• Honzas

    Poslednich 14 dni v srpnu se chystam se na dovolenou do techto oblasti a tak bych se chtel zeptat na Vase doporuceni a zkusenosti ohledne jezdeni na kole tam, ubytovani (kempy, pensiony), hospod, co vsechno videt a na co nezapomenout a proste vsechno mozny, co koho napadne. Diky.

    0 0
    • Luka  

      po zkusenostech z Les Alpes des Haute-Provence a Luberonske oblasti, kempy jsou prakticky uplne vsude, kde je aspon trochu co turisticky obdivovat… minimalne co 10km to aspon jeden kemp. A kdyz zvolis nekterej z trochu drazsich (**, cca 18 E xa dva lidi s autem a stanem), tak jsou pomerne prepychove :)

      0 0
    • Pablo  

      Já už bych do kempu nešel, za €60 7nocí/osoba jsme bydleli v soukromí v Guillestre a pohoda, kuchyň, koupelna, ložnice, kola v bezpečí, snídaně v klídku na zahrádce atd. Kemp vyjde stejně, ale když náhodou zaprší a je potřeba sušit nebo přijde zima, pohodlí je uplně někde jinde a proč se hned druhý den dovolený nachcípat.. Na kole jsme žádný omezení nezaznamenali, kam jsme si to naplánovali, tam to šlo. V Queyras je nádherně, tak ať Vám to vyjde.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.