Řetěz- Délka a přehazovačka

1 nepřečtený
  • kevco

    Zdravím,

    Nemám zrovna nejvíc let ( 15, ) takže gramatika bude taková, jak jí vidíte.

    Možná zde na fórum se už řešil podobný problém, či ne jestli i stejný, ale raději jsem založil vlastní téma.

    Takže můj problém spočívá v tom, že vlastním kolo Kellys, kde mi praskl řetěz, takže jsem byl u autorizovaného servisu, kde mi prodal pán řetěz na mou převodovku 24/3 ( snad to píšu správně ) Prostě v zadu 8 a ve předu 3. Doma jsem zjistil, že řetěz je akorát na nejvyšších převodech, kdy drží tak, jak by měl, ale u převodu 1 – 3 řetěz byl, až moc volný ale i tak jsem se rozhodl, že to zkusím spojit, což jsem taky udělal. Poté jsem se pokusil na tom rozjet a nastal problém. Nevím, jak to přesně popsat, ale jak máte ozubené kola v zadu, tak u toho jsou ty dvě malá, které by měli být hned pod ozubenýma kolama , ale ty mi vyletěli skoro nad přehazovku a zasekli se ve špici.

    Kolo jsem si neopravoval skoro nikdy sám, ale nechával jsem to na autorizovaném servisu. Samozřejmě propíchnuté kolo a dotahování jsem si dělal sám, ale větší problémy jsem nechával tam. Rád bych se projel ještě tento víkend a v servisu je zatím zavřeno.

    Nemám na ty nity u řetězu to náčiní, ale zamáčkl jsem to tam trochu kladivem a rukou. Napadlo mě jestli jsem řetěz nenasadil na špatnou stranu, ale to už jsem přecházel v jednom tématu a žádné šipečky jsem nikde neviděl, takže by nemělo vadit směru, ale ty dvě malé ozubené kolečka se při sešlápnutí furt tlačí nahoru.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.