• Dřímec

    Tak jsem si pořídil nové šlupky na lesního chrta Contiky Race King protection 26×2.0 a trochu mě překvapilo, že je to made in India, i když jsem se někde dočetl, že by to mělo být in Germany :-(, tak snad je to alespoň ten black chili…ale na pohled vypadají dobře…a taky váha místo 484g májí 560g…Máte někdo zkušenosti s tím původem? Snad to nebude takový povl jako ty obyč kevlar nebo drát…

    0 0
    • pelhrimov  

      Dříve možná bývaly Handmade Germany verze Supersonic.

      0 0
    • devmixil  

      ze by oem ? :)

      0 0
    • scret  

      divne, vetsinou Supersonicy, Protectiony a UST jsou delane v nem.

      0 0
    • roman 3D  

      Black Chili jsou a váha by měla o 2,2 mit +/- 484 gr.

      http://www.bikesport.cz/…g-protection

      http://www.conti-tyres.co.uk/…ceking.shtml

      0 0
      • Dřímec  

        právě tady jsem to kupoval…tu tabulku na Conti UK jsem taky viděl, proto jsem si je koupil, i když tam není vůbec zmíněná verze protection 26×2.0…a váha mojích je taky úplně mimo – 560g…trochu jsem googloval a prý taky někteří mají jen ty indické…jsemnas­rán :-((

        0 0
        • Rychlej turista  

          Tady kupuji ty Supersoniky a bez problémů. Ale i v popisu u nich mají napsáno Hand made GERMANY. Jen je nedodávají v krabičce, zřejmě z úsporných důvodů je krabička vedle nich, hezky složena :-)

          0 0
        • Chiron  

          Protection ve 2,0" se vyráběl mám dojem naposledy loni. Pro letošek přepracovali tu ochranu a vyrábějí už jen 2,2". Co si tak matně vybavuju, tak psali něco o snížení jejího valivého odporu o 20% a hlavně už nejsou vidět ty hnědé boky.

          0 0
    • Růža17  

      Já je mám taky RK 2.0 protection a taky z Indie. Mají takové vystužené,prošívané boky je to trochu vidět. Měl jsem i obyč kevlar taky z indie a to byl oproti tomuto protectionu fakt shit.

      http://www.kupkolo.cz/…vlar_z90496/

      0 0
      • Dřímec  

        a to na tom kupkole mají obrázek s německým balením…by mě zajímalo, jestli je to tedy skutečně black chili. Psal jsem dotaz i výrobci, tak uvidím, jestli něco odpoví, když tak to sem napíšu. Jak jsi s nima spokojený, defekty, opotřebení?

        0 0
        • Růža17  

          Mám na nich najeto asi 600Km z toho 200 po silnici. Opotřebení v podstatě žádné a defekt zatím taky ne. Co mě zarazilo je, že je opravdu úzký a někomu to v terénu vadí. Za sucha pohodička a v blátě no musí se trochu opatrnějc. Bohužel jsem zkoušel bezduše a nepovedlo se mi to nahodit,boky jsou dost tuhé (vystužené) a patka nepřilnula k ráfku :(

          0 0
          • Dřímec  

            ok díky za info, že jsou užší (naměřil jsem 47mm) než deklarujou jsem i docela rád, v terénu s tím nemívám problém, co jsem dal na 26×1.75 někteří šli i pěšky :-)) prostě ježdění není jen o pláštích…

            0 0
          • royal  

            Vozim ho uz rok. Poprve bezdusove nenahozen (rubena sada), po mesici vozeni s dusi jsem sundal jednu patku, vyndal opatrne dusi, dal ventilek a pak se to podarilo nahodit bezdusove. Dalsi nahozeni bezdusove po cca pul roce ok.

            Ted jsem ho v Jihlave proseknul (snake bite), nasazoval jsem novej a stejna pohadka. Predpokladam ze zase budu muset nejakou dobu jezdit dusove nez se chyti bezdusove.

            BTW bezdusove nahazuju jenom dilenskou pumpou, mozna se s kompresorem by se chytla, nevim, nemam ;-)

            0 0
            • DominikGT  

              Nemate nekdo srovnani tech race kingu 2.0 a 2.2? popripade race king vs. xking? Jezdim x king drat 2.2 a ted se rozhoduju jaly rozmer a jaky plast z tech dvou vzit v kevlaru.

              0 0
      • hovanec  

        S tím souhlasím. Měl jsem jakousi základní verzi, pak jsem později prostudoval tabulku s hustotami vláken a oproti protection je to sakra rozdíl. Vozím protection jako bezdušové a zatím bezproblémové pláště.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.