Rám Kellys Hacker - EASTON Ultralite / SS Carbon - ANO nebo NE?

6 nepřečtených
  • Katcha

    Ahoj všem, potřebuju poradit, prasknul mi rám, tak vybírám novej. Mám možnost koupit rám Kellys Hacker – je to EASTON Ultralite / SS Carbon . Za asi 9 tisíc. Brali byste nebo ne? Díky za názory.

    http://www.kellys-bicycles.com/index.php?…

    0 0
    • maxtor  

      Nemám s tímto rámem žádné zkušenosti, nicméně vím následující – hodně lidí se na Kellyse dívá skrze prsty, protože tato značka je spíš známá produkcí „tescobiků“. Nicméně znám minimálně 2 lidi, kteří tento rám jezdí závodně a vyhrávají maratony. S jedním z nich jsem se bavil a ten vynášel tento rám do nebe. Rozhodně to španý rám nebude.

      0 0
    • stihac  

      praskne ti ram a to je ako hned dovod kupovat novy? Ved to daj opravit a behas na nom dalej :)

      0 0
      • Katcha  

        Prasknul těsně před měničem a bylo mi řečeno, že to opraví, ale prý by tomu už nedůvěřovali… Tudíž jsem se rozhodla pro výměnu. A můžu se zeptat, jestli se vám ten rám líbí po stránce designové? Já popravdě nejsem schopná si na něho udělat názor…  Rozhodně to není design, ze kterýho bych byla na první pohled paf, ale takový jsem ještě nepotkala nikde.

        0 0
      • marapara  

        Tak to bych si teda nelajzl jezdit na prasknutém rámu. A nějaké vaření asi nemá smysl, je to otázka času, kdy prdne znova

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.