich mezi vesnicema, takze musis jet max 90, ve vesnici 50 (i tak jim to dost klientu zaparkovalo nekde do skarpy, instruktor/do­zorovatel na vedlejsim sedadle nic nezmoh – jednu dobu kdyz jezdili hodne tak se ti instruktori kazdej vecer ozirali v mistni hospode aby zapomneli na ty zazitky:), pak na letisti jedes rovne na max rychlost, kterou Ti to na 2 km udela (a vsichno okolo se modli, aby Ti nerupla guma nebo neruplo v kebuli a nenarvals to do nejakycho letadla a lidi na vedlejsi draze, vetsina tech „klientu“ je absolutne nesoudna..)…

          Kdyby se to pujcovalo nekde na okruhu nereknu, ale takhle je to vice mene k nicemu, tak akorat na tu fotku a video, auta si moc neuzijes, respektive nemas moc sanci vyuzit nebo posoudit jeho vlastnosti..

          0 0
          • Petr L2  

            Pochopitelně, že na okruhu, na normální silnici nemá jízda v takovém autě smysl a s přibývajícím věkem je také hodně nepohodlná. Zastavit u chodníku a zjistit, že máš zadek níž než hrana obrubníku a horní hranu dveří v úrovni čela, to se ven leze všelijak, nikdy ale důstojně.

            0 0
        • Josef Panek  

          Tak nemá smysl kupovat třeba ani Fobii HTP, žejo…

          0 0
          • tromboonen  

            Bacha, minimalne jednoho hrdeho majitele tohoto velestroje tady mame… a jeho nazory zas tak casto slyset nepotrebujem… a v supersportu bych jej fakt potkat nechtel, to by bylo o zivot..

            0 0
            • mr.ricardo  

              Nepotrebujem, ale je pravda, ze je to jeden z tech nekolika malo jedincu, co znaji vse, vsude byli a maji jediny spravny nazor absolutne na vse. A bacha, nesnasi prazaky. Pujcit mu supersport by mozna bylo reseni … :)

              0 0
              • tromboonen  

                Ty budes na Prazaky taky docela vysazenej, tipuju, kdyz jim nedoprejes ani velke pismeno..

                0 0
                • mr.ricardo  

                  ne, fakt ne, jsem ryzi prazak, nerikam, ze jsem na to pysnej, ale tezko to uz v mejch letech zmenim :) velky pismeno sem, maly tam …

                  0 0
        • Chlebovnik  

          Můžeš mi vysvětlit, proč podle tebe nemá smysl kupovat si 911? S ostatními auty, která jsi zmínil, souhlasím, ale na objektivní důvod, proč nekupovat 911, přijít nedokážu.

          0 0
          • tromboonen  

            Dost blbe se dava do kufru kolo :)

            0 0
            • Martin  

              +1

              0 0
            • nomecz  

              Ale existuje stresni nosic takze pouze trapna vymluva :)

              0 0
              • tromboonen  

                No jo, ale to bys musel porizovat kolo tak, aby se hodilo k 911, treba zablacenyho horaka na strechu 911tky dat nemuzes, to jedine BMC Time Machine nebo tak neco, a kdo by na tom chtel jezdit, ze..

                0 0
            • Barak  

              Kdyz ma nekdo na takovyho sportaka, nebyva to obvykle jeho jediny auto, takze problem se zahradkou jaksi odpada. Zvlášť pokud ma rodinu a sportovni konicky.

              0 0
          • Petr L2  

            To Chlebovník:911 je jediné takové auto, které se hodí i na běžnou jízdu ( a od 997 to platí dvojnásob ) po silnici a po městě, proto také jeho prodeje neustále rostou. Trochu problém je místo vzadu a kufr, takže jako auto pro rodinu to nebude, ale jako auto pro jednoho rozhodně.

            Zažil jsem na toto téma vtipnou konverzaci, kdy hrdý majitel několika kousků 911 se ptal mého kolegy, kdy že si také pořídí Porsche? On pohotově odvětil, okamžitě, jak začnou vyrábět combi… :-)

            To nomecz: jakýkoliv sporťák se zahrádkou je kravina

            0 0
            • Dejv94  

              Takze uz jezdi v Panamere?

              0 0
            • mr.ricardo  

              Bojim se, ze i ten kombik bude. Naftovej motor, esuvecko, panamera … kombik bude posledni kapka k volkswagenizaci krasnyho auta.

              0 0
              • Petr L2  

                Od Porsche jsou krásné i sáně, zatím každý pokus mimo segment závodních aut znamenal další růst, takže proč ne :-)

                0 0
              • zdenal8  

                Četl jsem, že už je v přípravě Panamera kombi.

                0 0
                • Wiseman  

                  Na tý fotce je ale normální Panamera.Viděl bych to na nějaký facelift nebo prostě další generaci.

                  0 0
                  • Petr L2  

                    Jedno kombi již z fabriky vyjelo, před mnoha lety ho udělali zaměstnanci starému pánovi jako dárek, ale žádný designérský skvost to nebyl :-)

                    Osobně bych spíš čekal Porsche v NASCAR, to by mělo aktuálně nějaký smysl

                    0 0
                  • zdenal8  

                    Normální panamera nemá za zadníma dveřma okno. Snad si nečekal, že panamera kombi bude jenom passat a maskou porsche. Tady trochu lepší obrázek.

                    0 0
              • tromboonen  

                Se zas tak nerozplyvejte, starej Ferdi to ukrad Ledwinkovi… mel jsem par T-603 a je docela zajimave kolik dilu z te tatrovacke koncepce (i tolik let po Ledwinkovi) je skoro totoznych s Porsackymi dily – Porsch 356 je Tatrovka zmensena 1:2..

                911 je klasika, libi se mi, nenazyval bych to praktickym autem, ale to, ze od jiste doby zacli delat vodou chlazeny motory vpredu, sedany a SUV uz je uplne mimo, a s VW to zas tak moc spolecneho nema..

                0 0
                • Petr L2  

                  Brouk má hodně společného s Tatrou 97, Porsche s Ledwinkou pracovali a byli přátelé. Tatra vyjela dříve, Hitlerovi se moc líbila a údajně i na jeho přání se brouk Tatře podobal. Něco na tom asi bude, protože Porsche na projektu takového auta pracoval již několikrát dříve pro jiné výrobce, ale nikdy nedošlo k realizaci projektu, takže by v „šuplíku“ měl mít dost svého a těžko soudit kolik z těchto projektů kdy naopak viděl Ledwinka. Po válce v roce 1961 Volkswagen vyplatil ČSSR jako náhradu tři miliony marek.. Jinak všechna Porsche na začátku včetně 911 využívala portfolio dílů VW, proto pokud Brouk měl leccos společného s Tatrou 97, tak pochopitelně i dále se podobné díly objevovali v Porsche. Jinak 911 není dílo starého pána, ale jeho vnuka Ferdinanda Alexandera Porsche a ten je také autorem Porsche 804 F1 a úžasného Porsche 904 Carrera GTS. :-)

                  0 0
                  • tromboonen  

                    Jo vsechno souhlas, Porsata jsem tak dopodrobna nestudoval.. ale za vse svedci fakt, ze VW (za brouka, dilo Ferdinanda P.) zaplatil foilksik Tatre odskodne, coz se nikomu jinymu v autoprumyslu nepovedlo… 911 je mladsi, ale 356 je proste mensi Tatra, respektive sportovnejsi brouk, to, ze dily jsou fyzicky z brouka, je dane situaci v Nemecku po valce.. ale koncept a kolikrat i tvar jednotlivych soucastek je z Tatry… no nic, to tady nemusime resit… kolo se do kufru poradne nevejde ani v Tatre ani v Broukovi nebo Porscheti (v 603jce by se docela dobre veslo dozadu misto papalase, narodźdil od ostatnich dvou)… na dnesni pomery jsou to vsechno neprakticka auta, 911 je pekny (cim starsi tim lepsi), ale jen jako nedeĺni auto… nebo jako status symbol pro fotra co si potrebuje neco dokazovat a toho kombika nebo MPV ma schovanyho v garazi :)

                    0 0
    • HonzaRez  

      Nemyslíš zaplatíš…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.