• PjSky

    Zdravim,

    dneska kolem 20:30 mi stipli kolo viz fotka na Hlavnim nadrazi na patre s Burger Kingem presne pred kramkem Relay. Co je nejhorsi koukal sem na nej, otocil se, vybral neco k zakousnuti a zaplatil.. a bylo fuc. Kolo melo na zadku nosic author a dvojbrasnu author, vnem prima obleceni :((( trekove sandale Sprandi a tak.. pres naslapy a tasky to nekdo chnapl a zmizel, nikdo nic samozrejme nevidel, nahlasil sem kolo policii a podivam se po okoli do bazaru ale neco mi rika ze je naveky ztraceny.

    Kolo melo plaste 1.2" Maxxis Colombiere, dost slick uprava na MTB, hodne vyrazny na prvni pohled. Cele osazeni LX 2007 (jeste pocitve kovove).. kolo sem mel na miru a ac to neni top skvele sme si padli.. :(((

    Kdybyste sli nekde kolem bazaru v Praze kde maji kola a mrkli se.. nestydte se zavolat policii kdyby bylo k videni.

    Rafky zaplatene Motex MTB Race Vbrake(s prumyslem, 24drat plochy), Vidlice RST First Air, ram Author Traction, sedlo Selle Italia s dirou, aktualne bez blatniku. Gripy GT s kovovou objimkou, carbon rohy, drzacek na svetlo a na gps Garmin.

    PS: zoufalstvi, QQ atd.

    0 0
    • Sodík  

      Slibuju, že až půjdu kolem nějakého bazaru v centru nebo na Žižkově, tak se ti po něm zkusim podívat.

      0 0
      • PjSky  

        Dik ses hodnej. Bojim se ze ho protahli metrem, policie na HN proveruje i kamery, no nevim. Je jich tam plno ale..treba to jen nejaky bezdak odtahl do keru (prosel sem ten park posleze a sila.. sila.. jeste ted mme svedi kuze..) a probral ty tasky pro jidlo penize a tak. To tam nikdy nevozim, vsechno na opasku… Pani ja sem tak smutnej.. :(( pred vikendem, vsechny plany na leto zniceny, a jedinej rozumnej konicek je v troskach..

        0 0
        • Sodík  

          Počkal bych na ty záběry z kamer – je jich tam plno a jsou i v metru. Pak budem alespoň vědět, kde má smysl hledat – jestli v okolí hl. n. nebo někde na stanicích trasy C…

          0 0
        • bikedep  

          Ahoj,netruchli,taky slibuju,ze se v Praze podivam,ale muze byt uz nekde v Brne…

          0 0
    • Bren  

      Ahoj, držím z jihu Moravy aspoň silně palečky.

      Jinak pro tebe i pro všecky: kolik si jako myslíte, že ten zloděj potřebuje času? Deset minut? Potřebuje tak dvě sekundy a do pěti až deseti dalších mizí z dohledu. Předtím než si řeknete, však já si ho tady jen na chvíli opřu si taky řekněte: kua ale co bude když ho tady už pak nenajdu, jsem nejen bez kola ale ja píše i PjSky, v podstatě kolikrát bez jediného slušného koníčka, volný čas je najednou v prdeli, opravdu stojí za to podlehnout hloupé lenosti a ten samozřejmě kvalitní zámek přes ten rám protáhnout?

      0 0
      • PjSky  

        Ma recht. K tomu HN: ikdyz to tam ted vypada o hodne lip, je to porad stary hlavak plny fetaku a zlodeju. Nezapomenout. Vsechny ty kecy jak to tam vycisti a tak.. haha.

        0 0
        • karliner  

          To by ale policajti místo pokutování, buzerování a prudění museli zvednout ******, přestat se nechat uplácet a dělat, to co mají…

          0 0
          • Nezastoupený  

            Řešíš (ostatně jako vždy) důsledky, ne příčiny. Chybu hledej v zákonech, které ve svém důsledku dávají větší možnosti pro zloděje, zastavárníky, apod. To se pak ani policajtům nedivím, že nechtějí být za šašky, když se běžně stává, že po složité práci dodají zloděje a soud ho pustí na svobodu kvůli nějaké formální chybě…

            0 0
            • karliner  

              Možná řeším důsledky a ne příčiny, to je možné. Ale ty nemáš hrdost.

              Jednou tě z „hospody“ zvané Bike-forum poslali za dveře, aby sis něco uvědomil, chvíli to pak fungovalo, ale po čase se vše vrátilo do původních, ne-li ještě horších kolejí. Tak tě vyhodili nadobro, ale ty nemáš hrdost, tu nakoukneš oknem, tu se snažíš vlézt komínem…

              Je mi tě líto.

              0 0
              • Nezastoupený  

                To víš, proti estébáckým praktikám se musí bojovat a ukazovat na ně. A na lidi, co mají na sebe a druhé jiný metr také: Proč se chováš jak primitiv na spartanskem foru ? :-)

                0 0
            • Smazaný účet  

              jééé čus Honzo :) tak ty jsi na nás nezapoměl :)

              0 0
              • jIrI___  

                Nedráždi spícího hada bosou nohou! :)

                0 0
              • StuntJ  

                bude veselo

                0 0
                • Nezastoupený  

                  Bude, protože si tu přečteš obhajobu dementního jednání jen proto, aby se nemuselo říci, že mám pravdu :-)))) Nic nového, vždyť to znáš…

                  0 0
                  • StuntJ  

                    nj, BF při starém :o)

                    0 0
                  • Bren  

                    Hele, Honzo, po bitvě je každý generál. Lidi nemají policejní výcvik, nechápou na co si mají dávat pozor a jak co chodí. Mají zcela jinší starosti – jak uživit sebe, rodinu, jak dostudovat, jak se strhnout na kole.

                    Žijeme mezi lidma, co kradou denně 16 hodin a nemají ani přestávku na oběd. Policie není schopna ani těm slušným říkat, na co si mají dávat bacha, jak zloději myslí, jak jednají… Policajti nesedí na prdelích, jak píše Karliner, už známý znalec policejní práce jako bejk, oni se totiž musí věnovat samým debilovinám počínaje kočkou spadlou do septiku pokračuje přes ukradené slípky a konče neustálými telefonáty člověka, co si nechce brát svoje prášky na uklidnění a do domu mu pak lezou zloději… a ty tam jako debil musíš dvakrát denně jezdit… Nebo tě nadřízený postaví na šest hodin někam k silnici a zastavuješ auta systémem: čím víc tím víc má on čáreček. Že zastavuješ lidi jedoucí z práce a do práce které už znáš a oni tebe taky on nechce slyšet, on potřebuje svoje odměny. On chce deset pokut za lékárničku po stovce u důchodců, kteří si nebudou stěžovat, ale sejmout tak ředitele ČSAD za dva litry na přechodu pro chodce který to krosí mezi děckama – to si ani pan ředitel nestěžuje a vedoucí už na tebe řve, že budou problémy.

                    Karlinere, běž to zkusit, ty tlučhubo a předveď nám tady jaký budeš suprovej polda a jak dlouho to hlavně vydržíš! Nedávám ti víc než půl roku! Dneska vezmou kdekoho, tebe určo taky, stačí udělat kotrmelec a hlavně přikyvovat bolševickým starům na všecky jejich blbosti.

                    Jsem zvědavý, jak dlouho budeš na všecky milý, usměvavý. Řeknu ti to dopředu: až pustíš svého desátého neupoutaného řidiče a on se pochlubí hlídce o pět kilometrů dále, kde je i kontrolní chroust, že ty jsi mu za to nic neřekl.

                    Takoví jako ty tam byli ti největší dobytkové. Plná huba keců, o ničem nic nevěděli, ale před nadřízenýma se plazili a tahali čárky a trhali bločky…

                    By mě zajímalo, jaký ty jsi pracant u sebe v práci.

                    0 0
                    • Nezastoupený  

                      Karlinera jsi odhadl presne, vsechna cest :-)

                      0 0
                    • karliner  

                      Asi to nemá cenu, ale zkusím to.

                      Mám jít na 4 roky sedět do parlamentu, abych si mohl dovolit říct, že většina poslanců jsou špatné, lehce korumpovatelné loutky?

                      Když mi nechutná houska, mám si otevřít pekárnu?

                      Když mi v servisu špatně udělají auto, mám se přihlásit na učňák a zkusit si to opravovat sám?

                      Ale když už bych měl přijmout tvoji logiku – proč jsi tedy od flojdů prchnul, když jsi byl (soudím podle tvých postů) takový superpolda?

                      0 0
                      • Bren  

                        No cenu to fakt nemá. Napřed tady je poslanecká sněmovna kde víš akorát to co napíší novináři a zbytek si jen domýšlíš (a většina z toho co novináři vytáhnou jaksi vyšumí ani nevíš z jakého důvodu), pak rohlíky, pak auto. Ještě chybí koše a pak baně.

                        Prostě tady mezi lidma, co o tom nic nevědí, jsi za kinga, jinak nechtěj ani vědět za co. Jako takoví ti největší borci ve škole: sami uměli kulové, blbí jak pučtoci, tak byli zajímaví pro ostatní jen tím, jak se do všech naváželi, na všecky kydali špínu. Ale tady nejsi ve škole a tohle primitivní jednání už ti všichni nežerou. Mindráky se léčí u psychouše.

                        Proč asi zdrhlo dvanáct a půl tisíce zkušených policajtů v roce 2007 od policie? Langer vytvořil reformu, kde ti na poradách nadřízení nejprve řeknou, že s těma, co slouží v terénu víc jak deset let, se nepočítá jako s perspektivníma (oni totiž vědí, znají a nedají si nic bulíkovat), pak ti přestanou platit všechny ty nekonečné soboty, svátky, noční, přesčasy a zjistíš, že jsi o pět táců mínus měsíčně a to jsi nikomu nic neudělal.

                        Samozřejmě až dosud jsi byl super přeplácený, takže aby jsi vůbec bydlel, jsi do konce života zadlužený no a bez pěti táců měsíčně, když máš výplatu nastavenou na korunku přesně, to jaksi nejde. Takže hupky dupky, nastudovat znovu předpisy, s kámoši na melouchy a hup zpátky na řemeslo.

                        No a k tomu superpoldovi: tak dotáhnul jsem to na šlapku chodníkovou obvoďáckou a to proto, že jsem odmítl dělat vedoucímu spisy aneb křivit statistiky aby měl svoje odměny, že jsem mydlil všecko jak to přišlo hlava hlava kamarádíček nekamarádíček, že jsem neustále dokola poukazoval na prasárny s ochranou drbanů aby měli vedoucí odměny… no a holt takové tam nechtějí. Já jsem tam šel lumpy stíhat, ne je poslouchat. Ty jsi asi ještě nezažil kovaného soudruha nad sebou, co? To buď kua fakt rád.

                        Od té doby co jsem odešel až dosud, jsem toho odchodu od té firmy nezalitoval ani co se za nehet vleze.

                        No a mimochodem, copak děláš ty, flojde? :D

                        0 0
    • zdedos  

      Taky se podívám a ty zmrdy,co kradou kola rovnou pověsit…

      0 0
      • PjSky  

        taky dekuji.

        pripadne lze kolo ohlasit na +420 974 852 740 ; +420 224 221 870 {Policejni odd. ktere spis vede, nonstop sluzba.

        Zlodeje neveset, ale zmlatit jak v Thajsku…

        0 0
        • Bren  

          Pověsit nad brablenčák, namazat medem a sledovat to divadlo!

          0 0
      • rš2  

        …a věšet to za koule do průvanu!

        0 0
    • Nezastoupený  

      Nechat v půl devátý večer na Hlavním nádraží kolo před obchodem…to chce velký kus…teď nevim čeho: blbosti, odvahy, risku ?

      Fakt sorry, ale pokud si kdokoliv neváží svých věcí natolik, aby dodržoval elementární zásady bezpečnosti, pak jen mohu říci: dobře mu tak. Nic ve zlym, ale snad tě to poučí…

      0 0
      • Carloss  

        jo.. takže ***** není ten zloděj, ale majitel, že to nechal pár sekund bez dozoru.. di se vycpat

        0 0
        • Nezastoupený  

          Nesmíš věci vidět černobíle. Kokoti jsou oba. Jeden je zloděj, druhej důvěřivec, který nevěří tomu, co se už minimálně 30 let píše o Hlavním nádraží. Opakuji: minimálně 30 let. Pro tebe ještě jednou: Třicet let :-)

          Když budeš vědět, že se v ulici XY pravidelně přepadává, půjdeš tam dobrovolně a ještě s vejplatou v kapse ? Co ? Říkáš že přeci nejsi debil ? No vidíš a jsi v cíli :-)

          0 0
          • Bren  

            Obuškem z kouzelného pytle zasloužil ten důvěřivý pitomec i parchant zloděj. Na to kolo mohl v podstatě připevnit cedulku s nápisem: „k rychlému šlohnutí“. Všecky nás to tady sere a jsme nasraní i na majitele, že tomu tak pomohl, ale určitě mu všichni držíme palce, aby se kolo našlo.

            Jo, jinak věnuj max pozornost tomu, koho policie označí za pachatele, i když se třeba nepodaří maníka usvědčit. Kde bydlí, kde se zdržuje atd, jak vypadá. Ono taková třeba dobře vyvrácená pazoura na jednoduchou páku donutila už mluvit nejednoho tvrďáka…

            0 0
          • BigKarel2  

            Jak můžeš tomu komu ukradli kolo nadávat do kokotů?!!…Jasně že udělal včelku pitomost ale pořád neudělal nic co by neměl naproti tomu zmrdovi co mu ho ukrad…Tak se klidni simtě…

            0 0
            • Nezastoupený  

              Proč bych nemohl ? Je to prostě můj názor. Tak se s tím srovnej.

              0 0
              • BigKarel2  

                No tak mě to může bejt fuck…jen mě to tak zarazilo…

                0 0
              • Bren  

                Že mu nadává ještě neznamená, že s ním přece necítí. Majitel si jistě nadával i hůř, že jo?

                0 0
                • PjSky  

                  nenadaval. Podivejte se… nejakou delsi dobu sem delal v zahranici a delam v zahranicni firme. V posledni dobe si skutecne v CR pripadam jak mimozemstan. Mame tu bordel, mame tu hromady vysmatych zlodeju, clovek si nemuze polozit kolo k sloupu a na par sekund se otocit. Komu sem tohle vypravel z pratel tak rikali „vzdyt to je normalni na hlavaku / v Praze“.. normalni.. proboha.. kdyz sem to rekl sefovi (jihokorejec) tak ziral s uzasem. Ukradli kolo? Proc proboha? a udelany na miru? na co jim bude? Daj ho do bazaru? A kdo by si takove drahe kolo s cistym svedomim koupil v bazaru? v jizni koreji asi nikdo. Tady budou stat pepici frontu, koukni jaky epesni kolo sem koupil za 5 tis. A neni to divny? no asi naka corka, ale co jako.. co neni corka v bazaru, zeeee?

                  Jestli je debil clovek co na tohle spocenej unavenej v parnym dni na par vterin zapomene, co tohle nepovazuje ani za trochu normalni a obvykly.. pak je mi lito tech nebilu co tu zustanou. V takovym meste / miste / state neni radno zit a jsou lepsi mista. Spousty lepsich mist kolem.

                  Jen doufam ze to nekdo zacne flame srovnavat… hlavne ne ten Jarda co muj thread vyuzil k.. k cemu vlastne? bez pryc a nezaclanej, ja hledam pomoc lidi ktery mi rozumi ne ostry kecy.

                  0 0
                  • PjSky  

                    jedna ukazkova rada z nasich uradu (MVCR)

                    Na koupališti:

                    • omezte na minimum množství cenností nošených na koupaliště,
                    • nikdy neodkládejte bez možného dozoru osobní předměty ani nakrátkou dobu,
                    • pokud jdete do vody požádejte osobu v blízkosti, které můžetedůvěřovat, aby vaše věci sledovala a nespoléhejte na to, že vhodnouskrýší je batoh, obuv nebo sbalený ručník,
                    • uzamykatelná šatní skříňka není vždy bezpečným úkrytem procenné věci,
                    • ani vozidlo zaparkované před koupalištěm není bezpečným úkrytem procennosti , hrozí riziko vloupání,
                    • provozovatelé často nabízejí úschovu cenných věcí v bezpečnostnís­chránce nebo trezoru, nepodceňujte riziko okradení a využijte tétoslužby.

                    = v CR si clovek nemuze jit zaplavat sam (leda kdyz tam maji trezor, ale kde na plazi mate trezor…) Je tohle normalni? Tak to je ale pekne posrana norma, omluvte prosim moji klactinu.

                    0 0
                    • karliner  

                      Myslíš, že třeba v Itáli, Francii, Řecku nebo Španělsku na pláži tyhle rady využívat nepotřebuješ?

                      0 0
                    • xshreck  
                      • na koupák dojděte již převlečení, bez nějakého drahého oblečenía batohu
                      • sebou vždy noste uzamykatelný trezor s lopatou, aby jste ho mohlibezpečně uschovat
                      • nebo radši na koupák nechoďte, protože jsme kuvy, chceme jenhromadu peněz za vyčvachtání a na nějaké hlídání kola nebo pořádnouuzamy­katelnou skřinku vám s radostí seme.
                      0 0
                      • PjSky  

                        koupaky vem cert, ale co plaze u prehrad.. tam uz kor neni nic, vyjma tech corkaru. Nastesti jsou corkari lini a za praci se jim dojizdet nechce, takze mestsky cvachtaci asi opravdu jsou zvykli na ty zlodeje. Ja si rad na kole zajedu 50km pro vykoupani ;) … ale je fakt ze cumet porad na plaz jestli tam nekdo nesmejdi pod rucnikem.. chm.

                        Lidi vzdyt to je hrozny..

                        0 0
                        • Bren  

                          No vidíš PjSky, ty to vidíš takhle a považuješ to za nenormální.

                          Úplně špatně chápeš, jak to čtu, podstatu toho sdělení a hlavně jeho pozadí.

                          Nenormální není to sdělení, nenormální je absolutní nevšímavost lidí a tolerance ke zlodějům a všem ostatním darebákům. Nenormální je to, jakou negativní roli hraje pro tento národ policie – hned po černém kašlu. Může si za to sama.

                          Policie až v poslední době začala chápat, že má lidi varovat na co si mají dávat bacha, doteď ti lidi žili v nevědomosti a spokojenosti a teď PjSky má pryč kolo a čte cedulku jak si dát bacha na svoje věci a vidí, že žije ve zcela jiné realitě než si dosud myslel.

                          Lumpům se daří jen tam, kde je lidi tolerují, lidi a ne že policie, ta je bez lidí velká třikrát podtržená nula a to jak vidíte, hezky splňuje. Policajt nikdy nestál, nestojí a nikdy stát nebude na každém rohu, aby si za lidi všímal a volal, co potřebuje. K tomu policie je, (měla by být) ale díky současnému vedení bolševických starců zta naše do jejich vychcípání nebude. Dokud s těma kurvama nebudou čerti orat minové pole v Iráku, do té doby bude policie pro lidi veřejný nepřítel číslo jedna.

                          Český policajt nikdy nikým (mimo prázdné žvásty v médiích) nebyl vedený k žádné prevenci nebo dokonce pomoci lidem v nouzi, kdo jste to od poldů někdy snad zažili, byla to jen soukr inicitativa jednotlivců aneb slušnost.

                          Český policajt musí od pradávna, ještě od bolševika, tlačit co nejvíce čáreček, aby měl rizikový příplatek, musí mít v rajonu co největší bordel a co nejvíc případů, aby nebylo vyhodnoceno, že kde se nic neděje, je vlastně policie k ničemu.

                          Všecko jiné co dneska řada z poldů zkouší na poli prevence, vede k tomu, že jen ztrácí čas který pak nemá aby dělal čárky a nemá výsledky, klesá v hodnocení…

                          Jsem tři a půl roku od té firmy pryč a furt je to to samé co jsem dvacet roků měl já. Nijak se to nelepší. Ti kluci, co nemají kam utéct, jsou úplně vyhořelí.

                          0 0
      • Mr.Duck  

        To sme tu dlouho neměli ;(

        0 0
        • pepek  

          On se honza asi hodně přemáhal, ale tomuto prostě nemohl prostě odolat.

          0 0
        • Nezastoupený  

          Postavíš drahé kolo na Hlavák a odejdeš na kafe ? Jakto že ne ???

          No jestli sis odpověděl stylem: No přeci nejsem debil, tak je vše v pořádku. Pak ale nechápu tvůj předchozí příspěvek :-)

          0 0
          • Mr.Duck  

            No ne, no ) Ale nadávat okradenýmu taky neni moc konstruktivní, to mě na tom asik vadí nejvíc

            0 0
            • Nezastoupený  

              Fakt ? Zeptej se sve maminky co ti rekla, kdyz jsi byl maly a nekde jsi nechal na pisku hracku, kterou pak nekdo vzal. Komu vynadala ? No tobe prece. A mela pravdu !

              0 0
              • Bren  

                Jo, jenže ta samá maminka ztropí stejnou scénu nijak vlastní vinou nezaviněně znásilněné dceři, hochu! Tímhle jednoduchým obviňováním to začíná a končí to docela krutými následky.

                Neznalost a krádež jsou dvě rozdílné věci, z nichž nadávat za neznalost lze pouze ze sympatií, jinak už je to hloupost.

                0 0
                • Nezastoupený  

                  Mícháš jablka a hrušky…ale to je na BF tradicí, nemám ti to za zlé…

                  0 0
                  • t29  

                    Honzo honzo, ty se fakt nezměníš :)

                    0 0
                  • Bren  

                    Já nemíchám jablka a hrušky, maminka ti má vynadat za to, že jsi někde něco zapomněl, ale ne za to, že ti někdo něco šlohnul.

                    0 0
    • Ricci  

      Stale tvrdim,ze Fastfood jedlo nie je zdrave… Trosku drahy Burgerking, to zamrzi,ale ked niekto takto dava sancu zlodejom,co na to povedat :-(

      0 0
      • Richi  

        Pokud si někdo řekne, že 10 vteřin je jen chvilička a nic se nemůže stát, tak vezměte do ruky hodinky, uplně vydechněte vzduch z plic a odpočítejte 10 vteřin bez nádechu.

        Možná uvidíte, že to dokáže být najednou neuvěřitelně dlouhý čas.

        0 0
    • Sgt.Marek  

      Pocit ukradenýho kola znám moc dobře, já jsem nechal kolo před bazénem zamčený 2 zámky hafo lidí chodilo kolem no a taky sem o něj přišel, tehdy jsem z toho byl na infrarkt a byl sem naštvanej i na sebe jak sem blbej. Je vážně smutný ,že třeba v rakousku nebo belgii je to, že necháš kolo nezamčený před obchodem naprosto normální. stejně tak v kempu před stanem maj běžně lidi kola nezmačý. To, že v Čr se člověk bojí jen otočit je hrozný. Já třeba od tý doby co mi čorli kolo jsem v tomhle hrozně opatrnej a kolo nespustim ani na sekundu z dozoru.. A jeden příběh ze života: jednou jsem si šel nakoupit do sámošky s kolem v ruce jelikož okolí vypadalo fakt nebezpečně, sice mě vevnitř seřvali, ale nakoupil jsem si a s dobrým pocitem uchráněných 25000 jsem odjížděl pryč :-D Jinak přeju hodně štěstí ať se kolo najde..

      0 0
      • Nezastoupený  

        Přesně tak. Je to smutný, ale je to realita. Kdo před ní zavírá oči jako všichni ti karlinerové a jiní ptáci, tak prostě spláče nad ztraceným kolem a pak tady fňuká.

        Kdo má mozek v hlavě, nemůže mu být líto někoho, kdo si na svý věci nedává pozor a přímo je nabízí zlodějům.

        0 0
        • Bren  

          Tak komu není líto chybujícího člověka, co jednou chybou přišel o těžce vydělaný majetek, je asociál.

          0 0
          • kankrlicek  

            Děkuji, takový podobný pocit jsem z Honzových poznámek měl

            0 0
            • Nezastoupený  

              Tohle není chyba, trotle. Tohle je vedome poruseni elementarnich za­sad.

              Chyba je, kdyz clovek zapomene (viz muj pripad, kdy jsem zapomnel na mycce nosice na kola). Chybou ale nemuzes nazyvat to, ze jedes na hlavak a tam kolo opres o sloup a jdes si dat kafe. To je nebetycna blbost, kvuli ktere mi ho neni lito. Jednoduche, jasne, prehledne. Tedy pro ty, kdo premysli. Ti ostatni blaboli a fnukaji spolu se zakladatelem vlakna.

              0 0
      • xshreck  

        Moja se diví, že jsem nechtěl nechat svoje nové kolo před koupákem v prostějově. A to mi říkala dyť bude zamklé na dva zámky… HNUS. Bych si to kolo vzal jedině dovnitř. NEchápu, proč se na koupáky nemůže to kolo vzít sebou.

        ach jo :( na kole se už nedá nikam jet, anyž bych se bál, že o něj přijdu :(

        Proto zamykám na každém rohu.

        0 0
    • Nikiller  

      No, tak tomudle se řiká megavomrd. Nedavno se mi zdál jen sen že mi kolo někdo ukrad, sem myslel že se po.eru!

      Každopádně slibuju že budu mít oči na stopkách a jen ti dám radu do budoucna. Já pro takovéhle případy, kdy si jen na pár vteřin odskakuju ke stánku používám uplně maličký vysací zámek, který jen zamknu do kotouče u kotoučové brzdy (jako se to dělá u motorek). To pak znemožní aby se kolo otáčelo a tím pádem i to aby na kole někdo odjel nebo ho dokonce jen někdo někam odvedl (když zamkneš přední kotouč). Kolo se tím pádem dá pak jedině odnést a to už je docela nápadný. Běžet se samozřejmě s kolem nad hlavou dá, ale dost nahovno a někomu bez kola se utýct nedá :) Navíc zámek není vidět, takže zloděj si myslí, jak rychle kolo lohne a překvapení, že je nepojízdné je pro něj pak velké překvápko, nestačí se ani připravit na případný uštípnutí zámku.

      Na tohle stačí opravdu maličký zámek za pár korun, který se dá dát i na klíče jako přívěsek. Zamčení trvá tak 10 sekund. Doporučuju všem, třeba to někomu pomůže.

      Já to používám ale naštěsí mi to ještě nemuselo pomoct.

      0 0
      • pepek  

        Já mám přesně stejnou metodu, akorát ten zámek mám visací (takový zlatý).

        0 0
      • karliner  

        Metoda asi dobrá, pro mne bohužel nepraktická, první, kdo by se nachytal bych byl já sám, páč bych na zámeček zapomněl…

        0 0
      • PjSky  

        mno zrovna tenhle viken kamarad zapomel ne tenhle typ zamku na R1 masine a misto pro cigara si zajel pro skrobak.. Masinka misto kotel rozjedu udelala kotrmelec.

        Ja myslim ze na hlavaku clovek s kolem v ruce nebude zas tak napadny.. nevim. Priste si tam nic nekoupim. Uz tama ani nepojedu. Mozna s krabickou sirek v ruce.

        Z nouze sem si koupil Moduse (uz zacinaji poradne slevy, aspon jedna dobra zprava) a dal to nechci resit. Je fakt ze to kolo sem skladal postupne takze nejaky desivy zarez do penezenky letos to nebyl (ram 5tku, vidle 5tku, doplnky a prace 2jku), loni vubec.. jen nova helma Specialized me mrzi (2jka).

        K modusovi prihodim levnou silnic a jestli se mi kolo kdy vrati… tak se konecne zblaznim…

        0 0
      • Bren  

        Tak tohle je rada zcela na pikaču. Na dražší kola jezdí maníci s dodávkou. Nebo stačí zloději odnést kolo za první roh.. Nebo na to hopne a tak ti vylepší kotouč a já nevím co ještě, že si budeš rvát vlasy. Pak jak spadne ti vzteky poskáče po obou kolech a po rámu… Že nevíš jak to vím? No správně, takové případy se řešily.

        Máš pravdu, lidi si všimnou, že někdo nese kolo do auta, dokonce si říká, že to kradou… Vždycky jsem našel svědky, vždycky… jenže otázka byla kdy jsem je našel a k čemu to už bylo – to ani říkat nebudu, neřku-li co to dalo práce a vzalo času. Některé i po dvou letech, prosím pěkně.

        No ale dál: a co myslíš, že ten člověk, co vidí jak někdo odnáší nějaké kolo do dodávky, udělá dál? Zkus třikrát hádat.

        0 0
        • kolečko  

          Sorry za OT, ale netušil jsem, že tě tu najdu. To grafomanství a zážitky z PČR mi byly povědomé :-) Zdraví Stranger ;-)

          0 0
          • Bren  

            Zdarec bejku! Po třech letech jsme konečně s mladým vyrazili do terénů, už mi z toho domku hrabalo…

            0 0
        • PjSky  

          no asi tak. Cesi jsou tak posranej narod, to byste neverili.

          Jednou sem zazil v metru jak dve UKcka ztloukli cloveka do krve jen za to, ze nastoupil rychle a jednoho znich se dotkl. Koukalo na to asi 40 lidi. Dokonala slepota. Vlci a ovce.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.