• hudy77

Zdravim vsechny bikery.Potreboval bych poradit,jake kolo koupit.libi se mi tyto,ale necham si poradit od odborniku…

www.merida-bike.cz/…ts-tfs-700-v

www.merida-bike.cz/…tfs-500-v-08

Nechi hydraulicke brzdy,protoze nebudu jezdit,v bahne,v des­ti a tak si myslim,ze mi budou stacit Vecka…Prosim rady u techto kol,jestli jsou dobre kvalitne i cenove,popripade my muzete nabidnout i jine kola.Strop je 18tisic,2tisice na nakou vybavu,Predem vsem dekuji…

0 0
    • coffield  

Být tebou si i trochu projedu bazary. Nedávno jsem nabízel Treka 6700, teď už to můžu říct na rovinu, v hodně dobrém stavu za velmi slušnou cenu, na průmyslech, vidle Tora.

Tyhle Meridy jsou absolutně děsné vzhledem k tomu, co za ty peníze můžeš mít.

Třeba, pokud si počkáš, až zase spadne EUR kurz pod 25 korun, je za necelých 17500 ideální volba Canyon: www.canyon.com/…s/index.html?… Vidle Tora je super, Juicy 3 jsou silné a slušně vážící brzdy, rám velmi solidní a kliky ujdou. Není lepší volba, pokud nemáš k Meridě nějaký osobní vztah.

0 0
      • hudy77  

Vztah k te znacce nemam,prave,ze tomu vubec nerozumim,tak se radeji zeptam a prave nevim jakou znacku…

0 0
        • coffield  

Tak určitě vem toho Canyona. Počítej s navýšením ceny za doručení, takže to bude třeba 18500,– celkem. Ale jistě se tu za pár minut objeví i nějaké doporučení na Superior…

0 0
          • hudy77  

A to ma V brzdy,nebo hydraulicke?Ja radeji ty V…ale dekuji

0 0
            • miki  

neblbni,když nekoupíš s kotouči tak nebudeš IN

0 0
              • bublanek  

ja vim,ale za 20tis,bych urcite dostal nake zakladni a myslim,ze Vecka mi budou stacit.Jsem totiz uplny zacatecnik…Toto bude moje prvni kolo…

0 0
                • jIrI___  

Kotouce mas vzdycky lepsi nez V-cka. Aspon nebudes muset menit casem rafky kvuli probrzdeni. A kvalitni mechanicke kotoucovky treba casem muzes dokoupit uz za hodne slusnou cenu: www.kupkolo.cz/…ve_3074.html

0 0
                • coffield  

Avid Juicy 3 jsou KVALITNÍ bzdy. Mezi jednotlivými modely 3,5,7 od Avidu není až takový propastný rozdíl a všechny brzdí dobře. Pokud bych se rozhodoval mezi V-brzdami a Hayes Sole, budu na vážkách, ale mezi V a Avid Juicy 3 za stejnou cenu, půjdu JASNĚ do kotoučovek!

Samozřejmě pokud máš výhrady, že je neumíš a nechceš servisovat, pak jdi klidně do V brzd, ale z vlastních zkušeností ti můžu říct, že vyměnit destičky zvládne i tátův Yorkshírský teriér a jinak na kotoučovky není potřeba ani sáhnout, narozdíl od V brzd.

0 0
    • keo  

Tady se kolo kolem 18k probíralo včetně merid www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… a pak ještě tady www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.