PUSTEVNY @ Rožnov pod Radhoštěm.

12 nepřečtených
  • GaGy

    Přemýšlím že bych si v sobotu vyrazil na kole. Ale je to docela brutalní trasa 17Km stoupání až na Radhošt.

    Snad bude mít bratr do té doby spravenou widlici a pojede semnou.(sám nepojedu)

    Já to ještě nikdy nejel ,ale rád bych o víkendu vyrazil.. Přidá se někdo ???

    Viděl bych to tak na sobotu okolo 11H…

    Jsem ze Vsetína a do rožnova asi vlakem i s bikem a tam ten výjezd.

    0 0
    • jIrI___  

      Kudy se chystáš jet z Rožnova na Radhošť?

      0 0
      • GaGy  

        Říkám že sem tam ještě nejel ,, Takže zatím nevím… Vše bych chtěl během týdne naplánovat.

        0 0
        • jIrI___  

          Když jsi psal 17 km stoupání na Radhošť, tak jsem si myslel, že víš kudy tam pojedeš… Jinak ale přeju hodně zdaru, kolo totiž, podle mě, většinu času budeš tlačit nebo poneseš ať už pojedeš kteroukoliv „cestou“.

          0 0
          • GaGy  

            Ted jsem byl na cabu a šlo to paradně… Cesta upravená pro běžkaře.. Povrch byl tvrdý takže se jelo velmi dobře a kdyby tam bylo něco podobného tak by to bylo super..

            A stopu jsem jím vůbec neničil..

            0 0
    • šlapatko  

      Nazdar, bude to dost tlačenice.Z Rožnova od koupaliště po červené je fajná cesta, ale vlétě.Cesta bývá sjízdná jen po chatu Mír.Určitě se dá vyjet s Prostřední bečvy od restaurace Zavadilka.Je to asfaltová cesta vedoucí až na pustevny.Ta je sjízdná celý rok.Jezdí tam autobusy a lidi lyžovat.Párkrát jsem jel v zimě červenou.Dá se jet celá, nebo pokračovat naokolo na pustevny.Každopádně se nadřeš, cesta jen nahoru může zabrat 2 hodiny a více.Škoda že se teť nevyskytuju v okolí jel bych taky.

      0 0
      • jIrI___  

        Minulý víken jsem jela autem od Zavadilky na Pustevny a potkat tam cyklistu, tak mu asi naliskám. Ta cesta je ve strašném stavu – koleje, zmrazky, led. Já bych se tama na kole teda nepustil. Teoreticky by se dalo jet z Rožnova k chatě Mír a dál pokračovat pořad stejnou cestou po úbočí Radhoště až ke Skalíkově louce a pak ten kousek po hlavní cestě na Pustevny by se už dal přežít. Jenže nevím, v jakém stavu ta cesta kolem Míru je a jestli je vůbec nějak udržovaná. Červenou z Rožnova na Radhošť automaticku zavrhuju, ta nahoru jetelná nebude. Už jen kvůli poslední pasáži a jízdě po sjezdovce nahoru :)

        0 0
        • šlapatko  

          Dojede jen po chatu Mír, dále jen pěšky nebude li cesta pořádně prošlapaná pěšáky.

          0 0
    • RS  

      Ahoj,

      Za Radegastem na Radhošť jsem jel v létě před pár roky.

      Start u kempu s koupalištěm a pak nahoru po asfaltové úzké cestě neprůjezdné pro auta červená to ale nebyla. Jeli jsme to tak 2 hodiny. Zpět jsme jeli po té červené – minimum asfaltu, kameny štěrk, místy už spíš DH.

      V zimě bych tu červenou moc nedoporučoval směrem dolů, nahoru snad nebude problém a bude tam vyšláplá cestička. Ale nevím, dej pak info jak vypadala.

      0 0
    • tiru  

      Jediné co mě napadá tak cesta z Rástoky na Pustavny a pak na Radhošť.

      Ostatní cesty bych jel jedině s dostečným množstím slivovice…

      0 0
      • Tyboo  

        tohle mě taky napadlo. hezky po Knížecí. a dostat se tam z Rožnova taky není zas taková hrůza.. jenže v létě. v zimě sou cesty kvůli sněhu užší a docela nebezpečné a potkat ted na hlavní cestě cyklistu tak ho asi schválně sejmu

        0 0
        • deko  

          Ted o vikendu jsem byl na Pustevnach. Nahoru jsem si dojel autem. A kdo rika, ze je ta cesta tak strasna, tak je debil ridic a nebo jel na letnich. Kdyz jedu z rozumem, tak je vse v poho. Zatim jedna z mala dobrych cest, co jezdim nahoru.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.