• smigll

    Cyklo Outdoor Netolice(okres Prachatice) přijme prodavače a mechanika jízdních kol. Požadujeme přehled v oboru, samostatnost, manuální zručnost, práci s PC. Více info na emailu: info@outdoorobchod.cz

    0 0
    • Smazaný účet  

      Budu stručnej a položim jednoduchou otázku na kterou chci jasnou odpověď.

      Co za to?

      0 0
      • scalar  

        Půl Netolic a starostovu dceru za ženu?

        0 0
      • Smazaný účet  

        máš tam mail

        0 0
        • Smazaný účet  

          Víš jak to je. Když nenapíšou peníze, tak to žádná hitparáda nebude.

          0 0
          • mikš  

            mně by stačila ta půlka starostovy dcery,od ramen dopůli stehen :-)

            0 0
          • Smazaný účet  

            Řekl bych, že peníze jsou interní věc ;-) proč by je měli psát sem? Ikdyž jiný kraj jiný mrav :-D Máš zájem? Napiš a dozvíš se třeba víc :-D

            0 0
            • jIrI___  

              Doba, kdy zaměstnavatelé z nějakého neznámého důvodu tajili „mzdový rámec“ už je naštěstí na ústupu.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Jak kde ;-) Co je tajení na tom, když o tu práci zájem nemáš, že nebudeš vědět kolik nabízí? Nebo myslš, že BF je ideální platforma pro projednání mzdy s poteciálním zaměstnancem? :-D

                0 0
              • Smazaný účet  

                Spíš na vzestupu.

                0 0
            • oddie  

              Musím říct, že mi vždycky vadilo, do jaké „kultury“ se tady po listopadu vyvinulo jednání s uchazeči, typu x kol „výběrového řízení“, leckdy okořeněného stupidními hrami, a teprve nakonec otázka „a kolik byste si představoval“. Zvláště v kombinaci s ještě nedávno poměrně běžným jednáním typu „když se ti něco nelíbí, před branou čeká 50 dalších“. Ne že by se mě to někdy nějak zvlášť týkalo, ale dnešní obrat do situace, kdy si vybírá uchazeč a firmy s jednáním řeznického psa brečí, jak nemohou sehnat lidi a případně jim někdo má tu drzost připomenout, že těch 50 před branou zjevně nečeká na ně, ale na autobus, beru trochu jako ozdravení situace. Zvláště když mám srovnání s těmi „jinými kraji“, kde je ocenění dané pozice přímo součástí inzerátu, což mi přijde naprosto v pořádku a fér.

              0 0
              • jecnak  

                Ja ti nevim. Kdyz jsem se pokazde uchazel o praci, o penezich se jednalo vzdy az na konec a vzdy jsem si vyjednal mnohem vic nez je prumer pro danou pozici. Nechat se jakkoli rozhodit tim, ze neni predem jasne napsana castka povazuju spis za usmevne. Navic casto jsou i jine benefity nez penize, ktere dokazou zcela zmenit situaci.

                0 0
                • oddie  

                  Analogicky, jako nereaguji na inzeráty s „cena dohodou“, neboť to zpravidla znamená vychcánka a já nemám sebemenší chuť zjišťovat, jestli tenhle zrovna je taky nebo ne a dohadovat se jak na arabským trhu, nehodlám ztrácet čas klidně i několikakolovou, tzn. několikadenní šaškárnou pro někoho, kdo se mě zjevně od samého začátku snaží pokud možno ojebat. A to ani v případě, že se mu to nepovede. Prostě se mi příčí už jen toto jednání a uvažování principielně, zcela bez ohledu na to, o kolik se můžu pokusit „ojebat“ já je. Nemám nic takového zapotřebí, prostě chci vědět předem, zda se mám vůbec obtěžovat ten životopis psát a posílat. Benefit, který dokáže možná trochu změnit situaci je u mě jediná věc, a to je maximum volna a volnosti při organizaci pracovní doby, a to v inzerátu může klidně být uvedeno také. Jinak to, co firmy často prezentují jako „benefity“ bývá spíš k smíchu, případně k pláči.

                  0 0
                  • jecnak  

                    To je porad dokola. Kdyz neco opravdu chci, vim obvykle kolik za to jsem ochoten dat a proste to nabidnu. Kdyz neco nechci nebo nepotrebuju, obvykle netusim jakou to ma cenu a nebo kolik za to jsem ochoten dat. Otazka jednoho telefonatu nebo mailu. Ber nebo nech byt. Stejne s praci.

                    0 0
                  • Milan  

                    Vyzdvihnu moment co uvedl Oddie. „Posílat životopis“. Je pravda, že takhle by se dali sbírat jak na běžícím páse, zcela bez potíží osobní údaje a pěkně komplet. Ani netušíš jeslti to má pro Tebe smysl a už jim dáš CV. Přitom jsem paranoidní už jen na to kde kdo vzal moje tel. číslo, a tady to klidně vlastně rozdávám jak na podnose kdekomu za třeba i naivní vidinou, že jde možná o nějaké prac. místo. Nic, jen ponaučení pro mne.

                    0 0
              • Smazaný účet  

                Nikdy jsem se tím nesetkal (teda mimo toho, že napíšou „mzda dle tarifu“), ale žiju pouze v jednom „kraji“ :-) V mlíkárně jsem například musel podepsat důvěrnou doložku, kde mimo receptury byla třeba i mzda ;-) Není to věc se kterou bych měl problém. Pořád jsem to já kdo rozhoduje, jak moc tu práci chci a dělám ji dost dlouho na to, abych věděl co za ní chtít. Na druhou stranu jsou práce, kde jsem ochotný slevit jen abych to mohl dělat ;-)

                0 0
            • Smazaný účet  

              Tak nevim proč by to měli tajit. Tak tam zavolam, oni mi řeknou kolik a pak to tu stejně napíšu.

              0 0
      • jecnak  

        Presne takhle si predstavuju neuspesneho zadatele o praci.

        0 0
        • oddie  

          Je konjunktura, dneska naopak neúspěšně žádaj firmy, jestli by k nim náhodou někdo nešel ;)

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tak tak. Hledáme rolbaře, nevíš o někom?

            A mě zas bude tradičně na jaře nahánět jeden z kolařiny abych k němu šel dělat mechanika.

            0 0
        • nooski  

          Když už tady někdo hodí inzerát, že hledá zaměstnance s nějakými požadavky, tak by měl napsat zároveň co dokáže nabídnout. Přesně takhle si totiž představuju neúspěšný pokus najít zaměstnance.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.