• cholik

    Dobrý den,

    možná to tu máte každý týden, ale chtěl bych poprosit o pomoc při hledání ukradeného kola. O víkendu (mezi 12. až 13. dubnem) mi bylo ukradeno kolo ze zamčené garáže v ulici Ostravská 618, v Praze 9. Značka kola RB, typ IQ 29", velikost rámu XL, barva žlutá. Výrobní číslo kola je 13IQ32XL9/23T­30839694.

    Jedná se o verzi Team.

    Na kole byl navíc namontován černý držák na pití ROTO X-One, BLACKBURN (Sada světel Voyager Click/Mars Click) a napínák řetězu C. Guide 2.0 oranžové barvy a SPD šplapky. Kolo, jako takové, mělo najeto do dne ukradení asi 150 km, a technika si sedala. Doufám tedy, že pokud si to koupí nějaký normální člověk, půjde s kolem do servisu a nechá si seřídit přehazovačku, jelikož drhne přesmykač při nejvyšších stupních. Jiné poznávací znamení na kole není, vzhledem k malému nájezdu jsem ho nestačil nikde ani škrábnout.

    Pokud by jste na kolo narazili, byl bych moc rád, pokud na to upozorníte policii (krádež je hlášena pod jednacím číslem KRPA-147738–11/TČ-2014–001322-HUV) a také mě (případně jenom mě, abych policii urgoval k zásahu).

    Na dopadení kola je mnou vyhlášena odměna.

    Je mi jasné (po rozhovoru se zastoupením RB), že je téměř nulová šance, že kolo najdu. Na policii mi řekl stážník rovnou, že objasněnost těchto případu je maximálně 7 procent, což je vlastně skoro také 0.

    Jediné na co mohu v tuto chvílí sázet, že takováto kola se neprodavají každý den po stovkách a je možné, že si ho někdo všimne, pokud tedy již není rám sešrotovaný a součástky už se prodávají dále samostatně. Naděje umírá poslední a byl bych hloupý, kdybych se o to alespoň nepokusil

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.