• treatt

    Trocha prostoru pro aktuální jarní závody, než přijde Giro..

    A prosím k věci, klasické komentáře o zdopovaných feťácích sem prosím nepište..díky

    Anketa: Tak kdo vyhraje Roubaix?

    19x
    66%
    2x
    7%
    0x
    0%
    1x
    3%
    3x
    10%
    0x
    0%
    0x
    0%
    4x
    14%
    0 0
    • treatt  

      A teda jako co včera předvedl Fabian, naprosto nechápu nic..takhle se vyšťavit, sekačka v kopci a pak si kyselej stejně sám sjet na čelo, po pár minutách už zase tahat špic a na konci si ještě odjet?!?!?!?!?!?

      Nicméně velká poklona Chavanelovi, fantastický den, dal si neskutečně a jel neohroženě..

      0 0
      • duk  

        To jo, Kančelára včera řádil. Bylo fakt neuvěřitelný co tam předváděl, čuměl jsem na to jak puk.

        0 0
        • ememem  

          imho to takticky trocha pohnojil.

          0 0
          • McBlacky  

            ale co mu zbylo ke konci, kdyby to držel svěšený, tak by je ještě sjeli a je lepší rozjet spurta ve třech než se možná dobře vyvést v balíku deseti…

            0 0
          • F1  

            to je slabý slovo

            0 0
      • karliner  

        Přišlo mi, že špatně odhadl kapacitu baterie…

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Nikdo si nezasloužil vyhrát víc, než Fabian. Já seděl a řval u té televize, když dojížděli do cíle. Ke konci to už vypadalo, že mu Chavanel s Nuyensem vítězství nechají, podle těch gest. I podle spurtu to tak vypadalo, ale proč Fabian přestal před cílem šlapat jsem nepochopil.

        Každopádně jsem nechápal, co předváděl.

        Chavanel taky super výkon, kdo by to do nej řekl. Gilbert mi přijde, že má letos smůlu jak blázen, defektí v ty nejhorší možné momenty.

        Nicméně… Roubaix, doufám, že Fabian zabere a nikomu nedá šanci, i když po Flanderech to asi nebude jako loni…

        0 0
        • karliner  

          Myslím, že Peklo severu nepodcení a svůj skútr si poladí lépe, takže bych vsadil na něj. A Hincapieho do desítky.

          0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

          Zas uz se vi ze je k chyceni.

          Myslim ze zasadni problem Cancelary byl ze se nepodarilo roztrhat peloton driv. Kdyby za nim jela 10 lidi skupinka, tak se nedomluvi a nikdy ho nechyti.

          A Chavanel vepredu, to byl brilantni tah. Docela by me zajimalo, kdybyje nechytili na Kapellmuuru, jestli by zacal spolupracovat. A jestli se Cancelara nerozhod pockat, kdyz videl ze nema na to vydrzet do konce, ani setrast odpocinutyho Chavanela, a Muur nevypustil schvalne aby my zbylo na zaver.

          0 0
          • Mug  

            Na Muur měl prý křeče a tak musel zvolnit. Němečtí komentátoři spekulovali spíš o tom, že ten útok přišel možná brzo. Pozzato, ale říkal, že Cancelara útočil ve správný moment, když udělal Boonen chybu a zůstal zavřen a nemohl reagovat. V závěru možná začal sprint moc brzo, když uviděl jak se odzadu žene Boonen, kterého se asi nejvíc bál. Jinak jel neskutečně a motor má fakt silnej. Každopádně nějhezčí Ronde za posledních 5 let :)

            0 0
            • treatt  

              Tak tak, jeho únik v zásadě nevzešel z jeho iniciativy, jako první za to vzal Boonen a Fabian šel samozřejmě za ním, pak využil chvilky, kdy se Tommeke nechal zavřít, pral to dál a Boonen už ani nezkoušel předjet a pokračovat, viděl, že nemá na to, aby ho sjel. Vůbec si to Tom v závěru nepohlídal, že si nechal ujet podruhý Spartaka. Přitom závěr má prostě drtivej…

              0 0
        • treatt  

          Nad těmi gesty jsem taky přemýšlel, ale po chvíli jsem vyhodnotil, že to bylo prostě poděkování a výraz uznání mezi Sylvainem a Fabianem – prostě udělali závod, dokázali navíc ještě ujet, tak si gentlemansky vyjádřili dík a úctu. Pak už v závěru ale prostě kdo z koho. Nuyens se koukal spíš nechápavě se mi zdálo, proč jako že ty dvě paka nejedou, protože Flecha ze Sky to zezadu mocně táhnul a dělal super domestika Boonenovi :)

          Bylo mi dost líto Chavanela, že ho nejdřív nechtěně trochu zavřel Fabian a pak Nick totálka, tak byl bez šance…podle mě by Nuyense neskočil, ani kdyby měl volnou cestu, ale štvát ho to muselo hrozně, že vlastně neměl šanci se o to naplno porvat. Po takovým závodě smůla veliká a je to k nasrání teda.

          Každopádně s Tebou BjP fakt nesouhlasím, Flandry se nikomu za zásluhy ve finiši nedaj..a Fabian nepřestal šlapat, když se na to podíváš, tak zkusil nástup ze sedla, ale musel si pak po chvíli sednout a povolil, když viděl, že Nuyens jde nezadržitelně přes něj – tady bylo hodně znát, že byl prostě nevyšťavenej z úniku jako Fabian a Sylvain..

          A navíc, Riis by Nuyense asi přizabil, kdyby to Fabianovi nechal, tohle byla teda hodně sladká pomsta, opět se starý lišák smál naposled :)

          Akorát teda jedna věc – díval jsem se u Ydaha doma, má CZ Eurosport. Ty hemzy dědka, co pomalu a jistě dětinští, bych přešel. Ale jak on, tak bohužel i Pepanos mě hrozně vytáčeli, protože furt kecali i v okamžik, kdy dávali vstupy z týmovejch aut – krucinál, tam se rozhoduje o taktice, o tom, kdo pojede, kdo ne, co se bude dít a je to vůbec nedře. Nechci, aby mi nic překládali, stačilo, kdyby na těch pár sekund krucinál zavřeli pysk!!! Jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale když dávaj pokyn Quickstepu, jestli maj sjíždět nebo ne a ty dva kokosové to přehluší kydama o Treku Madone, jak je to super novej fantastickej nejvíc moderní rám, tak bych do toho kopl!

          0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

            http://www.sporza.be/…nen/1.995643

            cca 5:00 min. Nezavrel, NN jel lajnu. Chavanel uhnul moc doprava k bariere, nebo ho mozna FC trochu vytlacil, lek se a vyjel moc zpatky doleva a musel zvolnit.

            0 0
            • treatt  

              Takhle, nemyslel jsem, že by ho nějak nefair Nick zavřel, to vůbec ne, ale prostě Chavanel se dostal moc ke straně, Fabian to tam ještě zkoušel, tak se ho Chava lekl, chvilku přestal šlapat a v zásadě neměl už šanci kudy to ještě zkusit, podél bariéry těžko, prostě hotovo dvacet…

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                Imho si za to moh sam, mel mu zustat po levy strane. Jenze tam zas najel FC. Je zkratka videt ze tohle neni docela jejich parketa.

                To se to radi z gauce. Aby se nemotal gdyz je zdopovanej :)

                0 0
                • treatt  

                  Po třech kilech v nohou, půl milionech přejetejch kostkách, naprasklejch bubínkách z muurů a absorbovaných hektolitrech kyseliny mléčný…jo, z gauče jsem v tom měl jasno, obzvlášť ve zpomaleným záběru :)

                  BTW kdy už konečně někdo dobře natočí průjezd kostkama z pořádný vysokofrekvenční kamery a my se dočkáme dokonalých slow motion záběrů ?

                  0 0
                  • Hroch obojzhivelnyj  

                    Tohle v HD? ;)

                    Myslim ze ten usek u Satalic, to je velmi dobra aproximace. Jen to je treba zkusit si to ve 40+ kmph, extrapolovat na delku useku v Milovickym prostoru, vynasobit cca 25 a prolozit 200 km asfaltu. Pristi rok, mozna prijde i Karliner. :)

                    0 0
                    • treatt  

                      No, spíš jsem myslel kameru na pojezdu, co bude v super high fps režimu zabírat profíky, co to s nima dělá, s celým tělem…

                      0 0
                      • Biker jak Pes  

                        Z loňské Roubaix jsem viděl fotku Fabiana zrovna ve chvíli, kdy bylo celé kolo ve vzduchu a řetěz neskutečně zohýbaný. Mohlo by to být zajímavé, jak říkáš… :-)

                        0 0
            • treatt  

              Ty jo koukám na to znovu, na ten zpomalenej záběr, sakra to byl smolnej dojezd pro Chavanela! Udělal chybičku, že jel chvíli za Cancellarou, i když Nuyens už byl víc vepředu – kdyby šel rovnou za ním, Fabian by ho nezpomalil a mohlo to být ještě vypjatější…takhle fakt škoda, že do toho nemohl dát všechno..

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                Pral bych mu to.

                0 0
                • treatt  

                  Jako co si budem nalhávat, Nuyens jel výborně, ale hrozně jsem doufal, že to dá Sylvain nebo Fabian :)

                  0 0
              • treatt  

                Tak jen pro zajímavost, viděl jsem rozhovor s Boonenem, říkal, že kdyby býval nejen Sylvain za Fabianem, nespolehl, že Fabian je prostě nejsilnější a namísto toho šel rovnou na zadní kolo Nuyense, tak by to podle něj stopro vyhrál, protože by Nicka ještě dokázal skočit..

                0 0
                • funkatron  

                  kukam na tu vetu ale nejak ju nemozem pochopit :D

                  0 0
                  • treatt  

                    Tak jen pro zajímavost, viděl jsem rozhovor s Boonenem, říkal, že kdyby býval nejeL Sylvain za Fabianem, nespolehl SE, že Fabian je prostě nejsilnější a namísto toho šel rovnou na zadní kolo Nuyense, tak by to podle něj stopro vyhrál, protože by Nicka ještě dokázal skočit..

                    Psal jsem rychle, dva překlepy :)

                    Jednoduše si Boonen myslí, že kdyby Chavanel nejel za Cancellarou, ale ve sprintu šel okamžitě za Nuyense, tak by Nuyense ještě předjel a vyhrál by Flandry

                    0 0
                  • McBlacky  

                    „nejen“ mělo být „nejel“

                    0 0
          • treatt  

            Jo a ještě jeden člověk mě odrovnal – nevím bohužel, o koho přesně šlo, to bylo jediný, co jsem nepostřehl a co bych uvítal od komentátora, který to ovšem ignoroval :) (mimochodem stejně jako fakt, že bude Cancellara prostě sjet, to vůbec nezaznamenali s Pepanosem ani jeden, což jsem už fakt koukal..) Nejsem si jistý, jestli to byl Dominic Klemme nebo Tom Stamsnijder nebo Martin Martnesen? Ale myslím, že Dominic – ve chvíli, kdy to začalo zavánět průserem a bylo odjeto už dost lidí, Boom, Hagen, Chavanel a spol, náskok narůstal, tak místo toho, aby se peloton rozjel, tak to vepředu betonoval Quick step. Tož Leopard poslal jedinýho řízka na špic a ten to začal bombit – rovina, výjezdíček, rovina, furt špic jen a jen on a náskok padal dolů každou minutou! Kostky, stále on, za kostkama furt on – z minuty sám udělal 9 sekund, přestože vepředu se zrovna moc nekotvilo..pak teda nedobrzdil a balík to hodně zpomalilo, ale to byla dobrý Voightovina teda…

            0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Uz jsem to vlakno chtel zalozit, jsem si rika ze by to tu fakt nikdo nesledoval?

      Chavanel famozni. Cancelara mimo kategorie. Usporadali na nej parforsni hon a ustvali ho jak srnce, ale stejne to skoro dal (nedrzi se obvykle ve spurtu za oblouky?).

      Muze Roubaix vubec mit v nedeli stejny grady jako Flandry?-vloni to u me teda Flandry vyhraly. Bude Cancelara stejne dominantni jako vloni nebo Boonen predloni, kdyz za nim padali jezdci jako mouchy? Nebo uz vi jak na nej?

      Ale stejne se tesim jako maly hrose.

      0 0
    • bagr  

      Zdopovany fetaci!

      0 0
    • MlokCZ  

      Díky za připomenutí, nějak jsem vůbec nesledoval co a kdy se jede a že Giro je zatím daleko.

      Na Paříš->Roubaix se rád mrknu, teď aspoň už vím, že se jede v neděli a dám si to nahrát (v době přímého přenosu budu nejspíš na kole).

      0 0
    • treatt  

      Jen tak mimochodem, jedna milá reklama

      0 0
    • karliner  

      Tak včerejší Peklo severu mi Bakalář otrávil svým „komentářem“ natolik, že jsem radši pucoval kolo…

      0 0
      • McBlacky  

        a že to bylo peklo! Já to dával jen na PC a jen chvilky. Celý den jsme makali na bytě.

        0 0
        • treatt  

          Peklo to teda bylo, aby si všichni dali sanatorium na pobřeží oceánu, aby si vyprali plíce..maso velký teda. Crashe hodně přísný, Chavanel hodně tvrdá maska, toho mi bylo líto.

          Jinak co tomu říkáte celkově? Možná je z celkovýho pohledu velká škoda, že Boonen měl smolnej den, jeho aktivní pojetí by to mohlo trochu rozhejbat. Protože na jednu stranu, tohle vychcaný čekání na akci Spartaka a boj o to mu uviset a vyvést se je docela trpký. I když teda chápu, že Thor nechtěl jet, když měl vepředu Summerena, ale to je mám pocit bullshit, byla to podle mě týmová strategie číslo tři až čtyři a sami u Garminu nemohli věřit, že by to Johan mohl dovézt až do cíle. Takže perfektní záminka k tomu, aby Thor Fabianovi ani nešlápl. A že byl tentokrát ve velký formě, měl jsem z něj hodně dobrej pocit, jel neskutečně lehce a držel si Fabiana naprosto bez problémů na těch sekcích pavé. Ballan zas zaslouží uznání za to, jak se vždycky kousal a docvakl si je.

          V podstatě chápu ostatní, Ballana (zvlášť, když musel bejt pořádně kyselej pokaždý, když se se zaťatejma zubama na ty dva vrátil), Flechu, Booma a spol., ti byli rádi, že visí a v podstatě chápu i taktiku Hushovda, protože ví, že na Cancellaru prostě nemá a je v zásadě jen otázka času, kdy ho odpáře, jakmile bude chvíli jet aktivně i on. Na druhou stranu je tohle takový vychcánkovský, prostě skupina nejsilnějších nedělá pro jistotu nic, jen si seděj v háku a čekaj, že je poveze Fabian. Betonárka a ukaž se. Nevím, takový divný to pak je..Jako strašně jsem fandil Summerenovi, aby to už dovezl, životní úspěch pro dříče, co normálně nosí vodu hvězdám, tomu musím držet palce. Stejně jako parádní Estonec, takovej mladík a rval se do konce neskutečně, skvělej výkon! Ale je to ve finále takový divný. Prostě stejně všichni vidí, že Fabian je nejlepší, přesto nevyhrál a zůstává pocit, že si to vlastně ti nejsilnější vůbec nerozdali, že se doopravdy nezávodilo, protože to betonovali takticky..takže trochu rozporuplný..

          A mimochodem, Johan jel posledních 5km na prázdný galusce, takže dvojnásobná paráda…

          0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  
            • Ballan se vyjadril ze si mysli ze si zaslouzil bednu. Za co proboha, zedokazal uviset???
            • Cancelara si prohral Flandry a/nebo Roubaix na E3 pred 14 dny, kdeze vsech udelal figuriny. Dal vsem tyden cas promyslet strategii. Nebyt toho,myslim ze minimalne na Flandrech by mel vetsi sanci na otevrenejsi zavod. Neboze by chtel vyslat zpravu, jak ujedu je konec, zavodite o 2 plac, ani tonezkousejte? Az na BMC mu to skoro proslo.
            • Fabian je buh, ale ne vsemocny. Leopard si nemuze myslet ze ma sanci kdyzzustane po 200km uplne sam. Je to zkratka kolektivni sport. I kdyz se mu tonakonec skoro povedlo, ujet o kilometr driv by to mozna dal.
            • Boonena fakt skoda, QS nikoho vpredu nemel, tak by si moh s Cancelaroupomoci.
            • A vitezi to prejem urcite vsichni. Popelku ma kazdy rad.
            0 0
            • treatt  

              Jako jak jsem řekl, Ballan se srdnatě rval, aby se vždycky docvakl, ale vždyť to ani sám ani jednou nezkusil, nepotáhl, jen se vezl nebo si to dotahoval…

              No jo, Fabian chtěl možná získat psychickou převahu, aby zasel ostatním do hlavy, že jak za to vezme, můžou se na to vykvajznout a jít domů. Ale trochu se to otočilo proti němu. V zásadě ho zlikvidovalo, že tam zůstal z týmu sám a nikdo mu nebyl k ruce. Mnoho psů, zajícova smrt holt no..

              Jako BMC to tam vzalo do rukou dobře, ale na to, kolik tam měli v závěru lidí, z toho nakonec nevytřískali vůbec nic, tak spokojený bejt nemůžou…

              No a Fabian a závěr. Já myslím, že dřív ujet nemohl, na rovině prostě ujet nešlo, tam si to pohlídali, na kostkách Thora nesetřásl a Ballan se dokázal dotáhnout v zápětí. Prostě mse musel spolehnout na ten, sice malej, ale kopeček, protože tam to prostě rozerval na sílu a byl to jedinej okamžik, kdy ostatní už to nedali. To by prostě takovejhle kopeček musel přijít o kilák dřív a pak by kolem nešťastnýho Johana jenom profrčel a zamával mu z vlaku..

              0 0
              • McBlacky  

                taktika favoritů: sám nemám šanci, ale alespon nevyhraje Cancellara, je fakt hrubá.

                tiskový vyjádření šéfa Garminu taky libovka. Se naparuje jak to měli takticky na háku a jak jsou bomba team a přitom to byla jen nehorázná haluz, kdy jejich nejsilnější jezdec neměl koule na to se porvat o místo na bedně. Radši Sumeren první než on druhej, to je rozhodně volba.

                Fabian jak si v závěru skočil 5 jezdců, ten musel jet vzteky bez sebe.

                0 0
                • treatt  

                  Dobře napsáno!

                  Jinak máš link na tu tiskovku? To jsem neviděl..

                  0 0
                • treatt  

                  Akorát doplněk. Jonathan má pravu, Cervelo to mělo opravdu skvěle takticky rozjetý. Dva lidi vpředu, co měli šanci z tý grupy ujet, kdyby je měli sjet, tak by odcouvali a Thor by měl rázem 3 domestiky k ruce, nebo to takhle mohli zkusit. Díky tomu Thor měl pádný důvod jenom viset na zadním kole Fabiana, tomu, stejně jako nám, se to sice nemuselo líbit, ale jak praví klasik, nemusí se nám to líbit, můžeme s tím dokonce nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co s tím můžeme dělat. :)

                  0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        Ja si na Seana Kellyho nestezuju, ale jak byl ten stream ke konci cim dal trhanejsi, tak bych bral iBakalare. Jsem pochopil ze tomu dodava takovy dada rozmer.

        0 0
        • McBlacky  

          tj stream ke konci slabota :/ kdybych měl čas na celý Roubaix tak ty 4USD Eurosportu klidně dám za garantovanej

          0 0
        • treatt  

          Akorát si člověk musí zvyknout na ten jeho přízvuk :)

          0 0
      • ememem  

        som to pozeral len vecer zo zaznamu ale ten je uz fakt nacisto mimo, nemal ani paru kde je kto, kto je kto, jaky je stav, kdo je vskupine atd. furt len nieco blabotal a vzapati zistil ze sa pomylil tak tam radsej vsunul kecy jak mu kamos z malorky napisal sms-ku apod. no bola to fakt hroza. uz by mali kopnut do riti, keby nebol pri nom padrnos ktory to po nom obcas napravil tak ten idiot snad ani nevie aky pretek komentuje. docela som sa vyhybal nejakemu pindaniiu na jeho komentovanie ale vcera to bol fakt des a hroza. najhorsie je ze v zazname sa neda iny komentar vybrat.

        0 0
        • treatt  

          To jo, sms z Mallorky fakt nejvíc :-D

          Jinak tentokrát tam nebyl Pepanos, protože byl s jeho klukem na fotbalovým utkání :) měl tam nějakýho cyklokrosaře, když jsem ho ještě poslouchal, tak nebyl jmenován, ale podle toho, jak se bavili o jeho programu závodů bych tipoval Šimona jr..

          Ale je tada fakt, že tentokát mi přišla hodně slabá celá televizní crew – počínaje vrtulníkem, ten místo toho, aby poskytl přehled, ze zásady zabíral v detailu jednoho jezdce, max. dva, takže si člověk neudělal vůbec žádnou představu o odstupech, motorky dokázaly dokonce zazdít útok Fabiana a jako být jezdcema, tak jim dám přes držku. Sice teda je pěkná snaha o co nejlepší záběr, ale že první jezdec už má těsně před sebou takovej oblak prachu, že mu skoro není vidět kolo, to je celkem hustý. A teda režie celkově dost nezvládala, časomíra byla evidentně naprosto mimo, půl minuty tam skákaly chvilku sem, chvilku tam, nešlo se spolehnout na grafiku, čas, ani nedávali přehledné záběry ze vzduchu..takže upřímně řečeno, místy tam byly okamžiky, kdy fakt nebylo poznat nic, aniž bych se jakkoli zastával Bakyho.

          Mimochodem perlička, na ofiko stránkách pořadatele, ASO, figuroval v úniku až do konce Lars Boom, přestože jel krom jednoho pokusu celou dobu hezky ve skupině s Cancellarou…

          A teda konec z pohledu režiséra prokaučovanej totál, jako záběry na vykašenýho Summerena fajn, ale že člověk nevěděl do poslední chvíle, co se děje za ním, je docela šlendrián. Johan se i na oválu furt mačkal a přitom nebylo vidět, jestli Fabian a spol už jsou na oválu nebo co se děje…neskutečně blbá práce, nechápal jsem. A že frantíci maj z Tour a spol zkušenosti velký, tohle bych nečekal..

          0 0
          • MlokCZ  

            Byl to opravdu Šimůnek mladší. A letos byl i horší přenos. Loni byl nativně v HD, letos ne. I když kvalita pořád velmi slušná, oproti třeba Vueltě o třídu lepší.

            Loni nativně v HD to ale byla malina.

            Bakalář mi až tak moc nevadí i přes to, co občas plácá. Občas se aspoň zasměju.

            0 0
            • ememem  

              ok, tak simuner jr., nejak som sa tiez splietol :-) co nic nemeni na tom ze mr. bakalar nemal ani paru kto je kto a simunek ho doplnal a opravoval co je dost smutne. brebty typu „nooo, eeee, blee, kdopak to tam vepredu je, ti dva, si nemuzu vzpomenout jak se to jmenujou…“ a simunek doplni mena uz neni ani na smiech.

              0 0
      • treatt  

        No, tak to se nedivím…jsem donutil Ydaha přepnout na anglickej..i to je na hony vzdáleno od francouzské verze, ale dědula je fakt nářez..jeho sms od kamaráda z Mallorky byla fakt hřeb do rakve…

        0 0
    • vitan  

      V nedeli jsem vyrazil brzno rano na kolo a diky tomu jsem stihl poslednich cca 80km.

      Toho prachu bylo neskutecne-» celkem dost jezdcu mavali na motorky at si poodjedou a neprasim jim primo do plic:)

      Celkove ten prenos byl zmateny-» neukazovali kdo a v jake skupince jsou atd, coz s detailnim zaberem na jednoho jezdce, kdy jinde se zrovna skupinka trha opravdu nepotesi..:(

      Misto Bakalare se divam na portugalsky eurosport-» tam jsou 3manici a chlamou se vlastnim vtipum, takze vsude chleba o dvou kurkach:)

      Zavod jinak paradni.

      Skoda Boonena-» defekt + byt zkosen na kostkach je fakt na rucnik…:-/

      Laars B. -» tak nejak jsem se zasnil a treba uz pristi rok budeme fandit Stybymu..:-)

      0 0
      • treatt  

        Lars…hm, zajímavá představa o Štybym :) uvidíme :)

        Ale jinak pobavila bitka Booma s Flechou o místo za Thorem :)

        0 0
        • vitan  

          jet za thorem je jak slapat za padrnosem nebo kamionem;)

          0 0
        • karliner  

          No a to byl třeba moment, kterého si všiml ten, kdo se o silniční cyklistiku zajímá detailněji, ten kdo se tolik neorientuje slyšel Bakalářovo eeeeee, bleeeeeee, copak se to tam dějeeeeee…

          0 0
        • karliner  

          No a to byl třeba moment, kterého si všiml ten, kdo se o silniční cyklistiku zajímá detailněji, ten kdo se tolik neorientuje slyšel Bakalářovo eeeeee, bleeeeeee, copak se to tam dějeeeeee…

          0 0
    • McBlacky  

      http://www.steephill.tv/…rs/youtube3/?…

      zpomalené záběry jízdy po pavé. Práce svalů, deformace pneu i makro práce drátů při setkání s kostkou. Škoda, že to není pro více výpletů. Vysoký karbony by mě zajímaly

      0 0
      • treatt  

        Dobrýýýý, řeknu si a mám to :) Blacky, ještě jedna věc teda, hodilo by se mi získat tak mega a půl ;)

        0 0
      • ememem  

        a poniektori aj „bez sedla:“http://­www.sporza.be/cm/spor­za/videozone/MG_op­vallend/1.1000639"

        0 0
      • Biker jak Pes  

        To je super!

        0 0
    • treatt  

      Tak zítra je tu Fleche Wallonne a je jí brutální Mur de Huy!

      Cadel letos neobhajuje kvůli zranění, máme tu ale favority jako Schleci, Contador, Igor Anton, S. Sanchez, super silná Kaťuša s Rodriguezem, Ivanove, Kolobněvem a DiLucou, Cunego, Basso, Gilbert a Van Den Broeck z Omegy, Vino, Gesink, L.L. Sanchez, Gerrans a Lövkvist, Hesjedal a Vande Velde, Horner, Devolder…no, bude to velký :)

      0 0
      • treatt  

        Takže zbývá otázka do tipovačky, kdo to dá?

        Nevíc favorizovaný je Rodriguez a toho bude asi těžké porazit. Contador by teoreticky ještě neměl být zcela fit po nachlazení, po minulém roce ale už zná mnohem lépe tenhle šílený Mur (v roce 2010 zaútočil příliš brzy a nechal se přejet Kadelem a Joaquimem), ze hry určitě není ani Andy Schleck, ten se bude chtít ukázat, Cunego na mě zatím nedělá moc dobrý dojem, uvidíme, co Basso..pro Gilberta to už je asi moc prudký a dlouhý…

        0 0
        • karliner  

          S Rodriguezem bych i souhlasil jako s jedním z favoritů, u Contadora vše závisí na tom, jestli mu kámoši stačí dovézt dostatek telecích steaků, Italům nevěřím, ti už ladí na Giro, Sammyho Sancheze bych také viděl do desítky, u Omegy je řada na VandenBroeckovi, Vino předvede maximálně nějaký zběsilý útok, aby pak skončil hluboko v poli.

          Karlinerovy tipy: Andy Schleck a veterány zcela jistě vyhraje Chris Horner… ;-)

          0 0
          • treatt  

            Chris to zcela jistě nevyhraje, když nestartuje :) bohužel ani druhej dědek od nich, Andy Klöden..

            0 0
        • McBlacky  

          po tom jak si to Andy jel v závěru na Amstelu bych mu i věřil.

          Otázka je jestli se chce takhle profláknout a mít pak zabité další závody, nebo si to vychutná až v neděli.

          0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

          V nedeli vypadal Gilbert moc dobre… Ale asi je to fakt moc kopec. Ja bych rek bedna Andy Schleck, Contador, Rodriguez , nevim v jakym poradi Gilbert do 10. Frank S, Vino nebo mozna Basso zkusi ujet pred koncem, ale nedaji to.. Pral bych to Andymu, ale nevim nevim.

          0 0
          • treatt  

            Tak tak, Gilbert vypadal zatraceně dobře, ale Amstel dal i minulej rok a pak na Huy dojížděl šestej tuším..jako na první desítku stopro, myslím, že i na pětku, ale na vítězství asi ne, je to přeci jen už dlouhej a extrémní kopec..i když fazónu má velikou, to je pravda..sakra a přál bych mu to..

            Jinak to vidím stejně jako Ty s tím, že největší výbušnost má prostě Rodriguez..

            Jinak na top ten je tam pár lidí, co by určitě mohli, Gerrans, Lövkvist, Anton, John Gadret, Moncoutie, Fedrigo, Ivanov, Sergio Paulinho, Gesink, Barredo, Rajdr Hesjedal, Le Mevel, Fuglsang, do desítky asi i Cunego, Jose Rojas, proč ne Egoi Martinez, Nocentini, David Le Lay..

            Zkoušet to určitě bude BMC, když nemaj Kadela, Van Avermaet by měl možná šanci poodjet, ale nemyslím, že by to mohl dovézt až nahoru..

            No už se těším :)

            0 0
            • karliner  

              Já teda nevim, co všichni mají s dlouhým a extrémním kopcem.

              Podle délky a průměrného sklonu je to velmi srovnatelné s Nerudovkou z Malostranského náměstí na Malovanku…

              To mi pro pojízdné laboratoře nepřijde jako nějakej extrém, i když v rámci Belgie to asi extrémní velehora je :-)

              0 0
              • treatt  

                No tak ono jde spíš o to, že to je prostě dost prudký a v tý kudle, kde chce vyhrát 50 leaderů a spoluleadrů se prostě prosadí jen top puncherský typy čistokrevných vrchařů..

                0 0
                • McBlacky  

                  zítra toho v práci hodně uděláme co :)

                  0 0
                  • treatt  

                    Karliner měl vysloveně mazanej nápad si vyhlásit home office v Kormidle :)

                    0 0
                  • Hroch obojzhivelnyj  

                    No ja nevim, to nejsou Flandry nebo Roubaix kde je to zajimavy posledni hodinu a pul nebo dve, tady zas pojede pulka baliku pod kopec, a uvidi se nakonec kdo je nejvetsi zvire (asi Contaminador, jak tak o tom premyslim). Maximalne jestli to nekdo zkusi chvili pred koncem.

                    0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              Bravo Gilbert! Na 300m o parnik, a jeste mel cas si to uzit!

              0 0
    • treatt  

      Jinak zajímavé věci se dějí i na Giro del Trentino:

      První etapa, individual časovka 13km – první Klöden, druhej Popovych, třetí Machado – všichni z Radioshack!!! Klöden získal 10" na Nibaliho, 26" na Scarponiho, 27" na Kreuzigera..tak to je den teda pro Rádia…

      0 0
      • McBlacky  

        Kloden to zabil na ITT už v Baskicku, jede mu to :)

        0 0
        • treatt  

          Na starý kolena dobrý, že by ještě někde dal bednu na velkým etapáku? :) přál bych mu to

          0 0
      • Mug  

        Dle Cyclingnews byl druhej Adriano Malori (Ita) Lampre – ISD o sekundu za Klödenem. Popovych byl „až“ 10.

        0 0
        • treatt  

          Tak nevím, tohle vyhodili na ofiko stránkách na live tickeru..nekon­troval jsem to pak už..

          0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        A na koho vsazite celkove? U me Nibali= jestli to nepojme treningove.

        Roman jako obvykle= par vterin tuhle, par vterin tamhle, nikdy ne moc ale na bednu asi ne. Navic se zas tvari ze vypousti…

        0 0
        • karliner  

          Asi ladí formu na Giro a doufejme že ho tam ve druhém týdnu neskolí jeho obvyklé žaludeční problémy. Dle mého má letos rozhodující sezónu, jestli s ním ještě někdo bude počítat jako s potenciálním lídrem nebo se zařadí do kolonky „supergregario“ pro velké etapáky.

          0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

            Pripada mi ze roli supergregaria se RK uziva nejvic = viz Vuelta vloni a predloni. Zadnej velkej stres, maknout si posledniho pul kopce a kdyz za to velky kluci zacnout brat, tak ma padla.

            0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              Hmm tak prekvapive nevydrzel v 1. grupe… Aby nakonec na Giru nebyl lidrem Kiserlovski.

              0 0
              • karliner  

                No, taky mne to napadlo :-(, že zase RK mohl být „spolukapitánem“.

                0 0
              • treatt  

                Aha, já se včera už nedíval, tak jsem ani nevěděl, že rupnul Andreas..

                Popravdě, jestli Roman nepojede, aby nakonec nepřevzal roli nejlepšího Paolo Tiralongo v Astaně. Vrchař je to exkluzivní, v časovkách ztratí, ale kdyby nemusel pracovat a následně si vystupovat, tak by s nejlepšími mohl vydržet hodně dlouho..

                Nerad sejčkuju, ale já to s Romanem vidím blbě. Přál bych mu to, i pro mě je paráda vidět Čecha, když se drží na Tour de France po boku Lance a spol., ale prostě se obávám, že ho nynější tlak na výsledek zahubí. Rupne první dva dny v kopcích, vyhlásí, že už nejede na výsledek a stejně se mu nepovede urvat ani etapu a může se pomalu začít rozhlížet, jestli ho vezmou dělat domestika zpátky Nibalimu nebo někomu jinýmu..

                0 0
                • treatt  

                  „Najednou mě začaly chytat křeče a trochu jsem tam zůstal, což mě mrzí. Ta skupina byla poměrně velká a myslel jsem si, že s nejlepšími vydržím. Bohužel to nevyšlo. Jak začali nastupovat Scarponi a Sella, zničilo mě to,“ řekl Roman.

                  Z toho, že ztratil, však nedělal přehnané závěry. „Já potřebuji být v top kondici na Giro, které začíná skoro za dvacet dní. Směrem k Giru je určitě dobré, že od nás byli vpředu Masciarelli, Kiserlovski i Tiralongo. Já věřím, že se tady dobře rozjedu a není vyloučeno, že zítra to bude úplně jiné. Těžký cílový kopec, který měří deset kilometrů a má osm procent, se jede hned dvakrát, takže to bude zajímavé,“ přiznal.

                  Každopádně oproti plánu se v neděli objeví na Lutychu! Následně je v programu Romandie (26/4 – 5/1), pak už Giro..

                  0 0
                  • Marskatin  

                    což zní mému uchu takhle: všichni domestici disponují momentálně lepší formou než lídr

                    Ono je chystat se na jeden vrchol sezony nebezpečné. Armstrong to tak sice praktikoval, ale taky tour vyhrával. Jak se ten jeden závod nepovede, tak je celá sezona v …

                    0 0
                  • treatt  

                    Roman ke svému vystoupení na Trentinu: „Last stage of GiroTrentino,is bad to see me drop from bunch,but for Giro d'Italia I will be ready!I need only to race in this moment!“

                    0 0
                    • Hroch obojzhivelnyj  

                      OHO!

                      Kreuziger claims final stage

                      Roman Kreuziger (Astana) outsprinted Emanuele Sella (Androni Giocattoli) to win the final stage.

                      0 0
                • Hroch obojzhivelnyj  

                  Nechame se prekvapit, ale taky mam obavy.

                  BTW RK ma nakonec jet v nedeli L-B-L, domestika Vinovi.

                  0 0
                • Marskatin  

                  Tak nějak to vidím taky. Myslím, že elitné domestik mu vyhovuje. Přece jen se dobře poslouchá, jaký je to úspěch dojet desítce na Grandtour a ještě navíc jako domestik, a spekuluje se kam by to mohl dotáhnout jako lídr. Horší, když to pak má jako lídr dokázat a ukáže se, že jako lídr nezajede ani tolik jako elitní domestik.

                  Kéž se pletem a uvidíme ho na bedně, já bych si to přál a fandím mu. Jen mám z jeho závodění takový rozporuplný pocit. Takový profesorský, pasívní. Dojíždět kousek za nejlepšíma a ve výsledku člověk může vyhrát aniž by se prosadil výrazněji byť jediné etapě.Takový neviditelný.

                  0 0
                • ememem  

                  mam rovnaky nazor ale nemal bych odvahu to sem napisat…

                  0 0
              • treatt  

                Hm, tak Kiserlovski asi leader pro Giro dost pravděpodobně nebude…během tohoto děsivého crashe na Paris-Nice, kde se smotal pod náklaďák, si pochroumal záda. RTG nic neprokázal, ale stále se mu s tím vlekly problémy. Při TT na Romandii předevčírem měl hodně velké bolesti a Cétéčko odhalilo, že má prasklý obratel..

                Takže je teď napranej lékama proti bolesti, aby vůbec mohl spát, jinak ale dál trénuje a musí se vyhýbat pádům, proto odstoupil z Romandie..

                ..tvrdý profesionální chlebíček..

                0 0
                • Hroch obojzhivelnyj  

                  IMHO nepojede, tak brutalni zavod jako je letosni Giro se neda jet kdyz nebude na 100%.

                  0 0
                  • treatt  

                    Hm, Sastre byl s Menchovem a zbytkem týmu na rekognoskaci terénu v Dolomitech a podle Carlose to je nejtěžší GT, co kdy jel..

                    Jinak Zoncolan už je známý, ale tvrdý prý bude i Monte Crostis, který mu předchází – hlavně sjezd z něj je hodně klikatý, úzký, se špatným asfaltem, budou tady hrozit pády a bude velmi těžké se občerstvovat před Zoncolanem..vůbec bude letos zásadní, kdo se bude umět celou dobu ideálně stravovat a pít..

                    0 0
                    • ememem  

                      som si to pre srandu vcera pozeral a je to fakt brutal, kam sa hrabe tdf.

                      inak som si pred par dnami volakde cital o zaciatkoch gira a tdf a tiez to nebola uplna sranda. etapy okolo 400km po cestach oproti ktorym dnesne „radwege“ su dialnice na zeleznych „bicykloch“ bez prehadzovaciek slapat obden 15 hodin slapat pocas vyse dvoch tyzdnov…fesaci boli docela tvrdasi.

                      0 0
                      • Biker jak Pes  

                        No, ale v době 400km dlouhých etap mělo TdF třeba 5 etap a mezi nimi bylo několik dní volno. Ale i tak, tím rozhodně nechci snižovat jejich výkon. :-)

                        0 0
                        • ememem  

                          8 az 9 dva dni volna vynimocne, povacsine obden. teda ako hadat sa nebudem, len co som cital.

                          0 0
                      • MlokCZ  

                        To se těžko srovnává. Obojí je hrozně těžké. Dříve to bylo mnohem delší v kuse, teď se zase pálí v těžkých výjezdech neskutečný tempo.

                        0 0
                      • MlokCZ  

                        Jinak TdF hrozně těží z toho, že je to nejprestižnější závod a podle toho to vypadá a má spoustu detailů nejlépe promakaných (i třeba jen ten přenos je vždy výrazně lepší než na Giru, o Vueltě raději ani nemluvě).

                        Co se týká trati, tak mi ale přišlo, že TdF byla vždy nejlehčí. Na Giru i Vueltě je vždy mnohem více mnohem prudších kopců. I když zase na TdF jsou těžké svojí délkou (i když je délka také náročný faktor, tak se to ale v těch mírnějších mnohem méně trhá a je to méně zajímavé pro diváka).

                        0 0
                    • Hroch obojzhivelnyj  

                      AC tvrdi to same

                      A ze Crostis je nadherny misto- na barbecue :)

                      0 0
        • treatt  

          Právě, Nibali by se mohl teoreticky „jen“ ladit na Giro, tak co starej lišák Klöden, že by si udělal radost? :)

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Klöden letos překvapuje, už jsem myslel, že patří do starého železa, ale na staré roky slušně dozrál. :-)

            0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

            No koupil vcera 6 minut, to mu asi radost neudelalo.

            0 0
            • McBlacky  

              Roman si taky nechal naložit. V druhým balíčku +1,11

              0 0
            • treatt  

              Tak Andrease prý doběhla nemoc :/ to je fakt smůla..

              0 0
              • treatt  

                Hm, tak dnes už Andreas na start nenastoupil, nachlazení…

                Jinak teda musím říct, že Scarponi vypadá ve velké formě, nevím, jestli od něj čekat vítězství, většinou mu chybí přeci jen vytrvalost v té šílené kumulované zátěži třítýdenního etapáku, ale velké věci na Giro bychom od něho vidět mohli..

                0 0
    • treatt  

      Tak co neděle? Vyhraje Gilbert nebo Gilbert? :)

      0 0
      • ememem  

        by som si dovolil po dnesku rypnut ze vyhrava nejak moc ricco…

        0 0
        • treatt  

          Ne, tak nakonec Gilbert :)

          0 0
          • ememem  

            som to myslel tak ze gilbert vyhrava tie klasiky jednu za druhou nejak moc lahko…proste az moc s prehladom. v kontexte toho ze sa zas v cyklistike otvara zopar kostlivcov (ballan, cunego, dokopy vraj cez 30 ludi) tak som si dovolil rypnut :-)

            0 0
          • karliner  

            Asi měl loňský Cancellarovo kolo…

            0 0
    • treatt  

      Tak stále ještě padají kostlivci ze skříně v rámci vyšetřování Dr. Ferrariho – tentokrát italský národní šampion Giovanni Visconti (Farnese Vini-Neri Sottoli), jeho spolujezdec Diego Caccia a Morris Possoni (Team Sky) jsou podezřelí, že byli zapojeni do sítě spolupráce s dopingovým mágem..

      Vyšetřování v Itálii je prováděno s americkým vyšetřovatelem Jeffem Novitzkym, který jde aktuálně po Lanci Armstrongovi a jeho éře v US Postal

      Visconti měl být leadr týmu Farnese Vini pro Giro d´Italia, Possoni měl jet taktéž Giro a blížící se Romandii, oba týmy zatím čekají na výsledky vyšetřování

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Tak Roman dneska poprvé letos vyhrál! Dobře on, abych řekl pravdu, tak jsem to Giro viděl hodně černě, nakonec to s ním nebude tak špatné… :-)

      0 0
      • raceman  

        nebylo by videjko? nak to nesleduju :-)

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Já se nedívám vůbec, jediné závody, které jsem viděl byly Flandry a Roubaix a to navíc ještě posledních pár km.

          Díky bohu za treatta, jinak bych byl úplně ztracen… :-)

          0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        Taky tak, ale pak jsem si precet report a nevim nevim jak moc se da usuzovat. Neujel v poslednim kopci, ale 120 km pred cilem, pod kopcem meli 4 minuty a Scarponimu velmi vyhovovalo aby je uplne nedojeli, kvuli bonusum.

        Budeme doufat, kazdopadne Kiserlovski, Masciareli a Tiralongo jeli moc dobre, tak snad aspon bude mit silny tym.

        0 0
        • treatt  

          Tak tak..je sice fajn, že si zvedl sebevědomí vítězstvím..A­LE..to, že mohl dovézt únik znamená jediné – už se ho nikdo nebál jako hrozbu pro celkové pořadí, tedy nepotvrdil roli spolufavorita a že ho nechali dojet, protože to pro Scarponiho bylo výhodné…takže bych to nepřeceňoval, i když je to dobře pro něj, o tom žádná..

          0 0
          • McBlacky  

            přesně. Na GT když na to favorit nemá, tak si někde nechá krutě nadělit, aby pak v druhé polovině alespoň hrdinně urval etapu. Loni měl tuhle taktiku i LA, ale nevyšla. Favorita se kterým se počítá do úniku peloton nepustí :)

            0 0
        • karliner  

          Už jsem někde četl, že Kiserlovski se vyjádřil ve smyslu, že první týden se Giro pojede na Romana a pak že se uvidí, kdo na tom bude nejlépe…

          0 0
          • McBlacky  

            v pátek 13/5 by mohlo být jasno.

            Letošní Giro má 7 poctivých up hill dojezdů + časovka 24.

            Nepamatuju si, že by nějaká GT měla víc.

            0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              V patek asi jeste ne, ale v nedeli urcite.

              0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              No ty krasko, az ted jsem si prosel profily…od 13 etapy dal to je nelidske. 3 dojezdy na kopec, den volno, horska casovka, dojezd na kopec, stredni hory, 2×dojezd na kopec, zaverecna casovka.

              Letos si asi bodovaci dres neodveze sprinter…

              0 0
              • MlokCZ  

                Parádní trasa. Nejen hodně dojezdů na těžkém kopci, ale i horská časovka a ještě těžké etapy na konci a závěr časovka, takže nemusí být rozhodnuto do poslední chvíle.

                0 0
    • Biker jak Pes  

      Tak to vypadá, že Roman je na tom letos opravdu dobře. Před chvílí 4. na L-B-L. Dobře on!

      Andy s Frankem taky zajímvé, ale Gilbert si letos na klasikách dělá co chce. Neuvěřitelné jakou má letos formu…

      0 0
      • Fuglsang  

        Co se stalo Vinovi? Koukam ze byl az 32. a to mel jet naplno a Roman mu mel jenom delat domestika..

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Netuším, tuhle zprávu jsem si jenom přečetl na roadcycling :-D

          0 0
        • JT21cz  

          Nekde cca. (kolem 20 km) v poslednim kopci mu spadl řetěz a bral si kolo od cloveka z tymu, mezi tim mu vsichni ujeli. Kolo bral tusim od Grivka, ten novy ram, sam jel na starem.

          0 0
    • treatt  

      Hm, tak nějaká data pro zajímavost, kdo má doma trenažér s měřičem výkonu..

      Včerejší etapu Romandie projel v grupettu Taylor Phinney, supernadějný mladíček a úřadující US TT champion, průměrným výkonem 330W. Po dobu 5ti hodin…

      0 0
      • McBlacky  

        záleží na profilu trati a jeho váze.

        pro mě by AVG 330W byla kurevská makačka uviset hodinu :)

        0 0
      • karliner  

        Ještě by bylo fair uvést, kolik litrů EPO spotřeboval v přípravě a kolik baků měsíčně utratí za „potravinové doplňky“.

        0 0
        • McBlacky  

          ted koukám, že má 82kg a 193cm

          330w je u něj 4,02 w/kg. To zase není takový peklo na GT profíka.

          U Cunega už by to byla jiná rychta :)

          0 0
    • treatt  

      No, tak zajímavé zvěsti prosakují z týmu letošního krále klasik, Omega-Lotto..údajně by se měla stáj rozštěpit, licenci drží majitel Omega Pharma. Lotto tak už v zákulisí dělalo tanečky s FDJ, aby se spojili, ale prý to není možné, protože by tak bylo najednou příliš mnoho jezdců s platnou smlouvou…

      0 0
    • treatt  

      Aj, tak další z jezdců, co odpadá na Giro. Daniele Benatti si včera na Romandii zlomil klíční kost a 4 žebra..

      0 0
    • treatt  

      Jinak musím říct, že se mi zatím moc líbí letos Movistar – povětšinou neznámá jména, ale jezdí hrozně aktivně, skoro není na jaře únik, aby tam nebyl někdo od nich a často dojede aspoň jeden jejich dres v hlavní grupě..pěkný..

      0 0
    • treatt  

      A co se týká Gira, tak mám první tip..hodně etap by letos určitě mohl urvat Petacchi, hodně zhubnul, podle mě nejlépe přejede kopce..

      0 0
    • treatt  

      Hm, tak Roman si včera na posledním kopci Romandie opět vystoupil, hned na začátku stoupání v podstatě, nahoře měl 5:31 na vítěze, 4:32 na Cunega, Evanse a spol..

      0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        No ono se to da pochopit, setri se. Z ty prvni grupy s realnyma ambicema na Giro byl jen Menchov. Nerikam ale ze se mi jeho vystupovani libi.

        0 0
        • HROOLI  

          Jenže i tak ještě letos nic pořádně až na jednu etapu (kde už nemohl nikoho ohrozit) nezajel. Pořád tvrdí, že na Giru bude v top formě, ale podle mě tam stejně na nejlepší v horách ztratí a objede to jen s pokusem vyhrát nějakou horskou etapu a v rámci přípravy na TdF :p

          0 0
        • treatt  

          No tak popravdě by mě dost zajímalo, jestli si vystoupil záměrně, nebo nakolik nebyl v pohodě tak, aby jel se skupinou. Jestli je platná druhá varianta (a skoro bych se k ní klonil, v tom krátkém záběru jel hodně pomalou kadenci, náklony ze strany na stranu, komentátor nejdřív „ano a tady domestik Astany, to je pochopitelné, odvedl svoji práci a teď už..ale..pozor, to je 171! Viděl jsem 171, to by znamenalo Kreuziger..ano, máme to potvrzené, Kreuziger odpadá..no tohleto tedy..páni..“), tak cítil, že se zahlcuje a prostě si vystoupit musel. Jinak zpráva z motorky komentátora byla, že se tvářil, že prožil špatný den..

          0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

            „Měl jsem za úkol přijet s Vinem pod poslední kopec, což jsem splnil. Nahoru už jsem to vyjel v klidu. Kvůli zimě jsem byl hodně ztuhlej a nejelo se mi úplně ideálně. Uvidím, jak se budu cítit v dalších dnech, možná se o něco pokusím v nějaké etapě,“

            0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

              Vcera: „Jel jsem ten závěrečný kopec a zvolnil jsem si až dva kilometry před cílem. Dojel jsem to na pohodu, abych nebyl zničenej. Ale měl jsem ze svého výkonu dobrý pocit. A i když jsme nevyhráli etapu, Vino dojel třetí a s tím můžeme být spokojeni. Chtěli jsme stáhnout vedoucího Brutta, což se povedlo. Vino to má teď před časovkou slušně rozjeté, i když s Evansem to nebude mít jednoduché,“ řekl Roman.

              „Já jsem chtěl jít dnes trochu víc do intenzity, abych se potrápil. Jsem rád, že kondice je pořád lepší. V pátek určitě pojedu v klidu, jde o etapu pro sprintery, možná pošetřím síly na časovku.“

              0 0
    • Peslezedirou  

      BTW jen mě tak napadlo : co si myslíte o R. Kreuzigerovi, je schopný v téhle sezoně bojovat o bednu na TdF (pokud na ní bude startovat), nebo na jiném velké závodě, nebo bude zas závodit tím svým stylem, kdy si jede konstantní tempo a doufá, že ty před ním odpadnou?

      0 0
      • treatt  

        Tour nepojede a jestli ano, tak jen jako domestik pro Vinokurova. Jinak pojede stopro svůj „dieslový“ defenzivní způsob, ale zatím nemám pocit, že by měl na to viset nejlepším…takže uvidíme, ale já to nevidím růžově

        0 0
        • karliner  

          Hlavně aby ho nedrapli. Společnej mančaft s Vinem vždycky smrděl a kdoví, jestli po Contadorovi nezbyly nějaké steaky…

          A s Romanem by to nevyšumělo jako s Pistolerem…

          0 0
        • Lister  

          Taky si myslím, že Tour nepojede. Uvidíme, jak to bude na Giru – možná zatím jen klame tělem, ale aspiraci na vítězství nevidím moc reálně.

          Vzhledem k tvé předchozí informaci na rozštěpení Omegy začínají fámy o přestupu Gilberta do Astany najednou vypadat úplně jinak.

          Největší zklamání jara je rozhodně Leopard – ten team vůbec nedrží při sobě, na Tour se současným přístupem nemají šanci – možná tady někdo už něco podobného psal, tak se přiznám, že jsem toho moc nepročetl.

          0 0
        • Peslezedirou  

          Taky si myslím, že i kdyby jel jako lídr, tak zatím na to nemá, aby se mohl být od první pozice. Je dobře, že jeho stylem nejezdí ostatní závodníci, protože by to pak v kopcích byla nuda a nedalo by se na to koukat :-)

          0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Zakladam nove vlakno pro Giro a vyhlasuju tam tipovaci soutez, at mame nejakou motivaci.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.