• multib

Chci se zeptat, zda na sobě někdo nepozoruje nějake fyzické změny v souvislosti s dlouhodobým užíváním kola. Já ano.
    Vzhledem k tomu, že kolo je (a hlavně bylo, což je teď důležitější) velkou částí mého já, tak všechny tělesné změny přisuzuji jemu.
    Vzhledem k tomu, že mám najeto cca (kdo by troškařil se stovkami) 1000000 km, muselo to zanechat nějaké následky.
    Co pozoruji již hooooooooodně dlouho, jsou díry v dlaních. Cca 25 mm pod rozkrokem prsteníku a malíku mám žlábek jakoby od nehtu malíku: 2 cm široký, 3 mm hluboký a za ním z 1 strany je tvrdý val, připomínající mozol, ale nemizící, přestože ročně najezdím s bídou jen slabých 10000 km, což je jako plivnout do moře. Nebolí, nevadí, jen jsou. Občas, cca 1 x za půl roku, vyroste uprostřed asi 4 mm tvrdá kulička kůže, kterou vydloubnu nehtem, něco jako kuří oko. Co si o tom myslí přítomní doktoři přes ruce?

0 0
    • perry33  

Pád na mokré lávce do potoka s veelikými šutry se musí někde projevit :-)))

0 0
      • multib  

Kdybys počkal, mohl Ti být odpovědí další můj thread. Nevadí, díky za snahu...........

0 0
      • multib  

Tak sry, měl jsem dojem, že se pokoušíš o nějaký....., do té doby, než jsem objevil Tvé foto.
        Chceš tím říct, že to je trvalý následek? Přijde mi to jako čerstvé…

0 0
        • perry33  

Ne trvalé to nebylo, ale hematom celkem nerozpustil dodnes.

0 0
        • multib  

(S tou fotkou výborný nápad. Někdy mám pomalejší reakce.)
          Ještě bych podotkl, že jsem nikdy nevozil rukavice (jsou pro citlivky). Foto (to bych neřekl, že mob dokáže tak dobré foto) přílohou.

0 0
          • TinkTink  

Jenom idiot prohlasi o rukavicich, ze jsou pro citlivky…

0 0
            • multib  

A jen ...... prohlásí o někom, kdo vyjádřil názor, že je idiot!

0 0
              • TinkTink  

To nejsou nazory, to je mor…zakladas kotel threadu a naprosto zbytecne..mohl jsi zalozit jenom jeden misto tri…podle me jsi I***T.

0 0
          • luboa  

Anooooooooo je to mozol !!!!!!!!!!!

0 0
          • mosquito  

mno a ses si jistej ze je to z kola ? co mas za praci ? .. mas partnerku :O

0 0
    • jaski  

ty si asi myslis ze si porad strasne vtipnej co? fakt uz mi zacinas lizt na nervy s tema tvejma dementnima threadama. ostatni necht se do me za toto klidne pusti ale uz me fakt se** priste napises ze si najel 1564684164655­461454648866km ne?

0 0
      • Blade  

no je fakt ze to mega kilometru bych chtel videt jak najel :o)

0 0
      • multib  

Ne, ne, mýlíš se! Bylo to přesně 1564684164655­461454648860 km !Nepřidávej mi, to by byl podvod!!

0 0
      • multib  

Jó, zapomněl jsem se Tě zeptat, spíš říct: Ty máš divnou představu o humoru! Máš pocit, že se směji?

0 0
        • Blade  

no ty možná, my ostatní tu pláčem!

0 0
          • TinkTink  

Ja spis zurim. :o)

0 0
            • Blade  

ja už jsem v dalším stádiu ;-)

0 0
              • jaski  

no tak to pak nevim kde sem ja… :-)

0 0
        • wroum  

ja se ti smeju. nic jinyho snad ani delat nejde.

0 0
        • jaski  

fakt ubohej blbecek co se mu asi v mladi moc nevenovali a chybela mu pozornost tak si to ted musi kompenzovat. podle me mas spis stesti ze tady neexistuje neco jako BAN. byla by to zajimava anketa. nechces zalozit thread?

0 0
          • multib  

Skvělý nápad, jdu na to!

0 0
    • St1c  

nezalozis jeden ale hned 3 thready v podstate o tom istom…

0 0
      • multib  

Na Slovensku je ruka, noha, telo to isté???

0 0
        • TinkTink  

Telo…

0 0
        • Krys  

Nie je to to iste. Ale v troch vlaknach mas rovnaky uvod. Takze stacilo napisat ten uvod a pod to 3 odstavce kazdy o nejakej casti tela. Pripadne anketa: „Kde vsade pozorujete na sebe fyzicke prejavy cyklistiky?“ Podla mojho skromneho nazoru, by to bolo elegantnejsie. A este by si mal sancu na krasne dlhe vlakno.

0 0
        • St1c  

nie ale clovek co zalozi taketo tri nezmyselne thready je stale rovnaky idiot:D

0 0
    • Matts.  

Trošku z matemaitiky: ročne najazdíš smiešnych 10.000 km. Máš najazdené 1.000.000 km. Koľko rokov musíš jazdiť?

(Správna odpoved = 100 rokov) Takže táraš, a ten mozol čo máš na ruke ti tlačí niekde inde.

0 0
    • Volf  

Sorry, ale prostě si nemůžu pomoct. Jen si říkám jestli to u tebe není spíš projevem nadměrný mastrubace než ježděním na kole. No a v týto souvislosti si nemůžu nevzpomenout na jednu hlášku z filmu u kterýho si nepamatuju název:

Hoň si ho, ale nemluv s ním

0 0
      • multib  

Takovou máš zkušenost?

0 0
      • Blade  

nebude to z te pi**** Kluci to chtej taky?

0 0
        • Volf  

To ne. Stáli tam dva chlápci u pisoáru. Tady to co píšeš jsem určitě neviděl:-)

0 0
          • Blade  

tak se na to ani nedivej. se z toho osypes mozny vic nez z olkycovych prispevku :-D

0 0
            • jaski  

tyk to silne pochybuju…

0 0
      • Polka  

Nebyl to nahodou „Vnitrni vesmir“? Jak mu ten druhej borec lital zmensenej v tele :-)

0 0
    • pz-km  

na takove dotazy mam sto chuti reagovat fotkou s pruvodnimi znaky cyklistiky na me sedaci partii – ale to by vetsina z vas asi nerozdechala…

0 0
      • j-c  

Treba zahajis novou serii souteznich fotek na tema „kdo ma nejvetsi mozol na zadku“

0 0
    • kaneeec  

Dejte Olkycovi ban na IP adresu, takovej blbec tu nemá co dělat. Akorát mele kraviny, zakládá milion zbytečnejch topiců a přihlašuje se přes milion jmen…

0 0
      • petebike  

a k tomu vsemu najezdi miliony km :-DDD

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce