Ať to není rozstrkané v těch dalších threadech, kde je to offtopic, tak zakládám nový.
Už jsem dnes něco otestoval, sice to bylo se sundanými ovládacími prvky, ale to ničemu nevadí. Tedy kromě odskoku, ten kvůli tomu byl úplně na nejrychlejší (což ale také ani moc nevadilo, protože bych stejně přitlumil jen 1–2 clicky).
Okamžitě zjištěno, že high volume verze na Stereo v žádném případě. Klasická velikost komory je akorát a rozdíl je dost velký. Tedy high volume je o hodně lineárnější.
A abych otestoval úpravu tlumení, tak jsem chvíli testoval na sagu cca stejném jako jsem měl s normální komorou na druhém tlumiči (který byl akorát) a pak o malinko menším. S tímhle sagem by s high volume ale jezdit nešlo, to by tlumič byl neustále na dorazu. Ale pro otestování první 1/3–1/2 zdvihu to bylo dobrý, jen se musí započítat, že tahle verze šla do zdvihu malinko více (ale opravdu jen malinko, do té cca 1/2 zdvihu to bylo skoro stejné; zásadní rozdíl byl až za polovinou, kde chyběla progresivita).
Rozdíl oproti původnímu tlumiči byl dost velký, žehlilo to mnohem lépe, ta nižší komprese byla hodně znát.
Tedy Push verze vypadá moc dobře, jen potřebuju klasickou komoru místo té high volume.
Pro progesivní stavby by tohle mohla být super volba.
Bohužel jsem téměř neotestoval Push platformu, jen na místě když na tlumiči ještě byly ovládací prvky. I přesto, že byla v popisu tlumiče platforma označena za firm, tak je výrazně méně omezující než u původního tlumiče propedal. A chová se mnohem kultivovaněji než propedal, není tam takový výrazný blok jako u propedalu. Takhle nějak si platformu představuju. Ale chtělo by to více testů za jízdy, tohle bylo opravdu jen zběžné.
Tlumič tedy půjde zpět na výměnu komory, doufám, že to bude zdarma, protože jsem high volume nepožadoval a to opravdu netrefili dobře.
Pokud by někdo náhodou měl o ten tlumič zájem, když už je takhle dodaný s high volume, tak se mi rychle prosím ozvěte, protože jinak během týdne už putuje zpět do Anglie na předělání a nebude k mání (a také to bude jednoduší při poslání zpět na úpravu do TF tuned, že nebudu muset řešit ty ovládací prvky – poslal bych jim to rozebrané, ať to zase složí sami, sám to asi stejně nesložím protože to nechci poškodit, tak žádné násilnější metody zkoušet nebudu a rozebírat celý tlumič taky ne).