• Dan Moravec

    Vyplatí se koupit tento rám? http://www.mojekolo.cz/…racing-20-5/

    Bude mi 14 a vážím okolo 75kg. Chtěl bych ho použít pak do budoucna. Občas si rád něco sjedu, schody , nějakou polní cestu. Hlavně aby to něco vydrželo. Dik.

    0 0
    • woodrider  

      nevím jestli je to ok s tím skákat po schodech, na to jsou asi jiné typy rámů… Ale jinak podle mě výborný HT rám. A jestli je slevněný z 45 na 18 tisíc, není co řešit…

      0 0
    • maros.77  

      Možná bych se radši podíval po nějakém rámu v celoperu a hliníku, za ty peníze by se určitě něco dalo najít.

      0 0
      • novas752  

        Nemusi byt ani celopero, nejakej poctivej ram na trail/enduro hardtaily nebo na 4× by byl na blbnuti v lese taky dobry. Minimalne lepsi nez karbonovej xc ram.

        0 0
    • Mad_Cat1  

      Jezdím na tom rámu, mám HTX 7Lc velikost XL, vážím 95–100kg, takže s tretrami a lehkým batohem přes 100 a rozhodně ho nešetřím, kořeny, sem tam nějakej ten skok, schody taky nejsou problém a neměl jsem po dvou sezonách užívání nejmenší problém;). Je to příjemnější jízda než na hliníkovém rámu. Nicméně nepopírám, že bych klidně víc využil xc celopéro, ale to bych musel rozumně současné kolo prodat, aby byly prachy.

      0 0
    • bezdratova.sprcha  

      Fajn leda pokud za každou cenu chceš karbon.

      Jinak bych bral nějaký rozumný hliník za nižší cenu. Rychloupínáky jsou podle mě dneska už úplně mimo na jakémkoli horském kole.

      0 0
    • Pán z Dubu  

      Jsi teď ve věku růstového spurtu, kdy můžeš vyrůst přes 10 cm za 1 rok – ošemetná doba pořizovat něco do budoucna. Ten rám (jestli jsem dohledal správnou Geo), na to jak je vysoký, má Effective top tube jen 610 mm a Reach 415 mm.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce