• kocur v cizmach

    zdravim vas. pred 3 týždnami som doniesol do servisu vidlu aby mi zmenili zdvih a vidlu mi pri to servise poskodili )nefunkcný regulator odskoku,nefuncne zamknutie, a vytekanie oleja).

    dohodol som sa s nimi ze nech to daju do servisu kde to vedia spravit a nech mi to daju do kopy. povedali mi ze sa mam ozvat za 2 týzdne. tak som sa ozval a povedali mi ze nieco v tom zmysle ze nevedia kde to maju dat.

    chcem sa spýtat co mozem v tomto pripade robit? nemam na com jazdit a bicykel pouzivat denne takze je to pre mna dost problem. kedy a ako mozem zacat pristupovat k nahrade skody resp. akým sposobom. cakat pokila sa rozhybu a daju mi to do poriadku – tak to mbudem jazdit pravdepodobne na jesen. uz stracam trpezlivost. chcel som len zmenit zdvih a oni mi dodrbu celu vidlu. vsak kde sme? prosim poradte ako je najvhodnejsie poostupovvat. nechcem nikomu robit problemi ale chcem mat proste svoj bicykel v poriadku.

    este som nespomenu ze za sevis si zobral 15 e :(((

    0 0
    • Smazaný účet  

      O jakou slo vidli? Jinak pokud v servisu nejsou schopni za dva tydny zjistit, kde je autorizovany servis pro danou vidli(v neauto­rizovanem bys ztratil zaruku), tak bych se za nima stavil s utecm od vidle a navrhem, at ti daji novou, nebo daji prasule nazpatek. Podle toho co pises, jejich chovani ma k profikum daleko. Odskok a zamykani bude dusledkem vytekleho oleje, takze nejspis nekde podelali nejake tesneni.

      Pokud se s nima nehces moc otravovat, zval bych vidli a hodil si ji do servisu sam s tim, ze se predem s nima dohodnes, ze ti to zaplati, kdyz jsou neschopni sehnat servis sami. Rozhodne to resit s majitelem a ne jenom technikem, na ustni dohodu bych se nespolehal.

      0 0
    • roud  

      zkus se s nima donmluvit že si to necháš spravit (jinde) a dáš jim účet na proplacení lepší řešení nevidím…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.