• Biker jak Pes

    Zdravím, po dlouhých 4 letech jsem se rozhodl pro koupi nového rámu. Resp. Mé rodičovstvo se rozhodlo. :D Prý už potřebuji nový. ;) Teď k věci: Po projetí různých značek výrobců jsem nakonec zůstal u dvou kandidátů, a to Superior nebo RB.

    Superior: tady mi zůstalo několik modelů. Superior XP 920 www.kupkolo.cz/…erior-XP-920

    Superior XP 960 www.kupkolo.cz/…rske_64/Akce

    Superior Racing Team www.kupkolo.cz/…ng-Team-disc

    RB tady jsem zůstal u jednoho a to RB CRX www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

    Prosím Vás tedy o zkušenosti s těmito rámy. Negativní, ale hlavně pozitivní. Nemám žádné zkušenosti s jinými rámy. Prozatím jsem měl 1 bika a to mého současného.

    Osobně bych se spíš přiklonil k RB CRX nebo Superior Racing Team. Ale radějí počkám na Vaše názory a postřehy. Díky moc… ;)

    0 0
    • Peslezedirou  

      Potože si závodní pes, tak vyškrtni CRX a poohlídni se raději po nějakém Supu :o)

      0 0
    • Peslezedirou  

      BTW sem se lek, že kupuju rám a nevím o tom :o)

      0 0
    • nooski  

      Tý bláho a když já jsem měnil rám Author za RB, tak řečí, co jsem si vyslech od rodiny… Pravda bylo to ani ne po roce a ten Author byl shit ale i tak:) A vono se tady rodičovstvo rozhodne:) To je vidět založení rodiny, hold domácí grupa ping-pongistů nechápe, když černá cyklistická ovce rodiny che něco lepšího…:) No a k tématu bohužel moc neřeknu. V horalech se pohybuju chviličku a zatím geometrii ani rámy jsem moc nevystřídal, takže jenom podle srdce RB:) Superior mají i staré babky na nákupy (a já pochopitelně taky).

      0 0
      • Biker jak Pes  

        No, založení rodiny. Ono je to hlavně v tom, že na kolech jezdíme celá rodina (4 členové), ale jenom já závodím. Takže ostatní dědí věci po mně. No a brácha trochu povyrostl a jeho rám je mu malý, tak dostane můj a já budu mít nový. Jinak, dalo by se říct, že kolem žijeme opravdu hooodně… ;)

        0 0
    • orca.1  

      Hlavně aby to nebyl rám pod psa.. (co No Saint Angel 2 www.kolokram.cz/…uct_info.php?… ,je teda o chlup dražší), ale Pes na Supovi (Team) by taky šel :-)

      0 0
    • sportovni_biker  

      Máš hezký cenový rozpětí :-) 3000,– – 10000,–

      Když už kolem 10 000,– tak bych přemýšlel na tímhle, hodně lidí už ho má:

      www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Nj, 3000 protože ty rámy jsou v akci, proto jsou tak levné. Na cenu jsem se moc nedíval … ;)

        0 0
      • ondraschoffka  

        jděte mi už s těma luziferama kamsi…! :-)

        mě osobně se děsně nelíbí, a zajímalo by mne, jak na tom budou s životností…

        0 0
    • goofy  

      Luzifer za 10000,–

      0 0
      • MlokCZ  

        Taky bych vzal Lucifera. Sám bych si takový rám nikdy nepořídil, ale pro chrtího psa je to myslim dobrá volba.

        0 0
    • McBlacky  

      vzal bych supa team. za ty prachy je to super volba

      0 0
    • Splinter  

      And what about this?:)

      0 0
    • rasto  

      jakozto cerstvy (konkretne 4denni :-) majitel SUP Racing Team Ti muzu sdelit, ze ho horko-tezko sezenes (a to je konec kvetna!). Resp. v 19’ jsou v republice k mani dva, ja mam jeden z nich. Mluvim o komplet kolu. Ram nesezenes taky (v 19’). Sorry ;-)

      0 0
    • JMT  

      vyskrtni crx a dej cr 1300, na tvy pouziti lepsi, nebo supa team sc jesli este nekde je…

      0 0
    • grafik  

      urcite supa, pokud chces ustetrit tak vem al klasiku, prispejiti rodice kackou navic zkusil bych 960 s karbonovou stavbou, vypada fakt dost dobre, jen nevim jakou ma geometrii, pokud by mel totoznou jako letosni 920 tak bych nevahal …

      Par osobnich postrehu k sup 920, pokud bych ho mel srovnat se spyderem, na kterem jsem jezdil predtim, tak sup je neuveritelne klidny ve vyjezdech, krasne drzi stopu, davam s nim s nim i velmi prudke stojky na teziste, ktere jsem na spyderovi nevyjel, temer zadna tendence staveni na zadni kolo. V zaberu mi prijde velmi svizny, pevny, tuhy. Pokud bych jej poridil rozhodne bych inestoval i do lehkych kol, ziskas tak doslova vybusny stroj. Takze pane pes, hledas-li chrti ram tak xp vyhazi v pomeru cena/vykon bezkonkurencne nejlip!

      Nechci te nejak zpracovavat ale investice 10t do no sainta ci crx je totalne zbytecna, mas-li horni hranici na ram 10t tak kup 920 + lehka kola a jeste ti zbustane nejaka kacka na vybaveni …

      0 0
      • kolda  

        xp 960 bych nebral. ta karbonová zadní stavba je jen zdroj potencionálních problémů.

        xp 920 je celkem v poho.

        hodně se mi líbí i no saint.

        0 0
      • raceman  

        měl bych dotaz. nevím, jakého spydera si měl předtím, ale nedělalo ti problém přejít na tak dlouhý rám, jako je xp 920? celkem by mě to zajímalo, protože momentálně mám celkem krátkej rám, a kdybych kupoval novej, tak bych nechtěl jít z extrému do extrému… dík za postřehy

        0 0
        • grafik  

          ahoj, jezdil jsem easton ultralite 3× zesl 19' (viz profil) – asi po roce jezdeni mi proste prestal vyhovovat, nevim kdy a jak to prislo, proste jsem zacal stale vic natahovat ruce pred sebe (obcas az na hranu rohu), sedlo posunul vzad ale porad to nebylo ono. Na vysku mam 182, cili extra dlouhan nejsem, spyder mi „velikostne“ sedel i podle vsemoznych tabulek, ale osobni pocit jim za pravdu moc nedaval … upravovat posed predstavcem se mi rozhodne nechtelo, proto kratce po malem upgradu padla volba na xp 920. Ram mi 100%ne vyhovuje o prechytavani si uz muzu jen zdat. Prechod na nej mi nedelal zadne problemy, ba co … byl jsem nadsen po prvnim slapnuti a zasednuti do kokpitu, proste to bylo ONO! :) V geometrii se az zas tak zasadne nelisi, 19' sup je delsi o cca 2.5 cm nez 19' spyder, a horni ramovou trubku ma sup u sedlovky o cca 1 cm niz, nicmene i techto par centimetru dokaze udelat velke divy. Ja si jeste snizil zdvih vidle na cca 7 cm (cista mira) a zda se mi ze to kolo proste „jede“, coz jsem potreboval, na pohodli si moc nehraju. Zvazujes li supa 920 tak charakterem je ciste zavodni ram, ber v uvahu i typ vidle, jelikoz se na nej vic jak 10cm zdvih nedava, a i tech 10cm se mi uz zda fakt dost :) Narazis-li na b-f na clovicka „gobike“ tak se ho poptej, je to mladoch temer jako ty, s vyskou pod 180 a taky jezdi supa 920 – 19'

          0 0
          • raceman  

            já měřím 178 cm, rozkrok 84 cm, délka ruky po zápěstí cca 80 cm. rám mám leader fox outline 05 20" www.leaderfox.cz/index.php?… a když srovnáš délku horní rámové trubky mojí 20 a tvojí 19" spyder.cz/?pa­ge=102&ram=1&id=21&ak­c=1 (doufam že sem se trefil) tak můj rám je ještě o 2,5 cm kratší.. takže pro mě by to byl celkem slušný skok…

            ale jinak dik, zatim sonduju, uvidime jak to dopadne, a gobika znam ;-) a asi to s nim budu někdy určitě probirat.

            uplně nejlepši by bylo kdyby tu byl nějaký ostravak s timto supem v 19" ochotny ho pucit na projeti…

            0 0
      • Biker jak Pes  

        Super, díky moc za rady. Vypadá to, že jsi mě přesvědčil… ;)

        0 0
    • game_over  

      a co tohle www.velohanak.cz/zbozi.aspx?… az uplne dole GT Zaskar Expert Disc 2007

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.