• kesu

    ahoj,

    vim,ze je to uplne mimo napln tohodle fora ale vim,ze se tu najde par RC modelaru tak bych se chtel zeptat jaky to je.Pred casem jsem lital s letadlama a ted me zaujaly rc vrtulnicky.Bylo mi doporuceno tohle:

    http://www.houska-modelar.cz/…uct_info.php?…

    Mimochodem,mam to sanci nejak zvladnout aniz bych to hned neroztriskal?na simulatoru to udrzim ve vzduchu(relativ­ne:( )..

    Anketa: roztriskam to?

    5x
    56%
    1x
    11%
    1x
    11%
    0 0
    • lenochod  

      dři simulátor – to je základ (dobrej), jinak protože máš KONU a ty já jezdil, tak zavolej na na číslo: 777 834 286. To je kámoš kterej to drtí slušně a je ještě k tomu ochotnej. Odvolej se na Martina z Komárova. Jinak myslim že kluci na tom taky začínaly Titany nebo Raptory nebo Trexy. Obecně platí čím menší, tím méně stabilní. Taky velká vychytávka je helicommand (http://www.rc-zone.cz/…command-3a-1). Mrkni na youtube, je to bomba.

      0 0
      • fousek  

        Bych nerek ze cim mensi tim min stabilnejsi, zalezi hodne na mechanice (treba takovej easycopter vysi nejlip kdyz se do rizeni vubec nesaha, ale to je takova parodie na vrtulnik).

        kesu: Konkretne Titan je vybornej, docela stabilni, reaguje okamzite, proste parada, ale toho ze bys ho na zacatku aspon jednou nerozmlatil, toho bych se nebal:-). Co ja sem lital s vrtulnikama ve FMS tak bych rek ze jsou o dost snazsi nez v realu, ale navyky se na tom daj nacvicit.

        Vetsina zacatecniku tomu proste nakourej plnej plyn on se vznese a uz ho neuridej a jsou z toho plastovy trisky. Proste zacni tim ze postupne pridavas plyn on poposkoci a ty se ho snazis vyrovnat, takhle porad dokola, doporucuje s ten kriz s kulickama na koncich, ale ja sem se to naucil i bez nej a myslim ze moji prvni ranu by stejne nezachranil (podle me se prvni rane nevyhne nikdo a u me to urcite nebyla zdaleka posledni)

        0 0
        • kesu  

          FMS simulator je docela divnej,sehnal jsem si Phoenixe a ten je pry docela realnej..

          0 0
    • juli  

      jj. simulator je sice fajn, ale litat nazivo je pak trochu jine.

      Chce to radio s heli programem, gyro a na zacatek kriz, hodi se i sada nahradnich listu rotoru.

      Pokud zacinas, tak pomalu a zadne divoceni, jinak to stoji dost penez za novou hlavu rotoru :-(

      0 0
    • Jogador  

      Kašli na podvodníky u nás, a kup todle.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.