• konarider1

    Neřešil někdo u těchto brzd problém v postupném zkracování chodu (tvrdnutí b.páky)? Celej ten bazmek se chová jako by v něm byla studna se zdrojem brzdovky a vždy tak po cca. týdnu se krok pák zkrátí na slovy nula nula nic. Řeším už u několika stejných brzd bez jakéhokoliv výsledku????

    0 0
    • André Vebr  

      Odmontovat, pořádně se rozmáchnout – áááá hoooodit co nejdál. Setkal jsem se s tím několikrát, sraního na hodiny a bez výsledku

      0 0
    • Mr.Bajk  

      Brzdy na nic, jediné účinné řešení je hodit je do koše

      0 0
    • JannDavid  

      Moc mě to nepovzbudilo…zrovna na nich řeším výměnu destiček a zjišťuji o nich vážně krásné věci. Mám je na GT Avalanche sport 2014 a po třech letech jsem se na ně podíval blíže. Za tu dobu se mi viklají a vržou brzdové páčky, brzdím přední, protože zadní vrže a při tom vibruje celé kolo, tak že se ani nedá sedět na sedátku. Má smysl destičky vůbec měnit?? Případně jaké jiné brzdy by jste mi doporučili?(spíš levnější)

      0 0
      • novas752  

        Pokud ti u těch Decypherů nevadí jak (ne)brzdí, stačilo by i Shimano BR-M396 nebo M315 (přední a zadní bez kotoučů 1500Kč). Já osobně bych bral M615 (2200Kč) nebo i M506 pokud seženeš levněji. Ty brzdí velmi slušně a cena v pohodě.

        0 0
        • JannDavid  

          Otázka je, jestli se to vyplatí, protože jsem zjistil že řetěz už je po smrti a vzal sebou i kazetu.....­.uvažuji sppíš o prodeji tak jak je a koupit levnější 29 kolo

          0 0
          • novas752  

            Kolo s kazetou na vyhoz se bude prodavat samo!

            Jestli ti tam nevyhovuje vic komponentu, je koupe lepsiho kola dobra cesta.

            0 0
            • JannDavid  

              Jako asi mi nejvíc vadí zadní brzda a musí se vyměnit kazeta a řetěz. Jsou tam nedávno měněné pláště, jeden stal 400 kč, takže zase tak špatné to není a na nové kolo budu ještě nějaký čas šetřit.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.