Prosím o pomoc s výběrem kola

10 nepřečtených
  • HanyDo

    Zdravím bikeři,

    rád bych Vás poprosil o pomoc při výběru kola. Dlouho jsem nejezdil a poté co mi kolo ukradli,jsem rezignoval a nebyl čas. Čas by se už našel,tak bych se ke kolu rád vrátil,hlavně malej se učí a začíná ho to bavit

    0 0
    • Smazaný účet  

      V tom případě si vyber kolo, které se ti líbí a je na tvoji výšku.

      0 0
    • HanyDo  

      Omlouvám se,půlka příspevku se mi tam nenačetla.

      Prosim o radu s výběrem kola cca 30–35tis. Na prozatimní vyjížďky s malým na vodíci tyči asfaltky,zpevněné cesty ale já mam radši něco víc adrenalinovýho,tak­že nějaký univerzál asi na "29. Jestli hard nebo full nemam vůbec tušení. S nějakým menším došetřením mám strop 50tis.Jezdím rekreačně okolo 3tis km ročně,ale rád bych zkusil i ze srandy něco na způsob KPŽ.

      Budu rád za každou radu ohledně kompletů i komponentů. Měřím 196cm a vážím 115kg.

      0 0
      • pocestny  

        Nakup pres net nevadi? Mrkni na řadu Canyon Grand canyon – tam bude i neco za 30 i za 50, nebo nejaky ekvivalent od znacky Radon. Na tu taznou tyc doporucuju dokoupit levnou sedlovku a sedlo navic, at si neznicis tu originalni a nemusis porad jezdit s drzakem.

        Normalne asi bych nic nestavěl, protoze Hodne seriovek bude v akci, ale na 115kg se uz hodi pevnejsi rafky… Tak to muzes zvážit. RB 290 + SLX/XT + Epicon/Recon + pevny rafky.

        0 0
      • HanyDo  

        Dekuji zatim za tipy,vubec jsem tyhle kola neznal,spis jsem koukal na tokovy ty znamejsi jsko giant,ghost,trek,a­gang …

        Ale i tohle vypada dobre http://www.radon-bikes.de/…keen-120-80/

        0 0
        • niO  

          řešil jsem podobný problém jestli chceš cube dostal jsem nabídku –15% slevu na LTD a reaction GTC tak se koukni na katalog a možná si vybereš pak ti zdělím prodejce :)

          0 0
    • vpa007  

      jen přihodím již zmíněný RB, ve tvý specifikaci to by byl asi model RB IQ 290 Team velikosti XL (nebo 2XL)… výhoda je, že si člověk vybere barvu podle sebe, rámy jsou čistý bez kosmickejch polepů a dáš práci pár lidem kdesi na severu Moravy. A pokud se motáš kolem Prahy, tak se dá půjčit na víkend a vyzkoušet. Nevýhoda je asi „neakční“ cena, páč něco jako výprodej loňských modelů u RB neexistuje, a otázka je, jaká je teď dodací lhůta (třeba 4 týdny?).

      EDIT: kdybys chtěl vědět, jak RB vypadá, tak jich tu v Galerii je fůra, včetně toho mýho, každopádně Radon vypadá taky fajn a ani Cube či Canyon nebudou špatnou volbou ;-)

      0 0
    • HanyDo  

      Diky diky panove,Cube prodava znamej a taky mi je nabizel,i tam bych si urcite vybral.Zase jsem nekde tady cetl ze cube hanili ze se za ty penize nevyplati,jelikoz je prej cena premrstena na tu vybavu,ale zase v mem okoli si je lidi chvalej

      0 0
      • niO  

        tak za cenu 36 je to moc, ale když si vykecáš slevu opíšeš prodejce tak za 31–32 s XT brzdnama a to je jako ONE

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.